Dr. Szilák László: Mi van a vakcinában?

Dr. Szilák László és Juhász J. Zoltán beszélgetése.

www.nexustv.hu

https://nexustv.hu/index.php/video/zoomboom-megvizsgaltuk-mi-van-a-vakcinaban-1-resz/

7 thoughts on “Dr. Szilák László: Mi van a vakcinában?

 1. Jó lenne tisztázni, hogy mi a Covid betegség. Ki az átesett? A nem oltott hogyan mérgeződött meg, ha beteg? Azt minden utánajáró tudja már hallgatólagosan, hogy nincs szó vírusról.
  Az világos, hogy fáj a foguk az oltatlanok vérére. +rajtunk akarnak további mérgezési kísérleteket végezni koncentrációs táborokban. Meg minket akarnak dolgoztatni a robotok és a betegek helyett.
  Minek tettek lantanidát a fiolába? A gyógyszergyárakban gondolom ezek nem alapanyagok, inkább a Tech iparban.
  Mit jelent a gyártási tisztaság, gyártás ellenőrzés a gyógyszergyártásban?

 2. Nagyon köszönöm!
  Igazán érdekes és egyben elrettentő mindaz amit hallottam.
  A finoman szólva a probléma még mindig az,hogy bár egyre több kutató, orvos rendelkezik konkrét vizsgálati adatokkal, információkkal a ….cinákkal kapcsolatban, mégsem történik meg,hogy felfüggesszék ezeknek a nemtudjukpontosanmiknek és mlyen hatású …cináknak a kötelezővé tételét.

 3. Csak hüledezek.
  100 mikrométer = 0,1 mm. Vagyis majdnemhogy látható szabad szemmel is. Ez a vastagsága az emberi hajnak.

 4. Én nem vagyok beoltva. Arra azért kíváncsi lennék ha most elmennék beoltatni magam, meyik variáns ellen oltanának be? A két és fél évvel ezelőtti wuhani variáns ellen, ami sehol nincs már? A delta variáns ellen ami szintén nincs már? Vagy az omikron ellen ami állítólag most fertőz? Omikron ellen tudtommal specifikusan nem készült oltóanyag, azt mondták még év elején hogy a megelőző variánsok ellen készült oltóanyag nem biztos hogy véd az omikron ellen… de aki 3x be van oltva az jó eséllyel az omikron ellen is védett lehet. Most akkor egyből három oltást kellene kérnem?

  1. Kedves Tony,
   Tetszett a gondolatmenet… ?
   Szerintem – biztos, ami biztos – szívesen beadnák neked már a 4. adagot is, ha kérnéd… HA…. ?

   1. 3x oltott ismerősöm most otthon fekszik, elment a szaglása és az ízlelése, lázas és köhög… három oltás után meg sem szabadott volna éreznie a “vírust’… megjegyzem egy után sem

    1. Ezt nem lehet nekik elmagyarázni… Ugyanígy járt nekem is egy ismerősöm és amikor megjegyeztem neki, hogy ilyen jól működik a vakcina, na mi volt a válasz…? …..hogy oltás nélkül még nagyobb baj is történhetett volna! ? Menthetetlenek, sötét éjszaka honol az elméjükben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük