Független Média Szövetkezet felhívás!

Mindazon magyar embereknek, akik mentesek a pártoskodástól, akik már értik, hogy nem szembeszállni, hanem építeni kell, akik tenni akarnak magukért, a családjukért, a nemzetükért, akik megértették, hogy saját kultúránk, szellemiségünk, cselekvő képességünk ebben a korban is képes megtartani a magyar nemzetet.

Jelentkezni a következő email címeken lehet:

 • szovetkezet@proa.hu
 • stab@proa.hu

14 thoughts on “Független Média Szövetkezet felhívás!

 1. Kedves Admin!

  Nem tudom, találni tunánk-e valami hasonló használhatnak tűnő javaslatsort magyarországi célközönségnek is?

  “How to Legally Decline a Vaccine
  Step 1. Do not ‘refuse’ a vaccine or otherwise you will be considered belligerent. Instead you can politely decline their services by doing the following.

  Step 2. Ask the doctor if the vaccine has MRC-5 in it (they all do, these are aborted fetus cells and other DNA). If it does, you have the right to decline.

  Step 3. Also ask if there is a possibility of a “latrogenic reaction” (an adverse reaction caused by multiple compounds or drugs interacting with each other) from the vaccine (the all do). When the doctor says, “Yes it does”; that is your “Get out of Vaccine Free Card”. Thank the Doctor for their offer and walk away.

  Step 4. Get it into your health records that you have an allergy to eggs. Most vaccines are made from egg proteins.

  Remember, doctors have sworn the Hippocratic Oath (which is to do no harm) and they MUST honor it. This is how we can legally (and respectfully) decline their offered mandated services and there is absolutely NOTHING they can do about it!”

  Üdvözlettel:

  Oszlár

 2. Teljesen kiuváló kezdeményezés!
  Muszáj nagyon sürgősen elszakadni a központosított, teljes megfigyelés alatt tartott, véleménysulykoló felületektől. Nem szeretnék huhogni, de tartok tőle, hogy a mostani, kisebb fellélegzésre reménytadó napokat exponenciálisan fokozódó őnkényuralmi lépések követnek. Mindig kiemelem, nagyon-nagyon remélem, hogy tévedek, de sajnos az évekkel ezelőtt vízionált forgatókönyvek eddig is tőkéletesen hozták az azokat ismerők “várakozásait”.
  Ez a fészbukk-ra fokozottan érvényes! Amit ott kommunikál, publikál bárki, az ellenérdekelt pártlelkületű érdekcsoportok “fürkészeinek” százai lesik árgus szemekkel. Az ilyesmitől teljesen elhatárolódó decentralizált, a fősodrú technológiáktól minél távolabbi felesztések mentén lenne a legüdvösebb.

  Addig álljon bele mindenki ebbe a kezdeményezésbe, amég teljes reménytelenséggel nem kattan mindegyikünkön a járom!

 3. Teljesen kiváló kezdeményezés!
  Muszáj nagyon sürgősen elszakadni a központosított, teljes megfigyelés alatt tartott, véleménysulykoló felületektől. Nem szeretnék huhogni, de tartok tőle, hogy a mostani, kisebb fellélegzésre reménytadó napokat exponenciálisan fokozódó őnkényuralmi lépések követik. Mindig kiemelem, nagyon-nagyon remélem, hogy tévedek, de sajnos az évekkel ezelőtt vízionált forgatókönyvek eddig is tőkéletesen hozták az azokat ismerők “várakozásait”.
  Ez a fészbukk-ra és a szinte minden ismertebb közösségi felületre fokozottan érvényes! Amit ott kommunikál, publikál bárki, az ellenérdekelt pártlelkületű érdekcsoportok “fürkészeinek” százai lesik árgus szemekkel. Így másodpercpontosan tudják, mikor, hol, mekkora erőkkel kell lecsapni! Az ilyesmitől teljesen elhatárolódó decentralizált, a fősodrú technológiáktól minél távolabbi felesztések mentén lenne a legüdvösebb.

  Addig álljon bele mindenki ebbe a kezdeményezésbe, amég teljes reménytelenséggel nem kattan mindegyikünkön a járom!

 4. A felhívással egyetértek és csatlakoztam is!
  Jó ötletnek tartom és csak üdvözölni tudom!

 5. Tisztelt Pócs doktor!

  Próbálok jelentkezni, de a megadott linken, állandóan a Trianon film és a hozzá kötődő vonatkozások jönnek elő! Hogy lehet az Őn felhívásához jelentkezni?

   1. Tisztelt Tamasi doktor Úr!
    Köszönöm a segítségét! Lassan már megkérdőjelezem a tudásomat! Nem vettem észre, hogy ezek e-mail cimek!
    Így már rendben lesz!

 6. Teljes szívemből támogatom a kezdeményezést! Havi rendszeres támogatásomat már most felajánlom. Hozzanak létre egy számlaszámot és kezdjék meg bátran! Mindenkinek meg kell értenie ezt. Én a Médiaforrásnak is küldtem már adományt. Akár ezt a plattformot is lehetne tovább bővíteni. Szerintem akár havi 500-1000 Ft. is nagyon nagy erőt képviselhet. Én ennél többre is vállalkozok, de nem szeretném, ha ezért vád érne. Tudom, hogy van akinek 500 Ft is óriási áldozat sajnos. Fel kell ébrednünk és felelősséget vállani saját magunkért, mert óriási a tét!

 7. Tisztelt Pócs Doktor Úr!

  Szívből örülök a kitűnő ötletnek!
  Kezdeményezésüket minden erőmmel támogatom!

 8. Magyarországon szinte semmit nem közölnek le a lapok a kornajárványról és a vakcinák okozta problémákról.
  Hihetetlen.
  Nálunk Szlovákiában és Csehországban mindent leközölnek – sok független lap van, (persze igy leközölnek túlzásokat is, de még mindig jobb).
  A totalitás alatt jobb informáltság volt. Politikát csinálnak belőle.
  Viszont fontos lenne az informáltság.
  http://www.72.sk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük