A butaság természete

Forrás: Sprouts Deutschland @ YouTube

Bonhoeffers Theorie der Dummheit
https://youtu.be/wnhL1W9dj1w

https://www.bitchute.com/video/ruOOclD40DlG/


10 thoughts on “A butaság természete

 1. https://www.youtube.com/watch?v=O-MHjCdLYRk

  Hatalmas csalódás a szkíta terveket ismertető videó. Okosság teszt az, hogy ki mit vesz észre benne, mi a nagy csúsztatás, mi nem stimmel.
  Sokkal inkább látszik a tervezett rendszer a háttérhatalom sokadik stratégiájának.
  Rossz iránynak tartom a szkítaságot asszisztálásnak választani az új halálos, embertelen rend bevezetéséhez, a megtévesztésünkkel.

  1. A DR. ROBERT MALONE: TITKOSSZOLGÁLATOK FERTŐZIK AZ FDA-t bejegyzés alatt B.GY. írt az egyházról is.
   Az ‘önkormányzati’ állami forrású xx ‘szkíta ‘szekta általi egészségügy és képzés számomra nem lenne elérhető, mivel távol áll tőlem mindenféle szekta, főleg xx vezérelt szekta kapcsolódás, bármilyen formában. Taszító próbálkozásnak élem meg a magyar/szkíta (xx-es) megosztást, ami ráadásul fenntartaná az xx befolyást ilyen formában is. Pont megszünteti kellene az xx szekta működéseket, nem fenntartani.
   Nem hiszem,hogy nincs élet az xx nélkül. Csak azoknak nincs, akik hagyják, hogy beszippantsa őket. Nagy veszélyforrás ez, a valódi nagybetűs kihívás.

   Van élet az xx nélkül.

 2. A mainzi tartományi bíróság elutasította az 55 éves fogorvosnő keresetét, hogy az nem megindokolt az AstraZenca ellen

  A nőnek az oltás útán pár napra elöször az ujjai zsibbadtak el , később meg megsüketült és azóta sem tud dolgozni.

  A munkanélküli fogorvosnő 150 ezer Euró kártérítést kért.
  ( Hát ez nem is nagy pénz, ebben a piszkos meghibbant libcsi világban. )

  A bírónő rövid, de egy élénk tárgyaláson nem indokolta meg a kereset elútasítását.
  ( Ez csak hazúdták. Ezek a felsőbbrendü beképzelt gonosz médiák. )

  De állítólag az indoklást majd írásban fogja közölni a felperessel.

  A elútasítás arra alapozta a bírónő, hogy ez a mellékhatás nem szerepel az AstraZeneca mellékhatás katalógusában.

  De a bírónő a tárgyali költségeket a szegény munkanélküli fogorvosnőre terhelte rá.

  A felperes fellebbezést nyújtott be.

  ( Na ez is a kollektiv nyugati butaság természetében illik bele. )

  1. Egy kísérleti szernél és egy nem kísérleti szernél is mivel zárható ki, hogy nem attól van egy következmény? Mivel bizonyítható?
   Addig, amíg nincs kizárás, addig de bizony, attól van.

  2. Itt van a történet, egy forrással alátámasztva,

   Forrás:
   https://twitter.com/mz_storymakers/status/1693724082326401524?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1693724082326401524%7Ctwgr%5E481caa05f3d5136c085e1606eebdb29112748720%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fde.rt.com%2Fgesellschaft%2F177846-taegliche-wahnsinn%2F

   A történethez az is hozzátartozik, hogy a lökött hülye bírónő 2023 augosztus közepén a tárgyalás alatt a tárgyalási teremben egy
   FFP2-maszkot viselt.

   Számomra, a védőügyvéd sem normális. Azt mondja, hogy ha most más járvány lesz, akkor ki fog majd oltakozni.

   Nem jutott valami más értelmes gondolat ennek a védőügyvédnek az eszébe ?

 3. Ez a video tele van ellentmondással, nagyon finoman szólva !
  ( Arról egy szót sem, hogy mi az ok-és okozat összefüggése ! )

  A dolog ugye úgy kezdődik, ( az érdemi része ), hogy az illető, “egy fiatal lelkipásztor” !
  Most kérdem én, az ő “egyháza” mit csinál a hívek megszerzésére ???
  Mondjam el ugyan azt, mint a videó, csak felcserélve a neveket, és szereplőket ???

  Ez egy rém demagóg videó, bármilyen jót is akartak vele ábrázolni. Vagy nem véletlenül ennyire demagóg ???
  A “butaságot” mindenáron át akarja értelmezni, miközben a tömegek lélektanáról értekezik, amit előtte már jó 100 évvel megtettek mások !

  A videóban nagyon komoly “értelmezési” problémák vannak, ami véleményem szerint egyáltalán nem véletlen.
  Erre szoktam mondani más eseteknél, hogy a tuti információ, sokszor a dezinformáció !
  Ez itt a normális gondolkodás elbizonytalanítására tett kísérlet, a “butaság”, mint fogalom átkonvertálása, érthetetlenné, és értelmezhetetlenné.

  Az összekötő és magyarázó szövegek komoly kérdéseket vetnek fel !

 4. „Az ember biológiailag és archetipikusan is három téma szintézise: anyag-megtestesülés-tudás, fény-(in)formáció, és víz-intelligencia. Ezek együttese akkor válik élő arannyá, vagy tudatossággá, gazdagsággá, szintézissé, ha mindenből elég van, és minden a helyén van, jó kapcsolódással. Vagyis egészség van. Ha nincs egészség, akkor pedig a három részt kell újra regenerálni. Erre a regenerációra semmiféle hatalmi előírással kitalált dolog sem képes. A hatalommal bíró emberek magukról se tudják, hogy nekik mi a jó, és miért, nincs alapjuk arra, hogy bárkire bármit ráerőszakoljanak. Náluk az intelligencia rész biztosan nem jól kapcsolódik semmihez. Görög istenekkel példálózva: Zeusz volt képes arany életet élni és aranykort létrehozni a családi örökség integrálásával: Szaturnusszal- a véges idővel, Uranosszal-az univerzummal és Neptunusszal, a földi víz teremtőjével, valamint a testvérével, Plútóval aki a regenerálhatóság képességét adja. Szerintem mindenkiben ott van az aranykor, amikor egészséges.” Írtam ezt két héttel ezelőtt.

  A butaság témához annyiban illik, hogy a tanulási feladat a szintézis megértése, a szintek megértése, és az erőfölénnyel való visszaélés megértése. Az elkövetett gondolkozási és cselekvési hibák egy része ennek a megközelítésnek a hiányára visszavezethető.

  A gazdasági erőfölénnyel való visszaélés a fehérgalléros bűnözés csúcsa. Egyenértékűnek tartom a gyilkossággal, amit pl. lincseléssel lehet a legkönnyebben kivitelezni (több támadó egy ellen, akár egyszerre, akár egymás után). A gazdasági élet szereplőinek a kivégzéséhez vezet, a konkurencia eltávolítása az útból, egyébként ész nélkül. Ezek büntetésének azonos szintűnek kell lenni, a legsúlyosabbnak, a halálbüntetésnek (nem a „száműzetésnek”, az enyhe).
  A pénzhasználat szintjének a meghatározása is ide tartozik. A pénz nem egy rezgés, nem digitális és nem kvantum tárolás és hozzáférés. A pénz az egyén dologi világának a része, nagyon helyes, hogy egy fizikai, megfogható, egyenértékes anyag, az arany volt a tartalék formája. A szellemi szint a rezgés, a kommunikáció, az értelem. Itt is teljesen hibás elzárni a csatornákat, pl. titkosítással. A titkos nem tud fényként ragyogni, és nem attól ragyog valami, hogy „magasabb” a rezgés, hanem attól, hogy minden rezgés benne van.
  Most se az anyagi világ, se a szellemi világ nincs megértve, se megbecsülve, az intelligencia a mélyponton van, az intelligencia-hiány van a tetőponton, a szintézis egyáltalán nem tud megtörténni. Ahhoz előbb a szinteknek a helyükön kell lenni. Amikor a szintek a helyükön vannak, azt érezzük, hogy jól működik egy rendszer. A szintézishez mindhárom részre szükség lenne a maguk helyén. A hamis prófétákat arról is meg lehet ismerni, hogy ebből a szempontból a téziseikből kilóg a lóláb.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük