Vanden Bossche oltási szakértő Covid vakcina katasztrófát jelentett be

Geert Vanden Bossche belga oltási szakértő és virológus a Del Bigtree oknyomozó újságírónak adott interjújában arra figyelmeztet, hogy az oltott emberek rendkívüli veszélynek vannak kitéve az elkövetkező hónapokban.

Ennek oka: a koronavírus tovább fog mutálódni, és Vanden Bossche szerint ez sok esetben végzetes lesz a beoltottak számára. Arra figyelmeztet, hogy különösen a magas átoltottsági aránnyal rendelkező országok tartanak katasztrófa felé. Az azonnali oltási stoppot kell bevezetni.

https://www.bitchute.com/video/pd978KuZVHcK/


Források/Linkek:

www.kla.tv/22677
Vanden Bossche oltási szakértő Covid vakcina-katasztrófát jelentett be
https://uncutnews.ch/millionen-tote-impfexperte-geert-vanden-bossche-warnt-vor-impfstoffkatastrophe/
https://rumble.com/v13mwqv-episode-266-geert-vanden-bossche-my-final-call.html

Fordítás: RedR

2 thoughts on “Vanden Bossche oltási szakértő Covid vakcina katasztrófát jelentett be

  1. Milyen koronavírus, milyen védőoltások és milyen mutációk? Nincs izolált és tesztelt, amelyre védőoltásokat hozhattak volna létre! Emiatt mutációk sincsenek, csak a különböző mennyiségű és hatóanyagú mérgek hatásai, amelyek időben eltolva fejtik ki azokat a szervezetre. Egyszerűen szándékosan megmérgezik az embereket és tönkreteszik az immunrendszerüket, ami miatt majd akár egy megfázástól is meghalnak. És pont ez a céljuk! Nem kéne elkezdeni ködösíteni és elsikálni a szándékos népírtás tényét, mintha az csak véletlen hiba lenne! És nem szabad felmenteni alóla az elkövetőiket!

  2. Ha azt feltételezem, hogy az egész csak az oltóanyagok eladásáról szólt, akkor azt a következtetést kell levonnom, hogy elérkeztünk arra a pontra, hogy több bőrt nem lehet lehúzni az oltóanyagok eladásából. Mert ha megint megjelenik egy vírus, akkor az emberek már nem veszik be, hogy az 5. vagy 6. ugyanolyan védőoltás fogja megvédeni őket a változó vírus ellen.
    Végkövetkeztetésem, hogy véget ért a pandémia. Meggazdagodtak azok, akiknek meg kellett gazdagodni, a dollár válságát már nem a pandémiával takargatják, ennél már drasztikusabb eszközhöz nyúltak (a háborúhoz). Nincs értelme visszanyúlni a lightos verzióhoz (a vírus-riogatáshoz).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük