Dél-Afrika: a miniszternek és az egészségügyi minisztériumnak ki kell adnia a kovid-19 oltóanyag beszerzésére vonatkozó szerződéseket

A Pretoriai Legfelsőbb Bíróság 2023. augusztus 17-én meghozott egy ítéletet, melyben kimondja, hogy a miniszternek és az egészségügyi minisztériumnak ki kell adnia többek között a kovid-19 oltóanyag beszerzésére vonatkozó szerződéseket.

https://tkp.at/2023/08/21/suedafrika-oberster-gerichtshof-ordnet-freigabe-von-impfstoffvertraegen-an/

Ez maga az ítélet: https://mcusercontent.com/7af202f977bc5dbad675398d7/files/f25e52f6-b274-9d30-e468-6ea1628d2e77/F_1000922_the_health_justice_vs_min_of_health_judgm.pdf


Biró Éva

4 thoughts on “Dél-Afrika: a miniszternek és az egészségügyi minisztériumnak ki kell adnia a kovid-19 oltóanyag beszerzésére vonatkozó szerződéseket

 1. Mit szólna a NAV, ha bekéri a szerződéseket egy vizsgálathoz, és azt a választ kapja, hogy nem adjuk, mert van benne egy olyan feltétel, hogy a másik fél engedélye nélküli kiadás szerződésszegésnek minősül, és nem adták meg az engedélyt?

 2. Nekem csupán furcsa lehet ezt a pár éve annyira erőltetett oltásdömpinget látni. Egyszerűen nem hiszem el, hogy az emberiség már csak úgy maradhat életben és egészségesen, hogy egyfolytában oltogatnak boldog-boldogtalant mindenfélével. Nem is akarok részt venni benne. De ez nem több általános „világszemléletnél”, az alábbi hír mélyebb értelmezése hozzáértőkre vár:

  https://www.napitema.com/2023/08/szeptember-iskolakezdes-kampanyoltas-az.html
  Szeptember! Iskolakezdés! Kampányoltás! Az iskolakezdés, amely egyben azt is jelenti, hogy kampányoltásban kívánják részesíteni a 6-os és a 7-es osztályos tanulókat!
  2023. augusztus 23.
  (…)
  Forrás : Dr. Dora Márta jogász (meta)

 3. A “fejlett nyugati demokráciákban”, azon belül is az EU-ban, úgy látszik, a hatóságok nem tartoznak elszámolással az őket eltartó, adófizető lakosságnak a méreginjekció-szerződéseket illetően. Még akkor sem, ha kifejezetten kérik tőlük lelkiismeretes polgárok vagy szervezetek, lásd “de van Lejjebb Ursula” esetét az EU Parlamentben. A bíróságok meg magasról tesznek az egészre, hacsak nem egyenesen keresztbe.
  A méreginjekció-szerződések elsikálása terén kis hazánk kétségtelenül az élen jár még a velejéig korrupt és romlott EU-ban is, ha már a fizetésekben, a nyugdíjakban és úgy egyáltalán az életszínvonalban valahol leghátul kullog. Arról nem beszélve, hogy Magyarországon, ahol egyébként Dunát lehet rekeszteni a jogászokkal, egy ilyen döntés jelenleg elképzelhetetlen. Az adófizetőknek csak ahhoz van joguk, hogy fizessék a horribilis cehhet, de ahhoz nem, hogy megtudják, mégis mi került ennyibe, és miért.

 4. Nekem erről eszembe jut ( és mindenkor !), ez a Dr. Maruzsa Zoltán nevű, orbáni hivatásos segédhóhér, aki ki mondta, ki merte mondani azt, hogy
  “no vakcina, no party” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És mind ezt mosolyogva !
  És ez rohadt, tetves állat, ott van a helyén, és emberként van nyilvántartva !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Hány halállal, megnyomorodással kellene szembenéznie, csak ennek az egy velejéig mocskos kijelentésének a nyomán ????????????????

  És ezek a hivatásos abortusz maradékok a “kormány” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Mindegyik “mélykeresztény, és mélymagyar” !!!!!!!!!!!!!!!

  Vállalom a kijelentéseim minden betűjét ! Jöhet az ÁVO ! Engem meg lehet ölni, de az igazságot soha !!!

  Verjen meg az Isten, te rohadék, de úgy, ahogy megérdemled, te mocskos tetüláda, remélem a négy kölködet is “party vakcináztad” !!!???

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük