Letölthető feljelentés szülők és körzeti orvosok ellen

Elkövetett bűncselekmény a Btk. 208. § szerinti: Kiskorú veszélyeztetése

Feljelentéssel élek, ismeretlen tettesek – szülők és körzeti orvosok – ellen mert azok részben saját gyermeket, másrészt háziorvosként a körzetébe tartozó gyermekeket szándékosan veszélyeztetik, a nem kellően kivizsgált, tehát állatkísérletek elvégzése nélkül beadni kívánt vakcinával a ’’kiskorúak veszélyeztetést’’ valósítják meg!

13 thoughts on “Letölthető feljelentés szülők és körzeti orvosok ellen

 1. Bátor lépés, csak az a kérdés, hogy a kovid-terrorban végrehajtó szerepet játszó hivatalos szervek mit lépnek erre. Félő, hogy a feljelentőket zaklatni fogják, megpróbálják őket megfélemlíteni, ahogy azt az “Orvosok a tisztánlátásért” is megtapasztalták.
  Össze kellene fogni, riadóláncot kiépíteni és villámcsődülettel megzavarni a megfélemlítési kísérleteket. Mindenkit nem csukhatnak le!

  Egyébként Varga-Damm Andreán kívül hol van egyetlen tökös jogász Magyarországon, akinek van vér a pucájában fellépni a teljesen nyilvánvaló súlyos jogtiprások ellen? Kollaborálnak, hallgatnak és gazdagodnak, amíg az ország egyre gyorsabban száguld a lejtőn lefelé…

  1. Ön talán fél? Ezek az utolsókat rúgják. Az egyetlen fegyverük a félelemben tartott emberekben rejlik. Megindultak a perek világszerte. Az, hogy Ön nem tud róla, azért van mert törlik az ilyen tartalmú híreket. Hamarosan menekülni fogna, mint a patkányok a süllyedő hajóról…figyelje meg.

 2. Potugáliában, Lisszabonban egy 6 éves fiú a Pfizer oltás után egy héttel a Santa Maria kórházban szívelégtelenséggel elhalálozott.
  Az esetet jelentették az Infarmed ( poltugál gyógyszerengedélyező ) hatóságnak.

  Forrás: https://de.rt.com/international/130163-portugal-sechsjahriger-verstirbt-kurz-nach/

  De ahogy már lenni szokott, a dolog nem ennyire egyszerü. Hogy az esetet egyátalán elfogadják.
  Amit meg lehet már most is figyelni, hogy az esetet megpróbálják leértékelni azzal, hogy ez lenne az első ilyen halálos eset.
  Meg hogy még pontosan ki kell vizsgálni a kauzilitást, vagyis az elhalálozás okát.
  A portugál orvosi kamara az estet különös figyelemmel kiséri.
  Poltugáliában december 31.-ig eddig összesen a vakcinázással kapcsolatban 116 halálestet jelentettek.

 3. A törekvés helyes, de mivel ismeretlenek ellen teszi a feljelentést, le fogják zárni hamar a nyomozást. Jobb esetben hiánypótlást kérnek, de ebben az esetben meg kell nevezni a tetteseket pontos címmel.

  1. Hamarosan nem fogják tudni, lezárni. 2 hete a felsőbb körökben, visszavonulót fújtak. Kelleni fognak a jelentések, feljelentések és dokumentumok a további kivizsgálásokhoz….ez évekig fog zajlani.

 4. Ez akkor lenne korrekt,ha nem a “gyerekek” szót erőltetné,hanem a “mindenkit” .Ez Malone-re is igaz.Stop mellébeszélés.

 5. Meg sem néztem, és nem is fogom megnézni. Teljesen felesleges, még ha az utolsó betűig igaza is van.

  Egy nem létező jogállamban jogra hivatkozni, azt minek nevezzem ? Nem csak itt, nem csak ebben az esetben, de úgy általában ?
  Önbecsapás, hiú remény, rövidlátás, ostobaság, pótcselekvés ??? Az egész világon a jogintézmények egy vicc kategória, csak nagyon rossz vicc, élőben, maga a valóság, az igaszságszolgáltatás mint olyan nem létezik.

  Amennyiben csak a hatalom intézményi vegzálása a cél, megértem, bele lehet mondani értő embereknek a jogredszer csicskáinak a szemébe, hogy patkányok vagytok csak, hóhérsegédek ! Nem mellékesen teljesen felesleges lelkiismeretre hivatkozni, mivel nem emberek, és abszolut lélek nélküliek, gátlástalanok, törtetők, hatalom vágyók !!! A legocsmányabb vazallusok egyedei ! ( Van még !) Gazdáik zsák-és foltjai ! Önálló bírói döntés, egyedi mérlegelés, semmi külső befolyásolás, politika meg pláne !!! Én meg szűzlány vagyok, 16 gyerekkel !!!

  Amikor a 60 éven át folyamatosan citált, hivatkozott, “pofánkba dörgölt” Nürnbergi Kódex-et éppen megszűntetni erőlködnek azok, akik azt létre hozták, és működtették !? Ja, hát persze, akkor is csak szemfényvesztés volt, lehetett vele acsarkodni, megfélemlíteni, megbélyegezni, és “mengelézni” !!!

  Most hol az a nagy emberi jog ??? Most hol vannak a nagy emberi jogokért “küzdő” “”CIVIL SZERVEZETEK””” ??? Ja, hogy az is csak járulékos kellék, a Nagy Testvér színházi előadásában !!! Most nincs sem “mengelézés” ( parancsra még a szó és fogalom is törölve !), nincs “küzdés” az emberi jogokért, kussban van az Amnesty International, kussban van a TASSZ, meg a “mélymagyar, mélynemzeti, mélykeresztény” CÖV, meg az összes nagypofájú szar-és bajkeverő egylet !!!

  Költői kérdések csak, semmi komoly, a válasz benne foglaltatik ! Hölgyeim és Uraim ! Nincs a világ történésének szinte egyetlen mozzanata sem, ami ne ármány, hazugság, félrevezetés, megtévesztés, kizsákmányolás, rettegésben tartás lenne ! Orwelli hétköznapok. Nem lesz, van !

  Tisztelettel,: a PorSzem

 6. Nagyon tetszik ,hogy végre valaki elmerte kezdeni.Szeretném megtudni,hogy ezt a Tisztiorvosokkal szemben is lehet alkamazni?
  Én mint nagymama fel szeretném jelenteni a T.orvost mert félelemben akarják tartani a szülőket a hülye levelükkel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük