Nemzetközi Világjárványszerződés – Úton a világkormány felé

A WHO minden demokratikus felhatalmazás nélkül a Világkormány első építőkövévé tenné meg saját magát.


https://www.bitchute.com/video/LsfJalZoIZn7/

Eredeti video: www.kla.tv/22339

Felirat: RedR

22 thoughts on “Nemzetközi Világjárványszerződés – Úton a világkormány felé

 1. Érdemes megfigyelni a kígyót a logóban. Lehet egyeseknek még nem tűnt fel, de mindenhol igyekszik nyomot hagyni maga után, persze ezt a szemfülesek már észrevették, legsűrűbben a számértékét szereti beleintegrálni valamilyen formában a nevesebb (globális) vállalatok logójába. Akik nem, azok kedvéért: https://healthimpactnews.com/wp-content/uploads/sites/2/2020/07/The-Serpent-and-Medicine.jpg
  Ezt a képet egyik hozzászóló (daan) által linkelt weboldalon találtam.
  Ezt pedig egy múltkori “wéháós” cikk alatt belinkeltem, talán többekhez eljut, ha megint megteszem: http://churchofgod.hu/pic/dokuments/pergamon-2.pdf
  .
  Azok kedvéért, akik még úgy gondolják hogy az igazi háború a fizikai világban zajlik…

 2. Az e honlapot olvasók számára gondolom egyértelmű hogy ez a fejlemény miféle következményekkel jár majd.

  Egy másik topik alatt a napokban küldtem egy podcast linkjét és egy másik hozzászólást egyetértve Halmos Szilvia társunk válaszával, amit szeretnék itt is feltenni, mert ide is tartozik, és mert szerintem lényeges abból a szempontból, hogy megértsük: miért áll nyerésre a WHO és az azt finanszírozó magánlobbi.

  Addig amíg az emberek túlnyomó többsége “tudományos igazságnak” képzeli a mesét, hogy mi egymásnak potenciálisan halált okozó fertőző “vírusokat” adunk, vagy adhatnunk át, addig teljesen mindegy hogy az oltásokat és intézkedéseket ellenző tábor mit tesz vagy mit mond.
  Mindegy hogy valaki, akár szakértőként akár laikusként, miféle érvek mentén ágál az “oltások”, maszkok és minden egyéb intézkedés ellen, hisz mind a WHO, a Gates-Fauci-féle lobbi, a globális pharmaffia és az egyes kormányok, mindezeket egy feltételezett horror-jelenségére megoldásként kínálják. Ezért állnak nyerésre (sajnos).

  Meggyőződésem az is, hogy a jelen magyar Kormány NEM a Covid-intézkedései ellenére kapott újra bizalmat a választóktól, hanem éppen a Covid-intézkedések miatt, illetve azok miatt is.

  Talán az alábbi gondolatmenet segítségére lehet társaink számára abban hogy átlássák miért. Az emberek többségére, még a pedagógusokra is igaz, hogy önmaguk nem néznek utána semminek ami saját szakterületükön kívül esik (idő és energia híján is). Többségük kiváltképpen vak bizalommal fogadja mindazt amit a publikus szférában hitelesnek tartott és köztiszteletet élvező szakértők állítanak. Ugyanezen laikusok saját háziorvosaiknak és specialistáknak is hisznek, nekik hisznek mindenekelőtt – naná, hisz e hit nélkül az emberek élete egyenesen értelmetlen és kilátástalan lenne. E tekintetben tehát az egyik leglényegesebb szempont az hogy sajnos nagyon ritka amikor orvosok és a mikrobiológusok tovább látnak az orruknál, azaz tankönyveiken és a kirakatban publikált szponzorált tudományos tanulmányokon túlra is tekintenek.

  Namármost, ezen óriási szakértői tábor véleménye egybecseng. Nemcsak a főáram de még az alternativ tábor többsége is, hisz abban mind egyetértenek, hogy léteznek halált okozó és egymástól elkapható vírusok.

  Ami az egész pro és kontra vita-masszából nettó megmarad az a tény, hogy a vírushívő orvosaiknak vakon hitelt adó laikus tömegek a potenciálisan halálos fertőző vírus rémmeséjének is hitelt adnak. Ehhez képest csupán fehér zaj számukra hogy van itt egy alternativ orvoscsoport, akik valami mást mondanak, hisz még ez a Csoport sem tagadja hogy potenciálisan agonizáló halált osztó virusok ugrálnak le rólunk másokra.
  Amióta ebből a tévhitből Mr Globálék egy planéta-szélességű pánikot kovácsoltak, az emberek úgy érzik hogy embertársaik puszta közelsége is egyfajta orosz rulett. Ez az ász a Mr Globálék kezében amit ki kellene üssünk.
  Egyébként a zsebre tett főmédiáik újra megindítják, BÁRMIKOR a következő halálos vírusról szóló szöveget, és annyiszor amennyiszer óhajtják.

  Amióta ezt végiggondoltam, azóta tudom, hogy még ez a Csoport is azok szekerét tolja, akaratlanul is, akik intézkedései ellen érvelnek.
  És azt is, hogy egészen addig amíg nincs paradigmaváltás, amíg lelkiismeretes alternativ orvosaink a halálos kórokozó mítoszát meg nem döntik és mindazt amit Cowan, Kaufman és társaik felfednek nem viszik át a köztudatba, addig vehetjük úgy hogy a WHO fenti tervét végbeviszi, a WHO és a mögötte álló lobbi világuralma be van cementezve, az emberi szabadságnak mindörökre vége, és ezen Csoport munkája is értelmetlen és eredménytelen marad.

  Ami megmaradna a WHO általi sorozatos pánikoltatás és méregoltás-projektjei után, az a képben lévő de ravasz kiváltságos osztály, akik tagjai elintézik orvos-ismerőseikkel hogy placebót kapjanak vagy még azt sem az oltásigazolványért cserébe, eközben folyna tovább a tudatlan nagy tömegek kivégzése eme “oltások” és intézkedések által, beállna a globális oltáskényszer, és hullana mindenki vagy rögtön azután vagy egy-két év után rákban vagy valami egyéb halálos krónikus betegségben, vagy a WHO végül elérne oda hogy a felvilágosodott és a placebó-korrupcióra nem hajlandó kisebbséget halál táborokban végezné ki, mint “tünetmentes szuperfertőzőket” akik halálos veszélyt jelentenénk a placebózott kiváltságos rétegek számára.

  Így már talán érthetőbb mily óriási a tét. Az, hogy a fent lefestett “szép új világ” várna az emberiségre, amennyiben az igazság a tekintetben hogy olyasmi mint patogén és fertőző vírus NEM LÉTEZIK, továbbra is rejtve marad.

  Röviden, kedves alternativ orvosaink és tudósaink, ÉBRESZTŐ!!!

  UI:
  Azok számára akiket érdekel hogy miről van szó, ki szeretném itt emelni, hálával és gratulációkkal, egyik hozzászóló társunk, Hegedűs A. magyar nyelvű összefoglalóit e témában.
  Íme a legújabb:
  https://orvosokatisztanlatasert.hu/pedagogusok-ebreszto/#comment-13066
  Az alábbi beszélgetés tartalmát foglalja össze:
  https://drtomcowan.com/blogs/podcasts/45-dr-mark-bailey

  1. Kedves A. Éva !

   Megkérem, legyen szíves magyarázza el számomra, hogy mi az influenza !? Mint nem létező szezonális fertőző betegség.

   Hogyan kapom meg, ha nincs semmi, ami átadná a szerveztem számára, illetve nincs a szervezetemben semmi, ami erre a semmire reagálna !? Miből tudja a szervezetem, hogy neki védekeznie kell a nem létező valami ellen, és védekezik is ?

   Meg mi történik akkor, amikor egy óvodán átvonul egy takony kór tömegesen !? A gyermek a korára való tekintettel még nem “tudatos”.

   Lekötelezne, ha megtenné, de laikus vagyok, csak a betegségemet értem, ( az érezhető tüneteket), az okot nem.

   Arra nagyon megkérem, hogy azt az egyet ne írja, hogy “minden fejben dől el”, mert azt az egyet biztosan tudom, hogy ez nem igaz, mára rettentő népszerű, a csapból is ez folyik ! Paralell, pszihológia, amit soha nem fogok tudományként elismerni, mert kizárólag esettanulmányok összessége, fikciókkal kiegészítve, amit a téma bitorló “kartell” jónak lát ! Hatalom, vallás a hétköznapokra !!!

   Tisztelettel,: G.I.

   1. Tisztelt G.I.,
    Ha arra gondol, hogy a levegőből kap el valamit, akkor esetleg azokat kérdezze, akik az elmúlt 100 évben folyamatosan mindenféle gázokat eresztettek és a mai napig eresztenek a légkörbe. Pl. Hadsereg. Mit is, hogyan is mérgeznek? Mivel csinálják a légúti panaszokat?
    Bent marad minden gáz méreg a légkörben. Exponenciális reakciókkal növekedve.
    A vírusra fedő sztoriként van szükség mindenféle bajra.
    Recepteket lehet találni vírus gyártásra a Pandémia színházban.
    A mérgezésekből előbb utóbb lehet gyulladás, ami már normál élettani reakciós sztori.

   2. Kedves G.I.!

    Őszinte érdeklődést érzékelek soraiban, aminek nagyon örülök, mert véleményem szerint is létfontosságú ez a témakör.

    Nehéz kérdést tett fel, amire mindenek előtt NEM én lennék hivatott válaszolni, hanem azok akik az influenzának nevezett illetve ahhoz hasonló tünetegyüttest, a légúti megbetegedéseket, illetve többek közt éppen magát “Covid-19”-ot, tévesen egy fertőző kórokozónak tulajdonítanak.

    Dr. Kovács Mónika “fekete dobozként” utal a Covid-jelenségre, gondolom nemcsak azért mert az egész jelenség mögötti összes okot lehetetlen felfedni, de azért is mert maga a téma túlságosan összetett ahhoz hogy minden elemét felszínre hozzuk.
    Ehhez minimum egy Korona-bizottság-féle nemzetközi szervezetre lenne szükség és azáltal az összes alternativ szakértő teljes összefogására, ami sajnos a jelek szerint nem áll fenn, és amely hiány miatt az egész emberiség sorsa megpecsételődni látszik.

    Amit én mondanék el, laikusként, a vonatkozó szakértők (Cowan, Kaufmann, Lanka és mások) beszámolói és a magam tapasztalatai és következtetése alapján még így is túl hosszú ahhoz hogy egy-két itt rögtönzött komment kereteibe férjen.

    Minden esetre, a teljesség igénye nélkül, megpróbálom itt felvázolni a szerintem lényeges pontokat.

    Azzal kezdeném, hogy ami legelőször is NEM az én kötelességem, de még az említett alternativ szakértői ellentáboré sem: azt kideríteni hogy mi okozza az influenzát illetve mindazon légúti megbetegedéseket amelyek okát a konvencionális medikai narratíva valamely “fertőző vírusnak” tulajdonítja annak ellenére hogy ez a hipotézis soha nem lett tudományosan bizonyítva.

    Itt döntő meggondolás az, hogy csak azért mert nem tudjuk hogy mi az oka egy adott jelenségnek, abból még nem következik hogy el kell fogadjunk valami mást annak okaként, még akkor is ha sem az okozó léte sem az ok-okozati összefüggés nincs bizonyítva.

    A bizonyítás terhe tehát az egyik kulcskérdés e tekintetben. Például, amikor egy bűncselekmény történik, és az ügyész azt állítja hogy azt XY elkövette, az ügyész dolga hogy állítását (feltételezését) bizonyítékokkal támassza alá. Ezzel szemben a vádlott és védője dolga az hogy védekezzen a vád ellen, ugyanakkor ami NEM a védelem dolga, az hogy bebizonyítsa hogy valaki más követte el az adott bűncselekményt.

    Egy másik analógiával élve, amire Dr Cowan utalt: csak azért mert valaki nem tudja pontosan miféle természeti folyamatok hozzák létre az esőt, attól még tudhatja pontosan hogy az esőt nem az okozza hogy elefántok pisilnek le az égből. Hisz ez utóbbira nincs bizonyítéka.

    A bizonyítás terhe az adott témában azokon áll, akik azt állítják hogy a vírus mint patogén és fertőző biorészecske létezik, és az okozza az influenzát, illetve a jelen helyzetben a Covid nevű betegségeket és haláleseteket. Ha valóban egy fertőző vírus okozná mindezt, ez tudományos módszerekkel bizonyítva lenne, és éppen maga a Sars-Cov-2 koronavírus is izolálva lenne. De NINCS – és ez a lényeg.

    A fertőzés tényét az egyes vírusok izolálásával és annak fertőzőképessége demonstrálásával kellene bizonyítsák. De ez soha nem történt meg. Ami külön döbbenetes hogy ezt a tényt a főáram tudósai mai napig takargatják és csupán néhány szakember, mint az általam is gyakran hivatkozott Cowan-Kaufman-Lanka et al társaság járt ennek utána.

    Most ehhez képest, a korábban kifejtett okok alapján, már csak másodlagos kérdés hogy akkor mi okozza mindazt amit Covid-esetekként regisztrálnak, de ez azért megválaszolhatatlan, mert ezek oka minden esetben valami más. Fekete doboz.

    Mint tudjuk többek közt éppen a Korona-bizottság tanúitól, hogy a “pandémia” kezdetén óriási számban követtek el félrekezeléseket és egyéb visszaéléseket zárt ajtók mögött, idősek otthonában és a kórházak intenzív osztályain, és az ebből eredő csoportos megbetegedéseket és halálozásokat kiáltották ki outbreak-ként és tették a kirakatba. New York hemzsegett ezen esetekről. Szerencsétlen idősek és betegek egymás után kaptak bizonyos “injekciókat”, amelyek után állitólag “megfertőztek” másokat. Íme:
    “By early April, a second Gurwin resident in his 90s tested positive for the coronavirus, a little over a week after the first hospital patients were transferred to the facility. He subsequently developed pneumonia related to the virus, according to his daughter, who asked to remain anonymous for fear of retaliation against her father.

    “You’re injecting in something so highly contagious,” said the daughter, who opposes the New York mandate and fears her father may have become infected because of it. Since he became ill, the virus has continued to spread, she added: “His roommate is now COVID-positive. I feel for sure my father contaminated him.”
    Forrás:
    https://www.msn.com/en-us/news/us/at-a-ny-nursing-home-forced-to-take-covid-19-patients-24-residents-have-died/ar-BB13bhPj

    Egyértelmű az érvelési hiba a fenti “híradásban” is. Már akkor és ott bevezették azt a hazugságot hogy valaki “halálos fertőző” valakivé válhat csak azért mert beinjekciózták valamivel. NEM. Az történt hogy mindannyiuknak beinjekcióztak valami mérget amitől mind ugyanazt a tünetet mutatták.

    Egyébként is tudjuk, számtalan forrásból, hogy mily nagy számban történtek visszaélések idős otthonokban és kórházakban, és hogy ezeket mind Covid-halálként könyvelték el.

    Ami e ponton szintén lényeges, csak azért mert nem tudjuk pontosan hogy egy adott osztályban miért folyik egy egész osztály tanulói orra, abból még NEM következik, hogy ezt a gyerekek egymástól kapták el. Az is lehet hogy éppen ugyanazt az iskolai menzát ették. De mégha valami egyéb környezeti hatás az oka egy csoportos náthának, biztos hogy egy náthás gyerek nem okozója egy olyan betegségnek amibe a nagyija akár bele is halhat.

    Ami bizonyos: NEM ugyanaz az ok idéz elő egy gyenge náthát és egy halálos betegséget.

    És az is bizonyos hogy nincs olyan közös ok, ami egyvalakit megöl, másokat pedig egészségesen hagy. Azaz nincs olyan hogy “tünetmentes szuperfertőző”. Ez az elképzelés a világ első számú bullshit-baromsága amit valaha is kitalált egy eszement népirtó pszichopata, és amit csak az hisz el akinek szintén elment az esze. Ezt nagyon sokszor alá kellene húzni. Mindezt belátni a józan ész reneszánszára lenne szükség, akár laikusként, akár szakértőként.

    Tudom, nem minden rész jelent közvetlen választ a kérdésére, de ide tartozik az is, hogy számtalan idős krónikus beteg halála, amely egyébként is bekövetkezett volna, lett tévesen Covid-halálként regisztrálva. Hisz tudjuk, hogy a “járvány” sztori kezdetén NEM volt többlethalálozás és hogy éppen azzal kezdték meg a járvány-hisztit hogy egy normál halálozási számot kezdtek el kikiáltani abnormálisként. Láttuk a KSH vonatkozó adatait. 2020 ún influenza-járványa idején nem hogy nem volt többlethalálozás, de egyenesen alacsonyabb számban haltak meg emberek, legalábbis Hazánkban. Eközben nyugaton már tartott a terror az idősek otthonában és a kórházakban. Sokan a lélegeztetőgépek miatt haltak meg, mások a mérgező gyógyszerek és a már akkor alkalmazott méreg-injekciók hatására.

    De még a végzetes Covid-eseteknek tartott illetve azokként mesterségesen kreált kiratat-média-esetek is elenyésző kisebbséget jelentettek ahhoz képest ami alapján járvány-farkast lehetett kiáltani a tömegeknek. Hát éppen erre találták ki a tünetmentes szuperfertőző szuper-bullshitet. Azt már tudjuk az e honlapon közölt információk alapján is, hogy a PCR-tesztek túlnyomó többsége egészséges embereket hoz le “betegként” és hogy e hamis tömeg-tesztelést arra a célra használják hogy a járvány látszatát fenntartsák.
    Más szóval, a hamis PCR-tesztelés nélkül, ami egészséges tömegeket minősít át “beteggé”, nem lehetett volna egy nem-járványból járványt faragni. Minden egyes időszakban megbetegedők és elhalálozók száma túl alacsony lenne ahhoz hogy járványnak lehessen nevezni és pánikban lehessen tartani a többséget.

    Hogy eközben mi okozza az egyes influenza-szerű súlyos lebetegedéseket és halálokat, azt általánosságban nem tudhatjuk, mert ezek oka minden egyedi esetben valami más, fizikai vagy pszichés mérgezés, stressz, trauma, túlterhelés, amelyek közt a jelenben a fő faktor, mint tudjuk, maguk a “Covid-oltások”-nak nevezett mérgező injekciók. Ez is egy olyan tény, amit statisztikák bizonyítanak, és a bizonyíték akkor is érvényes, ha nem tudható az egyes fiolák tartalmának pontos összetétele. Nem tudhatjuk azért sem, mert miként ez is bionyitásra került, az egyes oltások tartalma placebo, másoké valamely méreg, amely sok esetben közvetlenül okoz halált, egyéb esetben közvetett módon, valamely súlyos betegséget generálva.

    Ismervén a globalista elit népirtói törekvéseit, az sem tarthatjuk kizártnak, hogy a jelenkor mengeléi kifejlesztettek olyan mérgeket amelyek éppen a téveszmék szerint valamely vírusnak tulajdonított légúti megbetegedések tüneteit váltják ki, és egy ilyen toxikus vegyületet belecsempészték a chemtrailjeikbe, esetleg egyes gyakran használt gyógyszerekbe, illetve éppen az influenza elleni vakcinákba. De a vonatkozó orvoscsoport tagjai a WIFI illetve az 5G mérgező hatásait is felfedték.
    Számomra az tűnik a legvalószínűbb hogy már korábban tömegesen forgalmazott vakcinák, mint pl maga az influenza oltás tartalmazhat olyan vegyületeket amelyek légúti megbetegedéseket váltanak ki. Innen eredhetett Fauci kampánya a Covid-hiszti kezdetén hogy az ún Covid ellen is az influenza oltás beadatását szorgalmazta. Ezzel növelte a következő időszakban bekövetkező megbetegedések számát.

    Éppen a Covid-éraéval vette kezdetét az is hogy a főáram narrativája NEM korlátozza magát többé a korábban ránk szoktatott influenza-járvány szezonok meséjére. Akkor vezet be egy “járványt” amikor óhajt. Ehhez csak a kamu PCR-tesztelést kell elkezdje tömegesen és hirtelen minden egészséges vagy egyet tüsszentő valaki máris “halálos beteggé” lett nyilvánítva.

    Döbbenetesnek tartom hogy mily sok értelmes ember is bedőlt ennek a szélhámos húzásnak. Dr. Kovács Mónika is említette, hogy hirtelen parancsszóra elfelejtettük használni józan eszünk, gondolkodni és saját tapasztalatainkra hagyatkozni, oly annyira hogy gyakran még a saját tapasztalatainkat is a tudományosnak nevezett narratívákhoz igazítjuk.
    A népi bölcsesség ami a józan ész aggregátuma, is azt tartja, hogy nem azért leszünk betegek mert elsétált mellettünk egy egészséges valaki, hanem azért mert valami extrém trauma érte valaki szervezetét.
    Ott van például Nemecsek Ernő története. Az ő esetében sem az történt hogy egyik társától elkapott valamit. Az extrém fizikai stressz amit a jéghideg vízbe esés okozott lett betegsége és halála oka.

    Ami pedig nonszensz, az afféle elképzelés hogy akár génszekvenciák vagy vírusoknak nevezett félig élő félig nem-élő akármicsodák ugrálnak át az egyik emberről a másikra, majd azután akár meg is ölhetik az illetőt akire ráugrottak.

    A Covid-éra előtt a felszínen még aránylag normálisnak tűnt a helyzet. Akkoriban a technokrata világelit még megengedte orvosainknak hogy olykor az igazat is mondják. Akkoriban amikor elmentem a háziorvoshoz valamely légúti betegséggel, mindig azt hallottam hogy a vírusok okozta betegségekre nincs orvosság, ezt csak kifeküdni és kikúrálni lehet.
    Bár ezt nem tették hozzá, tudni lehet hogy miért. Mert a pihenés (és ebbe beleértendő az emésztőrendszer pihenése, innen az étvágytalanság) szüntette meg az okokat. Az efféle tünetek oka mindig egyazon nevezőre vezethető vissza, arra hogy szervezet túlterhelt, mert egy nagy stressz vagy folyamatos túlfeszítés illetve trauma-sorozat éri, érte. A szervezet időnként azért mutat bizonyos tüneteket és ezért követel magának testi-lelki pihenést, hogy regenerálódni tudjon újabb mérgek bevitele és újabb traumák nélkül.

    Eközben nyugaton már korábban is más volt a helyzet. Az orvosok gyakran elhagyták józan eszüket és influenza és hasonlók esetén, még egy náthára is, mindenféle “gyógyszereket” írtak fel, többnyire antibiotikumot. Ezek a “gyógyszerek” bizonyos esetben működnek a placebo-effektus miatt, de ha valaki túl sokat szedi ezeket, biztos hogy hamarosan újra ágynak esik majd, mert újra méregtelenítenie kell.

    Ha összegezni próbálom, akkor az influenzának nevezett betegség oka mindig valamilyen felhalmozódott méreg aminek oka nemcsak közvetlen fizikai mérgezés lehet, de lelki illetve testi trauma, amivel a szervezet csak úgy képes megbirkózni ha teljesen pihen, és ha magas lázzal és minden létező módon kiviszi magából a mérgeket, eközben megakadályozza hogy újabb mérgek jöjjenek be. Ez utóbbi okból nem vagyunk ilyenkor éhesek, ezért a hányás. A szervezet kiköveteli azt az időszakos böjtöt amit méregtelenítésként használ.
    Van olyan hogy a szervezet annyira legyengült, akár a krónikus betegségek és/vagy idős kor miatt, és a betegségeire kapott “gyógyszerek” szedése miatt, hogy mindennel már nem képes megbirkózni, és emiatt áll be a halál.

    Gyakran halljuk hogy az infuenza több gyereket visz el mint felnőttet. Ennek oka nyilván az hogy egy fiatal szervezet nehezen képes megbirkózni a környezeti stressz hatásaival, ami kiváltképpen igaz lehet az esetben amikor egy gyerek esetén minden egyéb stresszhez a kötelező oltásokkal bevitt mérgek is társulnak.
    Elképzelhető, hogy egyes esetekben egy csecsemő betegsége és halála oka az hogy szülei nem szeretik mélyen és igazán és ezt a lelki traumát egy törékeny szervezet még nem képes feldolgozni. Nem véletlen Susan Forward vonatkozó könyvének címe sem: “Mérgező szülők”.

    Nem csodálkozom, ha ez éppen Ön illetve sokak számára túl nagy eltávolodás a konvencionális medicina alapjaitól. Én is így voltam vele korábban. Két éve amikor először hallottam a szoc médián arról, hogy maga a vírus mint fertőző és patogén biorészecske nem létezik, azt mondtam, az illető megőrült. De csak zsigerből reagáltam így, és azért mert nem néztem utána. Azaz tettem ugyanazt amit az általam kritizált főáramnak bedőlő tömegek tesznek. Nem néznek utána a szerintük “őrült” vélemények igazságának.

    Azóta számomra is összeállt a kép, de ehhez óriási mennyiségű anyagot kellett végignézzek. Egyébként nem kizárt hogy ez a Orvosok csoport is ugyanezt vallja, hisz valamikor a járvány-hiszti kezdetén a honlapjukon is közölték a Pandémia Színház c videót Dr. Stefan Lanka előadásával, amit később töröltek az oldalról. Számomra az is jelzésértékű hogy közölték és az is hogy törölték később.

    További érdeklődése esetén javaslom hogy Ön is nézzen utána a hivatkozott alternativ szakértők által publikált anyagoknak, javaslom a már korábban itt hivatkozottakat is, mert ezekben jóval részletesebben megtalálhatja a választ kérdéseire.
    (Ha eszembe jut még valami amit fontosnak vélek, küldöm egy újabb kommentben.)

    Tisztelettel:
    Éva

    1. Kedves A. Éva !

     Köszönöm válaszát. A továbbiakat még nem olvastam, majd elolvasom, de valamit tisztázni szeretnék, ami az Önök triumvirátusának talán nem volt pontosan érthető a kérdésemben. Nézzék el, hogy Önöket “triumvirátusnk” nevezem, a jelző nem pejoratív semmilyen értelemben ! Megpróbálom röviden és mindhármuk számára pontosítani, NEM A KOVID LÉTEZÉSE, NEM LÉTEZÉSE A KÉRDÉSEM !!!
     Amióta tudom az eszem, hallom, hogy influenza, aminek a tüneteit jól ismerem minden szempontból. Tudom, mert sajnos átéltem, hogy ostobán hogyan lehet megfázítani a testet, hogy annak súlyos következményei legyenek, ez világos, túlhűtöttem magam ( nem tudom másképpen megfogalmazni), ez “megbetegített” bennem bizonyos “alkatrészeket”, amire az immunrendszer reagált. Ez teljesen világos, kérdésem nincs, és a bennem zajló folyamatokat tudományos szinten, már elnézést, de nem akarom megfejteni, elég ha azt tudom, hogy ez a megfázásra adott test válasz, ok-és okozati összefüggés.
     De ! Engem az érdekelne, hogy ha nem teszünk magunk ellen, ( !?), és nem visszavezethető és nyilvánvaló az ok, hogy miért lettünk “influenzások”, mi az a valami, az az “izé”, amit a beteg, betegségének egy bizonyos stádiumában át ad, vagy át tud adni másoknak ! Nem véletlenül kérdeztem az “óvoda” szindrómát, ahol egy taknyos gyerek csinál százat ! Itt nem lehet feltételezni a tudati, lelki problémákat ( amit egyesek nagyon szívesen mindenre ráhúznak, mert vastag, és jó takaró, “rettentően tudományos” !!!), mivel egy 3-5 éves gyerek még boldog, és öntudatlan. ( Maradjunk ennél, ha vitatják is, mert nem ez a kérdés alapvetően !).
     Mi az a “valami”, amit átadnak egymásnak ? Elhiszem ( és bizonyos mértékig tudom is ), hogy mert minden rezonancia, a gondolatok agyhullámok, stb. ( megint ne menjünk bele, mert nagyon hosszú !), de kell lennie valami materiálisnak is, ami stimulálja az immunrendszert !? Azt is meg tudom fogalmazni a magam számára, hogy a betegség az a tüneti együttes, amit a test ok-és okozati összefüggésként észlelhetően megjelenít.
     Mint írtam korábban, semmilyen kovid kérdésem NINCS !!! Nyilván a legelején elhittem, hogy az történik amit látok ! A legelején !!! A “Vigyázat Kígyók” vészcsengő azonnal megszólalt bennem, amikor a “laboratóriumból kiszökött piaci denevér” mese közhírré tétetett ! Onnan a történet ismert. Soha nem féltem a kovidtól, ma sem félek tőle, mára csak tartok az oltottaktól, mert a sátáni tudomány beléjük fecskendezte a mágikus löttyöt, hogy mielőtt elpusztulnak mint gazdatest, termeljék a mások számára (is) rendelt mérgeket ! Itt megjegyzem, hogy a nanotechnológia mibenlétével nagyon tisztában vagyok, a méret a fontos, és hogy e miatt kivédhetetlen !!!
     Tehát, sem a kovid, sem a chemtrail, nem volt a kérdésemben !!! A levegő ( a vizek, termőföldek, és MINDEN !), leírhatatlan, és emberi ésszel felfoghatatlan mértékű szennyezésével is tisztában vagyok. Csak a “békeidőben” elkapott influenzának nevezett tünetegyüttes létrejöttének mikéntje érdekelt volna, a hogyan kapom el, amikor tényleg nem ártottam magamnak, még véletlenül sem !?
     Mivel nem tudok az eredetéről, nem néztem utána ( egy életem van, és nekem is csak 24 óra egy nap ), de most írás közben merült fel bennem a kérdés, hogy mikortól “fedezték fel” az influenzát, és ki, vagy kik ???
     Mert, ha “újkori” betegség, akkor talán fel sem kellett volna tennem a kérdést ?
     Az a gond, hogy teljesen értelmetlen akadémikus vitákba sem belemenni, sem gerjeszteni nem akarok, és bármennyire is kötekedésnek tűnt a kérdésem ( nem az !!!), jó lenne definiálni, vagy csak érthetően körülírni, hogy mi is az influenza. Nem “tudományosan”, úgy már megtették, de valóságosan !
     Egyébként mindentől függetlenül, legalább két évtizede esetenként “komoly” orvosoknak (is) feltettem a kérdést, hogy mi a baktérium és a vírus közötti differencia !? Mert az elmondottak alapján ez ugye kettő, de azonos (?) hatásmechanizmussal, és leszögezve, hogy a vírus sokkal kisebb, és ellene lehetetlen védekezni. Kissé később már sikerült megértetni magammal, hogy a baktérium organizmus, a vírus nem. Jó, de akkor mi az ha nem organizmus ??? Soha nem kaptam rá választ, innentől könyveltem el magamban, hogy a vírus, az egy genetikai kód. Szerintem most is az, nevezzük bárminek is !
     Nem a megnevezése a fontos.
     Megint csak menet közben gondolom, hogy ha az “elhullott” baktériumokat, “mikro testszemetet” nevezik vírusnak, az akkor is van, csak nem az és nem úgy, ahogy a “tudomány” állítja.
     Sajnos többre nem futja tőlem, sem szellemileg sem fizikailag, de esetenként, ha olyan a szellemi, és lelki állapotom, hogy képes még befogadni, és nem csak leadni, akkor utána fogok nézni a dolgoknak mélyebben.

     A továbbiakat is természetesen el fogom olvasni, már csak tiszteletből is, és köszönöm, hogy szakítottak rám időt.

     Tisztelettel, üdvözlettel,: G.I.

   3. Kedves G. I. !
    Bár a kérdést nem nekem tette fel,  ne haragudjon, és engedje meg, hogy én is leírjam mit gondolok például az influenza okáról.
    Új nézetek felé való nyitottság nélkül azonban azt gondolom nem sok értelme van ezt fejtegetni, de akár értő fülekre is találhat. A minden fejben dől el (és lélekben) nem újkeletű pszichológia bolondság, ezt már nagyon régen is tudták, amikor még a felsőbb tudás elérhetőbb volt,  és nem volt ekkora homály.
    A természet nem alkot rosszat, a betegség pedig a javunkra van, tisztulni próbál a szervezet, de nem a semmiből jött “vírusoktól”, hanem a folyamatosan magunkba rakott mérgektől (talán Ön sem tagadja, mennyi ilyent fogyasztunk manapság az étellel,  levegővel, elektroszmoggal), a lelki mérgektől ( a magyar nyelv nem hiába tudja, hogy aki mérges,  az mérgezi magát), a sugárzasok okozta sejtmérgezestől.
    Ezektől mind elhalnak az élő sejtjeink, amiktől meg kell szabadulni. Akinek ez nagyon sok, és felhalmozódik,  és nem tudja a természetes kiválasztással kirakni őket ( izzadás, vizelet, széklet), annak működésbe lép a “betegség ” nevű segítőrendszer”. És kijön hányással, több izzadással, elégetéssel (láz), trutymóval az orrból, torokból tüdőből. A ráknál meg peldául már olyan sok van, hogy külön lerakatot alakít ki a test, hogy elkülönítse.
    És most jön az, amit nehéz materialistaként befogadni: az emberek egy nagy közös energiatérben, egymásra ható lélekrezgésként léteznek, és így is kommunikálnak. Azt is össze tudják hangolni, hogy most van jó idő méregteleníteni, és ez az egy időben tapasztalt hasonló tünetek megjelenése, nem pedig a fertőzés. A nagy gyógyítók is a kiáramló isteni rezgés energiáját használták/ ják a gyógyításra, bármilyen hihetetlen.
    Hogy miért pont az évszakvaltás időpontja erre megfelelő, azt most nem írom le, mert megint mélyebb természetismereti dologról van szó, viszont én is kérdezhetném, hogy és Ön szerint hova tűnnek a nyáron sehol nem talalható influenza “vírusok”? Lappanganak?? ???, ez a szó is csak egy kitalálmány, Ön sem tudja mit is jelent valójában… bújkálnak valahol, de nem betegítenek?  Ez aztán logikus…
    Ma már sok mindennel el tudnak érni olyan mérgezéseket,  ami egyre súlyosabb tüneteket okoz, akár az aktuális..
    Még egy gondolat, ami ezekután biztosan kiüti a biztosítékot, hogy persze nem mind vagyunk egyformák, egyforma szellemi, lelki bajokkal, így a tünetek erőssége és megjelenésének helye is ettől függ, például ha valakinek torokcsakrához kapcsolódó felhalmozott lelki problémája van, akkor nyilván ott fog erősebben megjelenni. Erről az utóbbiról nyugodtan megkérdezheti Tamasi doktor urat is, mivel ő ajurvédikus orvos, így ugyanezt tudja ő is.

    1. Kedves Halmos Szilvia !

     Csak megerőszakolom magam, hogy minden időhiányom ellenére röviden reagáljak pár állítására.

     A nagy általánosságban “ezotériának” mondott, nevezett valamikkel tisztában vagyok, tudom, hogy létezik, és azt is tudom, hogy számtalan olyan is, amiről halvány fogalmam nincs. Nem ez a kérdés, és igazából kérdésem sincs.

     A “minden a fejben dől el” -t soha nem fogom elfogadni, miként a “mindent lehet csak akarni kell”-t sem !!!

     A hatásmechanizmusok soha nem egyirányúak, és tetszik vagy nem, a létezés akár érthető, akár érthetetlen az ember számára, egy “REND” szerint működik. Akár tudok róla, akár nem, akár belátom, akár nem, akár elfogadom, akár nem. A “REND” működése, létezése, természetesen megkérdőjelezhető, de ha nem lenne a “REND”, nem létezne az ember. Gyakorlatilag semmi nem létezne. Nagyon röviden összefoglalva ! A “REND” megfejtését bátran meghagyom bárkinek ! Játsszon a kis lapátjával, meg a kis vödrével a “nagy filozófusok” homokozójában !

     A “REND” pedig átírhatatlan törvények alapján létezik, ami ha emberi ésszel nem is felfogható, akkor is kizárólag racionalitás alapon kell működjön. A racionalitást értem alatta, hogy a 2 x 2 soha nem a helytől, kortól, vallástól, bőrszíntől, és személytől függő, az isteni rendeltetésénél fogva mindenkor ugyanannyi !!!

     Nem tudom, hogy a megfogalmazásom mennyire ostobaság az Ön számára, én a magam emberi képességeimmel minimális szinten meghatároztam a világ létrejöttét és működését a magam számára, bele látva, pontosabban beleértve, az ezoterikus, akár látható akár nem látható, akár tapasztalható, akár nem tapasztalható dolgokat is. Már leírtam többször, nem vagyok az a valaki, aki mindenáron érteni, és mindenáron megmagyarázni akar olyan dolgokat, mint például a világ keletkezése.

     A tudom, messze nem azonos az “azt hiszem”, meg az “úgy gondolom”, és a ” …-ban azt írták”-al !!!

     A youtube hemzseg az ezoterikus mindent tudókkal, nemzetközi szinten is, de ameddig nem volt internet, addig voltak a könyvek. Tehát nem mai keletű a “mindent tudók” létezése, lehet hivatkozni többezer éves, esetleg régebbi történetekre, “tényekre” !

     De mi van akkor, ha ezek is csak”vírusok” ??? Természetesen nagyok sok mindennel tisztában vagyok, de engedje meg nekem, hogy mindenben a racionalitást keressem, ami alapvetően, és messze nem zárja ki az “ezotériát” !

     Válaszát köszönöm, és mint látja, esetenként a közhelyeken fennakadok. Nem véletlenül.

     Mert a “közhelyek”jó része, valójában tudatosan telepített zátonyok az igazság vizeibe, hogy a figyelmetlen és gyanútlan hajósok léket kapva időben elsüllyedjenek, ne érjenek partot !

     Tisztelettel, üdvözlettel,: G.I.

     1. Igen, létezik a Rend, amit ma alig tart be az ember.
      Tavasz, nyár , ősz, tél.
      Születés, élet kiáradása, öregedés, halál.
      A növények betartják, régen a természettel összhangban élő ember is így tett.
      Tavasszal új élet sarjad, magot vetnek , kint dolgoznak.
      Nyáron minden teljes teljében, kint dolgoznak, aratnak.
      Ősszel lehűl minden, az emberek és a természet visszahúzza magát, bent dolgozik, elrakja a kiáradásban megtermelt javakat.
      Télen teljes visszahúzódás a belsőbe, a házba, a természet is látszólag halott, az ember lelke láthatatlan a halál után és az új megtestesülésre vár.

      Ma hogy él ebben összhangban az ember, amikor egész évben kifelé akar dolgozni, ősszel és télen is hajt mint a güzü? Ősszel és télen vissza kéne vonulni és befelé dolgozni, mivel ez nincs, meg is van a következménye, a lélek és a test reagál a felborult rendre.
      A gyerekek úgyszintén, nem mellesleg nem igaz, hogy gyerekkorban még csak felhőtlen boldogság van, ma már a nagy többség sérült, akkor is ha látszólag minden rendben van, az óvoda és bölcsöde nem normális dolog , az anya mellett lenne a helye mindnek ezt minden régi rend tudta. Az is kiferdített dolog , hogy szocializáció kell nekik, azért kell oda járni. Nem igaz, az anya, a család és normális baráti, emberi közösség mellett is tud szocializálódni, csak ezt megszüntették.

   4. Kiegészítésként egy-két gondolat az alábbi részhez:
    “Arra nagyon megkérem, hogy azt az egyet ne írja, hogy “minden fejben dől el”

    Önmagában a kijelentés hogy minden a fejben dől el, szerintem is reduktív. De az még inkább reduktív, és emellett abszurd elképzelés, hogy mi magunk hordozunk kórokozókat és ezáltal megbetegíthetjük sőt megölhetjük egymást.
    Érdemes tudni hogy a jelenben is egyre nő azon szakértők tábora akik a vírus mint kórokozó létét cáfolják. Az americasfrontlinedoctors.org egy hónapja tett közzé egy anyagot arról hogy az AIDS-t sem ama bizonyos HIV-vírus okozta, hanem szintén egy méreg, és hogy erről is tudtak azok akik a HIV-hisztériát generálták:
    https://www.americasfrontlinedoctors.org/news/post/the-real-cause-of-aids-known-to-health-officials-since-day-one/

    Ami az influenza-szerű megbetegedéseket illeti, a pont nagyon ott van Szilvia és H.A kommentjeiben.

    Amit az előző válaszomban már kifejtettem: még egy influenza-szerű valami esetén sem lehet csupán egyetlen okra visszavezetni az adott betegséget, és általánosítani sem lehet.

    Az ember, azon belül is minden egyed külön-külön, egy komplex jelenség, nemcsak fizikai de lelki dimenzióval, így érzelmi-lelki-mentális állapot nagyban befolyásolhatja valaki általános egészségi állapotát, illetve egy bizonyos időpontban adott állapotát. Tehát a fejben is eldőlhet, nagyon is. De az számos fizikai-kémiai-biológiai faktor is belejátszik. Más szóval, van olyan is, hogy egy adott állapot a fejben dől el, de van olyan is, hogy valahol máshol.

    Mindannyiszor amikor valaha beteg voltam, elsődlegesen érzelmileg, mentálisan és lelkileg voltam fáradt. Azért robbantam le. A lelkem a szervezetem elsődleges karban tartója. Ha az nincs jól, a szervezetem sincs jól.
    De volt olyan is, hogy egy hosszan tartó fizikai és/vagy szellemi igénybevétel után estem ágynak az influenzának nevezett tünetekkel.

    Ha általánosabb szinten próbáljuk megérteni a betegségek és halál mögötti okokat, akkor pedig ott találjuk magunkat a filozófiai csapdában, hogy amikor valaminek a tudományos magyarázatát keresünk, definíció szerint materiális okokat kell keressünk – ez egy önkényesen választott premissza, ami ráadásul egy önellentmondás is. Érdemes utánanézni azon jelenkori tudományfilozófusok nézeteinek, akik levezetik hogy miként mond ellen maga a materializmus és naturalizmus a tudományos módszer alkalmazási lehetőségeinek. Ha minden természeti jelenség fizikai vagy biokémiai random folyamatokra vezethető vissza (miként ezt vallják), akkor a strukturált gondolkodás és kiváltképpen maga a tudományos vizsgálódás lehetetlen lenne. Akkor az absztrakt matematika nem lehetne a fizikai világként érzékelt valóság leíró nyelve.
    A strukturált és finoman hangolt világegyetem alapja maga is immateriális, intelligens tervezés, egyébként nem létezhetne sem maga az univerzum, sem az abban létező élőlények és élettelen dolgok.

    Namármost, ha minden létező eredete egyébként is immateriális, miért ne lehetne egy élőlény testi-lelki állapota, egészsége, és olykor az egyes betegség és halál oka is immateriális?
    Például, amikor egy házaspár egyik tagja meghal, vajon mi lehet az elsődleges oka annak ha a másik hamarosan utánamegy?

    Ugyanakkor nyilvánvaló, hogy nem lehetséges minden egyedi esetben valamely immateriális eredetre gondolnunk, hisz maga a materiális világ, éppen annak bekódolt törvényszerűségei miatt is tartalmaz materiális alapú ok-okozati összefüggéseket. Az adott esettől függ. Ha valaki leesik egy magas szikláról, meghal, pont. Attól függetlenül hogy éppen mi van a “fejében”.

    Nem egyértelmű esetekben pedig a lebetegedés és/vagy halál mindig túl komplex ahhoz hogy egyértelmű okokra vezethessük vissza.

    Példaként itt van maga a kényszeroltás-mizéria és annak lehetséges hatásai. Amikor valaki közvetlenül egy “vakcina” beadatása után dől ki a sorból, akkor mindenek előtt tudni szükséges hogy pontosan mi volt az adott vakcina-üvegben, és ismerni kell az adott összetétel biológiai hatásait is. Ha annak tartalma valóban mérgező hatású, ami akár közvetve vagy közvetlenül leállít egy életfunkciót, akkor az ok materiális, de ha a tartalom csak sóoldat illetve vitaminkoktél volt, de az illető abban a tudatban kapta, hogy az injekció halálos is lehet, akkor a fejében dőlt el a dolog. Negatív placebo-effektus (mert ilyen is van). Ha a fejben soha nem dőlhetne el semmi, akkor a hipochondria sem létezhetne és a pszichoszomatikus betegségek sem.

    Az általánosítás ilyen esetekben gyakran vezet hamis következtetésre. Éppen ez a konvencionális orvostudomány egyik főbűne: hogy nem az egyes embert nézi és nem az egyedi eseteket, hanem az embert általánosságban, és azt is úgy mint egy robot-féle létezőt, amit szerintük le kell bontani élettelen mikroszkopikus részecskékre, és mert szerintük az így megvizsgált “szerkezetet” mikroszkopikus szinten szükséges reparálni. Nem csoda hogy e magukat tudósoknak nevező sarlatánok robottá próbálják alakítani az embert, hisz ugyanezen sarlatánok, a maguk kreálta áltudományos érvelések mentén, már eleve robotnak tekintenek minden élőlényt.

    Az általánosítás mellett minden egyéb érvelési hibát megtalálunk a járvány-hisztériát fenntartó vakcina-szekta részéről. Összekeverik a szezont a fazonnal, emellett össze-nem tartozó érveket hoznak fel összetartozóként.
    Erre példaként: szerintük az oltásellenesek általában is orvostudomány-ellenesek.
    Meg hogy azért kellene mindannyiunknak vakon hinni a főáram tudósai véleményének, vakon alávetni magunk akár a génmódosító oltásoknak is és hinnünk azok csodahatásaiban, mert egy világhírű sebész óriási bravúrral éppen szétválasztott egy sziámi ikerpárt.

   5. Még valami.
    Szilvia fenti hozzászólásához hozzátéve, plusz amit korábban írt – idézem:

    “Meg sokkal egyszerűbb a betegségeket rossz elkerülendő dolognak értelmezni, hiszen fájdalmas, kellemetlen, nyilván el akarja mindenki kerülni. Ehelyett nagy nyitottság kellene ahhoz, hogy a saját lelki és egyéb mérgezéseinktől természetesen akar megszabadulni a test, mert az nem egy önálló létező. Mert ekkor már el kéne viselni a fájdalmakat, át kéne gondolni a belső dolgainkat, esetleg változtatni, nem pedig másokat hibáztatni és jó messzire elkerülni mert “fertőz.”.”

    Pontosan. Most képzeljük el a példát, ami nagyon is gyakori, hogy valaki állandóan alkoholt fogyaszt, sokat kávézik és cigarettázik. Emellett gyakran fogyaszt cukrozott és feldolgozott ipari élelmiszer-termékeket. A testmozgás csupán egy elvont fogalom számára. Állandóan “fogyasztja” a főmédiákból dőlő lelki mérgeket is. Mindezek következtében gyakran lebetegszik, ám amióta itt a Covid-narratíva, egészségi gondjait ráfogja a “koronavírusra”, elmegy teszteltetni magát, megkapja a kamu Covid-pozitiv eredményt, hurrá, megvan az “ok”. Elmegy beoltatni magát kétszer-háromszor-négyszer, ami extra méregadaléktól még gyakrabban lesz beteg. Egyre romló egészségét pedig szépen ráfoghatja, a Covid-narrativát kihasználva, a mellette tartózkodó egészségesen élő, egészséges emberekre.

    A Kartell intézte így, mert amiben igazán nagyok, az az ártatlanok hibáztatása és áldozattá tétele, és a rosszindulatúak és idióták piedesztálra emelése. Emlékszem amikor a Covid-hiszti kezdetén egy YT videó alatt hozzászóló tett egy ilyen megjegyzést: “erről két filmcím jut eszembe: Az “Ellopott idő”, és a “Hülyék paradicsoma.”

    Valóban, ez az éra azok paradicsoma akik hajlamosak saját saraikat másokra hárítani – az ártatlanokra persze, mert a bűnösök mindig felmentésre kerülnek. Ez a jellembeli és viselkedési patológia korunk fő pandémiája.

    Egyébként pedig a népirtói szándékkal sokadik sebességre kapcsolt Mr. Globálék kartellje is pontosan tudja hogy a fejben sok minden eldől – ezért tartják folyamatos pánik alatt a tömegeket a két éve tartó járvány-kamu által.
    Pontosan tudják hogy az állandó stressz és a tömegmédiák általi folyamatos negativitás hatása fizikai lebetegedést is kiválthat. Azt is tudják hogy minél naivabb valaki, annál inkább fogékony lehet erre.

    1. Tisztelt Hölgyeim !

     Ezer bocsánat, de csak most volt érkezésem meglátni a válaszaikat !!!
     Nem tudtam még végig olvasni, most sem, csupán jelzem, hogy meg fogom tenni.
     Annak azért örülök, hogy látják, hogy távol áll tőlem, hogy kötekedjek, hiszen mint írtam, nem értek hozzá ! Megérteni tényleg szeretném, legalább felszínesen.

     Tisztelettel,: G.I.

 3. A világ összes kormánya írja alá saját nemzete ellen az ítéletet. Érdekes a szitu, de ez van, ezzel kellene valamit kezdeni. Amíg nem késő.
  Furcsa, hogy éppen holland politikus mondja meg az egyetlen kézenfekvő politikai megoldást, ő talán nem vett részt a Global leaders of tomorow diktátorképzőn, mint Orbánunk, akit nagyon szeret a nép. Eddig elfogadtatta a világ legmagasabb ÁFÁját, elvette a nyugdíjra megspórolt pénzünket, eltörölte az Alkotmányt,beédesgette a sokadik oltást az emberekbe, kötelezővé is hagyta. Mindezt már el is felejtette a szavazók 3/4-e. Figyeljünk csak, hogyan adja be a nemzetnek, hogy a who csakis az emberek érdekeit nézi, és javait akarja. Meg az életét…

  Igaz, most Franciaországban éppen micron nyert, viszont biztató, Marine Le Pen táborának jelentős növekedése.
  Nálunk 380ezer felébredt szavazó szintén növekedést jelent, de mintegy 6%-ot jelent csupán. Az nem sok.

 4. A tiltakozást hol lehet aláírni? Miért nem terjesztik ezeregy felületen? Vidéki ismerősöm is kereste, talált egy angol nyelvű felületet, amit nem tud értelmezni!!! Van egyáltalán itthon gazdája ennek az aláírási lehetőségnek? Vagy keresse meg, aki akarja?! A kérdés súlya valahogy nem érzékelhető sokak számára, akik egyáltalán utánanéztek az egésznek…de itthon a lakosság nagy százaléka nem is tud a problémáról. Túl gondozatlan a hozzáállás! Gazdátlan. Lebegtetik a problémát, de nincs letisztazva hol lehet aláírni, magyar nyelven olvasható -e a felület? Sokan aláírnák, ha tudnák hol találják meg. Még egy értelmezése van az egésznek: már eldőlt. Ezért csak cirkuszi műsor az egész, mintha még demokratikus úton bármi ezügyben eldönthető lenne.

 5. A WHO-ból ki kell lépni, a kérdés csak az hogy ebben az esetben itthon is ugyanazt engedné e meg magának a globál banda az usa diplomácián keresztül amit Ukrajnában csinál. Megcsinálja a puccsot eltávolítja a jelenlegi kormányt és helyére teszi az ellenzéket, ehhez elrettentő erőként még a nato-t is felhasználhatja mert az nem más mint a globál banda és bankár családok láncos kutyája.

 6. jöjjön aminek jönnie kell, mert az emberiség akkor se térne észre, ha Bázel, Bellagio, Genf, London City, Vatikán megsemmisülne, mivel a polipot szolgálják. Oroszország is vár valamire, a jelre, de mikor tud megszabadulni a valós 95 esztendős pápa, s Kölnbe elmenekülni az még kérdés jelenleg. Azt figyeltem meg, készül az új Borogyinó, de ez már érinteni fogja Lengyelországot és Bulgáriát, mert meséljék be a bolgárok és a lengyelek mekkora adósságot hurcolnak, s nincsen szükségük az orosz gázra, mikor még CANUSA-nak és Latin-Amerikának is szüksége van rá. Aztán nem tudom mondtam-e már, friss zöldségeket, frissen fogott halakat milyen jogon égetik el Sanghai tartományban, amikor Afrikában és Ázsiában olyan nagy éhínség van. Továbbmenve akkora a cenzúra, hogy nagyon sok dologról később értesülök, előbb elmondják a kinyilatkoztatásokban többször is volt már ilyen, tehát itt a Nagy Figyelmeztetés, már a növények érzik, akár tetszik akár nem, mindenki aki a Fenevad bélyegét felvette, azoknak annyi a Nagy Figyelmeztetéskor, ha egyáltalán megélik azt. Nem hallgattak sokan, bolondnak tartanak, most egyék meg a saját főztjüket, https://www.bitchute.com/video/Isq3N0sQ2q1s/ – Brit tájékoztató film a koronavírus-fenyegetésről. Megjelenés éve 1971. Van még kérdés, nekem egyetlen tudjuk Oroszország le fogja rombolni a Vatikánt is, meg az örök várost, Rómát is, de akkor Lutecianak azaz Párizsnak is annyi, meg egy bambi… Tehát mennyire fog a kommunizmus bejönni Gallia területére, hol fogják megállítani. https://www.youtube.com/watch?v=gIUrJp-IyUU

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük