7 thoughts on “Angliában már a mainstream médiában is beszélnek a nálunk hivatalosan nem létező oltássérültekről

 1. Nagyon nagy lehet a gáz, ha a woke-idióta propagandamédia, a BBC ilyen hírt közöl le. Nyilván a tökéletes balek Matt Hancock volt eü. miniszterrel vitetik el a balhét.
  Nálunk ilyentől nem kell tartani. Annyian kompromittálták magukat a kovid-disznóságban, hogy senkinek sem érdeke kiborítani a bilit. Így aztán borítékolva van az elhallgatás. Szokás szerint megvárják, amíg az összes érintett kihal, és majd – esetleg – akkor foglalkoznak vele. Ha egyáltalán lesz még, aki foglalkozzon vele. Ez egy következmények nélküli ország, mármint ha a hivatalos szerveken múlik.

  Pedig lesz elszámoltatás így vagy úgy, úgyhogy az elkövetők egy percig sem alhatnak nyugodtan! Az igazság olyan, mint a víz alá nyomott labda: előbb-utóbb a felszínre bukkan valahol, valószínűleg egy egészen váratlan helyen, és annál nagyobb erővel, minél erősebben nyomják a víz alá.

  1. Én is úgy gondolom, hogy egyik-másik magas pozíciójú felelős, a számukra legváratlanabb pillanatban lesz agyonverve. Legjobb lesz nekik ha mostantól ki sem lépnek az utcára, mert véletlenül felismerhetik mint főkolompost. És tudjuk, hogy a mérgező oltáskoktél az 5G-vel együttműködve a legelemibb agressziót hozhatja ki az emberekből, és a többit képzeljék hozzá. Akkor majd elmondhatjuk, hogy az oltás működik Szlávik Úr, az oltás hatásos Merkely Úr.

 2. TÁMADÁS ALATT EMBERISÉG- A HARMADIK VILÁGHÁBORÚ ZAJLIK- ELLENÜNK!

  Ideje szembe nézni a tényekkel, mielőtt újabb járványokkal, és vakcinákkal próbálkoznak.
  Egyet megtanultunk örökre: semmilyen járvány nem lehet olyan súlyos, mint az ellene a Big Pharmaffia által kifejlesztett vakcina.

  Jelenleg a harmadik világháborúban vagyunk. Az emberiséget megtámadták. A krisztusi emberi faj fennmaradásáért harcolunk.

  5,3 milliárd injekciót adtak be, és ez nagyszámú ember halálát okozza. Világszerte 20 millió haláleset közvetlenül az oltásoknak tulajdonítható.
  A CDC adatai szerint 2023. március 10-ig 1 533 181 bejelentés érkezett a COVID-19 vakcinák beadását követő nemkívánatos eseményekről , ami egy alulbecsült szám, a töredéke az egésznek.
  A CDC által gyűjtött adatok azt mutatják, hogy a COVID-19 elleni oltások sokkal kétszer olyan súlyosak, reaktogénebbek, mint az influenza elleni oltások, kiemelten a terhességi rendellenességek, vetélések, magzati kromoszóma-rendellenességek, magzati fejlődési rendellenességek, magzati szívbetegségek, halvaszületések és korai halálozások száma.

  A terhességi szövődmények és a menstruációs rendellenességek lényegesen gyakrabban fordulnak elő COVID-19 elleni oltás után, mint az influenza elleni védőoltás után.
  Jelentősen megnövekedett a szívproblémák miatt az anyák halálozása is. Ezek a vakcinák hatással vannak a szívre és a véralvadási mechanizmusokra. Több szívproblémát, vérzést, méhlepény- és menstruációs rendellenességeket okoznak.

  A Pfizer 75 évre titkosított dokumentumának utolsó 8 oldala 1200 db lehetséges betegséget, és szövődményt sorol fel.
  Ami szinte felöleli a betegségek teljes repertoárját. És még nincs vége.

  Újabb járványokat akarnak ránk szabadítani, újabb háborús feszültségeket gerjesztenek szerte a világban, időjárásfegyverekkel földrengést, cunamit és más természeti katasztrófát, valamint egy világméretű pénzügyi összeomlást idéznek elő, amíg el nem érik végső céljukat, a fennmaradó csökkent népesség feletti teljes világuralmat.

  De nem fog sikerülni nekik, mert az emberiség felébredt, és tisztában van a veszéllyel.
  Még egyszer nem fogják a világot bezárni, és a fél világot beoltani.
  Ezt a háborút nem mi kezdtük, de mi fogjuk fejezni.
  Gyözni fogunk!

 3. Nos igen -ANGLIA -M.Yeadon feljelentette volt az angol kormany tomeg gyilkossagert
  A BBC studioinal ezrek tuntettek Anglia szerte az elpusztitott /meghalt emberek fenykepjeivel es megnevezve /fenykepeivel azon BBC hirszerkesztoknek /riporterenek/ujasgiroknak is akik az emberiseg tortenetenek legnagyobb buncselekmenyeben cinkosok voltqk/benne reszt vettek es emberiseg elleni bunok sorat kovettek el.az elmult evekben.
  (A BBC-rol zarojelben meg csak annyit hogy azt hogy kik is es hogy hogyan is tettek azt tonkre-a valoban jo es igaz/becsuletes ujasgirokat hogyan is uldoztek el…nos ezt jol tudjuk.A BBC skot adasa-mindaz amit Skociaban-a skot emberekkel muveltek az elmult honapok /evek soran az pedig meg a jelenlegi BBC belul is egy kulon tortenet….)
  Az is igaz hogy az USA Kongresszusa vizsgalatot folytat az un oltasokkal kapcsoltban mar honapok ota.
  Minden bizonnyal koltoi a kerdes-De barki ellen is azok kozul akik ezt az egesz tomeg gyilkossagot kiterveltek es vegre hajtottak indult e mar barhol is birosagi eljaras eddig ?Lassan mar harom eve ugy kell hogy eljunk hogy azoknak az ujabb es ujabb aljassagaival kell hogy foglakozzunk akik ezt az egeszet kiterveltek es vegre hajtottak ellenunk Mert nincs vege semminek sem -mert folytajak-ujabb es ujabb Isten es Ember ellenes dolgokkal allnak napont elo-Felelosegre nem voltak/nincsenk vonva hat tehetik es folytathatjak tovabb.
  ANGLA/SKOCIA-A idoseknek-a tonkre tett immundredszerueknek az un kormany ujabb un emlekezteto oltast javasol-Ez egy az egyben tomegyilkossag!!!Raadasul Skociaban az un egeszsegugyi miniszter-akit mar reg felelosegre kellett volna vonni mindazert amit az elmult harom evben elkovetett a skot emberek ellen -lett az uj PM.No comment!
  De hogy humorral zarjuk….Persze csak keseru es rejtojenoi humorral-a kalasszikus viccek alapjan.Mint hallani Magyarorszagon is Alkotmanyos jog allam van csak ott nem helyeznek akkora nagy hangsulyt az Alkotmanyra es az emberi jogokra(Igaz Embereket hurcolnak ujra meg-ma meg csak nehanyukat -holnap aztan mar majd a tobbieket is….) es a demokracia is mar akkora (tobb evtizedes titkositassokkal a magyar adatok/intezkedesekkel kapcsolatban) hogy pl. az angol kormanyt barki nyugodtan feljelentheti a mostani Magyarorszagon…..

  1. Megnézném azt az esküdtszéket, amelyik bűnösnek merné kimondani az angol kormányt, és azt a bírót, aki el merné ítélni az előkelő klubbeli cimboráit, előre megfontolt szándékkal, különös kegyetlenséggel elkövetett tömeggyilkosságért…

   Úgy látszik, a történelmi karma utolérte Nagy-Britanniát: Anglia és Skócia jelenlegi miniszterelnökei a korábbi gyarmatokról származnak, és buzgón dolgoznak a múltbeli gyarmattartó ország teljes szétverésén. Csak sajnos nem az egykori gyarmatok kiszipolyozásából vagyonokat szerzett eliten vesznek revansot, mert oda már bevásárolták magukat, hanem az egyszerű embereken. Lényegében nincs különbség a régi és az új parazita kaszt módszerei között: mindkét esetben egy maroknyi idegen kultúrából érkezett élősködik a helyi lakosságon. A minden ízében szemfényvesztő “politikai korrektség” egy fikarcnyit sem érdekel, nyugodtan sértődjön meg, aki akar, szíve joga! Attól még ki kell mondani az igazságot, bármennyire kínos is egyeseknek: már elnézést, de egy vicc, hogy egy pakisztáni fickó lett a 95%-ban fehér lakosságú Skócia Nemzeti Pártjának elnöke és az ország (senki által meg nem választott) miniszterelnöke! (Pontosan úgy, ahogy Rishi Sunak, a senki által meg nem választott, szintén pakisztáni származású brit miniszterelnök.) Már a kovid-fasiszta Nicola Sturgeon is egy anakronizmus volt! Hova lett a híres skót büszkeség? Még röhejesebb, hogy Humza Yousaf szerint “nem elég jó”, hogy minden kulcsfontosságú pozícióban fehérek vannak. Innen már csak egy lépés, hogy az elenyésző kisebbség vegye át a kulcspozíciókat. Pontosan úgy, ahogy az egykori gyarmatokon. Az új elnyomók jól megtanulták a leckét, és biztosak lehetünk benne, hogy ők is kíméletlenül megtanítják mindenkinek. Amíg a saját karmájuk utol nem éri őket.

   1. Ez valoban igy van es igy igaz………….!
    Es mert egyaltalan nem tanulsagok nelkul valo igy ANGLIA-nal /SKOCIA-nal maradva meg.Mert joltudjuk hogy ezekbol az orszagokbol is azert tobb van-Csak nagyon roviden es nagyon leegyszerusitve es vazalatosan – Van a milliardosok/ bankarok/kereskedok…stb -a hatalmon levok Anglia-ja-Akik az evszazadok soran mindig kifosztottak es kiraboltak a fel vilagot-Van az elmult evtizedek soran szandekosan lebutitott nagy tomegek Anglia-ja-Es van azok Anglia-ja akiknek a verevel/verejtekevel lett Anglia nagyhatalom-ok azok akiket az orszagon eloskodok mindig (igy most is)csak ki- es felhasznaltak/megalaztak/tonkre tettek.Nos ok azok-mara mar nagyon kevesek -aki meg megmaradatak- akik valoban igaz Emberek /Angolok….es akiktol valoban sokmindet ………jot/hasznosat tanulni lehet.
    Ami Skociat es a Skot buszkeseget illeti….A magyar koltovel soraival szolva a skotok fele is -.Regi dicsosegunk hol kesel az eji homalyban…?!-
    Nos Skocia-ban nemzedekek nottek/nonek fel ugy hogy semmit sem tudnak/tudtak arrol hogy szulohelyukon pl a Felfoldon valojaban mi is tortent-miert lettek uressek annakidejen a falvak-hogy valojaban miert is es hogyan is kerult a skotok tomege Ausztraliaba/Kanadaba stb-Semmit sem tudnak/tudtak arrol hogy kik is es hogyan is uldoztel/kergettek el az emebereket a kis falvakbol/tanyakrol /kis foldjukrol…………. mert az un iskolaban ez elhallgatasra kerult es a kozossegekben mar nem voltak /nem maradtak olyanok akik a valosagot elmodhattak volna a gyerekeknek. Es itt erunk vissza az elejere-Mert sok skot varos most emlekmu felallitasar keszul um.a jarvanyban elhunytak emlekre.Meghamisitott tortenelemmel /hazugsagban nohetnek igy fel majd most ujra nemzedekek -es nem csak Skociaban…………………..!-Ezert volna nagyon fontos az-es ezt barki megteheti/ebben barki segiteni tud-elmodani a gyerekeknek is otthon azt hogy valojaban mi is tortent-hogy mi is az Igazsag ezzel az un.jarvannyal stb kapcsoltaban -hogy a gyerekek ugy nojjenek fel hogy pontosan tudjak az Igazsagot-azt hogy mi is tortent valojaba – hogy kik is tettek Hogy az Igazsag az iskola udvarokon/jatszo tereken..es az utcakrol/terekrol is megszolaljon. Hogy az Igazsagot a gyerekek is majd kiabalhassak..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük