8 thoughts on “Dr. Astrid Stuckelberger a vakcinában lévő grafén-oxidról

 1. Remélem, hogy minden politikus, színész, rádiós műsorvezető, újságíró és a többi “hozzáértő” , illetve a pénzért megvásárolt vagy a megfélemlítés miatt behódolt orvosok is mielőbb megkapják a büntetésüket azért, mert az oltások beadatására buzdították a népet.

 2. A tüskefehérje is mérgező, ezt valamelyik pfizeres is elmondta már. Gondolom a grafén-oxid más-más mennyiségben van jelen a cuccokban. Illetve ahogy a szlovén ápolónő mondta, a 3-as számú valószínűleg a tüskefehérjés, a kettesben pedig több a kémiai méreg. Vagyis vannak, akik a tüskefehérjés injekciót kapták – ahogy az más patológus orvosok kiderítették – és vannak, akik a grafén-oxidost. Egyébként a kínai sinofarmban is grafén-oxid van, erről már tettem be linket, amit sajnos a gépem szinkronizálása közben elvesztettem.

  Itt a “hivatalos” adat, amit bizonyára meghamisították már így is ( ahogy tavaly is), de jól látszik benne az “oltások” hatása…
  https://www.ksh.hu/stadat_files/nep/hu/nep0064.html?utm_source=rss_feed&utm_medium=rss&utm_campaign=rss_syndication

 3. Egy edző kommentje az alatta lévő oldalon:

  Gedeon Zsolt Oltàs vs. atlètika.
  Edzõkènt mondom az oltàs nagyon nincs jò hatàssal a futòkra. Hazànk egyik legjobb futòja oltàs utàn nègy nappal kòrhàzban van szìvritmus zavarokkal es magas pulzussal. Sok edzõvel azt beszèltük, hogy az oltatlan futòink sokkal stabilabbak ès jobban lehet őket terhelni, az oltottak többet betegszenek meg ezèrt nagyon hektikusan lehet velük dolgozni, mint anno nagy àtlagot tekintve. Nekem 68 futòm van, jelenleg 9 covidos, mindegyik be van oltva. Az oltatlan futòinkon is àtment a covid, de sokkal lazàbban ès könnyedèn. Jelenleg a 9 oltott covidos futòm közül hàrom 39-40 fokos làzzal küzd, egy nagyon erős hàt, ès ìzületi fàjdalmakkal, egyik pedig az oltas utan harom nappal kòrhazba került magas 120s nyugalmi pulzussal ,ami nàla oltàs előtt 47-54 volt. Kettõ làny futònknak a màsodik oltàs òta nem jön meg a menszesze, hozzà teszem alacsony edzès terhelèst kapnak, nem az edzèsek miatt van jelen a problèma. Nègy ismert atlèta futò edző hasonlò tapasztalatokròl szamolt be ès jelenleg ott tartunk hogy a gyermek versenyzőket is diszkriminalizàljak a versenyekrõl a magyar atlètikàban. Vagy oltatod a gyereket vagy PCR teszt ami versenyenkèn 20.000ft amot a szülők ès a legtöbb egyesūlet nem engedhet meg magànak.
  Erről ennyit, az oltasok bevezetèsèvel, es hogy a szövetsègi ès egyèb versenyeket is oltàsi kàrtyàhoz kötik, szerintem megölik a magyar sportot, az utanpòtlàst ès a futò sportor làsd BSI versenyeire is màr kell az oltàsi igazolas. Ezzel annyit fognak elèrni a verseny szervező irodàk es a magyar atletikai szövetsèg hogy kevesebben fognak versenyekre nevezni ( ez màr latszik a hètvegi up bajnoki nevezèsek szàmàban) es a hazai utànpòtlàs ami jelenleg sem acèlos vègkèpp kinyìrjàk. Az oltàs sem egeszsegūgyileg sem pszichesen nem hat jòl rövid- hosszù tàvon a futò tarsadalomra.
  Jòmagam a Centràl Atlèika edzője, kèpviseljője elìtèlema szövetsèg ès a kormàny oltàssal kapcsolatos rendelkezèseit ès diszkriminatìvnak tartja azokat!
  Ezen ìrasom nem az oltottak ellen szòlt, inkàbb èrtük osztottam meg. A Centràl Atlètika tovabbra is elhatàrolòdik mindennemű kormànyzati ès szövetsègi rendelettől, azokat jelenleg is semmisnek tekinti. Szàmomra nincs oltott vagy oltatlan sportolò, szàmomra, szamunkra ember van ès sportolò!!

  https://www.facebook.com/koronavirus.gov.hu/posts/247871774197276

 4. https://www.facebook.com/eva.sebestyen.3781/videos/1530020194036871/

  Megint megszólalt egy intenzíves ápoló:
  “Akkor elmondom a lényeget: Egy kórházban dolgozom, 12, bocsánat 13 intenzív ágyunk van. A 13 ágyból 12 foglalt, teljesen oltott emberek fekszenek rajta. Szükséges, hogy mondjak még valamit? Meg vagyok döbbenve, a médiában a számok egyszerűen meg vannak hamisítva, megpróbálnak olyan sok embert, amennyit csak lehet, belehajszolni a tűbe. Önként. Mert a következmények így természetesen teljesen mások, mintha kötelező oltás lenne és ezért olyan sokáig, amíg csak lehet, fenyegetnek minket, hogy megtörjünk a nyomás alatt és beoltassuk magunkat.
  Szándékosan intenzív ágyakat építenek le és szándékosan hagyják, hogy az ápolók elhagyják az egészségügyet, azok, akik nem akarják magukat beoltatni. Mondok valami nagyon “klassz” dolgot: Ha az ápolók kovidosak, de oltottak, akkor ők tovább dolgozhatnak, tovább kell dolgozniuk. Csak mondom. Ha viszont oltatlan vagy, nem jöhetsz dolgozni. Szóval, itt valami teljesen rosszul van. És mindenekelőtt azért, mert mi az ápolásban dolgozunk, vagy mint orvos, vagy hasonló, ismerjük az igazi számokat. Borzasztóan idegesít, hogy ilyen kevesen állnak fel, az is idegesít, hogy hamis számok keringnek mindenütt a médiában és azt sem mondják, hogy mennyien halnak meg tulajdonképpen a mellékhatásokba.
  Csak annyit mondok: Marburg vírus. Informálódjatok… ez lesz a következő kiáltás és a Rivax, ahh.. benne a méreggel… Rivax… nézzetek utána az interneten és tájékozódjatok. Sokkal régebb óta tervezték a jövőt, ahogy ez itt kinéz. Már nem tudják sokáig eltitkolni a mellékhatásokat és természetesen már megtervezték számunkra a következő “szuper-katasztrófát”, hogy az oltatlanok pánikot kapjanak és esetleg az új oltásokat beadassák. Ami biztosan halálos lesz. Ricin van benne. Ricin…nézzetek már utána. Ez már nagyon felhúz, hogy fogalmatok sincsen róla. Egészségügyi területen vagytok, hogy ennyire kinyitjátok a szátokat vagy kik vagytok ti egyáltalán?”
  Az utolsó gondolat akár összeesküvés-elmélet is lehet, majd a jövő igazolja, hogy az-e, de a többit tapasztalatból mondja. 12 beteg az intenzíven, az összes oltott. ?
  Kevesebb jelenjen meg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük