22 thoughts on “Vizi Csaba kanadai kamionos híradása

 1. Én mindenben egyetértek, de a homeopátiát ne ajánlgassuk! Tudományosnak hangzó csalás!!! Főleg azokat lehet megtéveszteni, akik nem tudják, hogy miről is szól, mert patikában árulják és tudományosnak hangzó neveik vannak a készítményeknek. Pont mint a gyógyszereknek. Ezeknek az embereknek ajánlom, hogy mielőtt beleteszi a bizalmát – és a pénzét – először tájékozódjon, hogy állították elő az illető homeopátiás szert.
  Azért vagyok mérges a homeopátiára, mert némi hasonlóságot érzek a vakcinával. A különbség annyi, hogy a homeopátia hatóanyag nélküli semleges víz, vagy golyócska, ezért nem okoz kárt, ellentétben a vakcinával…
  A lényeg a lényeg! Aki tudatosan nem oltotta magát, az ne jöjjön már a másik nagy átveréssel a homeopátiával!

  1. A hivatalos orvostudomány működését szerintem már látod, és ez igaz a homeopátiára is. Hatékonyabb az allopátiás szereknél. Nézz utána!

   1. Ezt az “allopátia” kifejezést még nem hallottam, gondolom a hagyományos gyógyszeres kezelést érted alatta.
    Ha valaki pontosan tudja hogy készülnek a homeopátiás készítmények, és ennek ellenére elhiszi, hogy működnek – annak ellenére, hogy minden tudományos vizsgálat csak a placebo szintjét elérő gyógyulási arányt tud csak kimutatni – akkor az hülye, vagy olyan elkeseredett, hogy az utolsó fűszálba is kapaszkodni akar.
    Nincsenek tudományosan alátámasztott hatásossági vizsgálatok, pont a homeopátia mentesül ez alól, hogy gyógyszergyárban lehessen kapni. Urbán legenda. Mesterségesen csinált alap nélküli reklám. Humbug! Sőt! Ugyanolyan hazugság, mint a mostani vakcina!

  2. Lehet, hogy a homeopátia átverés, de akkor a Rockefeller -féle mérgekkel való gyógyítás mi?
   Az emberi test egy bonyolult, összetett rezgő rendszer.
   Az anyag mint olyan nem is létezik ( ez az elmélet már rég meghaladott, sőt későbbi, mint a valós ókori ismeretek egy része). A klasszikus fizikai oktatás nem a valóságot tanítja és szolgálja, hanem a profitérdekeltséget. A világban a tananyagokat eszerint állítják össze.
   Indító oknak kitaláltak egy hülyeséget, az ősrobbanást. Egy mérhetetlenül „nagy” fekete lyuk, ami majd gondol egyet és felrobban. Viszont egyszerű, még az átlag hülye is megtanulja.
   Mint azt, hogy csak daraboljuk az anyagi részecskéket egyre kisebbre.
   Hiába az irányított megélhetési tudósok csak tudják.
   Miért csak 1916-ig keletkezett einsteini elméletek jeletek meg írásban, a többi nem. Mert utána olyan dolgokra jött rá, amit nem akartak közismeretté tenni. Miért tűntek el Tesla és a hozzá hasonló kvalitások felfedezései? 1918-ban az USA igazi tulajdonosaim már a Tesla szerint elektron mikroszkópon tanulmányozhatnák a kórokozókat. Így aztán sikerült 50 millió embert eltüntetni az élők sorából.
   A hatalomnak mindenki rabszolga, vagy másképpen, ahogy a Rothschildok a nép egyedeit nevezik, a jószágok.

   A homeopátia szerei nem vízzel, hanem a folyadék által közvetített rezgések által hatnak, a szintén rezgő rendszerekre. Igazi homeopata a szereket maga készíti a megfelelő hígításokkal.
   Érdemes utána nézni.
   Mellesleg ( nem én mondtam ) a „modern” nyugati gyógyaszat számos termékéről derült ki, hogy placebo hatású, mellékhatásuk pedig káros hatás ( és nem mellék ez csak fedőszó), ezt saját magamon is keményen tapasztaltam.
   Ezenkívül, nem csak az oltásokba, hanem a gyógyszerekbe is tesznek felesleges szervezet károsító anyagokat.
   Szedd és légy beteg, hogy még több gyógyszert szedj, aztán lassan szenvedj ki.
   Miért tüntette el a Rockefeller bűnbanda a hagyományos gyógyászatot, csak nem a profit miatt?

   Na igen, most már az emberiség jelentős részét kell eltüntetni, főleg az európai rasszok majd 100 %-át, és az Ázsiai rasszok egy részét. Ami nem is olyan nehéz, hisz a Rothschildokkal kínai vezetés kiváló partner. Sanghajban már szuper náci terror van, már a növények, és az alacsonyabb rendű állatok is covidosok , döglötten is.
   Vajon miért akarták még a plandémia előtt a homeopátiát betiltani? A gyógynövények, és a táplálékkiegészítőknek nevezett szerek, miért nem lehetnek gyógyhatásúak, engem ezek mentettek meg már fiatal koromban is.
   A rezonancia vizsgálatot miért tartják sarlatánságnak, Az EKG-t pedig nem, a radioaktív kezeléseket meg miért nevezik gyógymódnak?
   De már nincs is jelentősége a dolgoknak. A Rothschild- Rockefeller páros 250 éves terve ( bár inkább minimum 3000-3500 éves terv, vagy több) befejeződni látszik.

   1. Itt egyesek nagyon szeretnének “paradigmaváltást”, a van vírus, nincs vírus ügyében.

    Meglátásom szerint legelőször azt kellene tudatba tenni, hogy MINDEN REZONANCIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Aki evvel alapvetően nincs tisztában, az legfeljebb okosnak tűnő hülyeségeket fog beszélni folyamatosan ! PONT !

    Nem kell megérteni, felfogni képtelenség, de tudomásul kell venni, és ennek fényében gondolkodni mindenről !!!

    Amiről nem tudunk, az nem azt jelenti, hogy nem létezik, és mindenről nem is tudhatunk, mert fizikai képtelenség, ezt illene legalább az ide írkálóknak végre önmagukban tudatosítani, különben lassan azonos lesz a színvonal a facebook oldalak “agysebészeinek” színvonalával.

    1. Mindkét ” tábornak ” a van vírus és nincs vírus elmélet, bizonyítóknak megvan a maguk bizonyítási módszere, amivel hitelesítik az elméleteiket. Miért kellene paradigma váltás? Egy csomó elmélet létezik a tudományos körökben amivel kapcsolatban beszélgethetnek, vitázhatnak, eszmét cserélhetnek a tudósok. Mivel 100% -ig egészséges élőlény talán a mesében létezik a kórokozók valóban okoznak kórt, függetlenül attól, hogy az emberek vírusnak, baktériumnak, gombának, vagy rezonanciának hívják “őket”. A fő probléma ott kezdődik amikor postások, ácsok, tanárok kezdenek el vitázni mondjuk elméleti fizikai elméletekről, evolúciós elméletekről, kórokozó elméletekről – miután kb 2,5 órát eltöltöttek tájékozódással a neten, és még mindig ugyanannyi a tudásuk és tapasztalatuk a témában mint a kutyámnak!

     1. Nem, nem ott kezdődik a probléma, igenis mindenki tájékozódjon, amikor a hazugság kora van.
      Addig lehetne elméleteken kedélyesen vitatkozgatni, amíg nem múlna rajta semmi. De mivel az egyik elméletet abszolútnak és jelenleg mindenkire nézve kötelezően elfogadandónak veszik, ezért erre hivatkozva mérgekkel oltogatnak már gyerekkortól kezdve. Nekem ez számít, ha Önnek nem is. Amíg pedig nem jár utána valaki, addig nincs sok alapja, hogy véleményt alkosson a témában.

     2. Tisztelt Uram !
      ( Erre felé kötelező megszólítás, csak azért így !)

      A “tudományos körökben” a fingfűrészelés zajlik ezerrel, ami nem valós eszmecsere, és soha nem volt az, és soha nem lesz az !!! Leszámítva az ókort !!!

      Ön a “fő problémának” a hozzá nem értőket nevezi meg, miközben a nagyon nem hülye “outsiderek” ( is !), pontosan látják, és tudják, hogy tudománynak nevezett mérhetetlenül aljas félrevezetés zajlik, minden szinten, évtizedek óta. Sokkal pontosabban jó 150 éve minimum !!!

      Két “ember” nem látja ezt. Egy, aki valóban sík hülye, agyatlan, és a másik, aki végtelenül aljas, és jó fizetségért cserében, hajlandó hülyének látszani, tettetni magát.

      A “véleményét” olvasva egy dolog nem eldönthető, hogy a két állapot közül, Ön melyik ?

     3. Kedves G.I !

      Egyetértek a fingfűrészeléssel és köszönöm a hasonlatán jót nevettem, nagyon találó .
      A gondolkodás rendkívül fáradságos feladat és időigényes is ezért még a napi szinten megtapasztalt tevékenységekben is évekbe telhet mire körvonalazódik mi is történik, például amire általában mindenki pénzt is áldoz a táplálkozás tudomány. Márpedig ezt mindenki napi szinten megtapasztalja mégis elképesztő méreteket ölt a tudatlanság.
      Akkor mégis mit váruk egy olyan témakörben ami lényegesen távolabb áll a hétköznapi emberek érdeklődési körétől?
      Úgy tapasztaltam. amíg az ember képtelen kimozdulni a komfortzónájából addig képes megmaradni a kényelmes hülyeségben. A hülyeséget abban az értelemben értem, hogy nem akar vagy képtelen fejlődni. Visszatérve a táplálkozásra, úgy tűnik a legtöbb nagyiparos termék amit hájpolnak, reklámoznak kb szarrá van mérgezve, legyen az állati vagy növényi eredetű, vélhetően ugyanazok pénztárcáját gyarapítják minden megvásárolt termékkel az emberek akik az oltást is tukmálják, a tejet, a tojást, a húst, a GMO –s növényeket és a többi xart stb.
      Ezért azt gondolom, hogy a fő probléma továbbra is maga az emberi butaság! Főleg, azoknál akik még az alapvető dolgokban is megalkudnak „csak” mert kényelmes nekik. Felőlem aztán lehet „outsider” ,„tudós”, „ács” vagy bármilyen szakmában tevékenykedő, mert ez tényleg független a foglalkozástól vagy a végzettségtől. Az én szememben mindegyik köpönyegforgató aki a munkájával vagy a pénzével támogatja ezt a trendet.
      Alapvető probléma ez a téveszme, hogy az embernek meg kell ölnie egy másik élőlényt, azért, hogy élhessen egy elmebaj! Minél többen rádöbbennek erre és megértik mit tesznek, mit esznek annál jobb. Talán már az ókor előtt is létezett, bevallom gőzöm sincs róla mikortól eredeztethető ez a fajta megtévesztési stratégia. de manapság létezik sajnos.
      Teljes erőből nyomják az emberek a panaszkodást egymásnak amint a legkisebb kényelmetlenséget tapasztalják, TISZTELET A KIVÉTELNEK! Elismerésem mindenkinek, aki tiszteli az élet minden formáját.

  3. Nem gondolom csalásnak a homeopátiát.Én 20 évig a psoriasisomra és szénanáthámra szedtem a legkülönbözőbb szintetikus gyógyszert, szteroidot is .Az állapotom rosszabb lett, nem javult.Ezért elkezdtem keresgélni és akkor találtam rá a homeopátiára.Valakinek jó,valakinek nem,de hogy csalás lenne, az szerintem nem igaz-az én tapasztalataim alapján.A lényeg az, hogy 16 éve nem veszek semmilyen szintetikus gyógyszert, az állapotom sokat javult.
   Érdekes módon, volt egy időszak, amikor ha homeopátiás szert vettem a patikában, alá kellett írni egy papírt, hogy én kértem magamtól és nem ajánlották.Aztán az évekig működő szereket (Heel termékek) egyszerűen betiltották.Azután Ausztriából hozattam be egy patikával, majd őket is letiltották, nem rendelhetnek.Amit így tiltanak, abban biztos van valami, egyébként engedélyeznék.

 2. Ide is beteszem (akár iskolai oktatófilm, de családi is lehet) , hogyan akarják a teremtés működését kiváltani. A teremtés önhatalmúan felkent urai.
  Csakhogy nem tudják. Ezért is van minden. A víz folyamatosan tűnik el a bolygóról, exponenciális ütemben.
  https://huntv.info/?p=4376
  Ha valakire elmondható (ezt idézve G.I.-től, Pedagógusok ébresztő!): ” állítólag értelmes, jól képzett, egyetemet végzett lénynek, akit hivatalosan “pedagógusnak” neveznek, hogy vegye már észre, hogy mennyire hülye, és hülyeségének, pitiáner emberi mivoltának következtében még aljassá is válik “, inkább Global és talpnyalói körére érzem igaznak, egyáltalán nem az átlagos, a hatalom(a szólás ignorált, vagy fenyegetett) és fegyver nélküli emberre, aki egyáltalán nem a saját hülyesége folytán lett kiszolgáltatott, hanem megtévesztett, információk elől elzárt létben tartott, már eddigi tiltakozás miatt megölt, stb. A Globál hatalmi visszaélés áldozata.
  Gates pl. úgy érzi magát önmaga által felkent kompetens világ pusztítónak, hogy nem rendelkezik diplomával, “csak” bankár családi háttérrel.

  A megoldás szükséges része a tudományos paradigma váltás, az elhallgatott tények napvilágra hozása. (vírus, történelmi előzmények, paktumok, időjárás stb) Ezért sokan tesznek folyamatosan. Kimondhatatlan hálát érzek érte. Az időjárás manipuláció megállításáért és az összes emberi jog védelméért, a legfontosabbakért időben be lettek nyújtva petíciók. Kinek róható fel, hogy az egyik legmagasabb állami méltóság méltóságán alulinak tartja a választ? Ez azért nagyon gáz. Milyen példamutatás ez? Azt se mondta meg, hogy ki a Globál (ebben a döntéshozó), akkor magasabb szinten is nyíltan lehetne próbálkozni.

  A megoldás része a helyzet kimondása, és az alvó önvédelmi életösztön aktiválása. A gyerekek tanítása és felkészítése a valóságra.
  A megoldás részei a tettek, a megtörtént tiltakozások pl: a felhívás a WHO-ból való kilépésre, az Alkotmány rendbetételére, az oltások betiltására.
  Aktív és folyamatos tiltakozás a hatalmi visszaélés ellen.
  Ha megkérdeznénk egy tanárt vagy egy orvost vagy egy jogászt, politikust, katonát hogy mit szeretne: (biztosan nem fog túlélni) tétlenül megvárja, míg azonnal megölik, vagy lassan megmérgezik, vagy öngyilkosságra kényszerítik, vagy (megpróbál túlélni) beáll pl. az időjárás manipuláció és oltás, a Globál szervei elleni tiltakozók közé, mit választ? A biztos halált, vagy a túlélési ösztönt? Ez egy olyan kérdés, amiből nincs harmadik lehetőség. Minél inkább telik az idő, annál inkább csak egy lehetőség lesz. Ez tényekkel alátámasztható. Kanada felismerte.
  Mi magyarok inkább a filmeken bemutatott kínai kínzásokat szeretnénk? Többségi-kisebbségi akarattal közösen haljunk éhen/szomjan minél rövidebb időtávon? Részemről NEM, de egy fecske nem csinál nyarat.

  1. Tisztelt Hegedűs A. !

   Csak ismételni tudnám magam, és sokkal határozottabban, sokkal durvábban, és sokkal lényegretörőbben !!!
   Újra megnéztem, ( láttam már korábban ), az Ön által betett videót. Természetesen tudom, hogy ez itt Európában is így van.

   Nem először írom le, hogy rengeteg időt vettem el az életemből, a családomtól, hogy “embereket” felvilágosítsak, “ébresszek” . Mára teljesen feladtam. Haragszom magamra a hülye jóindulatom, és az ostoba hitem miatt, amit mára teljesen levetkőztem, kiszereltem magamból, hogy a hülyéket és még hülyébbeket bármiről “felvilágosítsam”, az igazságról meggyőzni egy ajtófélfát előbb lehet, mint az “embernek” nevezett bio moslék egyedeit.
   A rémtörténet az egészben, hogy agyontanult és részben iskolázatlan “emberek”, pontosan azonosan viszonyulnak szinte minden ehhez hasonló tényhez, hogy “haggyá má’, hülyeség, összeesküvés elmélet”, stb., meg “minek foglalkozol vele, úgy sem tudsz mit tenni ellene!”, és akkor már is minden rendben van, kész, pont, mehetünk vásárolni, meg nézni esténként az RTL “Mi kis falunk” című kultúr fost, most már a “Barátok között” című kultúr fos helyett !!! Lehet olvasni a Blikk és hasonló magas kultúrát, hogy ki kivel, mikor és hol !?

   Lehet “pontosan és jól értesülten” köpködni úton útfélen az oroszokat, és mennybe dícsérni a “szegény ukránokat”, és lehet örömködni, meg dühöngeni a “választási eredmények” felett. Az “emberekben” nemtől, kortól, és a legtragikusabb, hogy végzettségtől függetlenül, nincs semmilyen érdeklődés a valóság megismerése felé !!! Számomra felfoghatatlan, de mert tény, kénytelen vagyok tudomásul venni.

   Esetleg, ha néha olvassa a bejegyzéseimet, láthatja, hogy nem véletlenül, és nem személyes frusztráltságom az oka, hogy ekézem a hivatalos tudományt, a megmondóembereivel együtt. A video nem mai, és még aktuálisabb mint volt !!!

   Ön szerint hányan hiszik el, vagy gondolkodnak el azon, amikor az időjárásra panaszkodnak, azonnal ellenvetem, hogy csinált, hogy manipulált !? Egy legyintéssel, meg egy “tudom”-al el van intézve, csak fogjam be a pofám ! Jönnek az állandó dumával, hogy “front” van, ja mondom HAARP. Idegesítő, képzelgő idióta vagyok sokak számára, vagy csak bárgyú mosollyal veszik tudomásul, a “hülye megnyilvánulásait”, és kész ! Nem tudom megértetni önmagukat művelt, intelligens, tájékozottnak tartó emberekkel, hogy te szerencsétlen, nem veszed észre, hogy “véletlenül” leég a fél bolygó, “spontán erdőtüzek” által, meg belefullad a fél világ a “villám árvizekbe” ? Legyintés, ugyan már, ez “természetes” időjárás !!!??? Hol itt az intelligencia ???

   Nagyon igaza van a videóban elhangzottaknak, 100-as IQ-val már meg kellene érteni, de nem !!!

   Evvel együtt esetenként még mondom a magamét, de csak szűk körben, és esetleg felmerülő kérdésekben, témákban, mivel az arra alkalmatlan egyéneknél csak idő-és energia pocsékolás beton fejbe gondolatokat szögelni, lehetetlen.

   Mottó,” Egy hülyének soha nem lehet elmagyarázni, hogy hülye.” PONT !!!

   Egyetemet végzett emberekkel nem tudom megértetni a chemtrail moslék gyilkos mibenlétét, mert hiába mondom a ( diplomás felsővezető !!!) hülyéjének, hogy bárium, stroncium, króm, alumínium, ( meg amit még nem tudunk !?) van leszórva, nanotechnológiás módszerrel, ahol a lényeg hogy lehetetlen ellene védekezni, mert úgy esik át az emberi bőr pórusain a nano méretű fémrészecske, mint kulcs csomó a kútkáván !!! Legyint, és számára továbbra is kondenzcsík a permet, kék az ég, amikor csak opálos kékes, szóval olyan mértékű a sötétség, hogy szinte leírhatatlan.
   Ez egyébként az emberi mivoltukból fakad, selejtek, önzők, megalkuvók, ha nekik jó, a többi érdektelen !!! Értéktelen emberek tömkelege, egy ócska, semmire nem alkalmas biomassza az emberiség nagyon nagy része. Ragozhatnám, de minek ?

   Ami egyébként feltűnő, hogy a nagy átlagnak nincs tudata, csak feltupírozott, mesterséges öntudata, ami a primitív proli védjegye !!! Mind ezt esetenként két diplomával !!! Mondom, ezek tények, tapasztalatok. Hitvány egyedekkel lehetetlen építeni bármit is , emberi fogyatékosságai, hiányosságai alkalmatlanná teszik emberként való működésre.
   A látszat, a külső, a máz az megvan. Az ember hiányzik belülről.

   Ezt is sokadszor írom le, a kivétel csak statisztikai hibaszázalék.

   1. Kedves G.I.!

    Teljesen igaza van, jó olvasni, hogy másokkal is történnek ilyen dolgok, nem vagyok egyedül. (Ezért követem ezt a honlapot is, szeretem a hozzászólásokat olvasni.)
    Pár éve olvastam Leidecker Helga könyvében, hogy nem mindenki ugyanabból a teremtésből származik.Valaki pont a fejlődés ellen van, azért, hogy visszahúzza az embereket.Ha így nézzük, akkor ők is teszik, amit tenniük kell, erre születtek.(Hogy miért vannak ennyien azt nem tudom sajnos.)Úgy gondolom ezek azok az emberek, akikről szólt a hozzászólásában.Nekem ez a mondat volt ahol megértettem miért ilyenek az emberek, elfogadtam és nem vagyok már kiakadva, ha üres tekintetek vannak, mikor valamilyen témát megemlítek és elmondom a más véleményemet. Arra jöttem még rá, hogy akik ezt az egész szörnyűséget erőltetik 2 éve, nem emberi lények, csak úgy néznek ki.Nem lehet, hogy egy ember ennyire elvetemült legyen és így bánjon az embertársával.Ez számomra elfogadhatatlan és felfoghatatlan.Ekkor kezdtem keresgélni és egy érdekes könyvet találtam : Grüll Antal: Az emberiség eredete.pdf-ben van a neten.
    Üdvözlettel,
    K.A.

    1. Arra az esetre ha valaki véletlen belefutna abba a “könyvbe”.
     A pszichológia tanulmányozásának több értelme lenne mint az efféle agymenéseknek hitelt adni.
     Abból mindjárt kiderülne az Ön számára is hogy léteznek olyan emberi élőlények akik kioltották magukból az emberi érzelmeket és motivációkat. Pszichopataként, szociopataként, nárcisztikusokként ismertek. Lelkiismeretük ugyanakkor égeti őket, innen az efféle kísérletezgetéseik is mint az a rambling-massza.
     Ennek is egyértelműen ugyanaz a célja, mint számos hasonló idegen nyelven írt próbálkozásoknak, hogy az ilyen valóban őrült konteós szövegek által azok is efféle őrült gyíkember-hívőként legyenek bélyegezve azok, akik a maguk jól értesült mivoltában tisztában vannak azzal hogy az emberiséget egy globális összeesküvés fenyegeti, amelynek egyik manifesztációja maga a Covid-csalás.

     Amit még érdemes tudni erről: Minden anti-keresztény gyalázkodás – még ez a kisiskolás részéről is félresikerült sci-fi mint az említett “könyv” – mindenféle reményvesztő, demoralizáló narratíva, minden lebeszélés a Keresztény Hitről, maga a tudományizmus, az új ateisták, stb, mind arra bizonyíték, hogy a Kereszténység ellenségei, és általában a magukat a sötét erőknek átadó emberek, halálosan félnek, mert tudják hogy az az Igazság.

     1. Kedves A .Éva !

      Azt hiszem végérvényesen megutáltatom Önnel magam, de nem hagyom szó nélkül. És elnézést, de nem is érdekel.

      Aki a pszihológiát tudománynak mondja, az felszállt önként a Bolygó Hollandi hajójára, úgy, hogy soha nem ér szárazföldet a lába, legfeljebb a hajó deszkáit mondhatja annak, feltéve, hogy nem esik az eső. És folyamatosan elhiteti magával, hogy “szilárd talajon áll” !!!

      A vallások, az nem az Istenbe vetett hit !!! A kereszténységre hivatkozni folyamatosan, mint ha nem lenne ismert a létrehozása, a folyamatai, a “cselekedetei”, minden megmozdulása, a Vatikán valódi léte, feltételezi mások tudatlanságát !!!???

      Minek nevezzem ? Ezek az Ön, és Önhöz hasonló gondolkodású emberek érveit anullálják, tetszik vagy nem, tudva a “kereszténység” valódi hátterét !!! A kereszténység hogyan jött létre ? Ki a pápa ? Mit csinál, mint mond ? Mi a Vatikán ? Milyen titkok örzője ? Mi volt az inkvizició ? Miért, és kik hozták létre ?

      És felsorolhatnék még jó pár kérdést !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Nem teszem.
      Az Istenbe vetett hitnek semmi köze a kereszténységhez. Bele van verve a fejekbe, hogy de igen, a kettő ugyan az ! Nem tudom, és nem is akarom szó nélkül hagyni ezt sem ! Természetesen “tudományosan” meg fogja magyarázni, hogy hülye vagyok, tévelygő, szellemi korcs, balfácán . Amit kihagytam, tegye hozzá !

      Semmi gond. Nem én adtam a Biblia mellé egymillió két lábon járó használati utasítást, akik egymillióegy módon, féleképpen fogják magyarázni a plebsznek, hogy miről mit gondoljanak, és ha nem úgy teszik, Pokolra jutnak, elkárhoznak !!! Mert a Bibliában minden le van írva !!! Kinek, és mi ???

      A vallások, mint sok más izmus is, az emberi lélek birtoklásáról szólnak, semmi másról.
      Hatalom a tömegek felett !!! De ha úgy jobban hangzik, akkor hatalom a Világ felett !!!

      Csak úgy piciny példaképpen, tessék kedves a Ron Hubbard féle “anti pszihológiát” összehasonlítani a “pszihológiával”, és a szószékek biblia magyarázataival !
      Micsoda “véletlenek vannak” ! Totális hasonlóság ! Nahát ! Ki gondolta volna ?

      Lábjegyzetként, “tudom az Istent”, nem hiszem !!! Ezért nem járok templomba, misére, meg liturgiára kizárt !!! Nem kedvelem a sátáni celebrációt, mindegy minek nevezik hivatalosan .

      Tisztelettel,: G.I.

 3. Erről most az jutott először eszembe, hogy lám Csaba esetében is érzékelhető az hogy a pártpolitika Hazánkban is csak red herring a Covid-témában, és hogy öngól amikor szidjuk a hazai kormányt a Covid-fasizmus elleni küzdelmünkben.

  Még Csaba is úgy tekint Orbán Viktorra mint valami nemzeti hősre, még annak ellenére is, amit Enikőtől hall a hazai drákói intézkedés-sorozatokról.

  Az új háború, az ukrán-válság, a menekültáradat, a tömegmigráció, és a gender-terror mind olyan mesterségesen kreált problémák, amelyekre az Orbán-kormány tűnik a megoldásnak, annak ellenére, hogy az ukrán-helyzet által, mégis csak oda lettünk lökve ahol a part szakad. Ez valami döbbenetes pénzügyi, gazdasági, logisztikai és pszichikai terhet rak a már egyébként is elszegényített és a Covid-nyomorral is agyonterhelt hazai tömegekre. Zseniálisan gonosz amit Sorosék kigondoltak és elkövetnek. Azelőtt legalábbis mi érvelhettünk úgy hogy a közel-keleti háborús zónákból érkező tömegek nem a velünk szomszédos országokból jönnek. Sorosék szépen elintézték ezt is. Nem kizárt hogy éppen ez okból szemelték ki szerencsétlen Ukrajnát és tették meg a következő háború helyszínévé. Mivel Ukrajna Hazánkkal szomszédos ország és háborús zóna lett, ezáltal meg lett oldva, hogy a brüsszeli nyomásnak e tekintetben ellenálló országok is migránsválság által sújtott országokká legyenek, és hogy nyitott kapuvá váljanak a globális iszlamizáció előtt is. Mert ugye a beérkező menekülteket nem szabad e téren megszűrni. Majd amikor eme velünk egyenlőek behozzák vallásukat a számukra gyűlölt kultúrába, onnantól kezdve majd megszűnik az egyenlőség. Mert az intoleránsak jogai tisztelete annyit tesz hogy a nem toleráltak jogai, azaz a befogadó országok lakosai jogai el lesznek törölve.

  Minden egyes jelen és közelmúlti háború valódi célja az hogy migrációra való ürügy legyen az iszlám tömegek általi megszállásra.A minta mindig valamely mesterséges probléma kreálása, és egy populista narratíva mentén arra való “megoldás” ajánlása. Ezek oly mély pszichológiai manipulatív taktikák amelyek ellen az intelligens érvelésnek és józan észnek szinte semmi súlya.

  Ez egy csapda amelynek lényege, hogy a hősként parádézó mágus a színpadon kihúz a folyóból és látványosan megment egy csoportot, miközben a háttérben megengedi hogy tömegek ellen merényleteket kövessenek el. A valóság elpereg, megmarad a látszat. Ez ellen tehetetlenek vagyunk, illetve ennek tudatában, ehhez képest kell tenni valamit.

  De visszatérve, az hogy Csaba egyes kijelentései szintén arra utalnak hogy még annak ellenére is hogy inkább golyót fogadna el mint az oltást, mégis mintegy Orbánék számára a mentség keresése irányában nyilvánult meg, pedig e Kormány milliókat kényszerített erre az oltásra otthon, számomra tömeges mértékben is jelzésértékű és megerősíti azt amit eddig is gondoltam erről.

  Mindez azt is jelezheti hogy a kormánypártiak nagy része oltás- és intézkedés-ellenes, de mivel ezen ideológiai kombináció mögött nincs tömegbázis, ugyanakkor a hamis dichotómia mögött nagyon is van, a nyájösztön arra sarkall mindenkit, hogy e két álláspont közül mindig csak az egyiket vallják be.

  Ez egy számunkra nagyon is pozitív tény, mert azt is jelenti, hogy Hazánkban egy jóval nagyobb tábor állna a mi oldalunkon, azaz a kényszeroltások és az egész WHO-Covid-fasizmus ellen, ha ez a mozgalom egyúttal nem társulna egy kormány- vagy rendszer-váltó stratégiával.

  Ennek tudatában lenne érdemes kidolgozni egy új stratégiát arra hogy otthoni tömegeket mozgósítsunk. Ennek egyik fő eleme lenne a WHO-ból való kilépést követelő petíciót szorgalmazni. Biztos vagyok abban hogy a kormányra szavazók nagy része is aláírná.

  Végül, az elsődleges szempont amit egy orvos-szakértői csoport mint game-changing ászt hozhatna az ügyben, továbbra is az marad, amit a napokban oly sokszor kiemeltem: a teljes igazság kinyilvánítása, arról hogy a patogén és fertőző vírus ténye soha nem lett bizonyítva tudományos módszerekkel. Maga az egész Covid-narratíva mögötti hamis premissza, azaz a járvány-sztori az a mítosz amit meg kellene dönteni. és ehhez hazai orvos-szakértők kellenének. Ki más tehetné ezt meg mint ez a Csoport?

 4. Amit magához a beszélgetéshez tennék hozzá, először is az, hogy az e honlapon publikált anyagok közt talán ez a videó a leglehangolóbb.
  Nemcsak Kanada társadalma helyzetét hallván, hanem azért is mert az a borzalom ami ott zajlik nyilván az egész bolygóra tervezett – miként azt a franciáknál becementezett diktatúra és a már elhíresült új WHO-szerződések is jelzik.

  Ami a kanadai új “törvényeket” illeti, nehéz annál vadabb horrort elképzelni mint hogy “törvény szerint” egy szülőtől elvehetik a saját gyerekeik feletti gyámsághoz való jogot, éppen akkor ha az a szülő felelősen viselkedik és nem adja át gyerekét ezen oltásoknak nevezett értelmetlen és gyakran végzetes szerek beadatására. Más szóval, eme rend szerint az lesz a “felelős szülő”, aki saját gyereke potenciális gyilkosává válik, akár tudatlanságból, akár könyörtelenségből.

  Már sokszor leírtam hogy ez itt tényleg a világvége – akkor amikor a tömegek már saját gyermekeiket sem féltik, sem a maszkozástól, sem a teszteléstől, sem ezen “vakcináktól”. Hisz a gyerekek, az Isten szerelmére, még a hivatalos narratíva szerint sem veszélyeztetettek eme fantom-vírus által (!). Nem baj, hulljanak mint a legyek, a semmiért hisz “védelmükre” még az adott narratíva szerint sincs szükségük. Hulljanak eme “oltások” által amelyekről még a narratíva is elismerte hogy kisérleti fázisban lévő szerek és génfunkciót módosító szerek.

  Ez valami olyan észveszejtő borzalom hogy talán még Orwell is forog a sírjában, hogy erre még ő sem számított.

  Nemcsak azért mert létezik olyan fokú gonoszság amely által egyes embereknek nevezett androidok ezt a tervet elgondolták és kivitelezik, de ami még ennél is hatványozottan nagyobb borzalom, hogy a tömegekből kioltották azt az elemi ösztönt is hogy saját gyerekeiket megvédjék. Az, hogy Csaba és az ő reakciója, a folyamatos biztosíték-kicsapás a Covid-fasizmus megnyilvánulásaira reakcióként, oly ritka mint a fehér holló. Ez minden elképzelhető horrort felülmúl, de még az elképzelhetetlent is.

  Erre nincs más magyarázat mint az, hogy a nagy többség oly annyira a fertőző patogén vírus félelme alá került, hogy a hipnózis még a gyerekeik védelmének elemi ösztönét is kiirtotta belőlük.

  Igaza van Csabának, hogy a békés tüntetés önmagában nem megoldás, de szerintem a nem-békés megoldás sem, illetve csak akkor, ha mondjuk egy csoda történik és az Angyalok serege veszi mind a NATO mind a nemzeti rendőrségek irányítását, a tömegek megvédésére eme pokolból való világvezetők ellen. Egyébként tényleg vér fog hullani, nagyon sok, és sajnos éppen azoké akiket megvédeni kellene. Éppen ez Mr Globálék célja: a békés tömegek népirtása, minden eszközzel, akár direkt akár indirekt módon. Hisz pontosan ez jellemezte az egész közelmúlt világpolitikáját is, gazdasági és pénzügyi és minden egyéb téren is.

  Csaba jól mondja, azt kellene folytassuk amit eddig: a frusztráció ellenére tenni amit lehet, és lenyelve a békát sulykolni az általunk ismert agymosottakba az ellen-agymosást.

  De szerintem, egy ilyen ellen-agymosáshoz éppen arra lenne leginkább szükség, hogy mondjuk már el mindenkinek, hogy azon bizonyos agonizáló “Covid-halálokat” NEM egy egymástól elkapott “vírus” okozza. Ha egy vírus okozná ezeket, ez a tény tudományosan bizonyítva lenne, és éppen ez a koronavírus is izolálva lenne, de NINCS! És akinek elmondjuk ezt, csatoljuk a vonatkozó szakértők nyilatkozatait, anyagait.

  Manipulált és agymosott emberekre többnyire csak ellen-manipulációkkal lehet hatni – észérvekkel nem.
  Egy ismert példa alapján: tegyük fel, egy rosszindulatú idegen akinek kezében egy labda, meglát egy kisgyereket a forgalmas út szélén, és odaszól hozzá: “Öcsi, ha ügyes vagy, utoléred és elkapod”, és az út közepére dobja a labdát.
  Tegyük fel hogy az út másik oldalán a gyerek apja áll, aki ezt látja és aki kezében szintén egy labda. Mit tesz ilyenkor a leleményes apa? Nem odakiált a gyereknek hogy maradj ott ahol vagy, vagy fordulj vissza, hanem átdobja a labdát a járdára, az út másik oldalára, hogy arra fusson a gyerek.

  Létezik jó szándékkal alkalmazott manipuláció is, és gyakran előfordul, hogy az a legjobb megoldás egy adott esetben.
  A jelen esetben pedig még a fehér hazugságra sincs szükségünk a manipulált tömegek ébresztésére, hisz a színtiszta igazság az amivel rájuk hathatnánk.

 5. Klaus Swab “PÉLDAMUTATÓ KERÜLETNEK ” nevezte Canadát , nyilvános összejövetelen , dícsérve Justin P. J. Trudeaut .
  Aki ez után nagy tapsot kapott.

 6. A ‘minek foglalkozol vele, úgysem lehet tenni ellene’ visszahúzást sajnos én is többször hallottam már.
  Erre szerintem nem az emberi hülyeség, hanem a szocialista terror, és a besúgó múlt nyomhatja rá erősen a bélyegét.
  A szoci ‘kultusz’ részeként a tudás, értelem cenzúra az oktatásban se volt jelentéktelen.
  A több szempontú gondolkodásra nevelést megcélzó tanárok egy-egy váratlan, komcsi vezér óralátogatás után könnyen kerülhettek , kerültek nehéz helyzetbe (jellemzően magyar, töri).
  A besúgóvá válás vagy mások kirekesztésének elkerülése érdekében a nevelés és a jogrend nagyon számít(ana).
  Most és még mindig e csapda felé tart a nevelés, nem ebből kifelé. Ez van erősítve.
  A jelen szerint keveseknek sikerült a szoci agymosásból kijönni, amit átnevezve az NWO most éppen civil társadalomnak hív.

  1. Kedves Hegedűs A. !

   A “nyugat művelt” társadalma ebből a szempontból teljesen azonos ! Pedig ott nem a Rákosi – Kádár rendszer szocializálta az embereket !

   Ott a mai orbán szerű “mélydemokrácia” agyatlanított, hülyített, butított, ( ahogy tetszik !), az ostoba tekintélyelvűséggel, és csatoltan a legaljasabb fegyverrel, ami a gondolkodó ember ellen bevethető, a politikai korrektséggel !!! Ami a médiában elhangzik az úgy van, amit a tudomány állít, az úgy van !!! Megkérdőjelezni eretnekség, vagy elmebaj !!!

   Mi megy itthon 30 plusz éve ???
   A “régi rendszer” hazugságait leváltotta az “új rendszer” a hazugságaival, lecserélték a bábokat, átépítették a díszleteket, és kényelmesebb székek kerültek a “Nemzeti Hazugság Színház” nézőterére.

   Gyakorlatilag nem változott semmi, illetve eltelt az életünk, és az “Ügynökök a paradicsomba mennek” című film zajlik napi szinten a mindennapokban. ( Dézsy Zoltán 2010, magyar film, youtube ) Kötelező megnézni ! ( Lenne !)

   Szoktam mondani, hogy az igazság egy, és oszthatatlan. Az “igazság” a térben és időben való egyszerre történés. Akik meg folyamatosan hangoztatják, hogy ez nem így van, és az igazság “sok oldalú”, és “nézőpont kérdése”, azok ölik a világot, rohasztják szét, és teljesen mindegy, hogy szándékosan, vagy értetlenségük okán. Mint oly sok minden másban is, a végeredmény a lényeg, ami jól látható, tartunk ahol tartunk.
   Szabadesésben a Pokol felé !

   Tisztelettel,: G.I.

 7. Erdekes beszelgetes es szakmai szempotbol is egy nagyon jo interju(A beszelgeto tarsak hagyjak egymast beszelni nyugodtan es nem vagnak allandoan kozbe -ez ami szakmailag is nagyon jo ebben az interjuban…)
  -CANADA(A Csoda…)Amit a Canada-i kamionosok-a Csaba-ek -es az Ottawa-i emberek tettek azokban a napokban az lelekemelo volt-nagyon szivmelengeto volt -es a CSODA! volt……….Amit meg csak kepernyon at latni is egy eletre szolo es orok elmeny volt!-Egy olyan valami amit mar soha es senki sem vehet el toluk es meg azoktol sem aki csak tavolbol/kepernyon at tudtak kovetni az ottani Emberek batorsagat-a Szeretetet-az egymas Tiszteletet -mindazt ami ott az Emberek kozott volt
  .Ez uton is a vilag minden reszerol koszonet es tisztelet ezert mindnyajunknak …!!!Es koszonet azoknak a szabaduszo-es fuggetlen ujasagiroknak/embereknek is akik naponta tudositotak a vilagot hitelesen minderrol. !
  Aztan sokkolo volt latni azt amit az un.Canada-i kormany elkovetette a bekesen tunteto/tiitakozo Emberek ellen ….
  A hetvegen a motorosok egy resze es nehany kamion is a mar ott voltak kozul ujra ott volt Ottawa-ban-bejutott a varosba .Ujra boldog es unneplo emberek szazai az utcakon mint februarban – de sajnos ujra az elnyomo zsarnosag zsoldosai is es talpig fegyverben a bekes emberekkel szemben-ezek is az utcakon vannak ujra
  -ANGLIA-.(Azert azt ne felejtsuk el…!)..Az igaz hogy az Anglia-i tortenesek osszehasonlitva pl sok mas orszagban tortentekkel nem voltak annyira embertelenek de azt azert ne feletsuk el hogy mit is muvelt Matt Hancock vagy Dominic Cummings es a tobbi … Boris Johson-rol mar nem is szolva (Skocia es Irorsag kormanya amit a nepeik ellen elkovetett/elkovet az persze egy kulon tortenet meg ezen belul is…..).Es azt se felejsuk el hogy Anglia-ban azert sem lehettek olyan embertelenek a dolgok mert voltak azert tobb szaz ezres tutetesek/tiltakozasok orszag szerte -es volt olyan angol rendortiszt aki emebriseg elleni bunokert feljelentette az angol kormanyt-voltak olyan civilek akik osszefogva /kozosen redorsegi eljarast inditattak az angol kormay ellen -es volt olyan elvonal beli tudos mint pl. Michael Yeadon aki a Nemzetkozi Emberjogi Birasogon emeberiseg elleni bunokert tett feljelenteset es kerte eljaras meginditasat az angol kormany ellen……….Es meg sorolhato volna tovabb .
  MAGYARORSZAG-(Ezek utan….. )Kulfoldrol amit tudni lehet-latni lehet Magyarorszagbol. -Brataink es ismeroseink haltak meg vagy tettek oket tonkre. Mint mar oly sokaszor a tortenelem soran csak egy mareknyi ember az aki kuzd es harcol az igazsagetr Magyarorszagon most is Elismeres es tisztelet neki mindezert…!A tobbseg viszon -mint mindig igy most is-semmit sem hajlando tenni.Tobb szaz ezres tuntetesekrol Magyarorszagon nem lehetett halllani .Volt viszont tobb szaz ezres a hatalmat unneplo es eljenzo tomeg….! Minden idok legnagyobb magyaraja ellen emebriseg elleni elkovetett bunok miatt sem rendortiszt sem elvonal beli tudos…. feljelentest nem tett.-nem lehet ilysmirol hallani . A magyarsag valasztott-azaz szavazott.Es a magyar nep tulnyomo tobbsegenek az ami az elmult ket evben Magyarorszagon tortent minden idok legnagyobb magyarjanak a veztesevel ugylatszik hogy az tetszett-A magyar nep szavazot -es a magyar nep tobbsege az elkovetkezo evekben is csak azt akarja tovabbra is ami az elmult evekben volt…. …..
  Nem kell csodalkozni talan ezek utan mostmar azon hogy Petofi ha Oroszorszagban meg eveken at elt is .de.soha sem kereste a kapcsolatot tobbe Magyarorszaggal.Mint hogy nem kell jcsodalkozni majd ezek utan mostmar majd azon sem talan hogy van sok olyan magyar aki kulfoldon elve nem szolal meg magyarul-nem tanitja meg a gyerekeit magyarul -es meg azt sem akarja tudni hogy ez az orszag es egy ilyen nep egyaltalan letezik….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük