Az új-zélandi kormány elvette a szívbeteg babát, hogy bebizonyítsa, az mRNS-vér nem árt neki


https://addedvalue.blog/index.php/hu/galeria-menuk/osszes-media/video/az-uj-zelandi-kormany-elvette-a-szivbeteg-babat-hogy-bebizonyitsa-az-mrns-ver-nem-art-neki

11 thoughts on “Az új-zélandi kormány elvette a szívbeteg babát, hogy bebizonyítsa, az mRNS-vér nem árt neki

 1. Első látásra-hallásra minden valamire való ember gyomra görcsbe rándul a fentebb látott-hallott történeten. Nem tudod elképzelni, hogy történhet meg ilyesmi. Hát kérem megnézni az alábbi -sajnos angol nyelvű – előadást (lehet többször is), és minden értelmet nyer.
  Ajánlom az előadó úriember többi előadását is megtekinteni.
  https://www.youtube.com/watch?v=fNbMnPZGt2E&t=62s

  1. Semmi nem történik előzmények nélkül.
   Ennek történetnek az előzményei 2020 januárjában kezdődtek.
   Talán ha a szülők nem az “oltott vére” ellen tiltakoztak volna, hanem maga a vér transzplantációja ellen, vallási okokra hivatkozva, akkor többre mentek volna. A vallási érvelést tudták volna ügyvédek védeni, de az oltott véres sztorit nem lehetett.

   Számomra egyébként a 2021-es oltási őrületes év DÖBBENETES tanulsága volt, hogy ha nem hozom meg a saját érdekemben a saját döntésemet, és nem találom meg a saját menekülőutamat, hanem mások erőszakolják rám a saját akaratukat, akkor SEHOVÁ nem mehetek ezek ellen a mások ellen se panaszra, se jogorvoslatért.

   Hiszen volt pár meleg helyzet itthon is: több alkalommal is beterjesztettek a magyar Parlamentben magyar politikusok törvényjavaslatokat a KÖTELEZŐ oltások elrendelésére és az ellenállás szankcionálására. Ha nem lett volna a következő év tavaszán választás, akkor mi lett volna…

   Döbbenetes, hogy ezen a bolygón NINCS ezek felett a ruhákba, sőt tekintélyt parancsoló öltönyökbe öltöztetett, aljas, primitív ösztönlény BESZÉLŐ MAJMOK felett egy felettes hatalom, egy FIZIKAILAG is létező intelligencia, egy felsőbb hatalom, ahová fordulni lehetne ezek ellen a majmok ellen. Majmok bolygója. “Rémületes majomarcot vágnak majomkatonák, majomkézben majomfegyver, a majmoké a világ.” (Weöres Sándor: Majomország)

 2. A kovid-fasiszta Új-Zéland a világ szégyene, amely egy 4 hónapos beteg kisbabán akarja demonstrálni, miféle “szép új világ” vár ránk, ha hagyjuk: karhatalommal egyszerűen elveszik a gyereket a szülőktől. Persze mit is várhatnánk az “ifjú globális vezetők” gyöngyétől, Jacinda/Jack Ardern-től, Klaus Schwab egyik legjobb tanítványától?
  Pedig azoknak, akik ebben az aljasságban részt vállaltak – az egészségügyi dolgozóknak, a bíróknak, a gyámügyi dolgozóknak, a karhatalom képviselőinek – egyszerűen csak nemet kellett volna mondaniuk, és nem végrehajtani az ilyen embertelen parancsot. Hogyan néznek ezek este a tükörbe? Persze lehet, hogy fikarcnyival sem különbek, mint a vezetőjük.

  “A zsarnokságot nem a zsarnokok, hanem a nekik engedelmeskedők tartják fenn. A zsarnokok túl kevesen vannak ehhez.” (David Icke)

 3. A következő videóban arról van szó, hogy olyan mint SARS-CoV-2 virus nem létezik. Mert ezt a virus soha nem izolálták.
  Ezt a tényt állítja, Mike Yeadon, ex Pfizer tudós és amerikai CDC is elismerte ezt.

  Forrás: https://www.bitchute.com/video/2A6mwpwDKq30/
  https://uncutnews.ch/reiner-fuellmich-ueber-die-existenz-des-virus/

  A tüskefehérje a természetben nem létezik. Amit a német Arne Burkhard pathalógus és annak kutató csoprtja kimutatott,
  az az emberekbe indukált káros oltásokból származnak.

  Most már számomra csak az kérdés marad, hogy milyen jogon vezették be az emberek kényszeroltását ?
  És az emberek alapvető mozgási szabadságának a korlátozását, az úgy nevezett kijárási tilalmakat és a gazdaság megállítását ?

  Aki most azt gondolja, hogy az ilyen és hasonló leleplezések útán a big pharma visszavonúlót fog fujni, az nagyon téved.
  A big pharma az elkövetkező évben 2023-ban is fogja a Európai Unióba a covid-vakcinákat szállítani.
  De a 2023-ban szállított vakcinákért az Unió már négyszeres árat fog fizetni a big pharmának.

  És a másik lesújtó tény, hogy az Európai Unió Tanácsa nem vizsgálódik az Unióban esetlegesen meglévő korrupció ügyében sem.
  De a főnők szőke nő már a tagállamok számára egy korrupciós megelőzési Kodex-et állított össze.
  Mert a brüsszeli rendőrség elkapott egy görög uniós tanács vezető helyettes nőt korrupció gyanújával.

  Forrás:
  https://www.tagblatt.ch/international/korruption-hat-katar-eu-abgeordnete-bestochen-vize-praesidentin-des-eu-parlaments-festgenommen-ld.2385954

  De hol marad a kényszeroltások mellékhatásai miatt meghaltak és az életük végéig megnyomorított emberek igazsága ?

  1. Kérdés: milyen jogon vezették be az emberek kényszeroltását ?
   Válasz: Nem volt kényszeroltás. Bárki nemet mondhatott rá. Három emberből egy nemet is mondott.

   Kérdés:És az emberek alapvető mozgási szabadságának a korlátozását, az úgy nevezett kijárási tilalmakat és a gazdaság megállítását ?
   Válasz: Az emberek többségének tetszett a felhajtás és szívesen játszotta benne a rá osztott szerepet. Különösen azok, akik egy hangyányi HATALMAT kaptak más emberek élete felett. Imádták a harsogó szalagcímeket, imádták a borzongást, imádták az “Operatív Törzset”, napi szinten tippelgették a következő napra hazudott halottszámot. Úgy érezték, hogy végre történik valami a nyomorultul unalmas és sivár rabszolga életükben.

   Kérdés: De hol marad a kényszeroltások mellékhatásai miatt meghaltak és az életük végéig megnyomorított emberek igazsága ?
   Válasz: Nem voltak kényszeroltások, Senkit nem fogtak le és senkibe nem nyomták bele az oltóanyagot erőszakkal. Bárki nemet mondhatott.

   1. Csatlakozom B.Gy.-hez.
    A múltnak a tényszerű, a körülményeket, történéseket időben egymás után sorakoztató pontos ismerete nagyon fontos.
    Különben a jelent nem lehet megérteni.
    Aki kivételezett, addig az is marad, amíg a kivételezők segítik. Addig kivételezi a történet néhány pontját, ami pont neki tetszik.

 4. Usaban 2022.09.09 óta megint oltják az egészségügyi személyzetet a gyermekbénulás, a polio ellen.

  Forrás: https://www.kla.tv/_files/video.kla.tv/2022/12/24442/DerGrossePolioBetrugNDamalsWie_480p.webm

  A polio betegséget a DDT-por és más kémiai szerek okozták. De a Rockefell-alapitvány közeremüködésével erre már erre is oltást erőltettek
  az emberíségre. Az oltásnak a hatása és a folytatott kisérletek nagyon szégyenletes módszereken alapultak. Itt a tudományosságot nagy
  mértékben kétségbe lehet vonni. És ehhez nem kell sok ész. De amit meg lehet figyelni, az a nagy mértékü brutalitás és embertelenség,
  amit egyesek az emberiség ellen elkövetnek. És sajnos minden jogi következmények nélkül teszik ezt meg.

  De nézzük meg milyen emberek voltak aktivak ezekben a munkákban:
  1) Simon Flexner, pathalógus prof, a Pennsylania
  2) Abraham Flexner, sok mindent tanult, de csak Bachelor képzése van. Simon Flexner testvére. A Rockefeller-alapitvány oszlopos tagja
  3) Karl Landsteiner osztrák. pathologus és hematológus
  4) Erwin Popper osztrák orvos
  5) Louis Bamberger philanthrop és pénzesember

  A fenti neveknél különösen Abraham Flexner neve fontos. Mert ő alapította 1930-ban a Institute for Advanced Study, ami a német náci
  rezsim alatt menedékhelyként szolgált az európából elmenekülteknek. Köztük volt Albert Einstein is.

  Számomra az egészből az a fontos, hogy a múltnak az ismerete nagyon fontos. Külömben a jelent nem lehet megérteni.

 5. Mit mondott Albert Bourla a holokausztról ?

  Elöször is a görög Tesszalónóki, ahol x ezer zsidó élt. Ezt mind elhurcolták a kz-be. Csak y száz zsidó jött vissza a kz-ból.
  Bourla szülei a szerencsés y halmazban voltak. És Bourla-nak sokat beszéltek erről a tragédiáról.

  De Bourla egyátalán nem beszélt erről a saját gyerekeinek, azt hiszem a lányának.

  Miért ?

  Mert benne nincs gyülőlet és ezért a gyerekeinek sem akart rosszat, vagyis ne gyülőlködjenek, ne legyenek bosszúállók senki
  embernek a fiával sem.

  A részletekről a következő forrásban lehet egy kicsit olvasni. Én még a történetek egy videóban láttam.

  Forrás: https://mjhnyc.org/press/pfizers-ceo-tells-his-parents-holocaust-story/

  1. Nincs benne gyűlölet?! Más sincs benne, különben miért lépett dr. Mengele nyomdokaiba, miért kísérletezik embereken, miért nyomorítja és öli meg emberek tömegeit világszerte a cége méreginjekcióival? Visszafogott számítások szerint ez a pszichopata meg a társai eddig több embert tettek el láb alól, mint a holokauszt összes áldozata! Semmivel sem különb, mint azok, akik azt tették! A könnyfakasztó fedősztorija – amely ki tudja, igaz-e – a szennylapokba való szerecsenmosdatás, a valódi énjéről a (gaz)tettei árulkodnak!
   Valószínűleg nem véletlenül nem jelent meg másodszor sem az EU Parlament vizsgálóbizottsága előtt: vagy nem él már, vagy bujkál az elszámoltatás elől, ami végül úgyis utoléri. Remélhetőleg minél előbb!

  2. Valószínűleg Bourla PR-kríziskezelő tanácsadója agyalta ki az egész könnyfakasztó holokauszt-sztorit, hogy együttérzést keltsen ez iránt az echte pszichopata iránt, és javítson az imidzsén, aki jelenleg az egyik leggyűlöltebb figura az egész világon, mindjárt Klaus Schwab, Bill Gates, George Soros meg a hasonszőrűek után.
   Nem szeretnék a gyerekei helyében lenni, egy ilyen szörnyeteg apával. Bár lehet, hogy az alma nem esett messze a fájától…

 6. Itt a hír egy másfél hónapos kisbabáról, aki műtét közben – a szülők határozott előzetes tiltása ellenére! – “oltott” vértranszfúziót kapott a kórházban, és belehalt! https://yournews.com/2022/12/15/2474964/american-tragedy-baby-boy-dies-of-massive-blood-clot-after/

  A kis Alex 2022. január 3-án született az amerikai Washington államban, és február 10-én került sor egy beavatkozásra és vértranszfúzióra a kórházban, amelynek következtében egy hatalmas vérrög alakult ki a testében, a térdétől a szívéig! Semmilyen módszerrel sem sikerült a vérrögöt szétoszlatni, és Alex baba február 17-én meghalt.
  A szülők még a műtét előtt találtak megfelelő vérdonort – mint az új-zélandi baba szülei -, de a kórház azt állította, hogy nem áll rendelkezésre megfelelő vér, úgyhogy a kórház készletét használták fel.

  A kórház most tagadja, hogy a kis Alex-et egyáltalán kezelték volna ott, a felvételek, az orvosi számla és a halotti bizonyítvány ellenére!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük