10 thoughts on “Dr. Carrie Madey belgyógyász az oltásról, transzhumanizmusról

 1. Köszönet az ismertetésért.
  Csak megfordult a fejemben: ha ezzel a technológiával gyógyítani lehet (ez ugye a reklám), meg persze megfigyelni és kémkedni, azzal az erővel lehet olyan programot is az egyénben, csoportban elindítani, ami meg is ölheti őket. De ne rontsunk ajtóstól a házba. Célszerű előtte jól megbetegíteni, hogy szenvedjen, ha más véleményen van az “egy bégetéstől”, és hát fizessen is…

 2. Lenyűgöző előadása ez a bátor doktornőnek. Amit mond az nem konteo és nem vicc. Sajnos, a jelek azt mutatják, hogy a Vatikán is benne van ebben az emberiség, a Teremtés elleni merényletben, a gének manipulálásában, és főképpen az emberek tudatának leigázásában, nanotechnológiai eszközökkel.
  Pár nappal ezelőtt láttam a neten egy plakátot, mely most, 2021 október 23-ára hirdetett meg egy “Transzhumanizmus”-ról szóló konferenciát, kizárólag a “Világ Vezetői”, vagyis, a “Global Leader”-ek számára. A konferencia helyszíne: a VATIKÁN! Vatikáni szesszió! A konferencia címe: “Technology That Empowers Humanity” és csakis meghívóval lehetséges benne a részvétel. A konferencia elnöke, házigazdája Philip Larrey “atya” a Pontifical Lateran University képviseletében, a meghívott előadók pedig: David Fergusson és Carlos Moreira, a “Transhuman Code” (Transzhumán Kód) című könyv társszerzői. Természetesen, mindez “egy jobb világért”, “egy jobb emberért”, “nemes célok szolgálatában” jön létre… stb. Ahogy a doktornő is mondja a videóban, csupa “jó, lelkesítő” dolgok. Kételyek támadtak bennem, hogy e plakát esetleg egy photoshoppal készített hamisítvány, hogy ez nem lehet igaz! De csak egy kicsit kellett keresgéljek és rábukkantam a tényre, hogy ebben semmi új nincs, mert már 2019-ben is előadott itt a Vatikánban ez a két “transzhumanista úriember”. Ennek a linkjét közzéteszem.
  https://transhumancode.com/press/catholics-and-non-catholics-hold-globalist-meeting-in-the-vatican/

  1. Megtenné, ha szépen kérem, hogy megosztja velünk az állítólagos 2021 október 23-i (1956-os forradalom?!) vatikáni konferenciára vonatkozó hivatkozást! Gondolhatnánk, hogy Carlos Moreira feltünteti a honlapján, de semmit nem találtam –

   Csak ezt máshol, még 2019 júliusából –

   https://www.finanznachrichten.de/nachrichten-2019-07/47298386-humanity-2-0-global-thought-leaders-assemble-at-the-vatican-for-the-transhuman-code-meeting-of-the-minds-200.htm 2019.07.29.

   https://www.philiplarrey.com/ “holds the Chair of Logic and Epistemology at the Pontifical Lateran University in the Vatican, and is the Dean of the Philosophy Department”…Vow, nagyon komoly ember lehet (The Catholic Bloke I Trust? – NO)

   Azóta történt egy s más:

   – “Befogadó [sic] Kapitalizmus Tanácsának (Council for Inclusive Capitalism) létrehozása Lynn Forester de Rothschild ‘kezdeményezésre és védnökségével’, továbbá a jezsuita Ferenc pápa (1) “erkölcsi útmutatásával” –
   https://journal-neo.org/2020/12/22/the-dangerous-alliance-of-rothschild-and-the-vatican-of-francis/

   – a fejesek listáját ld. itt:
   https://www.zerohedge.com/geopolitical/group-overseeing-10-trillion-called-guardians-inclusive-capitalism-signs-partnership 2020.12.10.

   – távkonferencia confab ‘Exploring the Mind, Body & Soul Unite to Prevent & Unite To Cure’ címmel (2021.05.06-08.) olyan ‘nagykutyák’ (táv)részvételével, mint Pfizer CEO Albert Bourla, Moderna CEO Stéphane Bancel, ratgoblin A. F(r)a(d)uci (NIAID), Francis Collins (NIH), Scott Gottlieb (FDA), David Feinberg (Google), Marc Benioff (Salesforce), Chelsea Clinton (Clinton Foundation), + New Age guru Deepak Chopra, Jane Goodall az ENSZ “Béke Nagyköveteként”, az egykori szupermodel Cindy Crawford, és az Aerosmith gitárosa Joe Perry…(2)

   (1)Vajon létezik-e még a ‘Fekete pápa’ kevésbé ismert intézménye, melynek letéteményese a hagyomány szerint nem ritkán megegyezik ‘a Rend Legfőbb Generálisával’ (Superior General).

   (2) https://anti-empire.com/vatican-health-conference-to-host-chelsea-clinton-anthony-fauci-and-moderna-and-pfizer-ceos/

   https://catholicvote.org/vatican-healthcare-conference-will-host-anthony-fauci-chelsea-clinton/

   https://vaticanconference2021.org/speakers/

 3. Igaza van. A vaxxokban injectálható, önmagát összeszerelő operációs rendszer van, ezért olyan fontos nekik a népíráson kívül.
  Itt vannak a szabadalmak, bárki ellenőrizheti és kiderül az is, hogy hogyan működik.
  https://rumble.com/vnm1cn-receipts-patent-proves-vaxx-is-obedience-training-platform.html

  Előzmény avagy első rész:
  https://rumble.com/vnhqap-receipts-dod-joint-artificial-intelligence-center-monitoring-vaxx-deaths.html

  Az előzmény előzménye,az injektákható tech bizonyítéka, összefoglaló:
  https://rumble.com/vneorx-vaxx-vials-breaking-development-discs-carry-mystery-payload.html

  Ahogy Carrie Madej megtalálta:
  https://rumble.com/vn482j-dr.-carrie-madej-first-u.s.-lab-examines-vaccine-vials-horrific-findings-re.html

  Ahogy egy Dél Afrikai orvos megtalálta:
  https://rumble.com/vnbgal-never-before-seen-blood-doctor-reveals-horrific-findings-after-examining-vi.html

  Ha valaki jobb szeret olvasni:
  https://thefreedomarticles.com/covid-vax-creatures-live-self-aware-critters-found-microscope/

  Az oltottak ID-ja / azonosítója, felülről a második videóban ott van, hogyan kapják meg, három lápcsőben:
  https://circleofthedolphins.wordpress.com/2021/09/16/a-readers-message-to-henry-makow-the-jabbed-are-connected-to-bluetooth-through-their-personal-666-mark-of-the-beast-microchip-certificate-of-vaccination-id-covid-barcode-2/

 4. A horror következő része, kérem SOS fordítsák és tegyék publikussá!

  Teljesen egybe vág azzal,amit Dr Carrie Madej látott, mondott, ahogy leírta a “lényt”, amit J and J fiolában talált, az orra előtt növesztett csápokat, fejlődött, próbált lemenni a tárgylemezről, “öntudata” volt. Ez egy elképzelhetetlen horror. Nem akartam elhinni, annak ellenére, hogy eddig mindig igaza volt.

  Hát itt a lény kicsit alaposabban bevizsgálva Dr Franc által. Két placebó (só oldat) vakcina után a harmadikban. A ‘tojásait’ adják be, megfelelő környezet esetén – és erre kell a grafén oxide, kikel, nő és mintegy 4 nap alatt teljesen kifejlődik bennünk. Nem ismert. Részben szén, részben aluminium, de ‘él’.

  https://davidicke.com/2021/10/12/another-life-form-found-in-fake-vaccine-vials-doctor/

  Valaki fordítsa le minél előbb.

  Amit Dr Carrie Madej látott:
  https://rumble.com/vn482j-dr.-carrie-madej-first-u.s.-lab-examines-vaccine-vials-horrific-findings-re.html

 5. Az elit következő lépése szerintem az lesz, hogy beismeri a vakcinákban rejlő nano -és egyéb részecskéket, mivel ezt a tényt rejtegetni már képtelenség.
  Majd bejelenti azt, hogy ezeket a részecskéket azért tették bele a vakcinákba hogy öngyógyítani tudja az ember magát, bármilyen betegsége is legyen. Vagy ehhez hasonló badarságot, mert látják már a zsákutca végét és ki kell találniuk még nagyobb őrültséget és magyarázatot a tömegek részére.

  1. Én élve nyúznám meg őket, vagy meglincseltetni a tömegekkel.
   Börtön, hogy még tovább élvezzék az életet ezek a mocskok.
   Nem érdemelnek életet az ilyenek!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük