Így készül a digitális hasonmásod, miközben a válsággal vagy elfoglalva

Szkeptikus KerekasztalBukovinszki Gergely

Hosszú ideje töröm a fejem azon, hogyan tudnám közvetíteni mindazt a fontos információt, ami a digitális trendek alakulálását illeti. Ugyanis én a történelmi folyamatokat és trendeket szeretem vizsgálni és igyekszem nem elveszni az aktuálpolitikában, valamint a bal-jobb paradigma nyújtotta – bár néha szórakoztató -, jelentősebb geopolitikai események szempontjából elhanyagolható híreiben.

Tehát globalizmus, tehát digitális gazdaság a téma.

A világ negyedik legnagyobb távközlési vállalata, a japán NTT 2020-ban egy tanulmányában kijelentette, hogy nagy pontosságú digitális információk kombinálására szolgáló platform építését végzik a különböző virtuális világok szintetizálására, újszerű szolgáltatások létrehozására és a jövő társadalmának megteremtésére. Az emberek “belső énjébe” mélyedve végzik kutatásaikat. A japán kormány 2019-ben létrehozott munkacsoportja szintén az “új digitális világ” techno-szociológiai átalakulásának kutatását és fejlesztését javasolja, amit ők “avatár-kapitalizmusnak” neveznek és az ENSZ “Agenda 21” alapján “Társadalom 5.0”-ként dobtak piacra.

A japánok nincsenek egyedül ezen törekvéseikkel, bár a koncepciók beiktatása időben és módszereiben regionálisan eltérő. Magyarországon egészen biztosan máskor és máshogyan fog megvalósulni az, ami jelenleg Japánban eladható az egyébként is súlyosan elöregedő lakosságnak. Az időintervallum azonban kulcsfontosságú, ha szeretnénk figyelmeztetni az utánunk érkezőket a technokrata civilizáció nyújtotta veszélyekre. Ehhez magunknak is érteni kell a veszélyeket és ebben nyújthat segítséget a legújabb SZK felévétel.Hivatkozások:

NTT infók

https://www.ntt-review.jp/archive/ntttechnical.php?contents=ntr202009fa1.html

https://www.ntt-review.jp/archive/ntttechnical.php?contents=ntr202009fa2.html

https://www.ntt-review.jp/archive/ntttechnical.php?contents=ntr202009fa2.pdf&mode=show_pdf

https://financialpost.com/pmn/press-releases-pmn/business-wire-news-releases-pmn/ntt-proposes-the-digital-twin-computing-initiative-a-platform-to-combine-high-precision-digital-information-reflecting-the-real-world-to-synthesize-diverse-virtual-worlds-generate-novel

Moonshot 1 gól

https://www8.cao.go.jp/cstp/english/moonshot/sub1_en.html

Japán kormánydokumentum

https://www8.cao.go.jp/cstp/stmain/mspaper3.pdf

LearnCard

https://www.learncard.com/#lc-down

Gazdasági háló

https://www.learningeconomy.io/#down5

A Learning Economy szervezet Learn Card digitális pénztárcái a Világbankkal és a Brookings Intézettel együttműködve

https://www.brookings.edu/wp-content/uploads/2022/05/Learning-and-working-in-the-digital-age_FINAL.pdf

Az oktatás internete

https://www.forbes.com/sites/alisongriffin/2022/09/16/from-filing-cabinet-to-digital-wallet-how-the-internet-of-education-is-changing-the-learner-record/?sh=437d7c1e259f

Hatáskezelési projekt, vagy másnéven Impact Management Project

https://impactmanagementproject.com/about/#strategic-partners

Niantic → Pokémon GO → In-Q-Tel → CIA is hosszú ideje foglalkozik az emberi augmentáció témakörével

https://www.wired.co.uk/article/the-age-of-surveillance-capitalism-facebook-shoshana-zuboff

Készen vagy az új világrendre?

https://www.worldgovernmentsummit.org/events/2022/session-detail/a0f3z0are-we-ready-for-a-new-world-order-

Az EU digitális szolgáltatásokról szóló törvénye felhatalmazza az Európai Bizottságot, hogy a globális forgalom 6%-áig terjedő bírságokat szabjon ki a nagy online platformokra vagy nagy keresőmotorokra, amelyekről úgy ítéli meg, hogy nem felelnek meg saját cenzúra követelményeinek.

A Világgazdasági Fórum szervezeteket arra buzdít, hogy cenzúrázzák az ő álláspontjuktól eltérő nézeteket, “információs szennyezésnek” nevezve azokat.

https://www.weforum.org/agenda/2022/03/misinformation-cybercrime-covid-pandemic/

Panama-iratok

https://www.theguardian.com/news/2016/apr/03/what-you-need-to-know-about-the-panama-papers

Tony Blair közismerten háborús bűnös

https://www.trtworld.com/magazine/war-criminal-tony-blair-s-knighthood-branded-as-a-joke-53272


5 thoughts on “Így készül a digitális hasonmásod, miközben a válsággal vagy elfoglalva

 1. Nem is gondoltuk soha, hogy Klaus Schwab valaki fő figura, csak egy muris porondmester, és a fenti videóban meg az alábbi cikkben leírtak sem újdonságok számunkra. Azonban hasznos sokadszorra is átvenni a leckét. Előzetesen kis részlet a cikkből, amely szóhasználatában is, ma már a köztudat része és kezd meghatározó elemévé válni az életünknek. Csakhogy ez 1992-ben Rióban hangzott el! És pont ez a nyílt, felháborító bizonyítéka annak, hogy a globalisták kezdetekben szűk csoportja milyen szívós tervszerűséggel bánt el velünk. Évtizedekig módszeres aljassággal bomlasztották a társadalmat, hozzádeformálták a gazdaságot, a pénzügyi rendszert, a törvényeket, kifejezetten a megfigyelésünkre fejlesztették a technikai eszközöket, mocsárba züllesztették a médiát és a kultúrát, céljukhoz engedelmesre idomították a közben felnövekvő iskolás generációkat:
  „Nyilvánvaló, hogy a tehetős középosztály jelenlegi életmódja és fogyasztási szokásai – beleértve a magas húsfogyasztást, a nagy mennyiségű fagyasztott és készételek fogyasztását, a fosszilis tüzelőanyagok használatát, a készülékeket, az otthoni és munkahelyi légkondicionálást, valamint a külvárosi lakhatást – nem fenntartható.”

  És akkor az írás (benne több lényeges hivatkozással):
  https://www.globalresearch.ca/dark-origins-davos-great-reset/5797113
  A davosi Nagy Visszaállítás sötét eredete

  Fontos megérteni, hogy Klaus Schwab úgynevezett Great Reset programjában nincs egyetlen új vagy eredeti ötlet sem. A negyedik ipari forradalom programja, sem az az állítása, hogy az érdekeltek kapitalizmusa fogalmát Schwab találta fel. Klaus Schwab nem több, mint egy sima PR-ügynök a globális technokrata menetrendhez, a vállalati hatalom korporatív egységéhez a kormánnyal, beleértve az ENSZ-t is, amelynek eredete az 1970-es évek elejére, sőt még régebbre nyúlik vissza. A Davos Great Reset csupán egy frissített terv az ENSZ irányítása alatt álló globális disztópikus diktatúrához, amely évtizedek óta fejlődik. A kulcsszereplők David Rockefeller és pártfogoltja, Maurice Strong voltak.
  (…)

 2. Hátborzongató és egyben gyomorforgató ez a közelgő totális digitális rabszolgaság. Ennek a borzalmas disztópiának a kiötlőit abszolút nem érdekli, hogy a népesség mit szól hozzá, hanem eleinte mézesmadzaggal, később kényszerrel ránk tukmálják, mint a méreginjekciókat. A fiatalokra könnyebben, mert ők már ebbe az elgépiesedett, elembertelenedett világba születtek bele, ezt tartják természetesnek. Nem véletlenül akarnak megszabadulni az idősebb korosztályoktól minél előbb, akik láttak már ennél sokkal élhetőbb világot is.
  Még hogy “augmentáció”?! Az emberi lényt nem hogy feljavítanák, hanem végleg megfosztanák emberi jellegétől, csak egy jogfosztott, bármikor lecserélhető vagy leselejtezhető biorobottá változtatnák. Ilyesmit csak olyan ember-utánzatok képesek kitalálni és reklámozni, akik maguk sem többek elfajzott biorobotoknál. Vagy még rosszabbak.

  Az emberi szervezetet nem kell “feljavítani”, ha megfelelő minőségű tiszta vízhez, levegőhöz, napfényhez, táplálékhoz jut, ha normális emberi közösségben él, és ha van lehetősége értelmes, kreatív tevékenységre! Ez utóbbihoz nem tartozik hozzá a mesterséges intelligencia kiszolgálása – mint a jövő szinte egyetlen munkalehetősége -, vagy a jelenlegi lélekölő, monoton robotolás a legtöbb munkahelyen.
  Az emberi szervezetet nem kell “feljavítani”, mert természetes körülmények között önszabályozó módon képes optimálisan működni, ha hagyják, sőt, öngyógyításra is képes, ha nem etetik szintetikus szerekkel, GMO-val, nem szórják meg naponta chemtrail-ekkel, nem oltják be toxikus kotyvalékokkal, nem kell mérgező füstöt belélegeznie, nem kell mesterséges sugárzásokban pácolódnia és nem stresszelik szándékosan napi 24 órában! Ennyi!

  A marketing-dumát meg a fejéről a talpára kell állítani, mint mindent, ami a globalogazditól jön.

  1. A számítógéppel ‘génszerkesztett’ rajzot próbálják a médiában eladni, miközben a gyógyszerekbe és oltásokba jól célzott mérgeket tesznek.
   Az első a második fedősztorija, és ennél több közük nincs egymáshoz.

 3. Az egy nagy illúzió és a ‘politikusok’ önbecsapása, hogy pl. a számvitelt automatizálni lehet. Nem is véletlenül hangzott el, hogy mint olyan, megszűnik.
  Az emberre nézve ismét ezt érzem. Az embert nem lehet automatizálni. Önbecsapás (drogteszt a nyilatkozatok adása előtt megvolt?). Számomra ki lett mondva ismét, ebben a formában is, hogy az ember megszűnik terv szerint.
  A bevágott, magyar leányzóval készült interjú többi részére is kíváncsi lennék -:).
  Nagyon jó az összeállítás, remélem sokakhoz eljut.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük