Mi történik Kínában?

Kína, ahol teljesen visszaszorult a járvány, de közben kiépült egy teljes körű megfigyelő és ellenőrző rendszer.

A Pátria rádióban elhangzott egy beszélgetés Hizsnyai Tóth Ildikó műfordítóval, aki másfél éve Kínában él, a hsziáni Nemzetközi Tanulmányok Egyetemén az Európai Nyelvek Intézetének tanára.

Miért nincs se tömeges tesztelés, se vakcinázás Kínában? Mi történik akkor, ha nem alkalmazzuk a nyomkövető applikációt? Miért nem tiltakoztak a kínaiak a maszkviselés és az európainál jóval szigorúbb korlátozások ellen?

Az adás ezen a linken hallgatható meg: https://patria.rtvs.sk/clanky/rangado-derby/251561/kinaban-mar-nincs-jarvany-de-mi-van-helyette


Az NBC News egy 2021. jan. 24-i híradása arról, hogy milyen az élet Kínában egy évvel a koronavírus járvány kitörése után.

17 thoughts on “Mi történik Kínában?

 1. ” ..a vírust nem izolálták.”

  És azóta sem.
  Nem is fogják soha.

  Pasteur or Béchamp – Germ theory or Terrain reality

  Amikor egy nyershús/étel piacon több tucatnyi ember megbetegedik, nem ételmérgezés az első gondolatod?
  Hát nem!
  Hogy gondolhatsz ilyet! Badarság!
  Azonnal tüdőfolyadék mintát kell venni azoktól akik a legbetegebbek és/vagy meghaltak, és gondolkodás nélkül vírust kell keresni.
  És persze rögtön tesztet is kell fejleszteni hozzá.
  Mi sem egyértelműbb, ugye?
  UUGYEE?

  Na! Meg is van a kis hamis!
  Itt is van ezzaaa… valami, ami nagyon hasonlít arra aaa…. valamire itt az “in silico” virtuális adatbázisunkban… vagy hol is, na…
  …a képzeletünkben…

  VILÁGOT BEZÁRNI DE AZONNAL!

  Amint a mellékelt ábra mutatja, viszik tovább a globális scifi-horror történetet ami a rockefeller meg a másik ro-val kezdődő család agytrösztjeinek fondorlatos és körmönfont módon megírt forgatókönyvében áll.
  A fék-sztrím-elmeszennyező-média majd nyomozgat, bolondítja és lefoglalja a népet, az új “Ki szabadíthatta ránk a bájovepönt?” valóság sóban.
  Vagy kész átverés sóban.

  Addig is bevezetünk egy jó kis megfigyelő-rendszert – természetesen mindenkinek a saját biztonsága érdekében – amit később sem fogunk feloldani, mert milyen jól működik. Közben lenullázuk a kis és középvállalkozásokat, elszegényítjük a társadalmat akik sajnos majd felélik a tartalékaikat.
  Nem, mi nem vagyunk olyan gonoszok mint a bolsevista-kommunista államban hajdanán, hogy elvesszük tőled az üzletedet, vállakozásodat, nem.
  Csak nem szabad kinyitnod, mert tudod: járvány van, hát nem érted?

  Különös… az eredmény mégis pontosan ugyanaz: a kis és középvállalkozások tönkremennek, és a magántulajdon átpárolog az állambácsi zsebébe, aki mindezeket majd jól felvásárolja “a száár-ért meg a hóógy-ért”.

  Addig is mi dollár százmilliárdokat keresünk a “vakcina” néven eladott kísérleti génterápiának nevezett… valamin.
  Igaz, hogy 40 év alatt nem tudtunk vakcinát fejlszteni a HIV/AIDS “vírus” ellen, de most, hogy egy soha nem látott “vírus” rohant le minket, amivel csak most először találta magát szemben az emberiség, ez most hat hónap alatt sikerült. HÁLLELÚJJA!
  Egyszerre HATFÉLÉT is kínálunk, csak tessék, csak tessék!
  De azért “ótakozás” előtt aláiratunk veled egy “Hozzájáruló nyilatkozatot” amivel te magad kéred, amit mi magunktól nem tehetnénk meg, hogy beoltsunk ezzel a kísérleti micsodával, és persze – ha nem tudnád – ezzel minden felelőségre vonási eljárás indításáról lemondasz.
  Hogy nem tudtad? Hát ez nagyon sajnálatos. Azt hiszed most legalább védett vagy? Ó, azt sem mondtuk?
  Nem, nem vagy az: továbbra is elkaphatod és tovább is adhatod, csak nem leszel… olyan nagyon beteg.
  Killer Monília is megmondta legutóbb: Senki nincs biztonságban, aki védettnek hiszi magát, az téved!
  Látod, még a szemedbe is röhögünk és mokázunk rajtad, kedves “ótakozó”.
  És ha majd lejárt az “ótási” könyved érvényessége, állhatsz újra sorba. A “mutánsok” folyamatos ellátásáról majd mi gondoskodunk.

  Nem mindegyik “ótásban” lesz “hatóanyag”, de nem ám! Az nem költséghatékony. Csak egy részében lesz azaaa… valamicsoda.
  A többiben fiziológiás só oldat lesz.
  Nehogy már annyit költsünk.
  Elég ha csak annyian lesznek rosszul, halnak meg az oltásoktól, hogy folyamatosan legyen egy olyan jelentős része a társadalomnak akik visszautasítják az ótást, így a végtelenségig lehet rájuk hivatkozni: miattuk nem tudunk újranyitni!
  Ha közben a “profánok” egymásnak esnek, hát az csak annál jobb. Majd akkor terrorizmusra hivatkozva még jobban szígorítunk.
  Az “összesküvés elmélet hívők” az új helyi terrorizmus, ezt sem tudtad?
  Ki van ez találva kérem. Pénzünk mint a pelyva, annyit nyomtatunk amennyit nem szégyellünk. És mi nem vagyunk szégyellősek, láthatod.
  Ezért a tömérdek játékpénzért a legjobb forgatókönyvírókat vehetjük meg, a kormánybábokkal és a tisztifőorvosi félrebeszélőkkel egyetemben.

  De addig is, amíg az emberek tövig lerágják a körmüket, idegösszeomlást kapnak, öngyilkosok lesznek, addig is hadd hulljanak az öregek, a betegek, a gyengék, ők csak amolyan haszontalan evőgépek.
  No meg akik feltárják az igazságot.
  Lélegeztetőre velük!

  Korunk guillotin-ja: a lélegeztető.

  Kulcsszavak:
  – A szervezet természetes szezonális méregtelenítése (bármennyire hihetelenül hangzik, mi is a természet része vagyunk)
  – Megfázás
  – Exoszóma
  – Antoine Béchamp
  – Dr. Stefan Lanka
  – Dr. Andrew Kaufman
  – Dr. Thomas Cowan

  (A fent leírtak tartalma és a valóság közötti bármilyen egybeesés kizárólag a véletlen műve.)

  1. Tokeletes osszfoglalo!

   Az alabbihoz hozzatennek ket dolgot
   “Nem mindegyik “ótásban” lesz “hatóanyag”, de nem ám! Az nem költséghatékony. Csak egy részében lesz azaaa… valamicsoda.
   A többiben fiziológiás só oldat lesz.
   Nehogy már annyit költsünk.
   Elég ha csak annyian lesznek rosszul, halnak meg az oltásoktól, hogy folyamatosan legyen egy olyan jelentős része a társadalomnak akik visszautasítják az ótást, így a végtelenségig lehet rájuk hivatkozni: miattuk nem tudunk újranyitni!”

   Az egyik hogy most mar az a szoveg is van hogy az oltottak miatt nem lehet majd ujranyitni mert azok mg jobban fertoznek.
   A masik hogy sztem a sooldat oka nem koltseg kimeles hanem hogy az oltasok okozta halalok szama ne legyen egyszerre tul sok hisz az tul feltono lenne. De minden evben novelni fogjak a valodi oltoanyag aranyat.

   1. Igen, hogy ne legyen túl feltűnő a sok “mellékhatás”, valamint azok akik azt kapják amiben nincs semmi, az lehet a kontroll-csoport.

  2. Ezt is nagyon merem ajánlani:
   https://rumble.com/vf8fz5-dr-mike-yeadon.html
   Dr. Mike Yeadon, a Pfizer Global Kutató-fejlesztése allergia és tüdőgyógyászati ágának korábbi vezetője, CSO-ja és elnökhelyettese beszél igen nyíltan a koronavírus vakcinákkal kapcsolatos súlyos aggodalmairól…
   – angolul –

 2. Ez akár működhetnei is és sokkal kevesebbe kerülne, legvalósabb érdekelenne a társadalmaknak, ha nem az egyszerű polgárt, hanem minden magát elitnek nevezőt, politikust, “közszolgát”, főjogi és karhatalmi szereplőt, fontosabb hivatalnokot, kell kötelezően igen szorosan megfigyelhetővé kötelezni, mielőtt a hivatalukba léphetnek!
  Ezt egészen komolyan gondolom!

 3. Érdekes és igen elborzasztó, milyen kifinomult, sokdimenziós módszerekkel támad a leggátlástalanabb erő, amivel soha nem gondoltuk, hogy szembe kell néznünk. A legtöbben inkább lesütik szemüket és ez igen-igen nyugtalanító…
  Ilyen aljas, alattomos, gonosz tervezetet a (viszonyag) jószándékú döntő tőbbség, nem hogy elképzelni sem tudott soha, felismerését is inkább elfojtja magában, sőt önigazolásképp törekszik környezetét is saját vakvágányba terelni!

 4. Üdvözlöm Tamasi doktor úr! A kérdésem nem igazán a fenti cikket érinti, legalábbis csak annyiban hogy a maszkok túlnyomó részét Kínában gyártják ami Magyarországon kapható.
  Doktor Gődény ma megosztott kettő videót is Facebookon a maszkokkal kapcsolatban és a benne található férgekről.
  https://www.facebook.com/1669342056658448/posts/2864411013818207/?app=fbl
  https://www.facebook.com/1669342056658448/posts/2864721540453821/?app=fbl
  Első videót még elképzelhetőnek tartom, magam is leteszteltem egy maszk és egy tuningolt webkamera segítségével és nem találtam rajta féreg szerű valamiket, nem zárom ki hogy másnál nincs rajta. A második videó véleményem szerint hiteltelen, hogy csontik mászkáljanak a maszk belsejében, aki horgászik és “gyártott” már csontit házilag, ismeri a dolog menetét, kétkedve nézi az egészet, hiszen nincs mit enniük egy maszk belsejében hogy fejlődhessenek, meg kétlem hogy a pete valahogy is bekerüljön a belsejébe. De lehet hogy az én ismereteim hiányosak, tévedhetek.
  A kérdésem, kérésem az első videóval lenne kapcsolatos, meg tudná e ismételni a videón látható kísérletet a maszkkal, gondolom önnek vannak erre megfelelő műszerek, mikroszkóp stb. amivel ténylegesen meg lehet állapítani hogy tényleg féreg lenne a maszkokon, vagy csak egy elektrosztatikusan feltöltődött szál ahogy mások állítják. Ha viszont tényleg féreg, és tudjuk hogy Kínából származnak a maszkok túlnyomó többsége, érdemes lenne megvizsgálni hogy az ottani rovarok közül valyon melyik lehet, nem e okoz esetleg megbetegedést, esetleg nem telepszik meg az emberben.
  Válaszát előre is köszönöm.

  1. Ma épp azt vizsgáltuk a melóhelyen egy sokszoros nagyítású mikroszkópon, hogy mik azok a fekete szálak a maszkon. Műszálnak látszik és nem mozog magától, nyugalom! Ugyanakkor nem nyugtatott meg, hogy mivel kötelezően hordanunk kell egy éve – és ki tudja, még meddig, vajon mennyi ilyen és más szennyeződést szipákolunk be napi tíz órában. Lehet, hogy ezek miatt vannak május óta vérző sebek az orromban?

   1. Én olyanokat láttam, hogy miután nedvesség érte, kezdett csak mozogni esetleg meleg, vagy fizikai érintésre reagálva.
    Az egyik német videón kiszedte csipeszzel és egy üvegtálban adott egy-egy csepp vizet.

  2. Attôl tartok semmilyen hīrnek nem lehet hinni ebben a helyzetben,főleg hogy kīnåban mi törtėnik ,hiszen tőrbe csalnak,azt gondolom mint egy piramis játék ûgy ėpült fel titokban ez a szīnjátėk,a” tåmogatokat “megvezetve besakkozták a játszmába nincs vålasztasuk,teszik amit kell ha tetszik ha nem,igazolvány hogy mikor ės mit kaptam?,vakcina gyár és a vėgeláthatatlan oltások ?ha a DNS -el kapcsolatosan gondolkozom ės szåmba veszem hogy kiknek a neve merül fel ės milyen ügyeket szorgalmaznak a mai technikai és az ő anyagi feltételeik mellett akkor itt egy nagyon komoly és kegyetlen nėpessėgszabålyozåsi terv sokadik lépėsėt látom kirajzolôdni……
   Attôl fėlek aki magåba fogadta annak már nincs visszaût , ha pålyåra áll a dolog fizetős lesz ,ės vagy megveszed vagy kiesel a “jåtékból” ,nem lesz más választås ,ha lebetegszel ha nem dolgozol ha elėred a “haszontalansági “korhatárt megvonåsra kerül ės a jåtéknak vėge”
   Csak remėlni tudom hogy nincs realitåsa,mert ellenkező esetben kiderül hogy milyen ostoba is az emberi
   faj ,a globális pusztītåsba saját faját is besorolnå,a szerettei az életed adó szülei a jövő nemzedėkei számára olyan feltėteleket ållīt amelyek teljesen kioltjåk majd a lelki szabadsåg ėrzėsėt,ės onnantôl megszűnünk embernek lenni…….
   Ha ezek az emberek akik a tudomány csúcsán ållva meg is tettek néhány következő lėpėst “amihez nagyon sok koråbbi akår sokkal okosabb ember vivmánya, találmánya vezetett” attôl mėg ne gondoljåk hogy olyan okossak hogy ennek a megoldåsa az ő feladatuk,közös feladat kell hogy legyen ,mindannyiunknak ûgy kell dönteni hogy ha szabålyozni akarjuk,de nem pusztītåssal hanem megelőzėssel nem erőszakkal hanem szeretettel,hiszen az ember okos ės eljön az ideje hogy be kell látnunk hogy az ėlet ės főleg az ėletadås hatalmas ėrték ės hatalmas felelősség melyet ôriåsi felelőssėgteljes lelkülettel kellene åpolnunk,becsülnünk, óvnunk vigyázni rå mert felbecsülhetetlen kincs és ezt semmikėpp sem felejthetjük….

 5. A kontemplatív életmódnak rengeteg az előnye.
  Ennek ellenére bízom benne, hogy a kedves tanárnő példáját nem fogják sokan követni, annál inkább az említett utahi házaspárét.
  Akinek ez az életmód nem tetszik, igyekezzen (tudom lassan lehetetlen) legalább nem támogatni Kína hódító törekvéseit.
  A világ többi részén is ugyanez lenne, de hála istennek, a világ többi része ennél slendriánabb.

 6. Attól tarok, hogy itt is és az egész világon ilyen berendezkedést akarnak megvalósítani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük