A német bíróság felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte dr. Ronald Weikl orvost

A német “igazságszolgáltatás”, egészen konkrétan a passaui bíróság május 2-án 1 év 8 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte dr. Ronald Weikl orvost és 3 évre eltiltotta az orvosi hivatás gyakorlásától.

Mindezt azért, mert maszkhordás alóli mentességhez igazolásokat állított ki beteg embereknek. Az ítélet ellen természetesen fellebbez.

Az 1. videó még az ítélethirdetés előtt készült, hatalmas embertömeg várta a bíróság épülete előtt és virágokkal köszönték meg neki, hogy orvoshoz méltóan szembehelyezkedett a politikai paranccsal az emberek egészségének védelmében.

A 2. videóban mondja el dr. Weikl, hogy milyen ítélet született.

5 thoughts on “A német bíróság felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte dr. Ronald Weikl orvost

 1. Hát… valóban főbenjáró bűnt követett el ez az orvos.
  Igazolásokat adott ki olyan beteg emberek számára, akiknek az (amúgy is) értelmetlen maszkhordás további súlyos egészségi károsodást okozott volna.
  A nehezített légzéssel küzdő asztmások, a szívbetegek, a pánikbetegek, az autisták stb. mentesítése a maszkok kötelező viselése alól bűncselekmény lenne?
  Kitűnő példa arra, amikor a politika önkényesen átveszi az egészségügy és az orvosok szerepkörét.
  Erről szólt az elmúlt 2 év összes járványügyi intézkedése.

 2. Abszolút egyetértek Simon Barbarával.
  Üdv a sötét középkorban!
  Lehet,hogy csak azért nem vetették máglyára, mert még nem jutott eszükbe.
  És ezek a politikai vezetőink????!!! , a mi felhatalmazásunkból, a mi pénzünkön, a mi érdekeinket képviselve és minket szolgálva????!!!!
  Ugye ezt már senki nem hiszi el!!!!

 3. Ebből is látszik, hogy egy teljesen feje tetejére állított világban élünk, ahol semmi sem az, aminek látszik, hanem épp az ellenkezője. Egy orvost meghurcolnak azért, mert betartotta a hippokratészi eskü legfontosabb tételét, a “Nil nocere!” (Ne árts!) elvet. Ugyanakkor a jelenkori doktor mengelék, akik mérgező injekciókat adnak be egészséges és beteg embereknek, sőt gyerekeknek, szabadon grasszálnak, és még jó nagy pénzeket is zsebre tesznek érte. Ez a modern betegségügy és gazságszolgáltatás teljes sátáni(sta) valójában.

 4. Két rab beszélget:
  – Te miért ültél?
  – Megöltem gépfegyverrel egy szigeten annyi fiatalt amennyit csak láttam.
  – És mennyit kaptál?
  – 10-15 évet, de lehet, hogy korábban szabadulok, tudod, jó magaviselet. Meg hát itt a böriben megvan mindenem: TV, internet, jó kaja, meleg, kiszolgálás. Egy kicsit zavar a rács az ablakon, de a szobámat kérésemre pasztell-rózsaszínűre festettem. És te?
  – Én? Igazolást adtam súlyos asztmás betegnek, hogy ne kelljen maszkot hordaniuk!
  – Azta bazmeg! Veled sem szeretnék egy sikátorban éjszaka találkozni! És mennyit kaptál?
  – Másfél évet, de ha beleszámolod, hogy mennyit tanultam sötét szobákban éjszaka, hogy orvos lehessek, amitől szintén eltiltottak, akkor nyugodtan hozzáadhatsz 20 évet.

 5. Mára oda jutottunk, hogy a politikusok nem nagyon álcázzák magukat. A nyakukon jól láthatóan hiéna, krokodil, varánusz, keselyű, piranja fejet hordanak, és szóban sem nagyon mismásolnak, primitíven, könnyen észrevehetően hazudnak. És megtehetik, mert hagyjuk. Meg is érdemeljük! Kérdés, hogy meddig hagyjuk? Már rég nem kellene hagyni, mert az életünkre törnek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük