Tizenegy Észt Parlamenti Képviselő utasítja el a WHO módosításait

2023. november 22-én az észt parlament tizenegy képviselője levelet küldött a WHO főigazgatójának, amelyben értesítette a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat (2005) módosításainak, valamint a Pandémiamegelőzésről, -készültségről és -reagálásról szóló nemzetközi megállapodás Észtország általi elutasításáról.

Megjegyezték továbbá, hogy elutasítják a WHO finanszírozásának módosítását. Megjegyzik, hogy a teljes észt parlament nem hagyta jóvá a módosításokat, ahogy azt az észt törvények előírják.

A levél linkje az észt parlament honlapján.

A WHO által 2022 májusában jóváhagyott módosítások elutasításához egy nemzetnek 2023 november végéig kell elküldenie egy elutasító levelet. (Ebben a hónapban.) Észtország levele erre példa.

A 2022. májusi módosítások csökkentik a nemzetnek a jövőbeni módosítások elutasítására rendelkezésre álló időt.

2024 májusában az Egészségügyi Világközgyűlés várhatóan jóváhagyja a több mint 300 komoly aggodalomra okot adó módosítást, amelyek a következők:

 • Az emberi jogok eltiprása
 • Biológiai fegyverek elterjedése
 • A közösségi média felügyelete és cenzúrája
 • Folyamatban lévő titkos tárgyalások; nem tudjuk, hogy a módosítások mit fognak tartalmazni, amíg azokat jóvá nem hagyják.

https://doortofreedom.org/2023/11/24/eleven-estonian-parliament-members-reject-the-who-amendments/

6 thoughts on “Tizenegy Észt Parlamenti Képviselő utasítja el a WHO módosításait

 1. Lényegében, a kiemelt pontok alapján, az összeesküvők akkor aláírják hogy összeesküdnek a Nép – az Emberiség ellen. Akkor majd egy önkéntes szerződést alá kell velük íratni, hogy önkéntesen felállnak egy sámlira, hurokkal a nyakukban egy bitófa előtt. Leteszteljük, hogy elég erős e a nyakuk, ha már Ők tesztelhették a biofegyver oltóanyagukat az embereken (ami már nem teszt volt, egy évekig eltartó népírtás kezdete), amit olyan sürgősen állított elő Karikó és társai fél-egy év alatt, és még vissza is utaztak a múltba hogy 2014-ben tesztelhessék az amerikai katonákon. Minap hangzott el egy amerikai bírósági meghallgatáson. De akkor mit csinált a kirakatbábú karikó. Semmit, csak egy színész, betanult ham-ham szövegekkel.

 2. Úgy néz ki, hogy Észtország után, Szlovákia is el fogja utasítani a WHO-val kötendő Globális Pandémia Szerződést, az új miniszterelnök szavai szerint:
  https://echo24.cz/a/HBz9p/zpravy-svet-slovensko-vlada-posviti-restrikce-proti-obcanum-nakupy-vakcin-doba-covidu
  ROBERT FICO, Szlovákia új miniszterelnöke múlt szombaton bejelentette: “A szlovák kormány NEM támogatja a WHO, az Egészségügyi Világszervezet jogkörének megerősítését a szuverén államok rovására, világjárvány esetén.” Bejelentette, hogy a szlovák parlamentben az ő pártja és más pártok sem egyeznek ebbe bele. “Ilyen ostobaságot csak gátlástalan gyógyszergyárak találhattak ki, amelyek kezdték érzékelni az egyes kormányok ellenállását a kötelező védőoltásokkal szemben” – mondta Fico.

  “Egyik tanulmány a másik után erősíti meg a tömeges védőoltások botrányos következményeit.” , hangsúlyozta. Fico kéri a szlovák kormány 2020-2021-es koronaintézkedéseinek kivizsgálását és politikai értékelését. Továbbá, miniszterelnökként támogatni fogja a széles körben elterjedt, sokszor értelmetlen, orvostechnikai eszközök és oltóanyagok vásárlásának pénzügyi kivizsgálását is.

  A járvány idejéről beszélve, bírálta a médiákat. Elmondta: “Ha valakinek más volt a véleménye a védőoltásról, a média szerint az “veszélyes volt a társadalomra”. Azt írták, hogy “minden oltatlan embernek úgy kellene nyüszítenie a fájdalomtól, mint egy disznó” és szerintük “erőszakot kellett volna alkalmazni azokkal szemben, akik megtagadták az oltást” …..

 3. És a mi kormányunk??? Tudja valaki,hogy mit lépett-lépett-e?-ez ügyben??? NAGY A CSEND… EZ AZ IGAZI SZUVERENITÁSI KÉRDÉS.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük