Dr. Natalia Prego az ismert spanyol ellenálló orvos barátunk Telegram csatornáján néhány órája közölte, hogy a NEMZETKÖZI EGÉSZSÉGÜGYI SZABÁLYZAT (IHR) REFORMJÁT mégis jóváhagyták

Néhány órával ezelőtt jóváhagyták a WHO Nemzetközi Egészségügyi Szabályzatának új módosításait.

A másik szerződést nem hagyták jóvá, mert a legtöbb gyógyszeripari vállalat nem akarta, és sok ország sem akarta, mert a szellemi tulajdon és a vele járó gazdasági jogok a teljes eltűnésének veszélye lépne fel.

Ez egy olyan megállapodás, amely elsősorban a WHO, a részes államok, azaz a különböző országok és az egészségügyi termékek előállításában világszerte részt vevő magáncégek közötti gazdasági feltételeket kívánta szabályozni. Ebbe beletartoztak a szabadalmak is.

A Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat azonban, hatással van az összes olyan szociális és egészségügyi szabályozásra, amelyet az emberek számára akarnak bevezetni, amennyiben a Pandémiás vészhelyzetet vagy nemzetközi jelentőségű közegészségügyi vészhelyzetet, amelyet egyoldalúan a WHO főigazgatója (12. cikk) hirdethet ki, vagy az ő általa személyesen kinevezett szakértői bizottság hirdethet ki (47. cikk).

Kötelezettséget vezetnek be az országok számára, hogy közöljék az általuk félretájékoztatásnak és dezinformációnak tekintett információkat (52. cikk, vi. cikk, 1. melléklet), bármi pontosabban nem meghatározott dolgot, amit kockázatosnak tartanak, és ami a véleménynyilvánítás szabadsága ellen irányulhat, ami minden alkotmány által védett alapvető emberi jog.
A WHO végrehajtási mechanizmusát is megerősítik minden egyes országban a NEMZETI IHR FELÜGYELET létrehozásával, amely a részes állam által nemzeti szinten kijelölt vagy létrehozott szervezet, amely koordinálja e rendelet végrehajtását az egyes országok joghatóságán belül (1. cikk / 4. cikk).

Másrészt számos lehetőség nyílik a pandémiás vészhelyzet kihirdetésére. Ugyanis ez egy olyan nemzetközi aggodalomra okot adó közegészségügyi vészhelyzet lehet, amelyet egy vagy egy fertőző betegség okoz, amely széles körű földrajzi elterjedéssel rendelkezik vagy nagy a kockázata annak, hogy széles körben elterjedhet (1. cikk).
Egy világjárvány kihirdetésének tehát ezen lehetőség alapján továbbiakban nincs semmi akadálya.
A WHO főigazgatója a világjárvány vagy nemzetközi jelentőségű közegészségügyi vészhelyzet megszűnése után is kiadhat ideiglenes ajánlásokat, amelyek már nem „nem kötelező érvényűek” (15. cikk), és amelyek karanténokat, elkülönítéseket, oltási követelményeket, a gyanúsítottak beutazási tilalmát, a kontaktok nyomon követését stb. tartalmazhatják (18. cikk).
Ne felejtsük el, hogy e rendelet célja és hatálya a betegségek nemzetközi terjedésének megelőzése, a felkészülés, a védelem, az ellenőrzés és a közegészségügyi válaszlépések biztosítására (2. cikk).

Ez tehát megnyitja a lehetőséget az emberek életébe való beavatkozásra, függetlenül attól, hogy fennáll-e valós veszély vagy sem.

A háborúban bedobták az egyik atombombát, tehát az ellenállásnak is új fázisba kell lépnie.


Dr. Tamasi József

6 thoughts on “Dr. Natalia Prego az ismert spanyol ellenálló orvos barátunk Telegram csatornáján néhány órája közölte, hogy a NEMZETKÖZI EGÉSZSÉGÜGYI SZABÁLYZAT (IHR) REFORMJÁT mégis jóváhagyták

 1. https://www.youtube.com/watch?v=MV4UtVVvQ3o

  Amíg az ellenállás hazudik önmagának, táplálja, sőt kiszolgálja a sátánt.
  3:01:17- től “Nothing can be further from the truth. (mármint az, hogy állatokról emberekre ugrálnak a virusok, de:) The nature is full of unknown viruses.” Utána pedig a “gain of function” mese hivatalos hirdetése az ellenállás öngyilkossága.
  Be kell ismerni az ellenállóknak, hogy nincs vírus, és hogy a hamis mese többi következménye is hamis.
  Minden más “megoldás” és “fokozatra kapcsolás” tévút. Nemcsak kidobott energia, hanem kártékony is.
  Dehát ezt eddig is tudtuk, legalább itt az oldalon.

 2. Még mindig érdemes a jogrendszerekben hinni? A kazár jogrendszer (rómainak is szokták csúfolni) megmutatja a kazár-zsidó valódi arcát. Most vajon mit tud mondani az MVSZ elnöke Patrubányi Úr, aki lelkes résztvevője volt a rendszerváltásnak. Hiszen a kelet-európai rendszer felszámoláskor nem gondoltak csak egy valamire-pusztuljanak a véres szájú kommunisták.
  Vajon mennyit értettek meg a világ, a hatalom működéséből, semmit. Megszűnt a két pólusú világrend, így szabad lett az út a világhatalom felé. Egy jogrend, amit sátánfattyak alkottak, és kényük-kedvük szerint alkalmaznak.
  Már nincs visszaút. A cabal győzni fog, ugyanis mind a 194 provincia helytartó tanácsa legitimizálta a sok idióta emberi egyed támogatásával. Amire a pecsét az EU-s választás lesz, véglegesítve az EU kazár vezetésének a hatalmát, és megindul a lavina.
  Ide vezetett a sok évszázados okosítás.
  Nincs ellenállás, mert ami van, az nem fegyver ez ellen a pszichopata faj ellen.
  Most is a videók, írások főképp az oltásokon lovagolnak, de ez már nem a fő fegyver. Majd az lesz, amikor minden provincia katonailag nyílt megszállás alá kerül. Az ellenséget csak fegyverekkel és harccal lehet legyőzni, ez mindig is így volt.

  Az emberiség vesztett, nem ez az első civilizáció, de remélhető, hogy az utolsó. Csak az élő természetet sajnálom, mielőtt végleg elhagyom a porhüvelyem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük