Doki percek: ,,Majom himlő majmoknak”

Dr. Pócs Alfréd és Dr. Tomasovszky László

https://www.bitchute.com/video/gJ1mB76m5ZCW/

10 thoughts on “Doki percek: ,,Majom himlő majmoknak”

 1. https://www.pastmedicalhistory.co.uk/plagues-comets-and-volcanoes/
  https://www.holoscience.com/wp/comets-impact-cosmology/

  Remélem, sokakhoz eljut ez az adás is. -:)
  A ‘mitől betegszünk meg’ témakörhöz két elérhető cikket emelek ki a Dr. Tom Cowan könyv irodalomjegyzékéből, mivel napi aktualitása van. Ha nem jön az üstökös, erőszakosan is el lehet sötétíteni a Napot, lásd a nemrég csatolt kínai próbálkozást Shanghai közelében.
  Az említett pestis előtt történt egy olyan üstökös becsapódás, ami porfelhője elsötétítette a Napot 18 hónapig, így az élelmiszer termelés fény nélkül ellehetetlenült. A bekövetkező éhhalál járvány után a holttestek temetetlenek maradtak. A cikkel ellentétben Dr. Tom Cowan kiemeli, hogy a régészek nem találták meg a “kórokozót” a megtalált, az összes elváltozás alapján pestisesnek tekintett áldozat tetemeiben, tehát a bolha és a bolhacsípés hibáztatás régészettudományosan fel van mentve.
  A második cikk az univerzum elektromos kölcsönhatásokon alapuló mozgásáról és működéséről szól. A cikk értéséhez sok magyarázatra lenne szükségem, de a Wild2 üstökös fényképe, és mellette a formáját kialakító elektromos kisülésekről szóló szöveg bennem az agy formájának kialakítását és ingerület továbbítását juttatta eszembe.
  Van egy másik gyulladás keltő toxin is: https://hu.wikipedia.org/wiki/Anyarozs
  Szent Antal tüze, a klasszikus történet. Ez is nagyon aktuális, mivel az egyik WHO cél a búza mérgezése.
  Még arról nem esett szó, hogy a levegőbe kiszórt fémpor az elektromos, sugárzási hatáson kívül felmelegíti a levegőt, vagyis sokkal melegebbnek érezzük, mint a fémporok nélkül.
  A sátán megőrült, és egyre őrültebb. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy most nem számít az anyagi bukta, az eddigi befektetés a tévútba, szerintem a túlélésért minden sátáni tervből a kiszállás a jó megoldás.

 2. Miskey B. egyik nagyszerű kommentjéhez hozzátéve, amit egy másik Pócs doktor bejegyzés alatt írt:
  https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-who-markaban/

  A komment tartalma valóban a Biblia egyik központi mondanivalója, ennek ellenére, egyetlen országban, egyetlen keresztény felekezetben, egyetlen szószékről sem hallani ezen részek hangsúlyozásáról. Talán mert az valami reményt, értelmet és pozitív jövőképet adna a hallgatóknak?

  Én is hiszek az ima erejében és abban hogy angyali seregek nélkül az emberi törekvés nem elég. Azoknak akik szintén hisznek, egy az angyali világba felemelő zenemű, ma Pünkösdre és egyébként:
  Hymn of the Cherubim – Pyotr Ilyich Tchaikovsky – Extended
  https://www.youtube.com/watch?v=y9p0-NSirQA

  Én is a szellemi és fizikai világ egységében hiszek és abban hogy a Biblia nem passzivitásra hanem éppen a cselekvésre szólítja fel a keresztényeket, de ez utóbbiról sehol nem hallani, nem olvasni. Ehelyett is a migránsok imádatával van minden “pap” elfoglalva, talán mert mindegyiknek ugyanazt a mantrát diktálják a hierarchia felsőbb szintjein. Amióta láttam képeket arról ahogy Ferenc “pápa” csókolgatja a Koránt, onnantól kezdve már biztos voltam abban is, hogy Európa iszlamizációja nemcsak a baloldal de a jobboldal csatlósai segítségével is zajlik.

  Abban is biztosak lehetünk hogy az ukrán-orosz háború égisze alatt az Ukrajnát már régóta megszállt iszlám alakulatok ukrán keresztényeket gyilkoltak és gyilkolnak halomra, majd ugyanezek az iszlám megszállók bevegyülnek a valódi menekültek közé és úgy foglalják el Európa egyéb országait is.

  Az ukrán-orosz ál-konfliktus szerepe ugyanaz mint az évszázada tartó Izrael-Palesztin ál-konfliktusé, illetve a szíriai, iraki és minden közel-keleti ál-háborúé: a folyamatos ürügy-gyártás az iszlám hódító seregek beszállítására az nyugati és európai régiókba, akik jelenléte “menekültekként” van elintézve. Éppen emiatt is valóban azzal a veszéllyel nézünk szembe, hogy ugyanezen elv mentén a háborút kiterjesztik egész Európára, azért hogy a Közel-Keletről Európába beszállítandó további muszlim-milliók felbukkanására is legyen “magyarázat”, illetve ürügy. Nem kizárt hogy lassan az egész Közel Kelet kiürül hogy azok lakói mind Európába telepednek át, ezzel is mintegy demonstrálva számunkra a bolygó “túlnépesedéseset”, aminek ugye szerintük az lesz a “megoldása” ha mi fehérek és zsidók mind éhen halunk.

  Egy totális háborút Európában már csak emiatt is csak az akadályozna meg ha végre ezzel a témával is elkezdenénk foglalkozni, ha végre aktívak lennénk reaktívak helyett, azaz ha nemcsak éppen az aktuális gumicsonttal lennénk elfoglalva amit a fő és alt-médiák elénk löknek, hanem azzal amit a szemeinkkel látunk. Ha a köztudatba végre bekerülne, hogy Európa iszlám általi megszállása zajlik, lenne esély azt leállítani és egy új.európai totális háborút elkerülni.

  Azok számára akik még mindig elhiszik a nagy áldozat-játszó pszichopatákra jellemzően előadott “szerencsétlen muszlim-menekült” maszlagot, egy érv a sok közül:

  Még-ha igaz is lenne hogy bárhol a világon akad egy valódi muszlim menekült, annak számára végtelen lehetőség lenne saját kultúrája egyik országában menedékjogot kérni. A hírhedt 2015 évi muszlim ál-menekült áradat idején is nyilvánvaló volt hogy a mi kontinenseink iszlám elfoglalása zajlik. Az egyik indirekt bizonyíték a sok közül arra hogy akkor sem valódi menekültekről volt szó – már ha szükség lenne egyáltalán bizonyítékra – az, hogy az állítólagos KK-i háborúk állítólagos menekültjei többek közt SZA alábbi óriás-táborban * is helyet kaphattak volna, már ha lett volna az akkori “szegény menekülteknek” efféle szükségük, ehelyett az egész hatalmas terület üresen maradt, és mint tudjuk, ezek a menekültek csudamód válogatósak, saját kultúrájuk és környező országaik helyett éppen Európát kellett elfoglalniuk, többek közt Hazánkat is megcélozva.

  *Saudi Arabia’s Tent City Could House Three Million Refugees
  https://gatesofvienna.net/2015/09/saudi-arabias-tent-city-could-house-three-million-refugees/

  Gépi fordítás:
  Szaúd-Arábia sátorvárosa hárommillió menekültet tudna befogadni.
  [fotó: A Mekka melletti Mina-völgyben lévő klimatizált sátorváros húsz négyzetkilométert foglal el].

  “A Szíriához közeli arab államok leggazdagabb országa egyetlen menekültet sem fogad be. De vajon hogyan néz ki a helyzet a kapacitásaikat tekintve?
  Európában hetek óta rendkívüli állapot van érvényben. A második világháború óta ez a legnagyobb embertömeg vándorolt át Európán. Sok nyugati kormány nyomás alatt van. Még olyan vádak is elhangzottak, hogy nem tesznek eleget.
  Ugyanakkor az arab kontinensen hatalmas kapacitások állnak rendelkezésre.”

  Számomra már ez is bőven elég bizonyíték arra hogy mi történik. Még az is lehet hogy az sátortábor azért üres mert a jövőbeli koncentrációs táborok egyike, ahová a fehérek régióit megszálló arabok fehér rabszolgáikat szállítanák és telepítenék?

  No, hát szerintem ez az első számú veszély- és vészhelyzet, ami figyelmet érdemelne, mert ehhez képest tényleg egyikünknek sincs vesztenivalója.

  Jó lenne ha a fehéreknek és zsidóknak szánt új holokauszt folyamatot és az új vérzivataros oszmán korszakot legalább egy kis ellenállással lassítanánk, ahelyett hogy állandóan a tünetekkel/következményekkel foglalkozunk, nem az okokkal. Az is egy hatalmas öngól amikor zsidózunk, hisz ezzel csak segítjük a saját megosztottságunk és gyorsítjuk saját kiirtásunk.

  Az arab világ már az iszlám kezdete óta szítja az ellentétet a fehérek és zsidók közt, mert számukra így a legkönnyebb mindkét etnikai csoportot uralmuk alá hajtani. A divide et impera az alap, az emberiséggel egyidős stratégia. Az arab nép eleve azért hozta létre az iszlám vallást, egy hódító prófétával a közepén (aki egyébként egy fiktív figura, aki a valóságban nem létezett), hogy ezzel az erőszakos vallási ideológiával motiválják az arab hordákat az akkor körülöttük élő keresztények és zsidók békés kultúrái megtámadására, kifosztására, kiirtásukra ill rabszolgasorba kényszeritésére. Ezért szenvedett Hazánk is ugyanezen seregek általi megszállástól.

  A sok milliárd dolláros kérdés az, hogy mikor ébredünk fel és értjük meg hogy LÉNYEGÉBEN mi történik. Mikor?

  1. Kedves Éva,
   Nálam a személyes emberi szimpátiát nem a vallási hovatartozás szempontja alakítja ki. Így kedvelek mindenféle körbe tartozó embert, vagy éppen nem kedvelek, de a személyiségük alapján. Az a nagyon elszomorító, ha a személyiségnek ütközni “kell” a körbe tartozás “elvárásaival”.
   Ez önmagában betegség kiváltó tényező lehet, ha már erről annyit írtunk.

   1. Kedves Hegedűs A.,

    Nem egészen értem mire gondol illetve miért a feltételezés hogy a körbe tartozás motiválna akár fenti kommentemben, akár egyébként. Minden világnézeten belül is nagy különbségek lehetnek. Gandhi mondása jut eszembe: “Szeretem a Krisztusotokat, de ki nem állhatom a keresztényeiteket”

    Számomra, mivel szabadelvűnek vallom magam, az egy körbe tartozás egyébként is lehetetlen, akár vallásos, akár egyéb alapokon. Emellett az online környezet speciális, mert az esetben egyedül valaki kommentjei alapján tudok észrevételeket tenni, így csak hosszú idő távlatában tudnék valaki emberiességére és jellemére, vagy ezek hiányára következtetni. Miskey B eddig általam olvasott gondolatai többsége tetszettek – ezen túlmenően, a hivatkozott hozzászólását érdemesnek tartottam kiemelni.
    Ugyanezt egyébként mások esetében is megtettem, éppen Ön is ezek egyike 🙂 – de nem a “körbe tartozás” volt a célom.

    1. Korrekció:
     Azt írtam: “Minden világnézeten belül is nagy különbségek lehetnek.”
     Ez egyedül az iszlámra nézve nem igaz. Ha valaki saját “iszlám-világnézetet” vall és aszerint próbálna élni, azaz eltérni próbál az iszlám-főáramtól, halállal büntetik. Az iszlám lényege a folyamatos, extrém boszorkányüldözés és egyéb szélsőséges intolerancia.

 3. Az IGAZSÁG ÖL, azaz Garjarev professzor betiltott felfedezése és titkosszolgálati kivégzése!!!
  „A Nyugat számára mi csupán igavonó barmok vagyunk. A cél az, hogy befogjanak minket, mint egyfajta igáslovat. Ráadásul ma már egészen más eszközökkel próbálják elérni a céljukat: agymosással, filmekkel, televíziós műsorokkal, drogokkal és alkohollal. Belülről bomlasztják szét az országot. Az emberben elvész a fejlődéshez szükséges erő. Állattá válik. Mi is kell egy állatnak? Evés, ivás, szex, alvás, majd meghal, megdöglik, kész, vége, ennyi.” – nyilatkozta Professzor Petrovics Garjarev, tudós, aki valamilyen rejtélyes oknál fogva az X-edik emeletről állítólag egy szál alsóban kivetette magát, hogy önkezűleg végezze be amúgy jó egészségnek örvendő, Nobel-díjas sikerre ítélt életét.

  Az élelmiszerek és állatok génmódosítása a nemesítésekkel kezdődött, aztán a génszekvenciák csereberéjével folytatódott, valamint a humán genom átírásával.
  A vírusok aktiválása évtizedek óta ennek a része, mellesleg két legyet ütnek egy csapásra (valaki írta v-egyszer, hogy a harmadik te magad LÉGY), mivel emberirtás és genommódosítás is egyszerre történi!!!
  Garjajev úgy lépett ki a nem tudom hanyadikról mint mindannyian, amikor igazat szólunk.
  Régóta foglalkozott a hullámgenetikával, de populárisan most jutott el odáig, hogy nyilvánvalóvá vált, hogy az emberi genom egy mesterséges intelligencia, bináris alapú, hogy ez átprogramozható mindenki által a készülékével pusztán az azonos frekvenciák és spinek alkalmazásával.
  Habár ezt az inceptiont, gondolati beültetést szabadon engedték, azt a szakaszt már nem, hogy a mechanizmus egyszerű, másokra, tömegekre való hatását mindenki gyakorolni tudja.
  Holott öntudatlanul, a mindenkori mély állam részéről tudatosan ott volt az imákban, a mantrákban stb. a génmódosítás.
  A vudu régóta alkalmazza Garjajev egyik gyógyítási módszerét, csak nem gyógyításra. Ott is génminta kell az áldozatról, majd készítenek egy modellt, amely tartalmazza az áldozat génállományát hajszál, stb. formájában, és így kínozhatják az áldozatot.
  Ennek a módszernek egyik változata Garjajevé.
  Az Illuminati a vudu új változatát használja a sohasem létezett ún. emberiség ellen.
  Zarathusztra gondolatai a haj és a köröm mágiájáról igencsak fedésbe hozható a történtekkel…
  A lényege, hogy nem szabad, hogy idegen kezekbe jussanak, mert el és megvarázsolhatnak vele, általa.
  Ugye a köröm és a haj még a halál beállta után is növekedik, ami annyit tesz, hogy független a lélektől!!!
  Érdekes dolgok ezek a kvantum (kívántam) genetikai programok.
  Amelyekről éppen úgy semmit sem tud az ún. „tudományos” tudattalanság, mint ahogyan az istentelenek pl. pszichológusok a lélekről!!!
  P.I + SzVabodnaJaltaH + T.M.Z + P.L.S.

 4. A vírusok aktiválása, gondolatok beültetése?

  Ezek szerint valahol valakik azt a gondolat-vírust ültetik be másoknak (agymosással), hogy van olyan hogy “gondolat-beültetés”.
  Maszlag, amit az alternativ szféra kontrollált szárnya terjeszt a főáram által megfélemlített tömegek még mélyebb megfélemlítésére.
  Maga a “vírus” is baromság a sokadik hatványon, ehhez képest el lehet képzelni hogy az “aktivált vírus” micsoda.

 5. Kedves Éva,
  Nagyon kedvelem az írásait. Elnézést kérek, ha félreérthető volt, alapvetően magamról írtam. Miközben teljesen egyetértek a migráció gazdasági és kulturális(hozzáállás, viselkedés), a képzettség hiány, és a (EU) hibás elvű jogi támogatottság miatti veszélyével, a bennszülöttek másodrendűvé lefokozása mellett, mégis amikor a valláshoz tartozás válik általános szempontként hivatkozási alapul a helyzetre, akkor belül megütközök, magamra vonatkoztatva, mert a különböző vallású ismerőseimről, személyes közvetlen szinten semmilyen ártó szándékot nem tudok vallási alapon feltételezni. Ha szembefordulnánk, annak más, valami konkrét oka lenne.
  Más, de a ponthoz ide kapcsolódik:
  Azt hiszem, az még nem vált világossá, hogy olyan, mint genetika, igazából nem létezik. Helyette kemikáliákkal végzett sejt mérgezés, erőltetett átalakítás, sejt összepárosítás van. Aminek az egyik túlélési következménye lehet a szaporodás képtelenség (öszvér), ami pl. mutatja, hogy mennyire nem életképes az effajta beavatkozás. A mezőgazdaság most ilyen hibridekkel van kivégzés alatt.
  Számomra a hullámgenetika, mint olyan, kérdőjel. A hullám léte biztos.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük