A Nemzetközi Közegészségügy feletti egyeduralom elutasítása!

Összefoglaló a 2005.-évi Nemzetközi Egészségügyi Szabályozás (IHR) javasolt módosításairól és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) világjárványügyi egyezményéről.

Egy politikatudományi és jogi szakértői csoport 45 oldalas, részletes szakpolitikai összefoglalót készített az 2005.-évi Nemzetközi Egészségügyi Szabályozás (IHR) javasolt módosításairól és az Egészségügyi Világszervezet világjárványügyi egyezményéről/megállapodásáról (WHO CA+). A politikai összefoglaló szakmai betekintést nyújt a javasolt jogi eszközökről. Emellett egy múltbéli beszámolót is tartalmaz a COVID világjárvány során megtörtént hibákról, ismerteti a kísérleteket, amelyekkel ezeket a hibákat elfogadott szabványként igyekeznek rögzíteni, valamint értékes belátást nyújt abba, hogy még mielőtt túl késő lenne, miként lehet javítani az irányvonalon.

A politikai összefoglaló központi pontjait az Ön kedvéért itt az alábbiakban felvázoljuk:

https://worldcouncilforhealth.org/wp-content/uploads/2023/08/WHOPolicyBriefSummary_HUNGARIAN_MAGYAR_V2.pdf


https://worldcouncilforhealth.org/

3 thoughts on “A Nemzetközi Közegészségügy feletti egyeduralom elutasítása!

 1. Ez lehetne a WHO szlogenje: ( írtam ezt 2023.05.08-án, amikor az előző WHO döntési határidő lehetett, szerintem azonos témákról, azonos pontokról. Akkor elvileg a téma és a pontok el lettek utasítva. Vagy mégsem? Végül is most hol tartunk? Mennyiben változott a helyzet? Ami már kétszer le lett szavazva, az a téma most megint hogyan kerül az asztalra?)

  “Mi, a WHO, felelősek, tervezői, végrehajtói, kiváltó okai, vagy felerősítői vagyunk a világban megjelenő, számos, az önök egészségét, jólétét gátló mesterséges tevékenységnek és elméletnek. Ha betartják az intézkedéseinket, biztosra vehetik, hogy az egészségüknek életük végéig búcsút mondhatnak. Ehhez minden támogatást megadunk, és az együttműködésünk mindvégig figyelemmel kísérjük. Kiemelt legújabb célunk az önök mikrobiális egyensúlytalanságának fenntartása. ”

  A letölthető, csatolt összefoglaló következtetés részének a végszava ez:
  „Az indokolatlan hatalom összpontosítás a demokratikus rendszerekre és az emberek önrendelkezési jogára is veszélyt jelent. A demokráciákat a központosított hatalom felhalmozódásának megakadályozásával és az egyeduralom feldarabolásával védjük, és ezzel párhuzamosan őrizzük az elsődleges demokratikus alapértékeket.” De hol van demokrácia? De hogyan védjük, hogyan működtetjük azt a teoretikus demokráciát? Mi a javaslat? Mitől lesz a demokratikus demokratikusan végrehajtva? Szép nagy szavak, tartalom nélkül.

  A WHO, mint szervezet léte önmagában felesleges. Egy olyan intézmény, ami az eredetileg választott témáját egyáltalán nem képviseli, pláne nem „demokratikusan”. Hol tartunk? Miért nincs ez kimondva elsődlegesen? A WHO az egészség témát se demokratikusan, se önkényuralmi módon NEM képviseli, és nem is fogja. Miért akarja a World Council For Health megtartani ezt az „intézményt”? Szóba se került, hogy a WHO léte felesleges, sőt a léte fenyegetés a világ egészségére nézve. Olyan, mintha a World Council For Health nem követné naprakészen a tudományos és jogi eseményeket, és nem állna az igazság, valóság mellé. Egyébként miért nem vállalja fel ezen szervezet, az egészséget képviselve, a víruselmélet megtámadását? Az ügy csak nyertes lehet, Dr. Szilák is azt mondta, hogy ő is elő tudna állítani vírust, ha akarna. (Az ’Élet a covid után’ bejegyzés alatti beszélgetésben.) De nem teszi. Vajon miért? Sarkalatos kérdés a vírus teória, ami egyébként már a „vírus gyártás rendszer szintjén” megbukik. Törvény előtt se védhető az elmélet, de józan ész logikával se, bárki által egyszerűen megérthetően.

  Idézve S.G.-től a jövőre nézve, akármilyen szervezet is alakulna ki (Dr. Tess Lawrie: A nagy újraindítás…), átgondolandó: „Egyszer, ha kézi vezérlés van, (ráadásul egyszemélyes!!!), onnantól nincs sem törvényszerűség, sem szabályok, sem ok- és okozati összefüggések!” Kollektíven eldöntött szabályok, és a szabályok érvényesítése, és nem a pont ezzel ellentétes tevékenység megvalósítása szükséges, erre vonatkozó garanciákkal. A demokrácia megvalósítása nagy kihívás. Egyelőre még nem sikerült a demokráciát megvalósítani. Példa a naponta változó szabályokra a bevált, a kommunista időben működött szabályok „demokratikusan” ártó eltörlésére a cigánybűnözés gyilkosság eseteinek halálbüntetéssel való jutalmazásának a megszüntetése. Szóval biztos, hogy az “izmus”-tól és az “áciá”-tól függ a józan ész, a józan együttélés, az egészséges létezés?

  Egyébként pedig, ha határidő van, és elfogadjuk a „határidős játékot” a sakktáblán, akkor el kell utasítani hivatalosan továbbra is a változásokat. Ha pedig józan ésszel gondolkozunk, akkor azt mondjuk, hogy a WHO-t, mint a témában a sakktáblát kialakító szervezetet és tetteit egyáltalán nem fogadjuk el, bármit is csinál(hat)(na). Ideje lenne az egészséggel is foglalkozni már valakinek végre tevőlegesen. Ami úgy ez több, mint 100 éve durván elmaradt.

 2. Milyen “politikatudományi szakértő” csoport? Akiket a mainstream politikai elméletekkel indoktrináltak, valószínűleg neves elitképző egyetemeken? Ahol a mostani szánalmas “vezető” réteget is kiképezték és kondicionálták, a globalogazdi kénye-kedve szerint? Akiknek szemernyi kapcsolatuk sincs a rögvalósággal, és magasról tesznek a saját választóikra? Hol volt/van itt az állandóan emlegetett demokrácia?
  Ez az egész valahogy nem kóser, olyan “irányított ellenzék” stichje van. Ha lenne kedvem, időm és energiám, utánanéznék a szervezet alapítóinak és főleg a finanszírozóinak.
  Teljesen egyetértek Hegedűs A.-val, hogy még csak nem is tervezik lapátra tenni a WHO-t, pedig azzal kellene kezdeni! Semmi szükség a WHO-hoz hasonló globális bűnöző szindikátusokra, sem pedig a helyükbe lépni kívánó rivális globalista (bűn)szervezetekre!

 3. Az ellen oldal lemasolva a KLA-tv, vagy az orvosok a tisztanlatasert szinten rendez konferenciakat baranyborbe bujtatott farkaskent! Oroszorszagbol terjesztik tovabb propagandajukat ( agendajukat ) ” Alkoto tarsadalom cimen ” ! Aki tobbet szeretne tudni az alabbi linken informalodhat.
  https://www.youtube.com/@alkototarsadalom/videos
  Kulonosen ajanlom ezt a videot a listabol de a tobbibol is ” ki log a lo lab”
  https://www.youtube.com/watch?v=wzk5vItFcZ8&t=11s

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük