Ami még egy éve összeesküvés-elmélet volt…

Már nem annyira összeesküvés-elmélet, hogy digitális igazolást kell mindenkinek kiállítani, amit az EU 2017 óta tervez 2022-es határidővel. Már az sem annyira összeesküvés-elmélet, hogy folyamatos ismétlő oltások szükségesek pusztán a társadalmi életben való részvételhez, amiről oly sokan hónapokkal ezelőtt beszámoltunk, igaz?

A narratíva hívői közül ugyan egyre kevesebben akarnak ragaszkodni álláspontjukhoz, hiszen két éve hallgatjuk az ígéreteket, teljesítjük az elvárásokat és csak egyre mélyebbre forgatnak minket a mutáns teknőc mesék útvesztőiben. A rengeteg ellentmondás, hazugság, statisztikai csalás, COVID-19 számok manipulálása, leleplezett érdekkonfliktus gyógyszeripari részvényes, vagy egyenesen lefizetett politikusok részéről, a nemzeti gazdaságok totális térdrekényszerítése a 0.17% állítólagos megmentéséért, mind arról tanúskodnak, hogy valami egészen más van a háttérben.

https://www.bitchute.com/video/GOt1WpXpopyG/

Amennyiben a nagyobb képet szeretnéd megismerni, invitállak a teljes blogbejegyzés elolvasásra, ahol egyéb hivatkozásokat is fogsz találni.

Hivatkozás: 2022-től vakcina igazolást tervezett az EU már 2017-ben is https://ec.europa.eu/…/docs/2019-2022_roadmap_en.pdf

A teljes blogbejegyzést itt találod: https://szkeptikuskerekasztal.com/europai-uniotol-a…/

Szkeptikus Kerekasztal


19 thoughts on “Ami még egy éve összeesküvés-elmélet volt…

  1. Akár igaz is lehet, de akár szolgálati húzás arra, hogy felgyorsítsanak folyamatot. Akár kormány buktatás, akár belső társadalmi össze ugrasztás.

   1. Ez egy nagyon informatív oldal. Egyébként Romániában nagy létszámú a magyar népesség. Újat mondtam?
    Nem beszélve arról, hogy ez közös ügyünk. Románoknak, Romániában élő magyaroknak és nekünk, anyaországiaknak.
    És a világon minden gondolkodó embernek.

  2. bezony: igaz

   hivatalosan csak 2021 július_augusztustól, de valójában 2020 márciusától (“laposítsd a járványt 2 hétre, tehermentesítsd az eü.t!) – az orvosnak mondott Covid-1984 hős_dilettánsra bízva…

   Saját tapasztalat a judeo-hungaro-dzsipólandi fogászattal: az x évtizede társadalombiztossal fizetett állami ellátástól – pár telefonhíváson keresztül megbizonyosodva – oltaltanként élből elutasítottak, amennyiben nem “sürgős eset”.

   További telefonálás megerősített, hogy a sékel-éhes, privát/magán fogászatok szinte mindegyike a kezelés előfeltételének szabják a “védettségi igazolvány” meglétét, noha néhányan talán méltóztatnak megelégedni az ilyen-olyan kamu teszttel (további telefonálás a megalkuvóknak..)

   No way, Schmuel!

   Mindez a magát 1100 éve Európa szívében “pougári” Mo. demokretén & medikanális apartheid 2021 decemberi hónapjában! Nem csak a politikus-, hanem a falazó jogfoss-, újságíró, NWO rendszertoló, többnyire se??hülye, ‘2-es ‘orvos’ (értsd: sokszor buktával átrugdosott senkiházi, emberellenes) tömegek elszámoltatása (lehetőleg sebész szikével!) is esedékes lenne egy igaz világban (sóhaj) –

   beleértve/ élén kasler mikivel!

   https://fuggetlenhirek.info/wp-content/uploads/2019/12/kasler-miklos-1.jpg

   1. hiteles mafityeszes forrásból:

    https://www.origo.hu/itthon/20211127-halalosan-megfenyegettek-kasler-miklost-es-csaladjat-rendorok-vedik.html

    https://444.hu/2021/01/29/testorokkel-vedik-muller-ceciliat

    “Nemzeti szuverenitás” – vicc: “Épp ezért, ha valaki meg akarna szüntetni bennünket [TEK], annak nem velem kell megküzdenie, hanem mondjuk az izraeli, amerikai vagy német titkosszolgálatokkal” – fejtette ki Hajdu János. [Nem gond – megoldjuk! Bár nem keveseknek az új ÁVH-nál – NNI_NBH szolgai kötelékében is – nagyon fog fájni, remélem!]
    https://alfahir.hu/az_izraeli_titkosszolgalat_vedi_a_tek_et 2013.08.24

    https://internetfigyelo.wordpress.com/2012/08/31/tavozzon-a-hivatalabol-hajdutek-janos/

 1. Új kutatások születtek a COVID-oltással és a vérrögképződés elősegítésével kapcsolatban. Fontos tisztázni a mechanizmust, ezért sok kutatás folyik az ok felderítésére.
  Az Y25 csimpánz adenovírusból (ChAdOx1), a 26-os típusú humán adenovírusból (HAdV-D26) és az 5-ös típusú humán adenovírusból (HAdV-C5) származó vakcinák kritikusak a súlyos akut légúti koronavírus 2 (SARS-CoV-2) világjárvány elleni küzdelemben. A történelem legnagyobb oltási kampányának részeként olyan ultraritka mellékhatásokat figyeltek meg, amelyeket a 3. fázisú vizsgálatok során nem észleltek, beleértve a thrombocytopenia szindrómával (TTS) járó trombózist, amely egy ritka, heparin által kiváltott thrombocytopeniához (HIT) hasonlító állapot. Ez a tanulmány azt mutatja, hogy a SARS-CoV-2-vel szemben vakcinációs vektorként alkalmazott mindhárom adenovírus kötődik a 4-es thrombocyta-faktorhoz (PF4), amely a HIT patogenezisében szerepet játszó fehérje. Meghatároztuk a ChAdOx1 vírusvektor szerkezetét, és a legkorszerűbb számítási szimulációkban felhasználtuk a PF4-gyel való elektrosztatikus kölcsönhatási mechanizmus bemutatására. amit kísérletileg felületi plazmonrezonancia igazolt. Ezek az adatok megerősítik, hogy a PF4 képes stabil komplexeket képezni klinikailag releváns adenovírusokkal, ami fontos lépés a TTS mögött meghúzódó mechanizmusok feltárásában. https://www.science.org/doi/10.1126/sciadv.abl8213

 2. A román felszólalónak igaza van abban, hogy az EU-van zsarnoki rendszer van kialakulóban. De melléfogott, mikor a volt szocialista országokban uralkodott rendet hozta fel elkerülendő mintának, ahol, szavai szerint zsarnoki rendszerek voltak. Ilyen rendszerben éltem le életem nagyobb részét. Volt ott zsarnokság? Igen, volt, de csak azokkal szemben, akik a demokratikus rend felforgatására törekedtek. Nincs meghökkentőbb látvány, mikor antikommunista kirohanásokat hall az ember akkor és ott, amikor és ahol a kapitalista rendszer embertelenségének legeklatánsabb megnyilvánulásáról kellene beszélni, a népirtás szándékáról. A szocializmusban minden az emberért történt, erőszakos beoltás, főleg népirtás szóba se kerülhetett ott és akkor. Itt és ma minden a profitért van, de ez fel se tűnik nekik. A román képviselő, persze meg akarta szolgálni képviselői mandátumát, amire a legalkalmasabb eszköz a kommunistázás még ma is, sajnos. No, de lelke rá!

  1. “A szocializmusban minden az emberért történt” nono.
   Azért ez tényszerűen nem igaz. Szerecsenmosdatásnak hívják finoman. Kevésbé finoman ordas hazugságnak.

  2. “A szocializmusban minden az emberért történt, erőszakos beoltás, főleg népirtás szóba se kerülhetett ott és akkor. ”

   Azért ennek jobban utána kellene nézni. Megnézni pl. mi volt az a Holodomor. Recsk. Gulag. Minden kommunista országnak megvoltak a módszerei a SAJÁT népük aprítására.

   “Volt ott zsarnokság? Igen, volt, de csak azokkal szemben, akik a demokratikus rend felforgatására törekedtek.”

   Hiszen most is csak azokkal szemben van zsarnokság, akik fel akarják forgatni a kovidnáci demokráciát. Akik engedik beoltani magukat, azok békésen kérödzhetnek tovább a létező világok legjobbikában. Azoknak lesz munkájuk, azoknak lesz fizetésük, azoknak lesz ételük, azoknak lesz tető a fejük fölött.

 3. Nem mellesleg az 1-bites judEUssr főkomisszár luvnya férje “szintén zenész”, azaz:

  ‘Heiko von der Leyen az Orgenesis amerikai biotechnológiai vállalat orvos-igazgatója, mely [cég] sejtalapú vakcinákra és génterápiákra szakosodott – magát [egyszerűen csak] “a sejt- és génterápiák Überjének” nevezi.
  Ezt a tisztséget 2020 szeptembere óta tölti be, és 2019 óta tagja a Tudományos Tanácsadó Testületnek.’
  https://anti-empire.com/von-der-leyen-married-to-director-of-gene-therapy-company-says-time-to-talk-about-making-mrna-shots-non-voluntary/ 2021.12.03

  1. Miért nem vagyok meglepve, hogy az echte náci Főnéni férje is a génmanipuláción ügyködik? Az egész élősködő kaszt megszállottja az eugenikának, a fajnemesítésnek – mármint az emberek tenyésztésének a saját céljaikra. Majd ők eldöntik, ki élhet és ki nem.
   Ezt nem a nácik találták ki, ahogy sokan tévesen hiszik, mert Amerikában már sokkal korábban virágzott ez az áltudomány: Kill Bill Gates apja pl. az ottani eugenikai társaság elnöke volt. Csak azt nem értem, hogyan sikerült a fiacskája ilyen visszataszítóra. Valószínűleg ő még egy korábbi, kevésbé sikerült példány: se nem okos, se nem szép, csak ahhoz ért, hogyan kell mások kreativitásából és munkájából gennyesre keresni magát és kisemmizni őket.
   Az olyan “emberi” tulajdonságok, mint lelkiismeret, empátia, önbecsülés, együttérzés, tisztesség, önzetlenség, szerintük csak gyengeség, ezért a sok belterjes házassággal, vérfertőzéssel az élősködő kaszt nagyrészt megszabadult ezektől, viszont a “haszontalan zabálókat” profi módon tudják irányítani az érzelmeik manipulálásával.

   Lelkiismereti válságot nem okoz nekik, bármit tettek/tesznek is – vagyis megfelelnek a Hare-teszt “pszichopata” definíciójának.

 4. Folyamat!
  http://livinginconsciousness.blogspot.com/

  4. fázis: Telepítse az Apartheidet és a QR-kódot. (2021. június-2021. október )
  > – Önkéntes hiánytervezés.
  > – Oltási igazolvány (QR kód) kiszabása az oltottak jutalmazására, az ellenállók megbüntetése.
  > – Apartheid létrehozása a kiváltságosoknak a többiekkel szemben.
  > – Vegyék el a munkához vagy tanuláshoz való jogot a be nem oltottaktól.
  > – Az alapszolgáltatások visszavonása a be nem oltottaktól.
  > – PCR fizetési tesztek előírása a be nem oltott személyeken.
  > – Eredmény, A digitális ellenőrzés első szakasza, az ellenfelek elszegényítése

  A FORMÁBAN LÉPŐ JELENLEGI FÁZISOK:

  5. fázis: káosz és hadiállapot létrehozása. (2021. november – 2022. március)
  > – Használja ki az áru- és élelmiszerhiányt.
  > – A reálgazdaság megbénulását, gyárak, üzletek bezárását okozza.
  > – Robbanjon a munkanélküliség.
  > – Alkalmazzon egy harmadik adagot az oltottaknak (erősítő oltások).
  > – Vegyük fel az élő öregek meggyilkolását.
  > – Kötelező védőoltás bevezetése mindenki számára.
  > – A változatok mítosza, a vakcina hatékonysága és az állomány immunitásának erősítése.
  > – Demonizálja az oltáselleneseket és vonja felelősségre a halottakért.
  > – Ellenzéki vezetők letartóztatása.
  > – Digitális identitás kényszerítése mindenkire (QR-kód): születési anyakönyvi kivonat, személyazonosító okmány,
  útlevél, jogosítvány, egészségbiztosítási kártya…
  > – Hadiállapot létrehozása az ellenzék legyőzésére.
  > – Eredmény, a digitális vezérlés második szakasza. Az ellenfelek bebörtönzése vagy eltávolítása.

  6. fázis: Törölje az adósságokat és dematerializálja a pénzt. (2022. március-2022. szeptember)
  > – Kiváltja a gazdasági, pénzügyi és tőzsdei összeomlást, a bankok csődjét.
  > – Megmenteni a bankok veszteségeit ügyfeleik számláin.
  > – Aktiválja a «Great Reset» funkciót.
  > – Dematerializálja a pénzt.
  > – Adósságok törlése; kölcsönök.
  > – A digitális portfólió előírása. (Digitális pénztárca)
  > – Ingatlanok és földek lefoglalása.
  > – Tiltsák be az összes globális gyógyszert.
  > – Féléves vagy éves oltási kötelezettség megerősítése.
  > – A Codex Alimentariuson alapuló élelmiszer-adagolás és étrend előírása:

  Codex Alimentarius (Azt hiszik, bogarakat kellene ennünk)
  https://www.fao.org/fao-who-codexalimentarius/en/

  > – Az intézkedések kiterjesztése a feltörekvő országokra.
  > – Eredmény, a digitális vezérlés harmadik fokozata. A NOM kiterjesztése az egész bolygóra.

 5. Egy egyszerű ember buta kérdése: úgy kell értelmezni az előzőeket , hozzászólásokkal eggyütt, hogy a “NAGYVEZÉREK” szóbeli utasitására, írás és megszavazott törvények nélkül, az orvosok nagyobb része, bevezette az oltásokat, az orvosi protokolt, amelynek következtében halnak meg az emberek? Mind ez persze kötelező orvosi titoktartás melett zajlik, katonai ellenőrzés?, vagy csak katonai jelenlét?,vagy megszálás?, honnan tudhatná ezt egy egyszerü ember?
  A másik kérdésem, miért nem nevezik nevén a dolgokat? Mit jelent az orvosi protokol? Azt, hogy a beteg embert lekötözik mint A SAKTER A KIVÉGZENDŐ BORJUT?, utána nagyon erős szerekkel beinjekciózza, hogy ha mégis túlélné az úgymond orvosi segitségnyujtást, ne emlékezzen semmire? A sakter ezt azért csinálja, mert egy csepp vér sem mehet kárba.Láttam ezt kivégzési módot a debreceni vágóhidon a 60-as évek elején, és a sakter elmagyarázta nekem a 15 éves kislánynak szörnyűlködő kérdésemre.
  Ezért mondta a nővér a tv-ben még a kezdetekkor, hogy a betegek leköpik őket? A nővér szótfogad, mert fél a főnökétől, az orvos kitől fél? az orvos nem tudja hogy ez a kezelési módszer mennyire ártalmas? A politikus miért nem fél a kenyéradó gazdájától, a néptől?
  Sok egyszerü ember úgy gondolja, hogy azért választották a vezetőt az emberek, mert bíztak benne, hogy tanult ember lévén, tudja, hogy miért kapta a választóitól a bizalmat, és a rengeteg adó formájában befizetett pénzt a kormányzásához. Az egyszerü ember “becsületes lelkü, igaz. Azt gondolá, hogy minden ember az.”
  Oh igen tudom, igy nem illik kimondani a dolgokat. De ha egyszer ez a valóság!!! Igen, igy könnyen birka számba vették az emberiséget, pedig csak jóhiszemű ember, aki nem akar ártani másoknak, megérdemelné, hogy neki se ártsanak! De ha még is ártanak az ártatlannak, legyen úgy ahogy a zsidókeresztény oh testamentum törvénye előirja, szemet szemért, fogat fogért! Majd akkor tisztességes tisztviselők lesznek mindenhol, mert lessz okuk félni a felelősségre vonástól.

 6. A WEF LEGSIKERESEBB ÉVFOLYAMA ‘DIÁKJAI’ LISTÁJA. Ők a beépített emberek az országok élén az összeomlasztásra képezve:
  WORLD EXCLUSIVE – MOST “Successfull” Of ALL WEF Classes – 1993 – Gates, Merkel, Aznar, Kubicki, Orban, Sarkozy, Summer, Blair & Brown’

  http://stateofthenation.co/?p=101185

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük