Vírustagadó, oltásellenes álorvosok

Elég volt a vírustagadó, oltásellenes álorvosok butaságaiból. Járványcelebek és médiasztárok okoskodásai egy csokorban.


27 thoughts on “Vírustagadó, oltásellenes álorvosok

 1. A rövid összeállításhoz csak annyit, hogy az eltelt 3 év egy nagyon jó próba volt! Mire?
  Több szempontból is nagyon tanulságos: 1) Az eddig szakembernek(szakértőnek) tartott, és orvosi végzettséggel rendelkező emberek kimunkálhatták a saját hírnevük lejáratását, egy – egy kijelentésükkel. 2) Volt aki szakértőnek akarta “beadni magát” a tudatlan néptömegeknek, és a gondolkodó emberek előtt lelepleződött. 3) Akik nyomatták nagy vehemenciával a propagandát, azok színt vallottak a nyilvánosság előtt, hogy A) vagy JÓZAN gondolkodásra képtelenek; B) vagy a hazugságban fürödnek nagy örömmel, mint pl. mások a Balaton vizében. C) Vagy szociopata viselkedészavarral küzdenek, és olyanok mint a toporzékoló 5 éves gyermek, aki képtelen felfogni hogy nem neki van igaza.
  A mottója az egésznek, hogy sokakról kiderült az IGAZSÁG! Ámbár majdnem belefulladtak a legtöbben a hazugságáradatba, amit a média tolt az arcába mintegy buldózerként azoknak akiknek köldökzsinórként szerepel az életükben a média.
  Akár többkötetes könyvet is lehetne írni az eseményekről, de teljesen felesleges, vagy már mások megtették….

  1. Végtelenül szomorú, hogy három és fél év eltelt a pandémia kezdete óta és semmi jele annak, hogy felelősségre vonnák a lezárások, a maszkviselés, és az egyéb kényszerítések szószólóit. Sőt egyre inkább úgy tűnik akik megalkuvásból vagy anyagi haszonszerzésből beálltak ebbe a táborba, azok jól jártak következmények nélkül, kíg az igazságért harcoló maroknyi csoport tagjai egyre fáradtabbak és kimerültebbek a hiábavalónak látszó küzdelemben.

 2. Mit lehet erre írni? Köztudott hogy milyen “csökött agyúak” az ún. “vezető” személyek, ezért is ilyen a világ, nem igaz?
  Az a kérdés, hogy maguktól ilyenek, vagy az irányítás teszi ezt velük, avagy mindkettő? 🙂

  1. válasz: gyárilag ilyenek, sajnos az “istenadta nép” nagy többségére is igaz ez – ugyanezt csinálnák/csinálják, amennyiben hatalom (értsd – pozíció, rongyrázó kivagyi évszázados tahóság, stb.) közelébe kerülnek…egy végtelenül önző, agyonatomizált és periferizált csak szociológiailag “társadalomnak” nevezett képződményben

   Vagy Önnek más tapasztalata van az országot_világot járva?

   1. A “vezető személyek” nagyon nagy létszámban, már akár évtizedekkel ezelőtt ki vannak választva a “valakik által” !

    EZ TELJESEN ÁLTALÁNOS A VILÁG ORSZÁGAINAK VEZETÉSÉBEN, AMI MÁRA TÖKÉLETESEN LÁTHATÓ, ÉS TUDHATÓ !!!

    Mindezek ellenére ez a megnyilatkozók nagy százalékának az Úristenért sem vésődik be a homloka mögé !? Miért nem ?

    Ez az ALAP !!! Ez lenne az ALAP !!!
    Az égvilágon minden tettüket, minden egyes szavukat ennek a tudatában kell(ene) megítélni, és elhinni, de nem, mert “X,Y,Z”, az egy “becsületes jó magyar ember, még templomba is jár”, stb. !

    Egyszerűen agyrém, hogy nagyon nagy tömegeknek a legkisebb fogalma sincs a miértekről, meg a hogyanokról . Miközben meg vannak győződve arról, hogy ők nem csak “látják a történéseket”, de értik is !?
    Akinek ez nem tudatosul, akinél nincs meg a valóság legelemibb meglátása, az csak hülye kérdéseket tud feltenni, hogy ”
    Jézusom, ez miként történhet meg ?”.

    Sajnálattal, de ki kell egészítenem még avval is, hogy nagyon nagy tömegek önkéntes rabszolgának születtek !!!
    Képtelenek megtenni a legcsekélyebb ellenállást is a saját érdekükben, és erről másokat is lebeszélnek, hogy “minek, úgy sem tudsz tenni semmit !”.

    ( Wass Albert, “Ebben az országban három féle magyar él”, erősen ajánlott olvasni !!! )

    Van amit valóban nem lehet, és nagyon sok mindent tényleg nem lehet, de azt a sok kicsit, ami sokra mehetne, feltételezve, hogy megteszik, de azt sem teszik meg, mert alapból gyávák, és megalkuvók, amit soha nem ismernek el, és tökéletesen helyesnek tartják lapítani, sunyítani, hogy “hát ha így megúszom ?”. Ez egy elképesztően pitiáner, lelkinyomorék magatartás, és benne ilyen az “ember” ! Ezek a magánéletükben is csak lelki nyomorékok.
    Ezért van annyi “tönkrement élet”, mert ugyan lejött a fáról, de soha nem tudott két lábra állni !

    A megtévesztéssel hatalomra juttatottak ( a választásnak nevezett népi játékokkal, szellemi fogyatékosok számára ! ), regnálásukhoz kiválasztják a saját egyedeiket, akik hasonlóan hozzájuk, gátlástalanok, bármire rávehetők, és bármit végrehajtanak, jó pénzért, státuszért cserébe !
    Ide sorolandó minden vezető politikai, közigazgatási, igazságügyi és jogi pozíció, legyen az minisztérium, kórház, újság, televízió, rendőrség, vagy csak egy néphülyítő “vlogger” ! Utóbbi “civilek” hemzsegnek az interneten !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ezeket a kiképzett bábokat nevezik politikai vezetőknek, akik egyszerre vezetők, kápók, és hóhérok is, szükség szerint.
    Ezen nincs mit nem érteni !

   2. https://i.imgur.com/HSIBYHJ.png

    Tisztelt A. !

    Nyissa meg a fenti linket, meg ha van rá módja, a szemét is !!!
    Ezek a “vezetettek” !!! Ez ittendék az “Isten adta nép” megnyilvánulása, a nagy többség értelmi, és intelligencia szintje !
    Ez a “tömeg”. A csődtömeg, a kétsegghülye barom, akik a facebookon is mindent tudnak, meg annak az ellenkezőjét is !
    Ezek hülyézik és köpik le egymást naponta többször, és ezek taposták le egymás sarkát az oltásért is !

  2. Túlságosan rózsaszínűnek látja a (magyar) világot.

   Íme, szülőfalumban egy átlagos, fergeteges falunap, Zámbó Krisztiánnal.
   Valamint az elcsöppenő, hálától hígfolyóssá váló kommentekkel…

   44 éve jöttem el a szülőfalumból, 1 vagy 2 napon lehettem otthon, akkor
   véletlenül valami tartalmas rendezvény is volt, de innen már nem nagyon
   van tovább.

   Nyugodtan fel lehet hagyni minden reménnyel, az összes rendezvényt
   látta, aki ezt látta…

   2
   melléklet
   • Megvizsgálta a Gmail

   Túlságosan rózsaszínűnek látja a (magyar) világot.

   Íme, szülőfalumban egy átlagos, fergeteges falunap, Zámbó Krisztiánnal.
   Valamint az elcsöppenő, hálától hígfolyóssá váló kommentekkel…

   44 éve jöttem el a szülőfalumból, 1 vagy 2 napon lehettem otthon, akkor
   véletlenül valami tartalmas rendezvény is volt, de innen már nem nagyon
   van tovább.

   Nyugodtan fel lehet hagyni minden reménnyel, az összes rendezvényt
   látta, aki ezt látta…

   Túlságosan rózsaszínűnek látja a (magyar) világot.

   Íme, szülőfalumban egy átlagos, fergeteges falunap, Zámbó Krisztiánnal.
   Valamint az elcsöppenő, hálától hígfolyóssá váló kommentekkel…

   44 éve jöttem el a szülőfalumból, 1 vagy 2 napon lehettem otthon, akkor
   véletlenül valami tartalmas rendezvény is volt, de innen már nem nagyon
   van tovább.

   Nyugodtan fel lehet hagyni minden reménnyel, az összes rendezvényt
   látta, aki ezt látta…

   2
   melléklet
   • Megvizsgálta a Gmail

   Nem tudom a képeket valamiért betenni, de ez nem a vezetőkről, hanem a vezetettekről szól !
   Tessék már felébredni egyszer legalább az életben !
   Az email friss, ma reggel érkezett.

 3. Azért az eléggé bizarr, amikor egy egykori álvalóság-show álcelebje akarja megmondani a tutit a valóságról, sőt, belepofozni az arcunkba. Persze álcelebnek lenni, nulla munkával sok pénzt keresni csak úgy lehet, ha az ember testestől-lelkestől eladja magát. Van az a pénz, amennyiért egyesek hajlandók bármekkora hülyét csinálni magukból nagy nyilvánosság előtt, és mindig van lejjebb, mint a fenti összeállítás is mutatja.
  Vajon mit mondanának ezek a figurák, ha a megnyomorított, munkaképtelenné tett méreginjekció-áldozatokkal vagy az elhunytak hozzátartozóival kerülnének szembe, és kénytelenek lennének elszámolni a tetteikkel? Akkor is ilyen nagy lenne az arcuk? Remélhetőleg egy nap sor kerül a szembesítésre, és akkor nem szeretnék a helyükben lenni.

  A papagáj-média fent idézett megnyilvánulásai a szakmaiatlanság és etikátlanság elrettentő példái – lennének, ha létezne még újságírás a mainstream médiában, pláne az oknyomozó fajtából. De a szakmányban hazudozó “műsorvezetők” ideje is lassan lejár, mert előbb-utóbb átveszi a helyüket a mesterséges unintelligencia, annak ugyanis nem kell majd kiemelkedő fizetéseket és juttatásokat adni. A munkanélkülivé váló hazudozóművészek meg mehetnek utcát söpörni vagy csatornát tisztítani, mert azokat az állásokat még nem fogja veszélyeztetni a mesterséges unintelligencia térnyerése belátható időn belül. Akkor legalább tesznek valami hasznosat, ami az emberiség javát szolgálja.

 4. Üdvözlet!

  Ha lehet kérdezni Tamasi doktorúrtól: mennyire lehet megbízni a magyaro-i eg.ügyben jelenleg egy átlagos vérvételben? Ugyanis sokfélét olvastam a kommentelők részéről is. Pl volt, aki anno az antigén teszthez történő vérvétel után panaszkodott itt a kommentelők közül, hogy netán valamit bejuttattak a szervezetébe -hetekig rosszul volt utána-, ahogy esélyesen a pcr teszt sem csak “teszt” céllal történt, hanem valami károsat be is juttat a szervezetbe.
  Ha valakinek a munkahelye előírja a vérvételt (pl oltatlannak, mint én vagyok), van kockázata? Van esély vérvételnél tűvel bejuttatni számottevő káros anyagot? Gondolom orvostól is, protokoltól is függ?
  A homloklázmérőről mi a véleménye Tamasi doktorúrnak? Gyanúsnak mondható az is? Valamilyen káros rezgés bejuttathat a homloküreg mögé?
  Mások meglátása is érdekel, de főként a jelen weboldal Tisztábban látó Orvosok véleménye érdekelne, köszönettel.

  1. …talán még van arra keret, hogy a TB vérvételnél steril tűket biztosítson – ha gonosz lennék, akkor egyébként is v.mi hepatitis cuccal szennyezném…nem véletlen a májkárosító Remdesivir ENSZ_WHO által előírt tömeggyilok használata plandémia alatt –

 5. Nehéz eldöntenem, hogy ezek médiaproletárok simán súlyosan idióták és hülyék vagy pedig tudatosan hazudnak? Mondjuk a “majka” fedőnevű hulladék sejthalmaznál egyértelmű, hogy 10-es IQ a fő ok. A müller elvtársnő és a boldogkői nevezetű rakás sz*r pedig pénzért hazudott ez is egyértelmű.
  A többiek? Szinte mindegy is.

  1. Kedves Jokki !

   Magyarország szellemi, lelki, és erkölcsi állapota pontosan megállapítható, ebből a nagyon rövid, és nagyon hiányos névsorból !
   Ezek itt mindannyian csak rothadó fehérjecsomók, különböző posztokon, és különböző polcokra helyezve.
   Célorientált, a politika speciális céljaira létrehozott halálosan mérgező organizmusok.

   A majka féléket a háttérhatalom kultúrpolitika címen tenyészti, mert a féleszűek egészen primitív állattá silányításához szükségesek !
   Az állattá silányított biomoslékot meg oda öntik, ahová akarják, bármilyen célra univerzálisan felhasználhatók.
   Ezek a majka félék hívei, követői, drukkerei ! Képtelen vagyok embernek nevezni őket, és ténylegesen nem is azok !
   Pont az hiányzik belőlük ( ki van ölve !), ami az embert megkülönbözteti egy állattól.

   Nézzen meg egy “ifjúsági bulit”, vagy hallgasson bele bármilyen tömegrendezvény egyedeinek megnyilvánulásaiba, és minden maradék reményét elveszíti ahhoz, amit a “jövőnek” mondanak.
   Az engem nem érdekel, és nem “vígasztal”, hogy a Világ más pontjain ugyan ez a helyzet !

 6. A köztudatban rögzült egy mítosz a Covid történet alatt és azóta, amit még az „oltásellenesek” is hisznek. Nevezetesen az, hogy az oltakozást a nagy többség elfogadta. Ez a kép nyilván a lehengerlő propagandából, a hivatalos adatok és a közvélemény kutatók statisztikáinak rafinált tálalásából, meg a fenti videóban példaként felidézett celebek, politikusok túljátszott szerepléséből alakult ki.

  Ha a számokat közelebbről megnézzük nem fog kijönni a vitán felüli többség. Igaz, hogy nem tudom már a pontos számadatokat és a fáradságot se veszem most, hogy utánuk keresgéljek, de a következőkre emlékszem (aki tudja jobban, pontosítsa):
  – Összesen kb. 6.500.000 embert oltottak be legalább egyszer.
  – Kétszer olyan 6 millióan oltatták be magukat.
  – A háromszor oltottak száma kb. 4 milliónál megrekedt.
  – Négyszer oltott, igazi fanatikus mindössze 7-800 ezer akadt.

  Az oltakozást feltétel nélkül elfogadóknak a kb. 4 millió 3x oltottat tekinthetjük (A négyszer oltottak nem növelik pluszban ezt a számot, mert előtte ők is 3-szor megkapták, itt alhalmazt képeznek.) A többi 2,5 millió ember azonban már menet közben gondolkodóba esett és leállt kettőnél vagy rögtön befékezett egy után.

  Egyáltalán ne felejtsük el, az oltottak végső számából mindenképpen sokat levonnának azok, akiket állami alkalmazottként köteleztek oltásra, vagy a munkáltatója a kapott hatalmánál fogva rendelte el az oltását, illetve az utálatos kollégái, túlzottan beijedt családtagjai állítottak kényszerválasztás elé. Ilyen erős nyomás nélkül, biztosan rengetegen nem szánják rá magukat önként. Kisebb számban leszámíthatunk még az idősotthonokból származó adatokból is. Szerencsétlen időseknek nemigen lehetett választásuk. Zömében egyszerűen csak annyit tudhattak, hogy a világban hatalmas baj van. Valós tájékozódási és független cselekvési helyzetben nem voltak, felügyelt gondozottként amúgy se nagyon. Erősen feltételezhető, sok esetben úgy intézhették el a beoltásukat, hogy – jöjjön Marika néni megkapja ezt a kis szurit, írja alá a papírt, azután megyünk is nézni tovább, mit mond a Nyunyóka a tévében… Még kisebb mértékben, de szintén csökkent értékű a beoltott fiatalkorúak és gyerekkorúak száma. Egyértelmű, hogy sok kamasz a lelkes oltakozó szülők akaratából került oltásra, a kisgyerekeket meg kérés nélkül vitték beoltatni, a fele végigbömbölhette az utat.

  Tehát a 9,6 millió/6,5 millió ~68% országos átoltottság hangoztatható ugyan, de érezhető benne a propaganda nagyvonalú „csúsztatása”. A 4 milliót véve alapnak, 9,6/4 ~42% közelebb áll a ”népi hajlandósághoz”, amely a leginkább mérvadó körben, a felnőtt lakosság szűkebb körében az 50%-ot érheti el. És újból megismételhető, az erős egzisztenciális nyomás alá helyezett „kényszeroltottak” száma ezekből az arányokból még jócskán le is vonnak.
  Bármennyire van szinte mindenkinek a környezetéből kellemetlen és dühítő tapasztalata, az összképet tekintve nincs a társadalom annyira vakon terelhető állapotban, mint gondoljuk. Jobban kellene bíznunk egymásban, szükség lesz rá, mert folyamatban vannak a nagyobb ügyek. A WHO-rémuralma, a CBDC, a készpénz eltörlése, a kiteljesedett zöld-őrület, a 15 percre korlátozott mozgástér, a totális megfigyelés, a mesterséges élelmiszerek és megfizethetetlen ivóvíz, a magántulajdonunktól való megfosztás, és még számtalan beteges képtelenség.

  1. “Összesen kb. 6.500.000 embert oltottak be legalább egyszer.”

   Inkább 7 millió felett – összlakosságra kivetítve 73.1 %; mivel a Jansen/J&J méreginjenkciótól eltekintve (1x – ld. szerencsétlen ex-tornász Csollány Szilveszter), a többi döfi alaphelyzetben 2x-i alkalmat jelent;

   a felnőttek esetében (18+) az alap (2x) holtottak aránya 82.4 %
   3. holtás 65.5%, 4. 17.5%, 5. (mert ilyen is vót) 2.5%

   forrás: https://vaccinetracker.ecdc.europa.eu/public/extensions/COVID-19/vaccine-tracker.html#uptake-tab

   1. Azután mégis rákerestem, nem volt olyan nehéz az adatokhoz hozzájutni. Azt hittem kaotikusabb adatközlésekkel fogok találkozni, itt az egyik első találat.
    Idei, februári adatok, amelyek lényegében a tömeges Covid oltakozási történet végére alakultak ki, tekinthetők „zárás közeli” állapotnak.

    Az összes oltott és a háromszor oltott valamivel még kevesebb, a négyszer oltottak majdnem csak a fele. Egyedül a kétszer oltottak száma több:
    https://www.napi.hu/belfold/covid-koronavirus-magyarorszag-elhunytak-fertozottek-oltottsag.767462.html
    Az átoltottságnak köszönhetően mérsékelten zajlik a koronavírus Magyarországon
    2023. február 15.
    A koronavírus ellen beoltottak száma 6 421 732, közülük 6 208 908-an a második, 3 904 788-an a harmadik, 423 608-an pedig már a negyedik oltásukat is megkapták – közölte a múlt heti összesített adatokat szerdán a Koronavírus Sajtóközpont.

    (Érdemes az egyébként rövidebb cikket egészében elolvasni, mert a további részében idén februárban még mindig a senki által már komolyan nem vett Covidos közhelyeket használja.)

    Ezekből a számokból a fő arány, a 73,1% nem jön ki.
    Egy személy akkor is egynek számít, ha két vagy három adagból és alkalomból állt az oltási „kúrája”. Itt az oltás(sok) felvételének hajlandóságáról volt szó, nem a beadott vakcinák darabszámáról. Ez mintha keveredne. (Különben egyedül a 3x oltottak esetében is lehetne hamisan azt mondani, hogy Magyarországon 3 * 3.904.788 = 11.714.364-en oltatták be magukat.)
    Az a lényeges teljesen el lett felejtve, hogy voltak direkt kötelezett és egzisztenciálisan alaposan sarokba szorított „kényszeroltottak” (és a jámbor idősek, gyerekek), akik közül rengetegen maguktól biztosan nem álltak volna oda. – A kényszerítősdi volt az egyik fő bajunk a Covid alatt: a kötelező maszkhasználat, távolságtartás, kijárási tilalom, karantén, oltási igazolás és az oltás sokaknak kikerülhetetlen felvétele mindvégig, nem?
    Nem pusztán statisztikáról írtam…

    1. Hagyjuk már ezt a “kényszerítést”… senkit nem kényszerítettek. Senkit nem fogtak le, hogy beoltsák. Senki fejéhez nem tartottak fegyvert.

     Voltak a könnyen terelhető birkák, a klasszikus parancskövető emberek és voltak a KICSIT makacskodó, nehezebben terelhető birkák, akikre elég volt egyszer keményebben rászólni és már mentek is a kijelölt irányba. Mennyire kellett parancskövető birkának lenni ahhoz, hogy azért menjen, mert a FŐNÖKE “kötelezte”?

     Ne felejtsük el, hogy MINDKÉT csoport birka volt… nem sokon múlt, hogy az ő birkaságuk miatt az oltás valóban mindenki számára kötelező legyen.

     A tendenciát pont hogy a VONAKODÓK tudták volna megfordítani. De ők inkább a vágóhídra mentek.

     1. Mondja ezt valaki, a ‘védtelenek nevében ‘, akit a védtelenek nem hatalmaztak fel erre. Javaslom, hallgassuk meg a védteleneket is erről egyenként.

     2. Így birka, úgy birka meg, aki azt hiszi, hogy nem birka.
      Igen, nagyon vegyes a kép (azt is leírtam), de az emberekről nem lehet lemondani. Nem csak rossz oldaluk létezik, és nem is annyian reménytelenek, mint terjesztve van. A többség folyamatos gyalázása helyett a megnyerésük lenne a cél. Nem is tudom, hogy éppen az Orvosok a Tisztánlátásért vagy az MVSZ és még számtalan más szerveződés és előadók, mi másért folytatnák a felvilágosító tevékenységüket, küszködésüket évek óta?
      Semennyire nem bízni a többi emberben, ugyanakkor a WHO túlhatalom, a CBDC, a megfigyelő állam stb. ellen beszélni teljesen értelmetlen, mert világos, hogy a sokak nélkül ezek akadálytalanul meg fognak valósulni. Nincs benne logika, inkább egy ellentétes szándék.

 7. A mai kor ‘ evidence based medicine’-je azt jelenti, hogy üres vitatkozás és propaganda a tények jelentésének felfogása nélkül, és azok üldözése, akik felfogják, és megmutatják a tényeket. Aki ma bizonyít, az nem tudományos, aki ma képzeleg, az tudományos.
  A jog és a politika, valamint az ‘orvoslás’ pedig a képzeletben él, ezen fekete mágia által elvarázsolva.

 8. Az ausztráliai szenátor. Gerard Rennick kérdezi a Pfizer-nek az emberét, hogy miért okoz a géntermékük Myokarditis/Perikarditis -t.

  Forrás: Pfizer-Mitarbeiter erhielten Impfstoff aus „Sondercharge“!
  https://uncutnews.ch/pfizer-mitarbeiter-erhielten-impfstoff-aus-sondercharge/

  Aztán Pfizer-ember elkezdi a meséjét, hogy a génlöttynek nagyobb a haszna, mint a kártékonysága és stb. blablával.
  Meg a globál szó is nagyon kihalatszik az ember beszédéből.
  De a szenátornak vagy 4-5-szer kellett megszakítani az embert, hogy a kérdésre válaszoljon és ne beszéljen mellé és
  ne kamuzzon. De a végén se jutott dülőre ezzel a megrögzött Pfizrenek az emberével.

  Aztán az is kiderült, hogy a Pfizer dolgozók nem azt a génlöttyőt kapták, mint a közönséges emberek.

  Aztán a Pfizer a kormánnyal kötött szerződéssel indokolva a felelőségre vonás alól is szépen kibújt.

 9. uborkaszezonbeli szemelvények a “hazai” médiából…egyelőre csak moderátóban –

  hozzászólás
  https://hvg.hu/elet/20230802_Kina_ujrakezdi_a_Covid_elleni_oltasi_kampanyt

  Helyzetértékelés a HVG-s patkánykolóniától – [A végsőkig kitartunk / No pasarán!]
  ‘Amit még ma is sokan érezhetnek: ez a hosszú Covid 12 leggyakoribb tünete’
  https://hvg.hu/tudomany/20230710_hosszu_covid_koronavirus_jarvany_tunetei

  https://www.portfolio.hu/gazdasag/20230803/baljos-jelek-emelkedik-a-szennyvizben-a-koronavirus-orokitoanyag-koncentracioja-631669

  https://www.portfolio.hu/gazdasag/20230802/ujjaeledhet-a-koronavirus-de-van-egy-jo-hir-is-631293

  1. A hazugságipari komplexum nagyon erőlködik, hogy még az utolsó cseppet is kipréselje a kovid-citromból, vagy már megkezdődött a prediktív programozás az őszi-téli kampányra, valami újabb kamuvírus-mesével vagy a réginek egy újabb – természetesen halálos – kamu-variációjával.
   Aki a náthaszezonban köhögni vagy tüsszenteni merészel, azt majd közellenségnek, felelőtlen nagymama-gyilkosnak nyilvánítják?
   Hacsak az emberek meg nem unják, és legyintenek az egészre. Apropó, hova lett a tavaly nyári majomhimlő? Érdeklődés hiányában kimúlt?
   Ha a következő kamuvírus és kamujárvány mégsem jön össze, akkor majd következik az idegen űrhajók kamu-inváziója, mint a háttérhatalom legutolsó adu ásza, ahogy azt Werner von Braun a halála előtt elmondta az asszisztensének?

 10. Vicclapba illő intézkedések a Semmelweis Egyetemen ( SOTE) még 2020 szeptemberében.

  Forrás: https://semmelweis.hu/korhazhigiene/files/2020/09/Teend%C5%91-pozit%C3%ADv-PCR-lelet-eset%C3%A9n-1-1.pdf

  Ebben ilyen mondatok szerepelnek:
  1) Amennyiben valaki PCR vizsgálata pozitív lesz, az első és legfontosabb teendője az az, hogy maradjon otthonában, ne mozduljon
  ki onnan, izolálja mag…
  2) KONTAKTUSKUTATÁS
  Azoktól a személyektől kell mintát venni, akivel a fertőzött a tünetek kezdete előtti két
  naptól a fertőzés diagnosztizálásának idejéig magas kockázatú kontaktusba került (a
  vizsgálatkérő lapon „KONTAKT”, kategóriát kell feltüntetni!)
  3) KOCKÁZATOK
  Magas kockázatú expozíció (szoros kapcsolat):

  A COVID-19 fertőzöttel egy háztartásban élő személy;
  Se a fertőzött, se a kontakt személy nem viselt maszkot;
  A COVID-19 fertőzöttel közvetlen fizikai kapcsolatba került személy (pl. kézfogás
  útján);
  A védőeszköz alkalmazása nélkül a COVID -19 beteg fertőző váladékával érintkezett
  személy (pl. ráköhögtek vagy szabad kézzel ért használt papír zsebkendőhöz);

  (
  Tehát olyan szakszavak fordulnak itt elő, hogy expozició.
  Mi az ?
  Tessék már nekem ezt elmondani !

  Meg hogy ráköhögott.
  Mert ha ez teljesül, akkor elindul a rendőrségi “kontakfelkutatás” !

  Meg olyan szavak is előfordulnak, hogy “érintkeztek”. Ami itt már, mint valami halálos bűnbeesésnek számít.
  Mert ha ez teljesült, akkor a rendőrség mindent felgöngyölít, “felkutatja a kontaktokat”.

  Hogy miért kell az idegen szót, mint kontaktot használni, azt nem lehet tudni ?
  Mert én ezt a szót nem értem, “nem tudni ánglus nyelvet”.

  Itt az embernek már az az szürreális érzése, hogy itt már a pure fasizmus világában csöppent bele.
  )

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük