SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ ORVOSTAN HALLGATÓK KÖTELEZŐ COVID-OLTÁSÁRÓL – 2022. 09. 05.

Sajtótájékoztató 2022. szeptember 5-én este 18:00 órakor az MVSZ Székház – Turul Házban az egyetemi hallgatók, orvosok és egészségügyi dolgozók kötelező Covid vakcinázásáról, és a Pécsi Orvosi Egyetemen kirobbant botrányról.
Megszólal néhány érintett is.

A fenti videó FULL HD minőségű. Ha valakinél akadozik a lejátszás, megtekintheti ugyanezt a videót kisebb felbontásban (854×480) az alábbi linken:


Rumble: https://rumble.com/v1jasfd-sajttjkoztat-orvostan-hallgatk-ktelez-covid-oltsrl.html

22 thoughts on “SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ ORVOSTAN HALLGATÓK KÖTELEZŐ COVID-OLTÁSÁRÓL – 2022. 09. 05.

 1. Annyira gyenge a hang, hogy sajnos nem lehet meghallgatni, bár a saját hangszóróm 100%on van. 🙁

 2. Amikor ez az egész mizéria elkezdődött, kissé féltem hogy nagyon kevesen leszünk akik átlátják egészében a helyzetet. Azonban mára már egyre több és több embert hallok, látok, akik kristálytisztán átlátják a helyzetet és mernek felszólalni, kiállni is az igazságtalanságért és ez végtelen megnyugvással hat. Egyre többen ébrednek az alvó lelkek és bizony ez nagyszerű. Igaz göröngyös az igazsághoz vezető út tele akadályokkal, mégis tömegek ocsúdnak fel mély álmukból.

 3. Tisztelt Orvosok!

  A megrendezett konferenciákból kitűnik, hogy igen nagy számú külföldi kollégával is sikerült már kapcsolatba kerülni, együttműködni.
  A legnagyobb jószándékkal szeretném javasolni, hogy vegyék fel a kapcsolatot a következő orvosokkal:
  Thomas Cowan, MD https://drtomcowan.com/
  Andrew Kaufman, MD https://andrewkaufmanmd.com/
  Mark Bailey, MD https://drsambailey.com/about-dr-mark-bailey/

  Továbbá ajánlom a figyelmükbe a következő cikkeket:

  https://drsambailey.com/resources/settling-the-virus-debate/

  https://drsambailey.com/covid-vaccines-a-curious-discovery-on-the-graphene-oxide-question/

  Ez utóbbiban egy olyan vizsgálati megfigyelés leírása található, ahol az elektronmikroszkópos képeken sikerült előidézni a kis 2D-s chip alakú formációkat sima vizes sós oldatokból megfelelő körülmények között, így a valamelyest megnyugtató következtetés az, hogy lehet a cuccokban GO, de önmagában ezek a képek nem bizonyítékok erre, és lehet valami egyszerűbb magyarázat is. Szó van benne a víz információ átvevő képességéről is többek között.

  A felelősségre vonás meg nem biztos, hogy egy életen belül történik meg, felhívom a figyelmet, hogy az összes oltás mérgezés és eddig még senki nem felelt érte. Viszont az autizmus és hiperaktivitás is jelentősen nő, környezetemben is tudom igazolni, ahogy a gyerekkori oltás utáni idegi sérülést is.

 4. https://angelikamihalik.substack.com/p/oltas-tarsadalmi-eroszak-es-bunozes
  Az elhangzottakból engem két dolog döbbentett meg.
  Az egyik az, hogy vajon mit fog csinálni az orvos robot? Gép felsőfokú orvosi diplomával, állandó továbbképzéssel? (A hivatkozott Vanda ott elakad, ahol egy mondatot meg kell érteni, még a telefon felvételére se jó, nagy nehezen tud továbbkapcsolni ügyintézőhöz.)
  A másik a hivatalos képzés reakciója az oltásokra.
  A hivatalos képzés nem ismeri az alap élettant, se a régit, se az újat? Vagyis azt pl., hogy méreg(nem önazonos anyag) bekerülés hatásra megbetegszik, és öngyógyítással elkezd méregteleníteni a test, már ha tud, maradandó károsodás nélkül. A csatolt cikkben hivatkozott irodalom az össztársadalmi klasszikus oltakozás általi önmérgezések (pl. higany) hatására kialakult társadalmi hatásról is szól, a maradandó károsodásról.
  A társadalmi “átfertőzés” lehetősége megjelenhet találkozásként egy éppen klasszikusan oltott méregtelenítővel, aki valamikor előtte már mérgeződött, és ettől nem sikerült teljesen megszabadulni. Ebben a károsodott állapotban a viselkedésének a torzulásával fejezi ki magát….., mentálisan hat, “fertőz”, rombol, takarít.
  Az 5G az oltás génterápiával pedig minden mérgező és tisztító folyamatot elmélyít és begyorsít, a maradandó károsodást is.
  A vírus szót szeretném végre törölni a szótáramból.

  1. Nyugodtan törölje :). Szerintem nem kell arra várni, hogy kevesebb tudással rendelkezők jóváhagyják. Ez olyan, mintha én csak akkor merném kiejteni az Isten szót, ha már elég ember hisz benne.

  1. A kérdések felvetésének örülök.
   A vészhelyzet első megnyilvánulása a világon a Covid volt, amit a WHO rendelt el.
   Ami egy nem létező járvány, egy csalás.
   Nem létezett bejáratott és előírt vészhelyzeti “gyakorlat” elvárás a gyógyszergyárak felé, számomra a gyógyszergyári reakció hiteltelen. Az első eset mióta bevett gyakorlat? Mintha tudathasadásos állapotban lennének a kérdezettek.
   Kíváncsi vagyok a bizottsági meghallgatás folytatására, eredményére, és arra, hogy leközöltetik-e végre valamelyik médiával a teljes, kitakaratlan oltás megállapodást?
   A szerződés passzusai a nem létező vészhelyzetre épülnek, jogalap nélküliek.
   A magyar politika ettől függetlenül önmagában is népirtást követett el a kötelező oltással, és ha kényszerítve, azt mostantól már időszerű lenne nyilvánosságra hozni. Lássunk tisztán.

 5. Ha nem a népirtás szándékára és ennek bizonyítására helyezik a hangsúlyt, akkor csak csekély számú követő lesz az eredmény.
  A népirtás lehetősége hatalmi kérdés, az egészségügynek nincs beleszólása, csupán végrehajtó szerepe van, mint a hóhéroknak a büntetésvégrehajtásban, vagy a rendőröknek, katonánknak az elnyomó rendszer fenntartásában, gumibotokkal, sortüzekkel, egyebekkel. Ezek ellen fellépni csak az erő birtokában lehet.
  Hatalmi eszköz a hatásos kommunikáció is, ennek hiányban minden csak szélmalomharc lesz az elnyomással szemben.

 6. Tisztelttel szeretném jelezni , hogy NEM lehet a hangot hallani .

  Köszönettel : Juhász Attila

 7. Olvasom, hullanak az oltott USRAHELL katonák, rákosak, spermahiányosak, sterilek pont úgy, mint a magyarországi “határvédők”…, de mi ezzel a bajság?
  Semmi, mert az angol haditengerészet éke sem ér oda a közös hadgyakorlatra, mert nem zsírozták meg eléggé a tengelyt!
  Eh, ezek a tengelyhatalmak!!!…- élőben és egyenesben szenvednek tengelytörést korunk Atillájának jóvoltából!!!…- és mi megint a gén-nyomorultak oldalán vergődünk 1 dögkútból zabáló rettegtetése alatt agyonoltva és kisemmizve!!!
  GYPSY HITLER = FARIZEUS BÁL – PáLoS TReND (HoZSo “+”aGiGa MiX)
  https://www.youtube.com/watch?v=rHc751TJuQk

 8. 32 éve választottam a “haza szolgálatát” és mivel a “hatásos és biztonságos” oltást nem vettem fel fizetésnélküli szabadsággal köszönték meg!!! Mint a sötét középkorban a boszorkányüldözés olyan az eljárás a seregben is az oltatlan katonákkal szemben! Háborús veszélyhelyzet hirdettek de nem kell az oltatlan katona. Ha az egészségügyben sem kérik az oltás meglétét akkor a seregben miért is olyan fontos ezt még fenntartani?! Egyre több “váratlan egészségügyi probléma” történik a beoltott katonákkal és többször “élvezik” a covid fertőzéseket…de a “kontroll csoportott” büntetni kell.

 9. Csillát megértem. Én is egyedül küzdök a munkahelyemen. Nálunk szerencsére nem kötelező az oltás, volt helyette folyamatos PCR teszt.
  Ősszel még nem tudom mi lesz.
  Viszont segítségre lenne szüksége Csillának és a többi hasonló helyzetben lévő embernek. Ezt ne felejtsék el a Doktor Urak!
  Aki elveszti a munkáját, annak nincs anyagi lehetősége ügyvédet fogadni, egy pert támogatni. Közösen kellene ezeket az ügyeket kezelni, csoportos beadvánnyal (mint más országokban is teszik). Erre egy központi alapot kellene létrehozni, amely támogatja ezt a pert. Ebbe gyűjthetnének adományokat, hogy meglegyen az anyagi keret is.
  Máskülönben mindannyian ott fogunk kikötni akik még ellenállnak, amit Csilla is mondott a végén: “EGYEDÜL MARADTAM”. Lehet, hogy kapunk rá mi is majd egy “nem baj”-t. De nem szabad abból kiindulni, hogy mindenki oldja meg a saját problémáját. Mert nem mindenkinek vannak anyagi keretei, ideje mint a tenger stb.

 10. Tisztelem a bátorságát a felszólalóknak, hogy ki mertek állni a nyilvánosság elé. A felső oktatásban tanulók nagy kockázatot vállaltak, lehet soha nem lesz diplomájuk, főleg, ha megnézik az intézmény vezetők a videót. Azt, hogy milyen módszerekkel lehet valakit ellehetetleníteni nem kell túl nagy fantázia. Csilla nem adta fel a reményt, hogy itt támogatásra számíthat. Ezek után viszont ha jól sejtem feladta.
  Az orvos urakat is tisztelem, és sejtem mekkora teher lehet Nekik is a vállukon. Mennyi mindennel kell foglalkozni. De a legfontosabb, hogy ne egyedül kelljen mindenkinek megküzdenie ezekkel a dolgokkal. Legyen egy központi összefogása a kárvallottaknak.
  Ha nem lesz összefogás, akkor hamarosan azok az emberek sem fognak felszólalni, akik most a saját helyzetüket kockáztatva felszólaltak. Elhallgat mindenki és inkább felveszi az oltást a következő felszólításra. Hiszen látják azért, hogy nem mindenkinél okozott (még?) gondot. Tehát van esély, hogy megússza.

  1. Kedves” mellettem szóló”!
   Nem adtam fel és győztem! Sőt a Pécsi Tudományegyetem vezetősége, így a nyomásom hatására eltörölte a 3. “oltás” kötelezettségét.
   Maradt az első kettő, ami már csak nekem szól(hat) és persze az új belépő dolgozóknak amennyiben oltatlanok.
   2023 március végéig kaptam haladékot az első két “oltás” (alapimmunizálás) felvételére amit biztos, hogy továbbra sem fogok felvenni mivel egyrészt már azóta sokszor mutálódott a vírus, másrészt többször is átestem a fertőzésen enyhe tünetekkel, és köszönöm szépen ÉLEK ÉS JÓL VAGYOK!!!!!!

   Hálás köszönet SEGÍTŐMNEK akit ezen sajtótájékoztatón ismerhettem meg, és aki velem együtt fáradhatatlanul küzdött azért, hogy oltatlan maradhassak!!!

 11. Kérem a szervezőket,hogy a hangosítással kapcsolatban javítsanak valamit,mert a legnagyobb hangon is alig hallom a beszédet!
  Szivem Önökért Dobog !!!

  1. Kedves Arany Laci! Javaslom, hogy vegyen vissza a nagy arcából, vagy inkább csináljon valami példamutatót és ne csak a szája járjon. Például, amiről beszél, azt tegye meg! Perelje be a tömeggyilkosokat! Nosza rajta!! Ha Önnek csak ez az egy dokumentum a kulcs, szívesen odaadjuk Önnek és segítjük is, amivel tudjuk. Kicsit magas lovon ül, vagy nem tudja, hogy mit beszél. Fogalma sincs, hogy mi minden kell egy sikeres perhez. Javaslom, hogy tegyen legalább annyit, mint mi és akkor onnan megmérhetjük, hogy ki tesz többet. Ha pedig ezt a stílust folytatja, akkor jobb, ha nem irkál, mert nem fogom kiengedni a kommentjeit. Nincs szükség okoskodó, szájhősökre, akik a kis ujjukat sem mozdítják, hogy megszűnjön a terror, de ha valaki tesz valamit, akkor azt semmibe nem nézik. Ezért tartunk itt, mert okostojásokból van nagyon sok, de cselekvőkből kevés.

  2. Kedves Arany László!
   Az Orvosok a Tisztánlátásért emberfeletti munkát végeznek, mindannyiónkért.
   Ön mit tesz le az asztalra a hibáztatáson kívül?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük