A pedagógus, aki felszólal a diszkrimináció ellen

Itt a tavasz és itt a változás ideje. Nem leszek álnaiv, sajnos tényleg nagy bajban van az emberiség, de az egymást érő, szándékosan gerjesztett válságok közepette mindig felcsillan a remény, amikor együtt dobban a szívünk bátor honfitársainkért, amikor az emberiség arra fókuszál, amiben hasonlítunk egymásra és nem arra, amiben egymástól különbözünk.

Ilyen tapasztalat számomra minden alkalom, amikor sikerül valaki olyannal beszélgetnem, akiből emberség árad és nem a gyűlölet, a keserűség. Sajnos a nehéz idők teret adnak a szélsőségek felerősödésének, így a legjobbat, vagy épp a legrosszabbat hozzák ki belőlünk. A spektrum sötétebbik végén található pedagógusok eszeveszett rettegésükben újjal mutogatnak és diszkriminálnak kollégákat, ahelyett, hogy kiállnának az emberi jogokért és a szólásszabadságért. Nem ez lenne saját érdekük is? Nem így mutatnának példát a diákjaiknak? Nem elvárható tőlük, hogy ismerjék a történelmi párhuzamokat? A héten francia tanárral, Androsits Annával beszélgettem, aki egyike az ideológiai alapon kiközösített és tanítástól eltiltott pedagógusoknak Magyarországon.

Bukovinszki Gergely, Szkeptikus Kerekasztal

Forrás: https://szkeptikuskerekasztal.com/a-pedagogus-aki-felszolal-a-diszkriminacio-ellen/

4 thoughts on “A pedagógus, aki felszólal a diszkrimináció ellen

 1. Legalább az oltást ellenzők ne mennének el tesztelni, és ne vinnék a gyerekeket sem!

  Kínomban már efféle tréfákat találok ki, hogy megértessem mekkora átverés ez az egész.

  Ketten beszélgetnek valamikor a Covid-időszámítás után.
  – Képzeljed komám, elkaptam valami nyavalyát, pedig mióta tudom az eszem, én bizony beteg nem vótam, és orvos sohase látott,
  – Miféle nyavalyát kaptál el?
  – Hát aszt a tünetmentességnek nevezett feneséget. Aszongya mán a miniszterelnök is, hogy bele fogok hóni.
  – És kitűl kaptad el?
  – Hát az unokáktól, mire képzeld, azok meg visszakapták tűlem.

 2. Lenyűgöző a tanárnő bölcsessége, éles látása és erkölcsi értékei. Megálltam valahol a 53 perc körül. Pontosan, azok akik ma elárulták, nem tudják még mi vár rájuk abban a rendszerben aminek útját egyengetik. Ma ezt a jogod veszik el, holnap majd egy másikat, azután majd megint másikat, és eljön a nap amikor majd őket is érinti.

  A 43-ik perc után beugrott amire azelőtt is utaltunk, többen is. A Covid-őrület egyik fő célja valóban ugyanaz mint a hitleri és sztálini rendszereké volt (nem csoda hisz minden elnyomó rendszer elgondolói és szervezői egyazon táborba tartoznak), nevezetesen hogy bevezetni és felturbózni a besúgórendszert, emellett a végletekig fokozni a minden területre kiterjedő morális és intellektuális kontraszelekciót.

  A jelen Covid-átkos lényege valóban ugyanaz mint a náci és kommunista rezsimeké volt.
  Eme bizonyos Covid-oltás egyfajta szimbólum, akár anno a barna ing vagy a vörös nyakkendő volt, vagy éppen az adott pártba való tartozás volt. Egy ilyen egyértelműen abnormális körülmények közt bevezetett és abnormális módon minden ok nélkül erőltetett “vakcina” önkéntes elfogadása illetve elutasítása a választóvonal, eme szemünkbe hazudó és embertelen rendszer iránti hűség illetve elutasítás kinyilatkozása. Az utóbbi esetben jár a kiközösítés, megbélyegzés, illetve a tervezett még rosszabb.

  Amikor ez a tanárnő távozik a szakmából, egy magas erkölcsi szinten álló és gondolkodó pedagógus távozik, valaki aki jóval a középiskolás fok felett oktatja diákjait amikor azt tanácsolja, ‘csukjátok be a könyveitek és nyissátok ki szemeitek’, és azok akik maradnak, nevelgetik majd szépen saját képükre a jövő barna-inges és vörös-nyakkendős generációit.

  Ugyanez a kontraszelekció folyik az egészségügyben is. A kényszeroltások megtagadása révén a szakmából a szakmájukhoz leginkább értő és erkölcsi értékeikhez ragaszkodó orvosok, ápolók, asszisztensek, nővérek, stb távoznak. És kik maradnak? Akik soha nem néznek semminek utána, és akiket nem érdekel hogy betegei valaha is meggyógyulnak-e.

  Még ha lesz is olyan hogy élet a Covid-rémálom után, a kocka már el van vetve. Egy mentálisan és fizikailag egészséges társadalom két fő tartópillére az oktatás és egészségügy lenne, és éppen e kettő lett kiütve – mindkét területről a legjobbak lettek kirekesztve.

  Akik olvasták az ezen a honlapra küldött kommentjeim, tudják, hogy minden létező módon kerestem mentséget a jelen kormány számára, de nálam most szakadt el végleg a cérna. Ezen kormány védjegyei egyike volt hogy határainkat megvédte, a másik hogy kulturális értékeinket őrizte és gazdaságunkat és életképes szinten tartotta a globalisták pénzügyi-logisztikai támadásai ellenére.

  De amit most művel az oktatás és egészségügy ellen, az megmagyarázhatatlan és megbocsáthatatlan. Mert a Covid-intézkedésekkel pontosan ugyanazt a morális és intellektuális földhasadást indította el újra, ami az előző két átkos idején pusztította Hazánkat, és ezzel éppen a kulturális és gazdasági értékeink alapjait is kiütötte. Nihilista, gondolkodás és lélek nélküli megalkuvókkal, ostobákkal, gyávákkal, besúgókkal és árulókkal nem lehet sem kultúrát őrizni, sem gazdaságot építeni, de még határt őrizni sem, főleg nem a hosszú távon.

 3. Csak hazánkról írjunk”. A Magyar ember, emberiessége, szellemisége megmérettetett és könnyűnek találtatott!

 4. Orbán pedig az idézett videóban igazat mondott !!! Aki nem oltatja be magát, az meg fog halni ! Így van !
  Csak “csupa jóérzésből” nem tette hozzá, hogy vagy egy FEMA táborban, vagy egy kivégzőosztagtól.

  Egyébként meg ott van egy nyomorult lelkű senkiházi bejegyzése a pedagógusok performansza alá írva, nekem címezve, a beírásomra reagálva, hogy ” lehetett volna ám kérni a mentességet, csak biztosan nincs kedve dolgozni a kollégának”, nem szó szerint idéztem, de a lényeget ! Ellenőrizhető !

  Ahol ilyen férgek tenyésznek mint beírókám, és ilyen véleményeket sütnek el, ott én sem dolgoznék, ha lehetne akkor sem, egyébként ez a beírásomra írt reakció pontosan jól mutatja a gerinctelenséget, és a megalkuvást ! A “pedagógus társadalom”, meg evvel a nyomorult engedetlenségi cirkuszával, ami csak vihar egy biliben, és a videóban elhangzott magatartásukkal párhuzamban, csak egy nyomorult lelkű rabszolga sereg. Nímandok tömkelege.

  Sajnálatosan nagyon kevés a kivétel ! Újra megemlítem, hogy egy nagyon közeli ismerősöm, 59 éves korában, munkanélkülivé avanzsált, csak mert nem oltatta be magát, szemben a takonygerincű kollégákkal, és az igazgatójával, aki “jogánál fogva !?”, elrendelte a maszk hordását az iskola teljes területén, akkor is, amikor az nem volt kötelező ! Na ennyit kiegészítésül a nagyszerű, példamutató, magasan képzett, tájékozott, és kiváló erkölcsű pedagógusokról.

  Szóval első kézből származó információim vannak, és nem a facebook agyhalottai informáltak Mari néni történetekkel.
  ( Nem mellékesen a pedagógusok nagy többségének a szakmai szintjéről meg már ne is beszéljünk !)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük