Ausztriában elindult a POLGÁRI ENGEDETLENSÉG!

Üzletek és vendéglátóipari egységek ezrei nyitottak ki – MASZK nélkül! A rendőrség békésen, figyeli a történéseket, NEM lép közbe!!!

Martin Rutter osztrák állampolgár tudósít! Arról beszél, hogy az emberek áttörték a gátat!

Ausztriában kinyitott ma több ezer üzlet és vendéglátóipari egység. Január 16.-ra pedig egy GIGANTIKUS tüntetést szerveznek Bécsbe a Hősök terére.

A képlet egyszerű. Egyrészt az Osztrák Alkotmánybíróság már hónapokkal ezelőtt megállapította, hogy a osztrák kormány által hozott minden “lock-down” rendelkezés alkotmányellenes, amit a Kurz-féle kormány eddig valamiért figyelmen kívűl hagyott, másrészt az alkotmánybírósági-döntés alapján, ennél fogva büntetni sem lehet érdemben azokat, akik kinyitnak.

Egyszerűen fogalmazva: Mától szép és teljes lesz ismét az élet, drága sógorainknál. 

Ezen túlmenően minden vendéglátóipari egység magánterület, csinálni sem tudnak semmit a rendőrők, hiszen az emberek csupán élik a hétköznapi, megszokott, normális életüket. Milyen furcsa. Igaz?

23 thoughts on “Ausztriában elindult a POLGÁRI ENGEDETLENSÉG!

  1. Javaslom Duró Dóra profilját a Facebookon lezárás elleni mi hazánk mozgalom ott kell kitölteni

 1. Végre egy nép , társadalom , akik vállalják a “harcot” a kormányzat túlkapásai miatt .
  Csak remélni tudom , hogy nem utolsók leszünk a sorban.
  Isten óvja a bátrakat !

 2. Az a bajom a legtobb ilyen magyar bejegyzessel, hogy magyarok nagy resze meg mindig nem tanulta meg, hogy ha valamit allitasz, akkor azt tamaszd ala forrasokkal. Ne csak irklad be hogy itt-ott ez van. Azt mindenki tudja. En is tudok barmit mondani. Linkelj be cikkeket (tobbet is lehet), videokat, mediakat, ami datumokkal van megerositve. Nem erdekelnek olyan videok ahol valaki a telefonjat forgatja de se datum, se hely, se leiras nincs hozza. Ne jatszatok mar TV Hiradot. Abbol mar van eleg.

 3. Meglátjuk, meddig mernek elmenni a REND (ordo) őrei…szembemennek-e honfitársaikkal, a gonosz parancsainak eleget téve, vagy észhez térnek ők is? Gratulálok azoknak, akik mernek összefogni és cselekedni, olasz, osztrák, lengyel testvéreink, az Erő legyen veletek!

   1. majd egyre inkább igaz lesz. A lengyelek elérték, hogy nyitva is maradnak, olaszok is nyitva vannak. Nálunk egy lüke egyedül nyit ki, persze, hogy lerohanják. Nyisson ki 50 vagy 100 és menjen mindenki fogyasztani, aztán rögtön nem boldogulnak velük.

  1. dehogy hiteltelenítik el. Nagyon jó, ha mindenről tájékoztat és segíti a gondolkodást. Ha így vélekednénk, akkor nem tudnánk arról sem, hogy a lengyelek mégis nyitva maradnak. Reméljük itt is felnyílik a magyar vendéglátósok szeme és megjön a bátorsága, hogy ne lüke módon egy-egy nyisson ki, hanem százak egyszerre és akkor nem lesz kérdés, hogy mi van.

 4. Sajnos ez nem igaz, nem nyitottak ki ezrével az üzletek! Egy hölgy tette meg, de őt meg is büntették, illetve a vendéglátó egységben tartózkodó összes többi személyt is! (a vállalkozó 30ezer euros, a vendégek 1450 euros büntetést is kaphatnak) A vállalkozó hölgy a következő napon már ki sem nyithatott!
  Mi is voltunk a demonstráción jan.-16-án, nagyon sokan jöttek el.Ausztriában csak az alapellátást biztosító szolgáltatások üzemelnek, jelenleg dec 24-től jan.24-ig tart az aktuális (harmadik) lezárás, amit -már másodszorra- meghosszabbítottak febr.07-ig! A mi vállalkozásunk tavaly április óta, már közel négy teljes hónapot volt zárva, a vendéglátók, szállók, konditermek, mozik helyzete pedig még ettől is rosszabb! Talán ezért is mennek az utcára többet az osztrák állampolgárok!

 5. Tamasi doktornak is elküldtem messengeren.
  Meg kell értetnünk az emberekkel, hogy az egész járványt trükkökkel nagyították fel, hogy vészhelyzetre hivatkozva, olyan járványügyi intézkedéseket foganatosítsanak, melyekkel eltörölhetik alkotmányos jogainkat és egy diktatúra alapját fektethetik le, és bedöntve a gazdaságunkat, felvásárolva az összes kis-, és középvállalkozást, kiszolgáltassanak a háttérhatalom üzleti érdekének.
  .
  Nem elég támadni a kormány által preferált “szakértők” nézetét, hanem olyan járványügyi intézkedéseket kell találni, mely megoldást nyújt mindkét oldal (oltáspárti-hívek és oltásellenző-szkeptikusok)problémájára és közös cél által egyesíti őket, és jogaink sérelme és gazdaságunk tönkretétele nélkül, kezeli a járványügyet.
  .
  Ezekre a feladatokra vállalkoztam, amikor ezen összefoglaló előadást elkészítettem, melyben olyan stratégiát dolgoztam ki, melyben mind jogi, mind orvosi vonalat összekapcsolva, visszaverhetjük az OV meghirdetett haditervét, mely már nyilvánvalóan és bizonyíthatóan a hatalom érdekeit szolgálja.
  .
  Ehhez el kell terjeszteni, majd megvitatni a tervet és az orvosok támogatásával hitelesíteni. Utána jöhet egy postaládás szórólapozás, ami végül megadja a tömeget a várva várt tüntetéshez.
  .
  Kérek mindenkit, szánjon rá legalább másfél órát, (utána már csak a stratégia van) és terjessze, minden ismerősének messengeren és emailben, mert egy hónap alatt is alig ismerték meg, hiszen a posztok csak a “kovidos” csoportokon belül keringenek és elkallódnak a lényegtelen hírek között.
  .
  A honlapon, egy békés jogi megoldásra is van lehetőség egy nyilatkozat formájában, amiben kihasználjuk a kormány egy hibáját, amikor is alkotmányellenesen hoztak létre egy új, Magyarországra keresztelt, és így ezennel NEM magyar államot és az alaptörvényét. Mint már kiderült azóta, mindezt azért, hogy OV teljhatalmú ura lehessen az országnak.
  .
  Kergessük el a kommunizmusból itt ragadt féreg hazaárulókat és honfoglalókat!
  .
  (Sajnos a honlapot mostanában hackerek támadják így néha kell várni a betöltést. Elvileg dolgozik rajta a szolgáltató. )

  https://eletertesszabadsagert.hu/

  Alul a videó, de youtube ra is feltettem.
  https://www.youtube.com/watch?v=NRhjwks5NrY

 6. Errol a sztorirol egyaltalan semmi nincs a neten sehol, szoval azert tul komolyan ne vegyetek. Az olasz engedetlensegrol pl. tobb helyen irtak.
  Ebbol a videobol viszont sok minden nem derul ki, volt tuntetes Becsben aztan annyi. Pragaban is volt, Berlinben is, Londonban is, mar fel evvel ezelott is.

  1. Egyet értek azzal, hogy sok hír nem érezhető hitelesnek./és nem is az/ . A televízió oly egyértelműen egy érdekeltséget szolgál.Figyelemre méltónak találom, a YouTubon található: Irány a Magyar Facebook! Nagyon sajnálom, hogy a magyar tv így el adta magát.A sok nyugati tv ami ránk talált a nép butítást végzi ócska műsoraival és le építi, degradálja a népet. Nekik a profit meg legyen. Valami okosat tenni kéne, de mit?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük