Vádat emeltek a weimari bíró ellen

Emlékeznek még a weimari bíróra Christian Dettmarra, aki két gyermek ügyében 2021 április 8-án azt az ítéletet hozta, hogy a gyermekek maszkhordása egészségkárosító és jogellenes?

Az ítélet linkje: https://orvosokatisztanlatasert.hu/szenzacios-birosagi-itelet-nemetorszagbol/

Az ítéletet szakértők meghallgatása után hozta. Csak az érintett két gyermek édesanyja részéről érkeztek szakértők, a másik oldal, azaz az ügyben érintett iskola nem tudta az álláspontját szakértői véleménnyel alátámasztani. Néhány héttel később házkutatást tartottak a bírónál, megpróbálták tönkretenni, állásából felfüggeszteni. Jogferdítéssel vádolták meg, de a Karlsruhei Bíróság a 2021. májusi döntésében nem találta bűnösnek (mivel nem is volt bűnös).

Két hónappal később a szakértőknél is házkutatás volt. (Prof. Christof Kuhbander pszichológusnál és prof. Ines Kappstein virológusnál és prof. Ulrike Kämmerer biológusnál)

Június 2-ai hír, hogy az államügyészség most vádat emelt a bíró ellen az egy évvel ezelőtti ítélet miatt. A Bill Gates által finanszírozott Spiegel azt írta, hogy akár 5 évig terjedő szabadságvesztésre is ítélhetik.

Link: https://www.spiegel.de/panorama/justiz/weimarer-richter-nach-umstrittener-aufhebung-der-maskenpflicht-wegen-rechtsbeugung-angeklagt-a-9cb6b1b8-a899-416a-8189-8c76c9961c17

Szemét banda! Mindenkit megpróbálnak kicsinálni, aki útjukban van.


Biró Éva

5 thoughts on “Vádat emeltek a weimari bíró ellen

 1. https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/pfizer-titkos-jelentese-a-covid-vakcinarol-az-emberolesen-tul-a-bizonyitekok-elsoproek
  Pfizer “titkos” jelentése a Covid vakcináról. Az emberölésen túl. A bizonyítékok elsöprőek
  Pfizer "titkos" jelentése a Covid vakcináról. Az emberölésen túl. A bizonyítékok elsöprőek
  2022 június 01
  0 komment 1126 megtekintés

  Pfizer “titkos” jelentése a Covid vakcináról. Az emberölésen túl. A bizonyítékok elsöprőek. Az oltóanyagot azonnal vissza kell vonni világszerte.

  A Michel Chossudovsky professzorral készült alábbi videóinterjú a Pfizer bizalmas jelentésével kapcsolatos, amelyet az információszabadság (FOI) eljárás keretében hoztak nyilvánosságra.

  A jelentés bombaként robbant. A vakcinát 2020. december közepén hozták forgalomba. 2021 februárjának végére “a Pfizer már több mint 1200 jelentést kapott az oltóanyag által állítólagosan okozott halálesetekről és több tízezer bejelentett mellékhatásról, köztük 270 terhességből 23 esetben spontán vetélésről és több mint 2000 szívbetegségről szóló jelentésről”.

  Ez a bizalmas Pfizer-jelentés a Pfizer által a vakcinaprojekt 2020. decemberi kezdetétől 2021. február végéig, azaz egy nagyon rövid (legfeljebb két és fél hónapos) időszakig rögzített halálesetekről és nemkívánatos eseményekről szóló adatokat közöl.

  Amit a Pfizer “bizalmas” jelentése tartalmaz, az részletes bizonyíték a “vakcina” halálozásra és megbetegedésre gyakorolt hatásairól. Ezek az adatok, amelyek a “ló szájából” származnak, most felhasználhatók a Big Pharma, a kormányok, a WHO és a média elleni jogi eljárások megfogalmazására.

  Videó: Interjú Caroline Mailloux-val, Lux Media: Prof. Michel Chossudovsky a Pfizer “titkos” jelentéséről: Stratégia és jogi eljárás a Big Pharma ellen a Covid-19 oltóanyag világméretű visszavonása érdekében.

  [Kattintson a videó megtekintésért]
  Az összes nagy Big Pharma szereplő közül a Pfizer büntetett előéletű az Egyesült Államokban (2009-es DoD ítélet).

  Videó: A Pfizer büntetett előéletű. Van ennek jelentősége?

  Az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma,

  Megbízhatunk-e egy olyan Big Pharma oltóanyag-konglomerátumban, amely bűnösnek vallotta magát az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma (DoJ) által felhozott büntetőjogi vádakban, beleértve a “csalárd marketinget” és az “élelmiszer-, gyógyszer- és kozmetikai törvény súlyos megsértését”?

  A nemzeti egészségügyi hatóságok azt állítják, hogy a Covid-19 “vakcina” életeket fog menteni. Ez hazugság.
  Világszerte emelkedő tendenciát mutat a vakcinák okozta halálesetek és sérülések száma. A legfrissebb hivatalos adatok (2022. április 3.) szerint kb:

  69 053 Covid-19 injekcióval összefüggő haláleset és 10 997 085 sérülés az EU-ban, az USA-ban és az Egyesült Királyságban együttesen 830 millió emberre vetítve.
  A bejelentett esetek alapján. Az áldozatoknak vagy az elhunytak családtagjainak csak egy kis hányada megy végig azon a fáradságos folyamaton, hogy a nemzeti egészségügyi hatóságoknak jelentse a vakcinával kapcsolatos haláleseteket és nemkívánatos eseményeket. Történelmi adatok alapján (Electronic Support for Public Health-Vaccine Adverse Event Reporting System (ESP:VAERS, 6. o.):

  “A gyógyszerek és vakcinák okozta nemkívánatos események gyakoriak, de aluljelentik őket. … az összes nemkívánatos gyógyszeres esemény kevesebb mint 0,3%-át és a súlyos események 1-13%-át jelentik az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatalnak (FDA). Hasonlóképpen, az oltóanyagokkal kapcsolatos nemkívánatos események kevesebb mint 1%-át jelentik. (kiemelés hozzáadva)

  Ez a bizalmas Pfizer-jelentés, amelyet egy információszabadság-eljárás (FOI) keretében tettek közzé, a Pfizer által a vakcinaprojekt 2020. decemberi kezdetétől 2021. február végéig, azaz egy nagyon rövid (legfeljebb két és fél hónapos) időszakig rögzített halálesetekről és nemkívánatos eseményekről szolgáltat adatokat.

  A jelentés részleteiért lásd

  Bombasztikus dokumentumdömping a Pfizer oltóanyagadatairól
  Michel Chossudovsky professzor által, 2022. április 29.

  A Pfizer BioNTech vakcina december 14-én került forgalomba az Egyesült Államokban, miután 2020. december 11-én megadták a sürgősségi felhasználási engedélyt.

  A csavaros iróniával élve, az ebben a “bennfentes jelentésben” feltárt adatok cáfolják a kormányok és a WHO által terjesztett hivatalos oltóanyag-narratívát. Megerősíti számos orvos és tudós elemzését is, akik feltárták az mRNS “vakcina” pusztító következményeit.

  A Pfizer “bizalmas” jelentése részletes bizonyítékokat tartalmaz a “vakcina” halálozásra és megbetegedésre gyakorolt hatásairól. Ezek az adatok, amelyek a “ló szájából” származnak, most felhasználhatók a Big Pharma, a kormányok, a WHO és a média elleni jogi eljárások megfogalmazására.

  Egy bíróság előtt a Big Pharma bizalmas jelentésében szereplő bizonyítékok (az EU, az Egyesült Királyság és az USA nemzeti hatóságai által összeállított halálozási és mellékhatási adatokkal együtt) megcáfolhatatlanok: mert ezek az ő adataik és becsléseik, nem pedig a miénk.

  Ne feledjük: ezek az adatok a bejelentett és nyilvántartott eseteken alapulnak, amelyek a vakcinával kapcsolatos halálesetek és mellékhatások tényleges számának csak kis százalékát teszik ki.

  Ez egy de facto Mea Culpa a Pfizer részéről. #Yes it is a Killer Vaccine

  Ez egy de facto Mea Culpa a Pfizer részéről. #Igen, ez egy gyilkos vakcina

  A Pfizer teljes mértékben tisztában volt azzal, hogy az általa világszerte forgalmazott mRNS vakcina halálozási és megbetegedési hullámot fog eredményezni. Ez felér egy emberiség elleni bűncselekménnyel a Big Pharma részéről.

  A Pfizer kezdettől fogva tudta, hogy ez egy gyilkos vakcina.

  Ez egyúttal Mea Culpa és árulás a korrupt nemzeti kormányok részéről, amelyeket a Big Pharma fenyeget és megveszteget.

  A kormányok nem tettek kísérletet arra, hogy a gyilkos vakcina visszavonását követeljék.
  Az embereknek azt mondják, hogy az oltóanyag célja az életmentés.

  A Pfizer-jelentés ide kattintva olvasható.

 2. https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/covid-majomhimlo-vax-hoax
  Covid/majomhimlő/Vax Hoax
  Covid/majomhimlő/Vax Hoax
  2022 június 03
  0 komment 340 megtekintés

  A majomhimlő kampányt már évek óta tervezi a WHO/ WEF/ CEPI/ CDC/ Jynneos. A CDC-nek van egy nagy “Monkeypox Response Team”-je, és 2021 márciusában Münchenben tervezési gyakorlatokat tartottak, ahogy azt a Gyermekek Egészségvédelmének Dr. Tony O’Donnell elmagyarázta.

  Dr. Judy Mikovits csatlakozik Mike Adamshez, és megdöbbentőnek tartja, hogy annak ellenére, hogy az elmúlt évben minden erőfeszítése ellenére, hogy figyelmeztette az embereket, és olyan emberek, mint Dr. Luc Montagnier, Dr. Dolores Cahill, Dr. Sherri Tenpenny és sokan mások, akik megjósolták ezt a tömeggyilkosságot, mégis megtörtént. “100 millió amerikait injekcióztak be egy szintetikus vírussal… a legveszélyesebb spike fehérjével, amely a HIV-ből, az XMRV-ből és a SARS-ból áll”.

  https://www.brighteon.com/16968069-4ce3-4282-a52d-c02f810c1b6c

  Fauci 1984 óta minden pandémia mögött ott áll. Emlékeztet minket arra, hogy a jelenlegi világjárvány laboratóriumi eredete aligha újdonság; hogy minden “világjárvány” laboratóriumi eredetű volt 1984 óta, amikor Anthony Fauci elkezdett dolgozni az NIAID-nél, kezdve az AIDS-szel.

  “HIV/AIDS; emlékezni fogtok arra a történetre, hogy Tony Fauci, Bob Gallo, az NIH, a CDC, az FDA élén álló emberek már akkor is hazudtak nekünk. Tehát a forgatókönyv, a játékterv pontosan ugyanaz. “Tudtuk, hogy a spike fehérje, egyedül, a burokfehérje, egyedül a betegség, így mindannyian visszaléphetnek, mert épp most fecskendeztek be mindenkit a világon egy szintetikus halálos vírussal. Befecskendezték a mérget. A ‘vírus’ szó azt jelenti, hogy ‘méreg’, és ezt fecskendezték be mindenkinek a világon, úgyhogy most már hátrálhatnak, mert elértek a céljukat. Életre szóló vásárlóik lesznek, és sikerülni fog a tömeggyilkosság.

  “Mindenkit meg fogsz ölni, aki HIV-fertőzött, meg fogod ölni Amerika 6%-át, aki XMRV-vel volt, amikor állítólag lebuktunk. A Xenotróp Murine Leukémiavírus az egér szinketin génje. Tehát tudtuk, hogy az egérvírus mindenkiben benne van a vakcinákból. Tudtuk, hogy az influenza elleni oltás miatt az emberek ki vannak téve a COVID halálozás kockázatának… szerintem mindenkinek fel kell ébrednie, hogy SOHA, SOHA, SOHA ne kapjon még egy oltást, és soha, soha, soha, soha nem fogunk még egy világjárványt látni.

  A Covid indítéka az, hogy megölje a beteg embereket, hogy elkerülje a biztosítási trilliárdokat. “Egész pályafutásom alatt ezeket gyártottuk a laborjainkban. Ez volt a munkám.” Azt mondja, a motivációjuk az, hogy “embereket öljenek és eltussolják ezeket a bűncselekményeket. Ne feledje, hogy elhamvasztják az embereket, így nem tudhatja, hogy ez a vakcinatörzs volt, így nem tudhatja, hogy igazunk volt 2011-ben, 1984-ben”.

  “Amikor a cikkünk, ami végül megjelent a Science-ben, 2009 októberében… és a kormány teljes felső vezetése rájött, hogy ezek a dolgok a mi laboratóriumainkból jöttek ki, és akkor átírták a történelmet. Úgy nevezték… ‘egy 2-es biológiai biztonsági szintű szennyező anyag nem szándékos elterjedésének’. “Ez nem ‘2-es biológiai biztonsági szint’, amikor ez fertőző rák, fertőző prosztatarák, fertőző petefészekrák, fertőző tüdőrák! És kik azok az emberek, akiket most beoltanak? Soha nem oltottunk be AIDS beteget! Nekik szerzett immunrendellenességük vagy immunhiányuk van! Nem tudnak megfelelő ellenanyagot vagy bármilyen immunválaszt létrehozni, ezért betegek. Akkor most miért adnának nekik injekciót, ha most az a szándék, hogy megöljék őket, és ezt “COVID”-nak nevezik – ez nem COVID! Ti hoztátok létre a rákot. Ti hoztátok létre a betegséget, és most meggyilkoljátok az áldozatokat, hogy elfedjétek a bűntetteiteket.

  “40 éven át hazudtak nekünk… [A HIV-et] egy fertőzött vakcinával végzett hepatitis elleni oltási program terjesztette el. Ki hal meg a HIV első hullámában? Mindazok az emberek, akik HIV és XMRV vírussal rendelkeztek; egérvírusok a szennyezett vérellátásból. Ezt mutatta ki a könyvünk…

  Nem keverhetsz állati szövetet, abortált magzati szövetet; hogy valójában a legveszélyeztetettebb emberekbe egy másik állat viromát fecskendezed be… és más vírusokat.

 3. A döbbenet az a tengernyi bizonyíték után ahogyan az “emberiség” hozzááll a dolgokhoz! Mihez?
  A legjellemzőbb példa:
  Már lassan 2 évezrede, hogy a Bibliai Szentírás kimondta: „Az egész világ a gonosz hatalmában van.” (1János 5:19) és ugyanitt a Jelenések könyvében azt is megtudjuk, hogy ő a “hazugság atyja” aki “embergyilkos” (János 8:44) aki „az egész lakott földet félrevezeti”, egyértelmű hogy mivel. Ugyanis még Pál hozzáteszi, hogy „megvakítja a hitetlenek elméjét” (2Korintus 4:4)
  Ezek után mi jön?
  A végeredmény: Sokan tagadják, kinevetik, gúnyolják, és még van amikor üldözik is azt aki kijelenti: E világ ura sátán.
  Az utóbbi 2 év pedig erre tengernyi bizonyítékot adott.

 4. Mostanában akadtam erre, gondoltam említésre méltó:
  Graphene and Human Brain Project win largest research excellence award in history
  https://ec.europa.eu/commission/presscorner/api/files/document/print/ca/ip_13_54/IP_13_54_EN.pdf

  “Beyond ICT, graphene research will significantly impact energy and transport, and also health.”

  Lehet hogy csak véletlen ha úgy tűnik, hogy a két EU-díjnyertes projekt, a graphene- és agykutatás, éppen a “Covid-vakcinák” fejlesztésében találkozott és csúcsosodott ki.
  Hisz tudjuk hogy a “Covid-vakcinák” egyik érdekes összetevője éppen a graphene-oxid, és azt is tudjuk hogy ezek az “oltások” sok esetben éppen agyi és idegrendszeri károsodást, sőt halált okoznak, ami szignifikáns hatást jelent valaki egészségére nézve.
  Lehet hogy a vakcinázottak egy részénél az agy anyaga már graphene lenne, ha túlélték volna a kísérletezgetést? Lehet hogy ez volt a cél?

  Csak ezek a kutatók tudják, vagy még ők sem, hány ember élete és egészsége ment rá e két projektre. Nekik biztosan megérte jó néhány százalékkal lejjebb vinni a világpopulációt. Varázsolják elő a semmiből az EU-milliárdjaik és efféle projektekre költik.

 5. Az embertelen, hazug rendszerek, amelyek az összes elnyomó intézmény fölött rendelkeznek, halálosan rettegnek egyetlen gerinces, tisztességes embertől is. Félnek, hogy a példája ragadós, és a birkanép egy nap összeszedi a bátorságát és elzavarja őket. Ezért aztán példát kell statuálni vele.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük