2022. október 23-26 között tartották a “Grand Challenges” éves találkozót

Ti hallottatok a médiában arról, hogy 2022. október 23-26 között tartották a “Grand Challenges” éves találkozót?

Én nem hallottam, gondolom ti sem. Ezen a találkozón a Johns Hopkins Egészségbiztonsági Központ a WHO-val és a Bill & Melinda Gates Alapítvánnyal együttműködve végrehajtotta a “Catastrophic Contagion” nevű pandémia-szimulációt.

A résztvevők csoportja 10 jelenlegi és volt egészségügyi miniszterből és magas rangú közegészségügyi tisztviselőből állt Szenegálból, Ruandából, Nigériából, Angolából, Libériából, Szingapúrból, Indiából és Németországból.

A szimuláció során a résztvevők azt gyakorolták, hogy hogyan, milyen politikai döntésekkel reagáljanak majd egy újabb pandémiára, ami a kovidnál sokkal halálosabb és elsősorban a fiatalokat és a gyerekeket érinti.

https://www.centerforhealthsecurity.org/our-work/exercises/2022-catastrophic-contagion/


Biró Éva

13 thoughts on “2022. október 23-26 között tartották a “Grand Challenges” éves találkozót

  1. „A gonosz emberek és a szélhámosok pedig egyre messzebbre mennek majd a gonoszságban, félrevezetnek másokat, és őket is félrevezetik.” #
    Hölgyeim és Uraim!
    A fenti idézet beteljesedését látjuk napjainkban! (((igaz, mint annyi mást a „struccok” ezt is tagadják)))
    Amint látható: Mr. Global Pszihopat (velejéig gonosz) agyában megfogant egy újabb gondolat. Hogyan működik ez? Valóban így:
    „mindenki saját kívánságától vonzva és csalogatva esik kísértésbe. Azután a kívánság megfoganva bűnt szül, a bűn pedig kiteljesedve halált nemz.” #2 Csak az a baj, hogy ebben az esetben a más emberek haláláról van szó :((
    A jó hír az, hogy mivel sátán + démoni erők vannak a háttérben, így hamarosan “rövidre lesznek vágva” Global Pszichopat és csapata!
    Emberek itt kb. annyit tehetnek mint eddig is, és kb. mint Hasfelmetsző Jack esetében a Scotland Yard. Pedig az említett bűnöző egy személy volt csak, itt pedig a világot behálózó maffiáról van szó, bár ez nem egészen pontos megnevezés.
    (gondolom ezzel kapcsolatban kevés kétség van)

    idézetek: #: 2Timoteus 3:13; #2: Jakab 1:14-15

    1. Nekem az a jelentés jön át, hogy
      -globál megpróbálja önigazolni a bűnét, amikor mások halálát kívánja
      -valamint menekülni is akar egyben, szuggerálva, hogy ember úgyse kaphatja el, emberen kívül más meg nem fogja úgyse, és amíg más várakozik, ő időt nyer.

    2. Még az jutott eszembe, és ez feltételezés, hogy ha ‘égi’ harc lesz(van), az emberi lét szinten várt. Vagyis az ‘égi erő’ nem tud leszületni, vagy nem tud felnőni a földi feladathoz, ha előtte méreggel, sterillé tétellel meggátolják. Vagy a fény tiszta energiáját 5G-vel blokkolják.
      (Nem szabad a D vitamin -:( )
      A globál nagyon spirituális és alkimista elemeket és elgondolásokat használ a fizika mellett.

  2. 4x ANNYI ÁLLAMADÓSSÁG és 13x GYENGÉBB HUF/CHF MINT KÁDÁRBUKÁSKOR!!!
    IDEJE ÉSZRE VENNI, HOGY KI/KIK IS a VALÓDI BELSŐ ELLENSÉGEINK HA 1 CION-BOLSEVIK ROTHSCHILD ÜGYNÖK LEHET a MINISZTERELNÖKNEK LÁTSZÓDÓ BÁB EGY OLYAN „ORSZÁGBAN”, AMINEK SE ALKOTMÁNYA SE ÁLLAMFORMÁJA SE NEMZETI (MAGYAR!!!) BANKJA NINCSEN!!!
    Nem mellesleg az Antikrisztus Bill Gates „halálbizottsága” része annak a globalista elit világnépesség csökkentő elképzelésének, mely rögeszméje ennek a sátáni társaságnak.
    Vérfagyasztó, de ez az a brutális, lélektelen világ, amelyet Gates és a Világgazdasági Fórum árnyékkormánya eltökélten végig akar vinni az ún. Great Reset programmal.
    Azt azonban semmiképpen nem engedhetjük meg, hogy ördögi és gonosz vallásuk új elfogadottá, egyfajta normalitássá váljon ebben a földi pokolban.
    https://rumble.com/v1wy7me-klaus-schwab-god-is-dead-and-the-wef-is-acquiring-divine-powers.html

    1. Amennyiben ezt a WEF tényleg leírta, kijelentette, akkor a legnagyobb elismerést tette. A víruselméletes, széndioxidkáros-klímaváltozásos elméletek tükrében, amiket nagy erőkkel támogatnak és teljesen igazak. Próbáltam utánanézni, de nem találtam az eredeti tweetet, gondolom akkor szóban mondták ki.
      .
      Amikor a főhazug valamiről azt mondja hogy “fake”/hamis, akkor a elmondja az igazságot. Ez egy felemelő bejelentés, köszönet a Svábbácsinak és a b*zigyerek tanácsadójának hogy ezeket így kimondta. Jézus a leghitelesebb és eredetibb hír volt, van és lesz.

  3. Erre a videóra
    https://www.kla.tv/24216
    már többen is felhívtuk a hozzászólásokban a figyelmet. Itt Selgado Martin elmondja, hogy a grafénoxid, a nano-chipek és az 5G segítségével hogyan lehet rejtett módon, mesterségesen olyan járványokat generálni, amilyet csak akarnak. Minden készen van, miért is “szükséges” ez a “Catastrophic Contagion” nevű pandémia-szimuláció.

    1. – Készülhetnek beiktatni az új TEAOR-t, halálhozó hóhér. Munkaköri leírás: tilos érezni, gondolkodni, valamint vakhit abban, hogy a kapott teljhatalommal nem jár felelősség. Munkavégzés helye: Állami eügyi intézmények által elrendelt. Kínai minta szerint.
      – Még nem játszották ki teljesen az éheztetési-rákkeltő stratégiát sem. Várhatóan a gyerek élelmiszerek is mérgezésre kerülnek, az oltásokon kívül. Jelenleg pl.az erősen allergén, alapból rákkeltő gyári nikkel tartalmú gyári ételek sincsenek betiltva, az adag növelése ezekben is gyerekjáték.

  4. Már vagy egy éve foglalkoztat a kérdés, hogy hogyan tovább az oltottakkal. Merthogy a párkeresés oltott nőtársaimmal, kifejezetten problémás kategória. “Miért adattad be magadnak?” – és közben személyesen mesélik el a történeteiket…hogy a vonzalom amit először éreztem, – úgy ahogy van – megy a semmibe.

    Nem kis dráma ez, és kifejezetten az látszik, hogy az oltatlanok nagy része sem hajlandó szembesülni ezzel a valósággal.
    És lehet reagálni, ha esetleg nem értesz egyet – ugyan mit számít?! Ami történt olyan döntés, amit nem lehet visszacsinálni. Mindenki meghozta a maga döntését, és azzal kell élnie.
    A lelkem méllyén tudom, hogy ezért változik ütemesen a környezetünk. Fel is út – le is út.

    1. Kedves Gerg!
      Teljesen egyetértek, nekem is ugyanez a problémám. Bár – ha közben már “rájött” a tévedésére – én még megértő is tudnék lenni, itt jönnek a további kérdéseim és félelmeim: mit is tud nekem pontosan az oltottsága miatt okozni és ártani, és mi történik, ha később történik vele “valami”, nekem pedig csak marad itt a hiánya és a szívfájdalom. Egyelőre ész:szív állás 1:0.
      Nagyon sajnálom ezt az egészet, csak az együttérzésemet és egyetértésemet tudom kifejezni.

  5. Jó (?) szokásukhoz híven, előre elmondják, mit terveznek, hogy aztán a szemünkbe röhögjenek: “Mi szóltunk, miért nem tettetek semmit? A hallgatás beleegyezést jelent.” Azt képzelik – tévesen! -, hogy ez mentesíti őket a felelősség és a karma alól.
    Úgy tűnik, ezúttal a kevéssé beoltott afrikai népességet, ill. kifejezetten a fiatalokat és a gyermekeket vették célba. Nyilván keveslik a méreginjekció utáni 90%-os vetélési arányt, a tömeges méreteket öltő meddőséget, a meredeken zuhanó születési rátákat és a rekord halálozási rátákat, amelyek csak a világháborús veszteségekhez mérhetők.

    A szomorú az, hogy hiába szeretnénk figyelmeztetni a népesség agymosott/agyhalott többségét a közelgő újabb kamu-pandémiára, amire a pszichopata parazita kaszt készül. Megint összeesküvés-elméletnek fogják titulálni, amíg meg nem valósul. Akkor meg már az “új normális” szerves része lesz.

    1. Kedves Cassandra !

      Vasárnap “kényszer látogatáson” voltam, ( munka), egy vidéki kisvárosban, Pesttől 78 km-re, a város egyik “tekintélyénél”.
      Nem akarom nevesíteni, legyen annyi elég, hogy agyontanult, gyereke orvos, feleség szintén diplomás, és laza, halvány lila fingja nincs arról, hogy mi az a “great reset” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Elküldtem neki ezelőtt két héttel a két ominózus videót, Died Suddenly, és a spanyol Delgádót, ( 5G és Grafén), és még csak meg sem nézte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ő nem néz “ilyen hülyeségeket”.

      Valójában ezek a “valakik” ölnek a tudatlanságukkal, az elmebeteg tekintély tiszteletükkel, és véridióta sznobizmusukkal mindnyájunkat !
      Mert az “orvos barátom alig várja már az oltást, x úr maga hülyeségeket beszél, hogy nincs kovid” ! Ez két éve hangzott el legelőször, azóta sokszor.

      Ez a valaki, egy kisváros közéleti embere !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A család női tagozata nagyon vallásos, a WC-ben valamelyik katolikus adó szól !!! Nem viccnek szántam !!! Megtapasztaltam két kisdolog között egy nagymisét . Ja, és lássam pozitívan a világot, mert “negatív” vagyok a véleményeimmel ! A diplomás, agyontanult hülyék hasonló magatartása a Sátán legnagyobb öröme, és megint csak Freud Tamás, a magyarnak és tudományosnak mondott akadémia első embere, világhírű agykutató, ” az oltás életet ment, hatásos, biztonságos.” !!!

      És ráadásként, a “Gyuri bácsi, csoda füvesember” kétszer oltatta be magát, és mint utólag kiderült propagálta is az oltásokat !!!??? Elnézést, de akkor most hogyan is vagyon az aszongya, meg ki mondja ??? Mit “tudott” a füvesember, ha ezt tette ??? Tényleg “tudott”-e ?

      Én nem szoktam felejteni, de azt hiszem, hogy az internet sem !?
      No comment, de most már tokkal, vonóval !

      1. Kedves S.G.
        Hasonlo esetem volt nekem is, mikor az aranydiplomas mernok rokonom teljesen kiborult az igazsag-linkek tovabbitasatol es letiltassal fenyegetett, ha megegyszer kuldok errol az oldalrol: “Hogy tudsz hinni ilyen hujesegben?” Igy, pontos j-vel!!!
        “Mert a tanult, diplomas ember rogton ketelkedik, ha olvas valamirol es utana nez mas csatornakon is.”
        Arra mar nem volt lehetosegem, hogy leirjam, eppen ezt tettem, amikor rajottem, hogy a fosodratu media hazug propaganda.

      2. Kedves S.G.!

        Teljesen megértem, mert a minap én is így jártam egy többdiplomás, értelmes(nek gondolt) ismerősömmel, amikor a két videót ajánlottam megnézésre. Az volt a válasz, hogy “nem hagyom megzavarni a nyugalmamat ilyen hülyeségekkel”.
        Az illető annyira elsáncolta magát a mainstream tudományizmusa mögé – amiből egyébként kényelmesen megél -, hogy esze ágában sincs a saját kis kényelmes paradicsomát veszélyeztetni “ilyen hülyeségek” miatt. Pontosan úgy reagált, ahogy egy pszichiáter “Az Alvó megértése” c. cikkben leírta (az “Orvosok a Tisztánlátásért 2022.11.27-i előadás I. rész” alatti kommentemben tettem közzé). Majd talán egyszer egy váratlan sors-cunami kirobbantja ebből az állapotából, ha eljön az ideje.
        Úgyhogy én már senkit nem próbálok győzködni semmiről, hacsak nem ő maga kérdez vagy akar erről beszélni. Ráadásul aki most hall ilyesmiről először életében, annak tényleg fenyegető lehet. Ön is, én is, meg a többi kommentelő többsége ezen a fórumon, fényévekkel járunk az “alvók” előtt, sokéves kutakodással a hátunk mögött, és sokszor még minket is megvisel lelkileg, amire rábukkanunk. El tudom képzelni, hogy ha valakire hirtelen zúdul rá az egész szennyáradat, az első ösztönös reakciója a heves tagadás és elzárkózás. Viszont a valóságot végső soron nem lehet meghekkelni és meghamisítani, és előbb-utóbb minden csontváz kiesik a szekrényből, úgyhogy a mostani “alvók” (is) keserves időszak elé néznek, mert nem dughatják a fejüket a homokba a végtelenségig!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük