A Würzburgi Egyetem három kutatója “99,9 százalékig biztos”, hogy a Sars-CoV-2 laboratóriumból származik

A Würzburgi Egyetem három kutatója “99,9 százalékig biztos” abban, hogy bizonyítékot találtak arra, hogy a Sars-CoV-2 laboratóriumból származik.

(https://www.n-tv.de/wissen/Deutscher-Forscher-Sars-CoV-2-kommt-zu-99-9-Prozent-aus-Labor-article23669036.html)

A kutatók a Sars-CoV-2 genomjában egyfajta “ujjlenyomatot” fedeztek fel a célzott manipulációhoz. Ez egy rendszeresen visszatérő minta a vírus genomjában. “Más molekuláris nyomokkal kombinálva eredményeink azt mutatják, hogy ez a vírus 99,9 százalékban egy természetes vírus mesterséges, valószínűleg manipulált másolata.”

Forrás: AUF1.TV

https://www.bitchute.com/video/oCdwKdBUKbiV/

10 thoughts on “A Würzburgi Egyetem három kutatója “99,9 százalékig biztos”, hogy a Sars-CoV-2 laboratóriumból származik

 1. Közvelemenykutatas

  Kérem válaszoljanak ez alá:
  Ki az, aki ezt a felrevezeto cikket elhiszi, és ki az, aki tudja, hogy nincsenek virusok, tehát nincs termeszetes vírusból manipulacioval letrehozott mesterseges fajta se.

 2. Szerintem ott buknak a terveikben, hogy kiengedték az emberiségre a “dolgot” ( sok helyen időzítetten) – s annyiféle mutációt termelt a soksok alany ( főképp akik “csendes hordozókként” arra vannak idomítva az injectio által hogy terjesszék, szórják amíg fel nem robban bennük is a bomba) – nost ezt nem tudták mind leszimulálni. Mondhatni a Covid entitás ( szándékosan nem hívom vírusnak) önálló életre kelt. Hát ezt ők is besz*pják hiába a fake oltás. Így bosszulja meg magát a hülyeség. Ez a végjáték. Az övék.

 3. Welche virus? ami nem is létezett?
  Érdekes ez az erőlködés, ami a vírus mesterséges, laborban való előállítását próbálja beültetni a köztudatba. Valamiért ez fontos lehet.
  Szerintem a covid hisztibem szó nem volt itt semmiféle vírusról, a szokványos takonykort leszámítva, viszont valami részleges számonkérés kezdődhet, amibe nem fér bele a teljes hazugság kitálalása.
  Ha labor vírusról lett volna szó, akkor is ki kellett volna mutatni egyet legalább, de ilyet senki sem tudott. Valamiért el akarják hitetni, hogy van mesterséges vírus. Ha lenne, tudna róla az emberiség, nem kellene ekkora vircsaftot csapni a bebizonyítására. Sajnos Letoha Tamás is hiteltelenné vált a Toroczkai interjúban. Mennyit mondott? 20 perc alatt lehet vírust gyártani?Ha olyan könnyű lenne a vírus gyártás, akkor egészen másként csapódna le a hétköznapokban. Talán nem 20 percenként, de naponta lehetne egy világjárványt elindítani, ami, ha valós lenne, pusztítaná az emberiséget. Pusztán a paraszti logikámat használom. A ” nagyon veszélyes mesterséges vírus” hatásához kellet egy nagyon erős média marketing-politikai ráhatás, hogy félelmet keltsen, és a lélegeztetőgépes fals WHO “kezelési” diktátum, mert önmagában semmit nem ért. Egy mesterséges vírus nem tud kárt tenni az emberben. Az Istenadta immunrendszer ellátja feladatát. Hacsak…hacsak nincs lebutítva, tönkretéve az oltás által.És itt jön a LÉNYEG:

  AZ OLTÁS A BIOLÓGIAI FEGYVER!! AZT KELLEtt ELADNI, annak lesznek igazán hatásai. No nem védelmi, persze. Bill Gates az Oltások évtizedéről beszélt, akkor még abban a tudatban élt, hogy lesz majd egy mesterséges vírus, ami eladja a vaxait. A Covid kudarca után már említette a Marburg és (talán) a kanyaró vírus pandémiát. Biztos ezek voltak napirenden a labor-munkatervben. Kínában? Ukrajnában?

  1. Teljesen egyetértek. A “mesterségesen/laboratóriumban” előállított “vírus” valójában egy számítógépes szoftverrel, ismert DNS-szekvenciákból generált valami, amit SARS-Cov-2-nek kereszteltek el. Vagyis csak “in silico”, azaz számítógépes csipen létezik, ezért aztán bajosan tud megfertőzni bárkit is. A kovid-hisztéria és a vele járó példátlan jogtiprások utólagos igazolásához az elkövetőknek fel kell tudniuk mutatni valamit, amivel legalább részben megpróbálják megindokolni és elfogadtatni a rövid- és hosszútávú következményeket. Ha van vírus, lehet hivatkozni hozzá nem értésre, túlbuzgóságra, túlzott félelemre és óvatosságra, hatáskör-túllépésre, stb.
   Ha azonban nincs vírus, akkor dől az egész áltudományos kártyavár! Főleg miután kiderült, hogy már 2017-től milliószámra rendelték a maszkokat, a PCR-teszteket és a kamu-oltásokat, amikor az állítólagos vírusnak még híre-hamva sem volt. Nem is szólva a Pfizer-dokumentumokról, amelyeket nem véletlenül akartak 75 évre titkosítani, annyira elborzasztó a tartalmuk!

   Ha nincs vírus, akkor a Nürnbergi Törvények értelmében egyértelműen előre megfontoltan, aljas szándékból, többek közt anyagi haszonszerzés érdekében megtervezett, megszervezett és végrehajtott népirtás folyt/folyik, amelyre NINCS MENTSÉG!
   Úgyhogy az elkövetők és tettestársaik most a kevéssé kompromittálódott “tudósok” és “szakértők” bevetésével próbálják menteni a menthetőt. Nyilván kármentésben jártas PR-tanácsadók ajánlották nekik, hogy új arcokkal és narratívával álljanak elő az alternatív médiában. Viszont a dolog már annyira eszkalálódott, hogy előbb-utóbb összedől az egész kártyavár, amely rengeteg embert fog maga alá temetni, és vele együtt a “nyugati” civilizáció túlnyomó részét is.

 4. Mennyiben segíti a tisztánlátást és a józan cselekvést az ilyen és hasonló videó részletekkel való hatáskeltés, fárasztás?

 5. ADMIN: folytatásként kérem hozzátenni az előző h.szólásomhoz. Köszönöm:

  Reiner Fullmich ügyvédet is azért tették lapátra a Gran Jury vizsgálóbizottságból, mert mindvégig kitartott ama kezdeti állítása mellett, miszerint nincs semmi különösről szó, csak a szokványos légúti vírusfertőzésről: influenza, nátha. “Common flu”. A tett intézkedéseket, főleg az mRNS oltásokat pedig “EMBERISÉG ELLENI BŰNTETTNEK” minősítette.
  Egészen más lenne az ítélet a két lehetőség esetén
  -Ha a szokványos légúti szezonra ráterjesztett pánikkeltést erősítik, akkor az egész pandémia kezelés, lezárással, oltással, PCR-el, lélegeztetőgéppel stb-vel együtt fölösleges volt, annak terjesztőit, használóit számonkérik. Elég sokan vannak.

  -Ha viszont a laborszökevény vírus verziót terjesztik el, a köztudatban, akkor IGAZOLJÁK az összes védelmi terápiás lépést, jogszerüvé válik a “vírus tagadó” címke, és az egész fals történet úgy marad meg a köztudatban, hogy Gates, a Pfizer, és az összes gazember egyéb népesség irtó praktikáikkal “EMBERISÉG MEGMENTŐ CSELEKEDETET” tettek, amiért aztán örök hála, dicsőség stb jár.
  Talán Faucira és egy két társára kirónak egy ejnye-bejnyét, hogy máskor vigyázzanak jobban, csukják be mindig maguk után a labor ajtót, hiszen, lám, mekkora baj történhet. Még szerencse, hogy voltak hősök, és hősNŐK, legalábbis egy : Karikó Katalin, akik nélkül kihalt volna az emberiség. Szép, amolyan Hollywoodi történet, amelyben mindig van egy ügynök, aki megmenti a világot.

  EZZEL MEGÁGYAZVA A JÖVŐ OLTÁSAINAK.

  Látva, hogy már több covid ellenzéki helyen, az AUF1-en is ez megy, nagy eséllyel lesz ez utóbbi verzió a HIVATALOS LEZÁRÁSA a covid mesének.
  És, ahogy emlékszem, Toroczkai László is úgy lépett be erre a platformra már 2 éve, hogy őt bizony elkapta a Covid, még köhögött is, sőt nehezebben vette a levegőt, de az immunrendszerére bízta a dolgot, kipihente és meggyógyult.

  Egy évvel korábban ezeket a tüneteket meg sem említette volna senki különleges esetként.

  1. Hat igen, mindennek a kulcsa az lenne, ha megértenék az emberek és terjesztenék, hogy soha nem létezett egyetlen virus sem a világon.
   De mivel nem teszik, még itt se, ezert a jövőben is bármikor ez lesz a fő alapja az irtásnak es diktatúrának.
   Fullmich sem tiszta, elhajtották dr Lankát és dr Kaufmannt, akik pont ezt magyaraztak nekik.

  2. Logikus a gondolatmenet. Így lehet eladni a covid-protokollnak nevezett kórházi kivégzéseket is a kamujárványhoz rendelt boncolástilamak leple alatt. De pl-ul a PCR tesztek korai, 2017-es globális felvásároltatását , és az oltatlan tömegek egészségmegőrzését mivel tudják megmagyarázni a “mesterséges” verziónál?

  3. Teljesen egyetértek. Szerintem hangsúlyozni kellene azt is, ahogy az élettan működik. Valamennyire én is próbáltam eddig hangsúlyozni, hogy a szervezet leírható szabályok szerinti méregtelenítéssel reagál. Ha van méreg. Egyrészt bizonyítottnak tekintem, hogy nincs vírus, másrészt bizonyítottnak tekintem, hogy van méregtelenítés, látjuk a tüneteket (bármi is a tünet, az méregtelenítési reakció). Ami feltételez egy mérget, ami jelen esetben irányítottan, előre megfontolt szándékkal juttatódik be az emberekbe. A sok méreg pedig egyenként és együtt alkalmazva is beazonosítható.
   Volt egy pont, amikor az oltásokat az első durva allergiás reakciók , egyéb reakciók és halálok bekövetkeztekor le lehetett volna állítani. Még különösen akkor is, ha már előre tudták. De mivel ez nem történt meg, innentől a történet védhetetlen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük