Dr. Bogár László: A járvány a pénzügyi válság fedősztorija

Interjú dr. Bogár László közgazdásszal a Covid-helyzetről, annak pénzügyi összefüggéseiről, az úgynevezett összeesküvés-elméletekről és a totális kontroll céljáról.


Támogasd a Médiavadász munkáját:

KO-FI: https://ko-fi.com/mediakritika
PAYPAL: https://www.paypal.com/paypalme/mediavadasz

Az interjú további elérhetőségei:

Odysee:
https://odysee.com/@m%C3%A9diavad%C3%A1sz:2/mar-csak-ket-het-a-covid-jarvany-valodi-tortenete-bogar-laszlo:4

Rumble:
https://rumble.com/v34237k-dr.-bogr-lszl-a-jrvny-a-pnzgyi-vlsg-fedsztorija.html

Bitchute:
https://www.bitchute.com/video/4kUIRFRszrZV/

Facebook:
https://www.facebook.com/watch/?v=2592418620914070

Telegram:
https://t.me/mediavadasz/159

Már csak két hét – A Covid-járvány valódi története című filmünk elérhetőségei:

Odysee:
https://odysee.com/@m%C3%A9diavad%C3%A1sz:2/mar-csak-ket-het-a-covid-jarvany-valodi-tortenete:9

Rumble:
https://rumble.com/v2y99fw-mr-csak-kt-ht-a-covid-jrvny-valdi-trtnete.html

Bitchute:
https://www.bitchute.com/video/knWXGlWjqc5S/

Videa:
https://videa.hu/videok/emberek-vlogok/mar-csak-ket-het-a-2_PBbWL78fySt0pqj

Facebook:
https://www.facebook.com/mediavadasz/videos/627416729353039/

Telegram:
https://t.me/mediavadasz/154

3 thoughts on “Dr. Bogár László: A járvány a pénzügyi válság fedősztorija

 1. Az xx great reset meséből csak a kitalálóinak nem sikerül felébredni. Ők nem is beszámíthatók mentálisan.
  Remélem ez a gondolat megkönnyebbülés lehet azon aggódóknak, akik beveszik a világvége vallási és egyéb ijesztgetést.
  A vallási ijesztgetés is csak egyike az éppen a kalapból kihúzható erre való opcióknak.

  A reális elgondolás a fenntartható jövőről elhangzik pl. Dr. Kovács Mónikától a SZK beszélgetésben. A természet gondoskodik arról, hogy egy terület mennyi életet tud fenntartani. Nem kell külön bekorlátozni, van egy természetes korlátja.
  Aminek szűkítését végzi évezredek óta tudatosan az xx. A végén el tudják érni a nullát, mivel túlgerjesztik a pusztítást, azt leállíthatatlanná téve. Mindig az olyan eredménynek örülnek, ha pl. pár egyed oltásával két év alatt kipusztítanak egy állat populációt, amit nem is tudnak megállítani. Se helyreállítani.

  A lufi pedig csak üresség, elszállva elég messze, magasan eltűnik. Méret függetlenül kipukkad egyszer magától is.
  De ezt nem kell megvárni.

 2. MI KÖTI ÖSSZE TRIANONT AZ ÚJ VILÁGRENDDEL?

  Minden célzatosan és az új világrend létrehozását célozva valósult meg, a Pike-tervet követve.
  Albert Pike amerikai szabadkőműves nagymester 1871 augusztus 15.-én Giuseppe Manzininak írt levelében arról értekezik, hogy három nagy háborúnak kell lezajlania ahhoz, hogy az új világrend kialakuljon.
  Pike említett levelében kifejti, hogy a világot átformáló első nagy háborúban Oroszországot és a Romanov dinasztiát kell felbomlasztani. A felbomlasztásra pont valamiféle belső elégedetlenséget, forradalmat kell felhasználni. A terv erre vonatkozó része meg is valósult. A második nagy háborúban Németország bukását és erkölcsi megsemmisítését jósolta cionista erőkkel, ami szintén létrejött. És most itt állunk a harmadik világháború előszobájában.

  TRIANON RÓCSILD CSALÁDI ÖSSZEJÖVETEL VOLT
  Trianon nem volt békekötés, még csak békediktátum sem, hanem 20 éves olyan tűzszünet, amely a pike tervének megfelelően szándékosan és tudatosan megágyazott a 2-ik világháborúnak.

  Kik vettek még részt ezen a találkozón?
  -Jeroboam Rócsild például, aki átvette Franciaország pénzügyi irányítását, Georges Mandel néven, és a Clemenceau-kormány belügyminisztere volt, és aki Clemenceau elnökkel együtt a versailles-békeszerződésen Franciaország hivatalos képviselője volt.
  – Az Egyesült Államok képviseletében az ország elnöke, Woodrow Wilson (a rócsildok engedelmes bábja) hivatalos tanácsadóival, Mandel House ezredessel és Bernard Baruch-fel (a Rócsild Kerekasztal ügynökei), valamint a Dulles testvérekkel és P. Warburggal, aki szintén Rócsildok embere volt.
  – Az angol oldalt Lloyd George miniszterelnök, Alfred Milner (a Rócsild Kerekasztal vezetője) és Sir Philip Sassoon (Mayer Rócsild. leszármazottja) képviselte.
  – Az már csak hab a tortán, hogy a német megbízásban Max Warburg bankár, az ellenoldalon, Woodrow Wilson amerikai elnök mellett Paul Warburg testvére is részt vett.
  A slusszpoén pedig az, hogy a békeszerződés házigazdája is Rócsild volt: Edmund de Rothschild báró.

  A globális pénzügyi elit úgy gondolja,, hogy ők a kiválasztottak, és csak ők képesek megfelelően irányítani az emberiséget, és hogy minden egyénre rákényszeríthessék akaratukat.
  Hogy irányíthassák az egész világot, kitalálták a jelenlegi adósság-pénz rendszerét. Ma már tudjuk, hogy a kamatos kamat a világ legnagyobb szélhámossága, és a fedezetlen pénz, mint adósság visszafizethetetlen.

  A BRIT BIRODALOM BUKÁSA, AZ USA FELEMELKEDÉSE
  Minden nagyobb háború birodalomváltással jár. A brit birodalom romjain, annak hátszelével a globális elit átmenti hatalmát az Egyesült Államokba, és ott hozza létre az új, 100 évre tervezett világméretű kifosztási mechanizmusát.

  A második az USA került ki a legerősebb gazdasági és katonai hatalomként. 1944-45-re a világ leggazdagabb és gazdaságát tekintve az USA a legnagyobb hatalma lett. A kapitalista világban meglévő megkérdőjelezhetetlen fölényét is erősítette, hogy a világ aranykészleteinek 80%-át tartotta birtokában, és nem csupán ütőképes hadsereggel hanem már atombombával is rendelkezett.
  Ezzel szemben ott hevert Európa és Ázsia (gazdasági és katonai értelemben is) romokban.
  A II. világháború végére az USA nagyhatalmi pozíciója révén kezdeményezte a II. világháborút követő pénz és hitelrendszer egységes rendszerét, egy konferencia keretében,amelyet 44 szövetséges állam 1944-ben és aláírta a Bretton Woods-i Egyezményeket, amely keretében létrehozták az aranydeviza-rendszert.

  Ennek lényege az volt, hogy az USA garantálta a dollár aranyra való korlátlan átválthatóságát, mégpedig rögzített árfolyamon, míg a többi állam a dollárhoz (így közvetve az aranyhoz is) köti nemzeti valutájának értékét.
  A központi bankok aranytartalékai csökkenni kezdtek, az USA krónikus fizetési mérleg hiánya aláásta a dollárba vetett bizalmat. Végül 1971-ben a további nagyarányú dollárkiáramlások megfékezésére az USA kormánya felfüggesztette a dollár aranyra való átválthatóságát, ezt követően felemelték az arany árát, ami gyakorlatilag a dollár leértékelését jelentette. Az átválthatóság megszüntetésének hírére a legtöbb ország áttért a saját valutájának szabad lebegtetésére.

  A JELENLEGI PÉNZRENDSZER BUKÁSA=ÚJ VILÁGREND BEVEZETÉSE
  A fedezetlen pénz problémái már a nyolcvanas évek végén kezdődtek, amelyet monetáris eszközökkel sikerült világszinten normalizálni. A 2008-as megrázkódtatás már jelezte, hogy a fedezetlen pénzkibocsátásnak hamarosan vége van.
  Az államok általi feltőkésítéssel még a bankrendszer kapott egy utolsó lendületet, amit kamatcsökkentéssel, és a pénznyomda csúcsra járatásával tudtak felszínen tartani. Ez a lendület 2019 őszéig tartott, amikor egy mestertervvel kellett előjönni, és ez volt a koronavírus fedősztori, aminek árnyékában a beomló és értéktelenedő pénzt anyagi javakba, ingatlanokba, kastélyokba, szigetekbe, tönkrement vállalkozások felvásárlásába forgatták.

  Ez a folyamat jelenleg is zajlik, aminek végjátékát éljük.
  A globális elit a fedezetlen dolláron keresztül rabolta ki a világot, és adósodott el a világ és Kína felé. Ma az USA és mögötte a deep state adóssága több, mint a világ javainak összértéke. Ugyanakkor a világ javainak 90%-át ők birtokolják, és ők bitorolják.
  Ez a 22-es csapdája, és ebből a helyzetből csak egy módon tudnak előre menekülni, ha totális káoszt idéznek elő, és teljes politikai-gazdasági-pénzügyi-társadalmi összeomlást.
  Akkor nemcsak, hogy törlődik az összes adósságállományuk, hanem az Új Világrendnek nevezett tervük szerint minden céljukat meg tudják valósítani. (depopuláció, totalitárius állam és kontroll, transzhumanizmus)
  Az ehhez vezető út nagyon fájdalmas lehet az emberiség számára, mert járványok, éhínség, hiperinfláció, tömeges népirtás szerepel a sátáni terveik mögött.

  A világ minden nemzetét és állampolgárát olyan válságos állapotba akarják hozni, hogy azt gondolják, nincs más lehetőségük, mint elfogadni a Világkormány csodamegoldását, hogy megmentsék őket a katasztrófától, úgy mint: – teljes központosítást, – totalitárius államot, – egységes világvalutát,vagyis digitális jegybanki pénzt.

  Ma az adósság 325 billió dollár kvázi adósság + a származékos termékek lufija 2 kvadrillió dollár.
  Ha végiggondoljuk, hogy mi volt az Egyesült Államok birodalmának alapja, egy szóval jellemezhetnénk: A HAZUGSÁG.
  A II. világháborúban Hitlerrel összerabolt aranyra, a fedezetlen és hazug pénzre épített hatalom, amit a kamatos kamat visszafizethetetlen rendszerével a világ átverésére, és kifosztására építettek.
  Hogy ez tudjon működni, erre kitalálták a médiát, a Hazugságipari Művek világméretű dezinformációs rendszerét, és létrehozták Hollywoodot. Minden többi szemfényfvesztés és hazugság volt, ami hamarosan kipukkan.
  Nagy kérdés, hogy mi marad a világból?

 3. Aki játékpénzben adósodik el, a tartozása nulla. Aki játékpénzt birtokol, annál nincs semmi. A dollár játékpénz. Valaminek az átváltása dollárra azt jelenti, hogy valami átadása a semmiért cserébe, ingyen.
  Egyes országokban már leesett a tantusz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük