Prof. Dr. Bardócz Zsuszanna – Az emberiség jövője, a jövő emberisége

Professzorok a Hazáért sorozat – Az emberiség jövője, a jövő emberisége, Prof. Dr. Bardócz Zsuszanna előadása.

Professzorok a Hazáért Civil Társaság GLOBÁLIS KÁOSZERŐK és KAKUKKFIÓKÁIK c. előadássorozata. Készült a Professzorok a Hazáért Alapítvány, valamint az NKA támogatásával http://www.professzorok-a-hazaert.hu

Helyszín: Hálaadás Templom altemploma.

4 thoughts on “Prof. Dr. Bardócz Zsuszanna – Az emberiség jövője, a jövő emberisége

 1. Ebben a szenzációs előadásban engem az döbbentett meg, hogy ha jól értettem, akkor ha ma minden szennyezést abbahagynánk, ami végül is főképp az utolsó 150 év terméke, egy generáció alatt már nagyon nagy élet minőség javulásokat el lehetne érni. Az élet minden területének a vegyszeres és sugárzásos totális elnyomása, mint eddigi fő fenntartó ok ellenére létrejöhet a természet kitisztulása.
  Betegség pedig mindig kialakulhat, hiszen van stressz (testi / lelki sérülés, megfázás, ráfázás, stb.).
  Ami csak kicsit hangzott el, hogy mindehhez segítő eszköznek létezik ‘titkos’ alternatív energia is.
  Ami itt nem hangzott el, hanem Harari előadásokban, és ez némileg ellentmondásos, hogy a szervetlen élet az örök élet, ami nem életképes. Szerintem ez az ő terveik próbálgatása során be is fog bizonyosodni. Csak az élet életképes. -:)

 2. Hálásan köszönöm Prof. Dr. Bardocz Zsuzsannának az ébresztő előadást. Külön köszönöm, hogy Madách Imrére hivatkozott.

 3. Bocsánatot kérek, a billentyűzet hibája. Helyesen: Prof. Dr. Bardócz Zsuzsannának.

 4. Sziasztok,
  Kedves Zsuzsa mély igazságokat tartalmaz a tanmese. Köszönöm!
  Valójában szerintem a Fény és Sötét harca idebent, individumokban egyenként zajlik. Én is megkaptam az információt és amikor még a tudatmódosításuk hatása alatt álltam konkrétan éreztem hogy ha feladom, ha nem vagyok képes a Szeretethez visszacsatlakozni – és leírom az emberiséget – kipusztulás vár erre a gyönyörű bolygóra. Meg sikerült találnom a Forrásom belső ragyogását – bmennyire is elnyomták- sikerült a szeretet magját megtalálnom magamban ( a homály ellenére) s az visszaragyogtatta az életemet. Tiszta mit kell tenni: gyógyítani Földanyát mert az emberi faj megkapta az esélyt hogy megküzdve a sötétséggel, ragyoghasson.
  Kevesen ugyan – de maradunk, mert az új korszak Béke lesz. Megérdemlik az állatok, a bolygó. Az emberek pedig, akik ezt megértik – szintén.
  Szomorú és nehéz időszak ez de tényleg, az új csak a romokra épülhet már. Csakis. Akiknek dolgunk van az új korszakban, maradunk- a többiek mennek, de el nem veszik senki. A Teremtő vigyáz rájuk. Csak olyan dimenzióban folytatják amely a saját lélekutukat fejleszti. Szerintem mi akik itt egymást támogatjuk, maradunk _- képzeljétek el milyen őszinte, boldog és harmonikus világot építünk. ❤ ( Teremtés) Már nincs értelme ébreszteni sem : a döntés megszületett. Lélekszinten, egyénenként. Csak ki kell várni amíg kicsapja magát a gonosz. Addig is – de mi ezt tudjuk mind, érezzük – gyógyulni a természettel összhangban. Akármilyen ragyákat szabadítanak ránk…. a Teremtő természet a mesterséges ellen – nincs esélye a sötétnek. Ragyogjatok! A Szellem minden felett. Amit a sötét produkál- minden- egy gyertya pislákolásától is értelmét veszti. Ne félj- benned minden megoldás megvan. Minden ismeret. Csak halld meg a Lélek szavát.
  Hálás vagyok azért hogy e nehéz korban itt lehetek, és megharcolhatom a Fény és a sötét háborúját. Azt 3rzem, már győztem is ?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük