SZKÍTA Hírek 19. adás – 2023. április 22.

Továbbítsa az információt azon ismerőseinek, akik talán szívesen néznének valódi alternatív, független híreket magyarul.

A műsor megtekinthető a Szkíta TV-n: https://szkita.tv/

https://www.bitchute.com/video/W7YDrX8XAVpI/

https://rumble.com/v2jsr98-szkta-hrek-19.-ads-2023.-prilis-22..html

17 thoughts on “SZKÍTA Hírek 19. adás – 2023. április 22.

 1. “Bevizsgálta az mRNS oltásokat” – és azt hogy nem vette észre hogy egyikben sincs semmiféle biológiai anyag, csak hidrogél, nehézfém és grafén oxid? Mese habbal. Újabb elterelő hazugság. Baktérium… jah meg a jó édesanyja az is.

 2. „Mindig van másik„ próbálkozás a hamis oltóanyag tartalom és működés narratíva megvédésére.
  A plazmidos oltás hír a dezinformáció mintaesetének tűnik. A plazmidos oltást nem véletlenül kifejezetten a plazmidos oltás bevizsgálás részére újonnan állították elő? A 2020-as ilyen oltás szavatossági idejének nem kellett volna már rég lejártnak lenni? Az oltások nem egységes tartalmúak, bármelyikben lehet bármi, és a hatásuk is attól függ. Például a „tartósítószerektől”, amihez a biológiai anyag se kell.
  Az is gyanús az eddig megismert technikai trükkök alapján, hogy a tetanusz és hormon tartalmú oltás valójában azt a mérgező anyagot tartalmazhatja, amivel a baktériumot és a hormont „kezelik”, tartósítják ahhoz, hogy oltásba kerüljön. Később pedig a vizsgálatokkor is nem a hormont azonosíthatják, hanem a tartósítót, mert a hormont és baktériumot bele se kell tenni.

 3. Nagyon felgyorsulnak az események: Már teszteleik a vezeték nélküli IOT-hálózatot:

  https://www.activistpost.com/2023/04/amazon-invites-developers-to-test-its-creepy-wireless-iot-network-now-covering-90-of-u-s-households-holds-promise-for-smart-city-tech.html

  A NEGYEDIK IPARI FORRADALOM ÉS A VONALKÓDOS TRANSZHUMÁN EMBER, AHOGY KILL BILL ELKÉPZELI:
  A Bill Gates által megtervezett és szabadalmaztatott szép új jövő, nem is távoli bevezetését tervezik.
  Úgy hogy meg kell ismerkednünk a fogalmakkal.

  A keretrendszer, az IOT, a dolgok internetje:
  Az Internet of Things (IoT) hardverek, eszközök és készülékek internettel összekapcsolt ökoszisztémája, amely intelligens rendszert alkot, amely viszont más intelligens rendszerekhez kapcsolódik, amelyek autonóm adat-, szoftver- és információcserét folytatnak.
  Az IoT három összetevője: – az RFID/NFC implantátumok, – a Quantified-Self – az IOTA

  a.) RFID- MIKROCHIPEK
  • Svédország a beültethető mikrochipek egyik legkorábbi alkalmazója.
  • A chipet közvetlenül a kéz bőre alá ültetik be, és vagy közeli hatótávolságú kommunikációval (az okostelefonokban használt technológiával) vagy rádiófrekvenciás azonosítással (RFID) működik, amelyet az érintés nélküli hitelkártyákban használnak.
  • A beültetett fizetési chipek a dolgok internetének kiterjesztései; ezek az adatok összekapcsolásának és cseréjének egyik módja, és az előnyöket mérlegelni kell a lehetséges kockázatokkal szemben.
  • A világ országai jelenleg dolgoznak a központi banki digitális valuta (CBDC) rendszerén, egy digitális formában lévő fiat valután, amely programozható, így a pénzt csak bizonyos dolgokra vagy meghatározott helyekenlehet elkölteni, a kibocsátó kívánsága szerint…
  • Végül minden egyetlen beültethető eszközhöz kapcsolódik, amely tárolja digitális személyazonosságot, egészségügyi adaokat és programozható CBDC-ket. A digitális identitásban viszont benne lesz minden, ami a beültetett bioszenzorokon keresztül végzett megfigyelés révén minden megtudható rólad: számítógéped, okostelefonod, GPS-ed, közösségi média, online keresések, vásárlások és költési szokások. Az algoritmusok ezután eldöntik, hogy kiléted alapján mit tehetsz és mit nem.

  Ha ez a chip sebészetileg elmozdításra kerül, a piciny kapszula megsérül, és az emberi test érintkezik a lítium vegyülettel, és a mikro baktériumokkal. (Ez fekélyt okoz azon a helyen.) A (Global Positioning System GPS) műholdas helymeghatározó rendszer azonnal jelzi, hogy elmozdították, és riasztja a területi illetékes hatóságot.

  A fenevad bélyege- ahogy a BIBLIA megjósolta: „Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezükre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma. Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.”
  Jelenések könyve 13:16-18. „… és támada gonosz és ártalmas fekély azokon az embereken, akiken vala a fenevad bélyege, és akik imádják vala annak képét.” Jelenések 16:2.

  b.) MEGFIGYELŐ ÉS NYOMKÖVETŐ RENDSZER (EZ MÁR BENNE VAN A COVID-VAKCINÁKBAN)
  Egy másik találmány, amely alkalmas az egészségi állapot nyomon követésére, a biokompatibilis közeli infravörös kvantumpontos mikrotűtömbök.
  Amint azt egy 2019-es Science Translational Medicine cikk kifejti, ez az új vakcina-bejuttató rendszer képes „közeli infravörös fényt kibocsátó mikrorészecskék mintázatait juttatni a bőrbe”, amelyeket aztán „módosított okostelefonokkal le lehet készíteni”.
  Röviden, láthatatlan tetoválásként szolgálna az oltási nyilvántartásában
  Bill Gates egy távirányítóval be- és kikapcsolható születésszabályozó mikrochip fejlesztését is finanszírozta.
  A National Post ezt írja:
  „A fogamzásgátló mikrochip… közel két évtized értékű hormont tartalmazna, amelyet általában fogamzásgátlókban használnak, és napi 30 mikrogrammot adagolna… A Bill & Melinda Gates Alapítvány több mint 4,5 millió dollárt adományozott a MicroCHIPS, Inc.-nek, hogy „személyes rendszert fejlesszen ki lehetővé teszi a nők számára, hogy szabályozzák termékenységüket…”
  2019 novemberében a Daré Bioscience, a San Diego-i székhelyű biopharma cég bejelentette, hogy megállapodásra jutott a MicroCHIPS Biotech felvásárlásáról, és portfólióját felveszi a születésszabályozó mikrochippel .

  c.) PROGRAMOZHATÓ DIGITÁLIS VALUTÁK-IOTA
  A világ országai jelenleg egy CBDC rendszeren dolgoznak, amely egy digitális formájú fiat valuta, amely programozható, így a pénzt csak bizonyos dolgokra vagy meghatározott helyeken költhetjük el, a kibocsátó kívánsága szerint.
  Mindenki számára elérhető lesz, még akkor is, ha nincs bankszámlája vagy mobiltelefonja.
  Milyen készülékkel lehet ezt teljesíteni? Természetesen egy beültetett mikrochip, amelyen rajta van a digitális személyazonosság és a digitális pénztárca. (Ez lehet egy digitális karperec foma is.)

  d.) GONDOSAN KIDOLGOZOTT TERV A VILÁGURALOMRA
  Mindez egy időben történik azzal, hogy az Egészségügyi Világszervezet, egy másik mély államtechnokrata fellegvár, globális vakcinaútlevél – rendszert épít ki.
  Amint a CBDC-k és a globális vakcinaútlevél-rendszer felállnak és működnek, nem telik el sok idő, és egyesítik őket – valószínűleg egy beültethető mikrochip formájában.
  Jelenleg még kérdés, hogy vajon az oltási útlevél vagy egy digitális identitás platform lesz-e az alapja az elkövetkezendő eseményeknek, de az biztos, hogy akárhogy is hívják, benne lesz a digitális személyazonosság, az oltási státusz és egyéb egészségi állapot. adatok és programozható CBDC-k.
  A digitális identitásban viszont benne lesz minden más, ami a beültetett bioszenzorokon keresztül végzett megfigyelés révén megtudható:, számítógép, okostelefon, GPS, közösségi média, online keresések, vásárlások és költési szokások.
  Képzeld el, hogy egy mesterséges intelligencia figyel, figyel és pontoz minden mozdulatodat és minden szívverést, és algoritmusok döntik el, mit tehetsz és mit nem, viselkedésed, kifejezésmódod, társadalmi kapcsolataid és személyes nézeteid alapján.

  Őrültek, pszicho és szociopaták irányítják a világot, mert normális ésszel és aggyal felfoghatatlan, amit terveznek.
  De hiszem, hogy a világ felébredt, és képesek leszünk megakadályozni ennek az őrült tervnek a végrehajtását.

 4. AZ ÚJ VILÁGRENDET A 300-AK BIZOTTSÁGA DOLGOZTA KI, AMELYNEK FŐBB CÉLJAI:

  (1) Egy Világkormány létrehozása egységes egyházzal és monetáris rendszerrel az ő irányításuk alatt.
  (2) Minden nemzeti identitás és nemzeti büszkeség teljes lerombolása.
  (3) A vallás, és különösen a keresztény vallás elpusztítása
  (4) Minden egyes ember irányítása elmekontroll és nanotechnológia segítségével, amely emberszerű robotokat (kiborg) és azt felügyelő totalitárius terrorrendszert hozna létre.
  (5) Véget vetni minden iparosításnak és az atomenergiával előállított elektromos energia előállításának, és “posztindusztriális, zéró növekedésű társadalom” létrehozása.
  (6) A kábítószerek és a pornográfia legalizálása.
  (7) A nagyvárosok elnéptelenedése.
  (8) Minden tudományos fejlődés visszaszorítása, kivéve a bizottság által előnyösnek ítélteket. Különösen célpont a békés célú atomenergia.
  (9) A fejlett országokban zajló korlátozott háborúk, valamint a harmadik világ országaiban az éhezés és betegségek következtében 2050-re 3 milliárd ember haljon meg, akiket „haszontalan evőknek” neveznek.
  (10) Meggyengíteni a nemzet erkölcsi szálait, és demoralizálni a dolgozókat tömeges munkanélküliség szándékos előidézésével.
  (11) Megakadályozni, hogy az emberek mindenhol maguk döntsenek sorsukról, mivel egy-egy krízis követi a másikat, amit az emberek már nem tudnak uralni.
  (12) Új kultuszok bevezetése.
  (13) A világ gazdaságainak teljes összeomlását és teljes politikai káoszt előidézni.
  (14) Átvegye az irányítást az Egyesült Államok összes kül- és belpolitikája felett.
  (15) Teljes mértékben támogassa az olyan nemzetek feletti intézményeket, mint az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ), az Egészségügyi Világszervezet (WHO), a Nemzetközi Valutaalap (IMF), a Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS), a Világgazdasági Fórum (WEF) és a Világbíróság, amelyek a tervek végrehajtását végzik.
  (16) Behatoljon minden kormányba és felforgatva azokat ,megsemmisítve a nemzetek szuverén integritását.
  (17) Szervezzen meg egy világméretű terrorista apparátust, és vesse be az emberiség ellen.
  (18) Vegye át az irányítást az oktatás felett Amerikában azzal a szándékkal és céllal, hogy teljesen elpusztítsa azt.

  A Világ 2/3-a fellázadt a birodalom ellen, és egy alternatív megoldásban gondolkodik.
  A BRICS egy olyan kezdeményezés, amely a nemzetek szuverenitásán alapulva nem a permanes háborúzásban, hanem a békés együttműködésben képzeli el a jövőt. Már látjuk ennek jótékony hatását Közel-Keleten.
  Meg fogjuk állítani a sátáni gonosz tervet, amely a halálkultuszra építve el akarja pusztítani az emberiséget!

 5. Tudjátok mit csináltak ma Nagy-Britanniában?

  Tesztelték az IOT-t, amit úgy építettek ki, hogy a lakosság nem is tudott róla: okostelefonokkal, WIFI-vel, 4 G-vel, 5 G-vel, vakcinában lévő önösszeszerelő nanorendszerrel, ami antennaként működik, valamint a vakcinában lévő MAC-pontokkal, ami bioszenzorként működik.
  Mivel Nagy-Britannia erősen beoltott oszág, a lakosság 90%-át el tudják érni, vagyis képesek befolyásolni tudatukat, viselkedésüket.
  Persze a teszt-üzemmódra azt hazudták, hogy vészhelyzeti próbariasztás. De nyilván másról van szó:
  Olvassátok:
  “Egyszerre szólalt meg a telefonok riasztója Nagy-Britanniában, veszélyhelyzeti főpróbát tartottak
  A kormány becslései szerint a próbariasztás a Nagy-Britanniában működő mobil eszközök 90 százalékát hozhatta működésbe. A rendszert úgy fejlesztették ki, hogy a 4G és az 5G technológiájú telefonhálózatokon működjön, egyéb, régebbi „nem okos” mobiltelefonokon azonban nem alkalmazható.”
  Nálunk is meg fogják csinálni, ezért meg kell akadályozni. Vannak erre jó módszerek.
  https://hang.hu/kulfold/egyszere-szolalt-meg-a-telefonok-riasztoja-nagy-britanniaban-veszelyhelyzeti-foprobat-tartottak-153945

 6. Sziasztok
  Homeopatiában megcsinálták a grafén nozodát
  Keressétek, OKI kezelésnek tűnik. Még állatok is jól reagálják le azaz gyógyulnak tőle/vele!
  Hát igen az új “anyag” – az
  “Interface” már benne van a körforgásban. Oltott/oltatlan bárki bhonnan benyalhatja. Meg kell tanítani a szervezetet h kinyomja mint mérget.
  Arzén, thuja jó volt de a grafén a megoldás. Örök hála az információterápiás gyógyítóknak! Van Isten és teszi a dolgát ❤
  Gameover a Sötétnek győz a Fény.

  1. Ismétlésként:
   Az életenergia áramlás elvétele, és helyettesítése mesterséges “orgon”energiával.
   https://www.holistichealthonline.info/how-to-detox-graphene-oxide/
   Graphene-oxide-ból valóban készült homeopátiás szer. A covid oltásokból pedig oltási nozódák.
   Hol lehet informálódni az “infromációterápiás gyógyítókról”? Ez új fogalom lehet.
   Nem törvényen kívüli? Nem kuruzslás?

 7. Érdekesek a Finnvárországi Európa legnagyobb atomerőművének számadatai: az ország elektromosságának 14%-t állítják ott elő, ezzel 60%-al csökken az export.
  A Finnek 5,5 millióan vannak. Nálunk Paks 45%-át adja az elektromosságnak.
  A matek sehogyan sem jön ki. Esetleg csak akkor, hogy nem mondanak el valamit: pl. hogy exportra is megy, ami titkos.
  Az ismerős ugye, hogy O1Globalista már 1993-ban elvégezte a davosi diktátorképzőt. Akkor még Global Leaders for tomorow volt a neve a sátán iskolának.
  A 8. pont nálunk az EESZT, a 9. pont pedig Pintér Sándor révén megvalósult már. aki már novemberben alá is írta a WHO szerződést.

  1. Milyen alapon írták alá?
   Valószínűleg értelmetlen betűhalmaz. Mint az antimikrobiális rezisztencia elleni küzdelem.
   Szavanként kellene ismerni. A felmondási feltételeket is.
   Egyébként ahogy aláírták, fel is lehet mondani, egyébként nem kétoldalú megállapodás, nem “együttműködés”.

 8. Ez sem semmi, ami No-ban történik. Egy magas rangú volt katonatiszt vegzálása.

  No.-ban még decemberben letartóztattak egy birodalmi polgárt ( mit jelent ez ? ), Maximilian Eder ezredest Olaszországban.
  Akit gyakorlatilag azóta a német államügyészség fogva tart.

  Április 16.-án Maximilian Eder elhatározta, hogy éhségsztrájkot akar folytatni.

  Azóta senki sem tudja, hogy ez az ember hol van. Nem is beszélve arról, hogy az ember egészségi állapotáról sem tud senki semmit.
  Maximilian Eder családja és a védőügyvédje nagyon aggógnak érte.

  Állítólag Maximilian Eder ezredes 30 ezer Eurót sikkasztott el. ( De ez úgy néz ki, hogy egy koncepciós vád. )

  Én most egy olyan forrást teszek ide be, ami elég pártos. De azért jól lehet látni, hogy miről van itt szó.

  Forrás: https://de.wikipedia.org/wiki/Maximilian_Eder

  Nem vesszük észre, hogy Afganisztánban és Koszobóban is teljesített katonai szolgálatot ? És nem volt szélső jobboldali.
  Talán a magyar katonák is találkoztak Oberst Maximilian Eder-el a szolgálatuk alatt ?

  De hirtelen amikor fellépett a covid-19 intézkedések ellen, akkor elindult ellene a vegzálások lavinája.

  Ki a hibás ? Ex-Oberts Maximilian Eder, vagy ki ?

  Én nem ismerek minden részletet, csak azt, amit olvastam. És meg kell álapítanom azt, hogy ez az ügy számomra nagyon sántít.
  És egy másik megállapítás azt, hogy Európában ilyen fokú vegzálás történik meg ?
  Hogy lehetséges ez ? Aki ellenezte a covid-19 intézkedéseket azt bűnösnek kell megbélyegetni ?

  Ez már minden normalitáson túlmegy.

 9. A SZPUTNYIK LELEPLEZÉSE
  “Oroszországot is a mély állam irányította a SZU bukását követően. Az oligarchák nagy részével Putyin leszámolt, de még mindig nagyon erős befolyással rendelkeznek.
  Amikor Jevgenyij Prigozsin, a Wagner orosz katonai cég alapítója azt mondja, hogy “az állam politikai vezetésétől függetlenül működő kvázi állami elit közössége” aktívan szabotálja az ukrajnai háborús erőfeszítéseket, ez alatt az Oroszországi mély államot kell érteni.

  A Szputnyik oltóanyagot Oroszországban vizsgáló orosz FSZB források most felfedezték, hogy Alexander Ginsburg – aki az összes orosz beoltására irányuló erőfeszítés mögött állt – egy magas rangú deep state-ügynök. Azt mondják, hogy rokonságban áll a Warburgokkal, Sassoonokkal, Windsorokkal, Bourbonokkal és más európai királyokkal.
  Ugyanazok az orosz források, akik kezdetben azt mondták nekünk, hogy a Szputnyik hagyományos, orosz fejlesztésű influenza elleni oltóanyag, most azt mondják, hogy nem az.
  Kiderült, hogy az oltóanyaghoz kapcsolódó 30 különböző szerződés „egy szállítóhoz” vezetett „több tízmillió” adagra., és érte devizával fizettek. A stróman cég a Gamalea volt.

  Az FSB is megerősíti: “Minden vakcina, a Pfizer, az AstraZeneca, a Moderna, a Sputnik V ugyanazon elv szerint készül.” Ezek mindegyike
  “DNS-módosító vakcinák, amelyek az emberek génjeit módosítják”. Ezen túlmenően mérgek, amelyek közül a legveszélyesebb a Pfizer.
  Az European Journal of Clinical Investigation március 30-án, Dániában közzétett adatok azt mutatják, hogy a Pfizer COVID-19 vakcina tételeinek 4,2%-a okozta a feltételezett mellékhatások (SAE) 71%-át.
  https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/eci.13998

  A VAKCINÁK, MINT ANTENNÁK ÉS BIOSZENZOROK:
  A vakcinák nyilvánvalóan arra is szolgáltak, hogy lehetővé tegyék az emberek távirányítóval történő irányítását. A megerősítéshez tekintse meg ezt a Pfizer-szabadalmat, amelyet 2021-ben adtak át a grafénnel átitatott emberi sejttornyos kommunikációra világszerte: Pfizer – Szabadalom: 11107588b2
  ( https://patents.google.com/patent/US11107588B2/en )

  A VAKCINÁZÁS MÁR NEM MŰKÖDIK, EZÉRT ÚJ INNOVÁCIÓKAT FEJLESZTETTEK KI AZ MRNS EMBERI SZERVEZETBE VALÓ JUTTATÁSÁBA:
  Az oroszok most arra figyelmeztetnek, hogy az oltás globális elutasításával a BIG PHARMAFFIA megtalálta a módját, hogy a tejet használja fel az emberi DNS-módosítására.
  Az alábbi tudományos cikk azt állítja, hogy „a tejből származó exoszómák által szállított mRNS… új, orális bejuttató rendszerként működhet az emberi mRNS számára”.
  https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2022.12.19.517879v1

  Robert F. Kennedy Jr. megjegyzi: “8:1 arányban ölnek meg ukránokat. Amit erről a háborúról mondanak nekünk, az nem igaz.”
  Mára kiderült, hogy a nagy “ukrán hős” Vlagyimir Zelinszkij és kormánya, a kazár oroszok azon dolgoznak, hogy minél több nem orosz ukránt lemészároljanak.
  Egyetlen épeszű vezető sem küldené ki irracionális módon a csapatait, hogy egy számszerűen fölényben lévő ellenfél 8:1 arányban megölje őket, hacsak nem szándékos népirtásról van szó.
  Emiatt Wagner Prigozsinja azt mondja, hogy az orosz mélyállam szándékosan akadályozza meg a háború végét. Tovább akarják pusztítani Ukrajnát, hogy a kazár maffia hazájává alakítsák.
  Lakosságcsere zajlik, hogy Izraelből áttelepítsék az askenázi népcsoportot, hogy Ukrajna legyen az új Kazária.
  https://nikolaosanaximandros.gr/ta-vatheia-krati-ton-hpa-kai-tis-rosias-endexetai-na-katarrifthoun-ton-iounio/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük