Üzenet az oltatlanoknak!

“Még ha beporozva és teljesen beoltva is lennék, csodálnám az oltatlanokat, mert ellenálltak a valaha tapasztalt legnagyobb nyomásnak, még a partnerek, a szülők, a gyerekek, a barátok, a kollégák és az orvosok részéről is.

Azok az emberek, akik képesek voltak ilyen személyiségre, bátorságra és kritikai képességre, kétségtelenül az emberiség legjobbjai. Mindenütt jelen vannak, minden korban, oktatási szinten, állapotokban és elképzelésekben. Különleges fajták; ők azok a katonák, akiket a fény minden hadserege a soraiban akar tartani. Ők azok a szülők, akiket minden gyermek szeretne, és olyan gyerekek, akikről minden szülő álmodik. Társadalmaik átlagát meghaladó lények, ők azok az emberek, akik minden kultúrát felépítettek és meghódítottak a horizontot. Ott vannak melletted, normálisan néznek ki, de szuperhősök.

Megtették, amit mások nem, ők voltak a fa, amely ellenállt a sértések, a diszkrimináció és a társadalmi kirekesztés hurrikánjának. És megtették, mert azt hitték, egyedül vannak, és azt hitték, hogy ők az egyetlenek.

Karácsonykor kitiltották a családjuk asztaláról, és soha nem láttak ilyen kegyetlenséget. Elvesztették az állásukat, hagyták, hogy karrierjük süllyedjen, nem volt több pénzük… de nem törődtek vele. Mérhetetlen diszkriminációt, feljelentést, árulást és megaláztatást szenvedtek el… de kitartottak.

Az emberiségben még soha nem volt ilyen “öntés”, most már tudjuk, kik a legjobbak a Földön. Nők, férfiak, idősek, fiatalok, gazdagok, szegények, minden fajból vagy vallásból, az oltatlanok, a láthatatlan bárka kiválasztottjai, az egyetlenek, akiknek sikerült ellenállniuk, amikor minden összeomlott.

Átmentek egy olyan elképzelhetetlen próbán, amelyet a legkeményebb tengerészgyalogosok, kommandósok, zöldsapkások, űrhajósok és zsenik nem tudtak kiállni.

A valaha élt legnagyobbak anyagából vagytok, azokból a hősökből, akik hétköznapi emberek között születtek, akik világítanak a sötétben.”

Fernando Lopez-Mirones

Spanyol biológus

20 thoughts on “Üzenet az oltatlanoknak!

 1. Ezzel az eredetileg e-mailből közzétett méltató írással találkoztam már én is a napokban. Egy pillanatra jól is eshet. Sajnos azonban két és fél év után még mindig összehasonlíthatatlanul több feladat vár a tisztességre mint amennyi már mögötte van. Egy szinte áthatolhatatlannal áll szembe. Fent és lent egyaránt:

  https://www.activistpost.com/2022/08/understanding-the-tyrannical-mind-and-how-it-operates.html
  A zsarnoki elme megértése és működése

  A zsarnoki gondolkodásmód nem kizárólagos a történelem Sztálinjaira, Maoira és Hitlereire, hanem egy mélyen gyökerező árnyék, amely időnként legtöbbünkben megbújik. Ezt az állapotot próbálják a politikai zsarnokok kihasználni, mert egyetlen tekintélyelvű kormány sem lehet sikeres az őket támogató kis zsarnokok millióinak segítsége nélkül. Megtalálják a módját, hogy táplálják az irányítás és a kiszámíthatóság iránti vágyunkat, miközben rabszolgává tesznek minket.

  A lényeg az, hogy a zsarnokoknak szükségük van ránk. Mindannyiunk lelkében van egy kis zsarnokság; össze vagyunk kötve, de különbözünk.

  Ez nem azt jelenti, hogy a rend önmagában gonosz, vagy hogy a társadalmi struktúrák eredendően elnyomóak. Az embereknek szükségük van határokra, mert nem minden ember jó vagy épelméjű; van, aki gonosz, van, aki lusta, van, aki őrült, van, aki alkalmatlan, van, aki tisztességtelen, és lerántja a többieket. Nem az anarchia a megoldás, de a totalitarizmus sem. Minden azon múlik, hogy ki és hogyan szabja meg a határokat.

  Itt egy sajátos emberi elemet tárunk fel, amely megszállottan vonzódik az irányításhoz, nem azért, mert fél, és nem azért, mert vigasztalásra vágyik, hanem mert élvezi a hatalom érzését. Ők a rabjai. Kifejezetten a nárcisztikusokról, szociopatákról és pszichopatákról beszélek; fajunk tagjai, de hiányoznak belőlük azok a kulcsfontosságú pszichológiai vonások, amelyek emberré tesznek bennünket, mint például az empátia, a lelkiismeret, a képzelet, a szeretet és a szégyen. A kormányzat szinte minden esetben elromlott, mert az ilyen típusú emberek képesek voltak hatalommal bíró pozíciókba kerülni és azt kihasználni.

  Például a koronavírus-járvány idején, amikor a kormány drákói parancsokat próbált bevezetni, a kis zsarnokok mindenhol ott voltak. Csak előbukkantak az éterből, és úgy kavarogtak a tekintélyelvű örvényben, mintha az etetési őrület lenne. Örültek a lehetőségnek, hogy másokat rendeljenek a maszkokról, oltásokról és a „társadalmi távolságtartásról”, noha ezeknek az intézkedéseknek egyike sem változtatott a covid terjedésében vagy a fertőzések halálozási arányának meglehetősen csekély 0,23%-os arányán.

  A hatalom asztaláról szórták le őket, és ennek minden percét élvezték. Az igazi tudomány nem állt az ő oldalukon, de nem is érdekelte őket; a média és a kormány az ő oldalukon állt, és csak ez számított. Örültek, hogy fegyverként használták őket más polgárok ellen, akik csak szabadulni akartak.

  A nagy zsarnokok és a kis zsarnokok közötti szimbiotikus (vagy talán élősködő) kapcsolaton túlmenően egy sor normának is meg kell felelni ahhoz, hogy a zsarnokság sikeres legyen:

 2. Nekem, mint egy összeesküvés elméletes baromnak egy kérdésem lenne a hozzászólókhoz. Olvasgattam dr. Robert Young tanulmányait ismét: https://www.drrobertyoung.com/post/scientists-around-the-world-discover-toxic-non-disclosed-ingredients-in-the-covid-vaxxines – és sajnos lehet a képzeletem játszik velem, de ez a kép (amit kiragadtam), azon belül is a jobb alsó tárgy, vagy JELENSÉG, esetleg lény(?) kinek mire hasonlít?https://i.im.ge/2022/08/30/OABRv1.v4xszAr.jpg

  Ezt a kérdést természetesen akinek úgy tetszik viccnek is felfoghatja, bennem kettős érzelmek vannak. Nem tudom sírjak vagy nevessek.
  Eddig sem vetettem meg a gyíkemberes összeesküvéseket, de ezek után lehet figyelembe véve a parazitafertőzöttség (pl. T. gondii gondolat- és viselkedésmódosító) létező, bizonyított tüneteit, ivermektin ellenes propagandakampányt, lehet a realitás árnyaltabb és rosszabb mint sokan sejtik.

  1. Amiről mi nem tudunk az nem jelenti azt, hogy nem létezik . És felsorolhatatlan sok “valami van”, amiről mi nem tudunk, leszámítva, amikor már nyíltan mondják, vagy éppen alkalmazzák, mind amellett, amiről tudtuk hogy van, csak tagadták.
   A “tudomány” ezer évek óta nem a “mi” szolgálatunkban áll, és fejlesztődik !!! Evvel párhuzamos az “oktatás”, és a “hírszolgáltatás”, meg az életünk minden pillanata !
   A kör bezárult, és megcáfolhatatlanul.
   A nagyon nagy baj az, hogy a “kiképzett massza”, az egész 95 %-a ezt a legkülönbözőbb okokból, de képtelen felfogni !!!

   Már párszor leírtam, leírom most is, nem vagyok hajlandó megbocsájtani senkinek sem a hülyeségét, mert az életem irányul !!!
   Leírom újból, és megint, hogy a jóindulatú “kiképzett idióta”, a leghalálosabb fegyver, a háttérhatalom kezében .
   Nem voltam, nem vagyok, és nem leszek megbocsájtó !!!

 3. Végig sírtam Fernando Lopez-Mirones spanyol biológus sorait. Elképesztően megható és felemelő ahogy fogalmazott és mennyire igaz.
  Köszönöm hogy megosztották e gondolatokat.

 4. Amiről mi nem tudunk az nem jelenti azt, hogy nem létezik . És felsorolhatatlan sok “valami van”, amiről mi nem tudunk, leszámítva, amikor már nyíltan mondják, vagy éppen alkalmazzák, mind amellett, amiről tudtuk hogy van, csak tagadták.
  A “tudomány” ezer évek óta nem a “mi” szolgálatunkban áll, és fejlesztődik !!! Evvel párhuzamos az “oktatás”, és a “hírszolgáltatás”, meg az életünk minden pillanata !
  A kör bezárult, és megcáfolhatatlanul.
  A nagyon nagy baj az, hogy a “kiképzett massza”, az egész 95 %-a ezt a legkülönbözőbb okokból, de képtelen felfogni !!!

  Már párszor leírtam, leírom most is, nem vagyok hajlandó megbocsájtani senkinek sem a hülyeségét, mert az életem és szeretteim ellen irányul !!!
  Leírom újból, és megint, hogy a jóindulatú “kiképzett idióta”, a leghalálosabb fegyver, a háttérhatalom kezében .
  Nem voltam, nem vagyok, és nem leszek megbocsájtó !!!

  1. Én a hülyeséget megbocsátanám, de itt a kiképzettek között is tudatos aljasságról van szó, ami nem bocsátható meg! A kőművesek alapból és természetesen velejükig aljasok, de a szolgáik is azok! Mert ha a legelején még valamilyen oknál fogva nem is jöttek rá, hogy becsapják őket, de 2 hónap után már megbocsáthatatlan az álhülyeségük! Főleg azért, mert ha már gondolkodni képtelenek is – hogy pl minden nap ugyanabba a közértbe járok 3000-red magammal, és soha senki még csak el se köhinti magát! Nem betegek a buszon, a többi járműveken, az ismerősök is max csak az influenzát kapták el, stb-, de legalább akkor megfontolták volna azoknak a tudósoknak a figyelmeztetését, akik már akkor is riadót fújtak! Ráadásul az se szúrt nekik szemet, hogy felemelik a fizetésüket és titoktartási szerződést kötnek velük még az előtt, hogy kitört volna egy állítólagos globális dögvész! Na és persze még rengeteg árulkodó jel volt és van, amit meg kellett volna vizsgálniuk!

 5. Mit üzennek a filmek és az animék? 2015-ben jelent meg a Börtöniskola című animesorozat. Két képernyőfotó az első részből – egyértelmű utalás a távoktatásra, valamint a pcr tesztelésre (katt a képekre egyenként a nagyításhoz és a magyar felirathoz) :
  https://postimg.cc/gallery/JnX7XFg
  Az anime morbid humorba ágyazva előre utal a leendő kovidfasizmusra: kamaszfiúk kukkolják a lányokat, majd lebuknak a diáktanács előtt, így börtönbüntetésre ítélik őket, azaz karanténra. Csakhogy ennyi véletlen nem lehet az utalások terén. Tessék, csak a sorozat első része, képregényszerűen (katt a képekre egyenként a nagyításhoz és a magyar felirathoz):
  https://postimg.cc/gallery/t1xJJF4/871bef23

 6. Tisztelt “hozzászolók”!
  Konkrétan,az “Üzenet”-et egyetlen hölgy méltatta,–meghatóan-/”végigsírta”/—köszönöm–köszönöm!
  Ha nő lennék,valószinű,-én is csaatlakoztam volna…!?–annyira meghatott…..!
  Mirones úr,nagyon jó napot szerzett nékem és az egész családomnak!–bárcsak minden napra jutna ilyen….!

  1. Kedves “Humanista !

   Én nem zokogtam végig, elolvastam újra, mivel már jóval korábban, mint itt megjelent, megkaptam privát emailban. Én csupán jólesően nyugtáztam, hogy a kevés nem nagyon hülye közé tartozom, és újra kihúztam magam ! Meglehetősen patetikusan, de meg lettünk dícsérve.
   Ennyi, és nem több !

   Számomra teljesen evidens a fenti magatartás úgy általában és konkrétan ebben a témában is, az meg hogy evvel én is a “hősök” közé tartozom, ( hát ??? ), na azon kellene zokogni !!! Nem én a “hősök” kellene lennie a fentiekben magasztalt kisebbségnek !!!
   A nagyon nagy többségnek kellene magától értetődően annak lenni, ami nem “hős”, csak értelmes ember, de mint az ábra mutatja, ez csupán álom. Ez az a “de jó lenne ha …” kategória.

   Azután belelóg a bilibe a kezünk, és felébredünk. A valóság nagyon pocsék, nagyon nehezen elviselhető, de letagadhatatlan.

  2. Én inkább féltem az úriembert, mert igazából még csak most jön majd a java! Most fog jönni az igazi megpróbáltatás! Olyan inkvizíciósan! Na azok voltak az igazi megpróbáltatások és azok az igazi hősök, akiket ott nem törtek meg!

 7. Egy dolgot tudok ehez hozzáfűzni ,dióhéjban mi oltatlanok vagyunk azok akiket nem lehet manipulálni és rakényszeríteni semmire ,nyitott szemmel járunk csak sajnos egyre kevesebben
  vagyunk ,mert a média lassan mindenki agyát átmosta ?

 8. Mit jelent az, hogy “beporozva” ???
  És miért nem kérdezi ezt meg sehol és senki, hogy mit jelent ez ???
  Lehet, hogy azért lehetett Magyarországon beoltani 6,5 millió embert, mert nem értették, mi történik, de nem mertek kérdezni?
  Vagy nem is érdekelte őket, hogy mi történik és ezért kérdéseik se voltak?

  1. Valószínűleg (?),a mérgezések egyéb változatait érti, egy általunk nem ismert kifejezéssel .

   Egyébként meg az oltottak között vannak minden szempontból normális emberek is, amit soha nem fogok tudni megérteni, hogy hogyan voltak képesek adott esetben gyakorlatilag szembe menni önmagukkal ??? Vagy ( ! ), még sem annyira értelmesek, mint amilyennek esetenként látszanak ?

   Mindenesetre,: http//www.napitema.com/2022/08/eleted-egyik-legfontosabb-infirmacioit.html

   Több olyan orvosként fungáló szellemi véglény haláláról tudok, akik beoltatták magukat, belehaltak, saját magukon tapasztalva az itt sokszor taglalt mellékhatásokat és az utolsó pillanatig tagadták, hogy az oltás okozta a halálukat !

   Saját közvetlen ismeretségi körömben van olyan “orvosnő”, aki jónéhány szerencsétlent átküldött a másvilágra, kórházi beosztott “orvosként”, a “covid osztály” alkalmazottjaként, lélegeztetőgéppel !!! “Legjobb tudása szerint meg akarta menteni a beteget” !!!
   Szerencséjére nem találkoztunk személyesen elég régóta az adott távolság miatt, de információm első kézből van, az édesapjától, akinek szintén hiába mondom, hogy mi az ábra. Az általam sokat emlegetett orvosi nagyképűség, felsőbbrendűségi tudat, a ki ha én nem, meg az én vagyok az Isten, mit merészeltek kritizálni, stb., ez itt ömlik mint a tenger !!!

   Az egyetemi hülyeképző is kiválóan működik, mint az ábra mutatja, ennek fényében nem kell(ene) csodálkozni azon, hogy a proli tenyésztése milyen sikeres ! Olyan keserű példákat tudnék írni fiatal emberekről, akiket személyesen jól ismerek, és hogy milyen hihetetlen változáson mentek át az “egyetemi képzés” alatt. Minden emberi jó tulajdonságukat elveszítették, pökhendiek, nagyképűek lettek, mindent mindenkinél jobban tudnak, lekezelők, és el vannak telve önmaguktól. Megszűnt a gondolkodásuk, nincs, a fejbe szögelt mantrákat kinyilatkoztatják, és vérig vannak sértődve, ha ellentmondanak nekik. Legjobb barátjuk vagy barátnőjük az okostelefon, ami nélkül levegőt sem tudnak venni !

   Megint csak, ezek legnagyobb sajnálatomra személyes tapasztalataim, és nem a múltból, hanem a jelenből. A Homo Animals képzése, tenyésztése, kinek hogy, szünet nélkül, nagy erőkkel zajlik !
   Ezek soha nem fognak feltenni kérdéseket, kivéve ha valaki nem velük sodródik az árral, azt viszont azonnal megbélyegzik, lehurrogják, és hülyévé nyilvánítják, mint “tudatlan ostobákat” !

  2. Ebben az ügyben a tőle elvárhatót a gyógyszeripar nem tette meg, utána a politikusok, utána az orvosok. És itt a vége a listának.

 9. Nincs tvm és nem vagyok eüs DE! 2007 ben tapasztaltam aki felvette a h1n1 vaxot majdnem mind rákos lett, munkahelyemen ismerösök körében.Nekem ennyi elég volt hogy tartózkodjak egyáltalán minden egészségügyi dologtól. VISZONT a G5 tesztüzem bekapcsolásánál a szivem megállt..tehát a G5 illetve az erösebb mikrohullámu rendszerek is ugyan olyan halálosak! Pacemakerrel élek és amikor netezem érzem a portáloknál melyik használ erösebbet!
  https://expose-news.com/2023/05/28/scientists-prove-graphene-nanobots-are-in-covid-jabs/
  A grafén transzmisszió zavaró jelensége:
  Ahogy a nyomozás kibontakozik, egy még borzongatóbb kinyilatkoztatás derül ki. A bizonyítékok azt sugallják, hogy a grafén nanorészecskék oltott egyénekről nem vakcinázottakra juthatnak át, ami riasztó kérdéseket vet fel a tömeges oltási kampányok nem kívánt következményeiről.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük