BioNTech: Covid-19 előzetes tudás, előfinanszírozás és válságprofit

A BioNTech gyógyszeripari vállalat 2021-ben üstökösszerűen tűnt fel a gyógyszeripar egén, és nevét ismertté tette a nevét az egész világon. Míg 2019-ben még 181 millió eurós veszteséget termelt a vállalat, addig 2021-re már legalább kilencmilliárdos nyereséget ért el. Vizsgáljuk meg tüzetesebben a siker titkát.

https://www.bitchute.com/video/yVqOo8zMPDCq/

One thought on “BioNTech: Covid-19 előzetes tudás, előfinanszírozás és válságprofit

  1. Hogyan készül a profit?
    Dr. Lanka a Wissenschafftplus Magazin 03/2020 számban, a vele készített interjúban azt mondja, hogy amikor úgynevezett vírus tenyésztés történik, akkor a megtalált szövet maradványok nem “vírus”-ok, hanem elhalt, bomlásban levő szövetek. Oltóanyag készítéshez ezeket a bomló szöveteket csak magas koncentrációjú Pi-víz tartalmú magzati szérum használatával lehet megóvni attól, hogy teljesen végleg elpusztuljanak, és csak néhány napig, gyorsan kell vele dolgozni. A covid oltásokhoz a szöveteket és a szérumot (szilárd vérsejtek nélküli vér) emberi magzatokból nyerik ki. Általában is a tömeges vakcina gyártáshoz szarvasmarhák magzati szérumát és főleg majmok veseszövetét, illetve más állatokból származó szöveteket használnak. A magzati szérum kinyerése brutális. Példának Dr. Lanka felhozza, hogy minden évben 2 millió várandós tehenet vágnak fel érzéstelenítés nélkül, hogy a felnyitott tehenekben a magzatokat is érzéstelenítés nélkül felnyitva, a még dobogó szívükből kivegyék a magzati vért.

    A kegyetlenség energiáját beleoltják az oltásokba. Az idegen géneken kívül. Véletlen vajon, hogy ennek ismerete nincs benne a hétköznapi tudásanyagban? Az ortodox papság, és néhány egyéb egyházi vezető figyelmeztetése kevesekhez jut el. Vajon jogilag rendben vannak, legálisak ezek a gén és vér eltulajdonító sebészi beavatkozások? Maga az effajta szövet használat rendben van?
    Szerencsére abba a korosztályba tartozom, aki anno kb. 5 oltást kapott kötelezően, és pár nap alatt átesett gyerekkorban a többi „fertőző” betegségen. Ha minden igaz, anno ezekben az oltásokban higany és gyengített baktériumok voltak. Ez se mondható jónak, és engem nem kérdeztek meg kicsiként, hogy akarom-e, de amikor ezt a mai oltás készítési technikát olvastam, nem bírta a gyomrom. Én arra szavazok, hogy nemhogy profitot ne lehessen ezzel csinálni, hanem egyáltalán ilyen „oltást” ne lehessen ilyet csinálni!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük