Dr. Ronald Weikl: Egyetlen tanulmány sincsen, ami bebizonyítaná, hogy a maszkok védelmet nyújtanak!

Dr. Ronald Weikl:
“Orvosként felfordul a gyomrom, mert tudom, hogy egyetlen olyan tanulmány sincsen, ami tudományosan bebizonyítaná, hogy a maszkok aktívan vagy passzívan védelmet nyújtanak. Viszont több tíz tanulmány van, ami bizonyítja, hogy mennyire veszélyes a maszkhordás.”

Riporter:
“Az egyiket te magad csináltad.”

Dr. Weikl:
“Igen, gyerekekkel végeztünk egyet. Ennél a tanulmánynál láttuk, hogy egy percen belül a CO2 koncentrációja a belélegzett levegőben átlagosan több mint 6-szorosára emelkedett. A gyerekek ezáltal állandó terhelésnek vannak kitéve. Ez az egyik téma. A kevesebb oxigén és a CO2 visszalégzése anyagcserezavarokat okoz. A legrosszabb az egészben, hogy az összes tanulmány azt mutatja, hogy a maszkhordás semmi eredményt nem hoz, különösen egy teljesen új tanulmány az elismert szakfolyóiratban, a “Breath Research”-ben, ami azt mondja, hogy a maszk semmit nem ér és soha többé ne legyen semmiféle ajánlás semmilyen pandémia esetén. És ennek ellenére ezek a korrupt politikusok mégis ezt követelik. Ez sokkoló számomra. És azt kell mondanom az embereknek, hogy kérlek benneteket, emlékezzetek arra, hogy ne tegyetek olyasmit, aminek semmi értelme, csak az egészségeteket veszélyeztetitek. Mindenkinek joga van védeni az egészségét. És ezért azt mondom, hogy emberek, ne engedjétek ezt tenni magatokkal. Pont.”

Riporter:
“Ez lett volna a következő kérdésem, hogy te továbbra is orvosként, apaként és privát emberként is azt kérnéd minden embertől, hogy kérdőjelezzék meg a maszkhordás értelmét?”

Dr. Weikl:
“Természetesen. Az MWGFD-kollégám (Az MWGFD prof. Bhakdi egyesülete), prof. Haditsch még azt is mondja, hogy tulajdonképpen mindenkit egészségügyi szempontból meg kellene vizsgálni, hogy képes-e maszkot hordani. A munkavédelemben korábban ez így is volt. Most meg gyerekeknek ajánlják! Milyen beteg dolog ez!”


Biró Éva

6 thoughts on “Dr. Ronald Weikl: Egyetlen tanulmány sincsen, ami bebizonyítaná, hogy a maszkok védelmet nyújtanak!

 1. Az ENSZ ülésszakán az elmúlt héten a WHO szerződések mellett más témában is tanácskoztak, és született egy még fontosabb politikai nyilatkozat:

  https://endoftheamericandream.com/while-barely-anyone-was-watching-leaders-at-the-un-made-a-7-year-agreement-to-implement-a-single-global-agenda/
  Miközben alig figyelt valaki, az ENSZ vezetői 7 éves megállapodást kötöttek az egységes globális menetrend végrehajtásáról
  2023. szeptember 21.

  Michael
  Hallott-e arról a megállapodásról, amelyet a világ vezetői az ENSZ hét elején megtartott „2023 SDG-csúcstalálkozón” fogadtak el? Hétfőn és kedden a világ minden tájáról összegyűltek tisztviselők New Yorkban, hogy elkötelezzék nemzeteiket a 2030-as menetrend és a fenntartható fejlődési célok teljes körű végrehajtása mellett a következő 7 évben. Ha nem ismeri a 17 Fenntartható Fejlődési Célt, (itt) megtalálhatja. Ezek lényegében egy tervrajz arra vonatkozóan, hogy a globalisták hogyan akarják irányítani a világot. Az emberi tevékenység szinte minden területére kiterjed a 17 Fenntartható Fejlődési Cél, és a következő 7 évben szélsőséges intézkedésekre lenne szükség ahhoz, hogy mindegyik határidőre teljesüljön.

  De erről szólt a „2023-as SDG-csúcstalálkozó”.

  A bolygó minden tájáról érkező vezetők összeültek, és ígéretet tettek arra, hogy mindent megtesznek azért, hogy ezeket a célokat időben elérjék.

  Ezt „a felgyorsult fejlődés új szakaszának” nevezik. Az alábbiak közvetlenül az ENSZ hivatalos weboldaláról származnak a csúcstalálkozóról …

  (A cikk itt folytatódik. Az SDG csúcstalálkozó minden részletét leíró ENSZ oldal pedig itt található, a „Politikai Nyilatkozat” is innen tölthető le:
  https://www.un.org/en/conferences/SDGSummit2023
  2023 SDG csúcstalálkozó
  2023. szeptember 18-19., New York)

 2. Nincs hát, nincs, persze, hogy nincs egyetlen egy olyan tanulmány sem, ami a nyavalyás maszkok hatását bizonyítaná…Még mindig itt tartanak, hogy jaj a maszkok, jaj a vakcinák. Pokolba az összes hülyével, aki nyávog, hogy jaj, kötelező volt az oltás, be kellett adatnom! Milyen rohadtul érdekes, erről is már csak múlt időben beszélünk, erről a hihetetlenül nagy kötelezettségről! Megmondom, mikor kötelező az oltás: akkor, amikor kiszállnak a fekete autóból a katonák/rendőrök/orvosok, és a házba behatolva, a delikvenst karon fogva, lefogva, a földre lerángatva, szükség esetén belerúgva, a fejét a földbe nyomva, ha kell, lebilincselve, ott helyben, minden szerette láttára, cakkompakk: beoltják. Ez a kötelező, kérem szépen! Össze lehet hasonlítani azzal, ami idáig volt! Nem vitatom, foglalkozni a kötelező oltással is csak addig olyan nagyon izgalmas, amíg ténylegesen azzá nem válik! Utána csak a döbbent mekegés-makogás marad, meg az elkerekedett szemű tátogás-hápogás! Akkor majd senkinek nem lesz kedve mással foglalkozni, hogy hát jaj szegénykék, nem volt más lehetőségük. Akkor majd mindenki csak és kizárólag a saját túlélésével fog foglalkozni. A WHO szerződés hatályba lépése után. Én még mindig döbbenten gondolok vissza arra, hogy egyetlen egy embernek sem tudtam felnyitni a szemét, mindenki csak legyintett, nevetett, leszólt, megalázott, és kivétel nélkül az összes, állig-nyakig bemaszkolt oltott szembefordult az oltatlanokkal, hogy gyilkosok vagyunk. Szóval, pofa be.

 3. Amint az kiderült, a kamuteszt- és pofapelenka-iparba is ugyanazok a velejéig korrupt politikusok fektettek be, mint akik a méreginjekció-iparba (pl. “de van lejjebb” Ursula és bűntársai). Semmi meglepő nincs benne, hogy eszük ágában sincs közölni az igazságot a nagy nyilvánossággal, sőt, tovább nyomatják a régi mantrát. Miért is ne tennék, ha büntetlenül megtehetik?

  1. Tisztelt Benedekhus !

   A legnagyobb baj a bajban, hogy ha ezt elmondja 100 embernek, 99 legyint, de lehet, hogy 200-ból csak egy érti meg,
   vagy akarja megérteni !

   Legnagyobb sajnálatomra a “nép”, az agyatlan tömeg, megalkuvó, sunyi, gyenge jellemű, más szóval jellemtelen, primitív proli,
   otthon és négyszemközt bátor, anyázik, másnap a munkahelyén, ha van neki, hevesen segget nyal, és önmagánál nem létezik semmi fontosabb !

   Egyáltalán nem veszem észre a szűk környezetemben sem, hogy evvel rajtam kívül érdemben foglalkozna valaki, minimum elgondolkodik rajta, nem, nincs ilyen senki !
   Megint igaz a mondás, nagyon kényelmes hülyének lenni. Ha meg még fizetnek is érte, akkor nagyon megéri .
   Egy darabig ! Utána mehet a mór is, ha már megtette a “kötelességét” ! Hasznos idióta.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük