Fehéroroszország elnöke megrovásban részesíti minisztereit és kormányzóit

Ilyen az, amikor Lukhasenko felelősségre vonja a minisztereit és kormányzókat.

“Miért kongatjuk a vészharangot országszerte, miért mozgósítjuk a rendőrséget a maszkok ellenőrzésére? Miniszter úr, nincs fontosabb dolga? Nálunk nincs olyan törvény, ami feljogosítaná emberek kínzására és a maszkok ellenőrzésére. Kivel van ön?”

12 thoughts on “Fehéroroszország elnöke megrovásban részesíti minisztereit és kormányzóit

 1. Ilyen is van? Hogy egy minisztert úgy lebasznak mint a pengős kutyát? Az oké, hogy most pont olyan céllal teszi, ami nekem is kedves, de ez akkor is durva.

  1. Annyira durva, amennyire a miniszter törvényszegése az. Vagy, ha nincs ott maszkviselési kötelezettség, akkor önkényeskedése.
   Messze volt ez a pengős kutyától…., sőt még dícséretet is kapott az álnok. Az elején

  2. Miért lenne durva? Mindenki, aki ebben részt vesz nyilvános akasztást érdemel, nem egy egyszerű lebaszást.

  3. Ugyan miért durva?
   Nem csak a kisembert lehet ám leb@szni! Mindenki megérdemli, aki nem megfelelően végzi a feladatát. Attól, hogy miniszter valaki, még ne érezze úgy, hogy ő bármit csinálhat következmények nélkül!

 2. No igen, hát ez egy megrendezett színjáték. 🙂 Amennyiben ez igazán komoly lenne, abban az esetben a színfalak mögött játszódna nagy titokban. Az elitnek egy újabb színi játékát láthattuk.

 3. Szerintem meg nem durva!Az elnök sosem rendelt el olyan dolgot a járvánnyal kapcsolatosan ,amit túlbuzgó,talán Schwab,vagy egyéb kiképző-súgó megkörnyékezők által felbiztatott miniszterei a háta mögött megtettek!Lehet,hogy nagy tisztogatásnak néz elébe Belorusz?!
  Az ellenség keze betette a lábát,már Tyihanovszkaja,meg az olimpiáról megpattant sportolónő esete is ezt bizonyítja!
  Mi panaszkodunk,hogy lezárás,meg maszk,oltási kötelezettség,amit az elnök nem rendeltetett el,de a bohóciai eljátszák azt!
  És hogy miniszter,meg kormányzó?!Ha nem az lenne ,nem rendelhetett volna el ilyet,amiért le—-ták!

 4. Ne legyünk már naívak! Persze, hogy megrendezett műsor! Ez egy színjáték! Nem gondolja senki komolyan, hogy ez tényleg egy valós lecseszés!

 5. Egyébként Belorusszban a pandémia kezdete óta sem volt kötelező a masu,nem hirdettek vészhelyzetet,oltásról szó sem volt.Erről Thürmer Gyula számolt be,aki rendszeresen jár Belorusszba!
  Tehát kár azt feltételezni,hogy ez csak szinjáték!Nyilván a háttérhatalomhoz vonzódó,vagy titokban kapcsolódó tótumfaktumok szítják az ellentéteket,vadítják Lukasenka,és a rendszer ellen az embereket!Akik itt arról beszélnek,hogy szinjáték az elnök részéről,…..hát ott talán működik némi russzofóbia!(?)

 6. Valószínű ezen az állásponton van az elnök, a publicitásnak jó értelemben vett propaganda jellege, plusz üzenete is van. Talán..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük