Orvos üzen a gazdáknak!


Rumble: https://rumble.com/v1gx05b-orvos-zen-a-gazdknak.html

Videóban elhangzott linkek:

orvosokatisztanlatasert.hu/mit-akar-az-ellenseg-mi-az-az-uj-vilagrend/

szkitaegyesulet.hu

15 thoughts on “Orvos üzen a gazdáknak!

 1. Tisztelt Doktor Úr!

  Talán a témában az utóbbi idők legjobb és ahhoz képest legtömörebb videós előadását láttam és hallgattam végig.
  Minden pontnál ott a lényeg.
  A tüntetések, demonstrációk kezdettől fogva nem sokat értek. A globalista elit a legmocskosabb elvek szerint halad a tervezett úton.
  Ezért csak tényleg az ellenállás, azaz a harc a megoldás.
  Ez a harc lesz a végső, mely el fogja dönteni, hogy az emberiség túléli e a történelem legocsmányabb, leggonoszabb háborúját.
  Tisztelet az ellenállóknak.

  1. https://hirtv.hu/ahirtvkekhirei/ujabb-korlatozasokat-vezettek-be-maconkan-eddig-6-mazsa-oreg-harcsa-es-sullo-pusztult-el-2552370?utm_source=strossle

   Sajnos nagyon jól halad a halál aratása. Minősíthetetlen média és politikai magyarázkodással és látszatmegoldással a cikk alapján. Exponenciálisan kevés túlélési időnk van.

   Én a traktoros megmozdulást jó kezdeményezésnek értékelem.
   Dicséretes. Tavaly a bpi, azóta feltört, több extra órás álló dugókat okozó útfelújítások és metró leállítás az ellenkezés ellenére is megtörtént, hónapokig elhúzódott, ehhez képest ez a tiltakozás szabályos is lett volna, rövid ideig tartó.
   A kormány pedig kimutatta az erő hiányát. A traktorok vidéki leállítása erőszakosság, lefelé taposás. A kormány ebből már nem jön ki jól. Az erő tudtommal párbeszéd képes, és megtiszteli a másik felet.
   Azért az útonálló karhatalomnak is el kellene gondolkozni azon, hogy mit szeretne enni a jövőben. Ha ételt, talán a jó oldalon kellene állniuk.

   Ami közös képviselendő téma lehetne a saját témák megoldási javaslatának képviselete mellett az orvosok, tanárok, jogászok, termelők, szolgáltatók, bárhol dolgozók, tiltakozók között az az 5G, a haarp betiltás és az alkotmány helyreállítása a már a köztársasági elnöknek beadott indítvány szerint.
   Közös érdekből, valóban országosan, a csoportok vezetőinek az ügy melletti kiállásával, összefogásával.
   Álom?

   Az erő és a párbeszéd kiegyensúlyozásához felvetem
   ötletként a föld 49-51 százalékos megoszlású nemzeti állami (örök)-magán(magyar állampolgáré) tulajdonlását/szavazati jogát/befolyásolási képességét.
   Nemzeti természeti kincsek esetén nem vált be eddig se a 100 százalékos tulajdonlás, se a birtoklás, se a használati jogok.
   Az állami tanerő és eügy minősége is nemzeti kincs, de nulla képviseleti erő van a dolgozói oldalon. A tulajdonlás más elvű megoldása még nincs kipróbálva.
   Lehetőség.

  2. Ezzel a kommenttel csak egyetérteni lehet. Minden egyes mondatával.
   Tisztelt Doktor Úr!
   Köszönjük ezt a kitűnő, lényegre törő beszédet. Nagyon hatásos volt, bárcsak megfelelő fogadtatásra találna!

 2. Hallgassanak a Tisztelt Dr. Úrra! Nagyon szuperul összegezte a fő gondokat, problémákat, azok kiinduló gyökereit. Ha ezt az emberek többsége tudná és fel is fogná (befogadná), akkor ez a Föld már rég nem így működne és végre lakható lenne számunkra. Amíg a világ nem fog össze együttesen, addig ez csak egy nagyszerű terv marad, úgyhogy nagyon remélem hogy FELÉBREDTEK végre!

 3. Talpra magyar, hí a haza!
  Itt az idő, most vagy soha!
  Rabok legyünk vagy szabadok?
  Ez a kérdés, válasszatok! –

  a történelemben sok fordulópont volt. Az irányított folyamatok mindig tömegbázison alapultak, és azt hiszem kijelenthető , hogy mindkét irányban: a JÓ és a ROSSZ irányában is. Merthogy mindig a JÓ és a ROSSZ között zajlik a harc, az Isten és magukat Istennek képzelők között.
  Most, itt ebben az üzenetben is az előbbinek a platformjának alakulására történik egy Isteni felhívás. Ezen oldali bázis látszólag lassan alakul, de ez csak viszonyítás kérdése, merthogy a ROSSZ megalapozása gyakorlatilag folyamatosan történt az idők folyamán, így hatalmas előnyben vannak. Ugyanis az emberek többsége nem gondolta, nem gondolja, hogy ilyen mértékű gonoszság létezik a világban. Pedig DE.
  Viszont az internet valóban felgyorsította a világot, ez ebben is megmutatkozik: szépen alakulunk. És nyerünk, mint mindig, Mert, ha nem nyertünk volna, akkor már régóta nem lenne emberiség, abban a formában, ahogyan éltünk 2020-ig, semmiképpen. Igaz rengeteg az áldozat, rengeteg a pusztítás, mert a sátán ezt tudja csak, de azért a büntetés nem szokott elmaradni.

  Tamasi Dr, megint kiosztott egy újabb bátorság és remény tablettát, amit nyugodtan bevehetünk. Ez az eddigiekhez hasonlóan csak hasznunkra válik.

 4. https://youtu.be/m5ZzMWQtA30
  E videóban a mélymulcsos termesztésről és a termő Föld regenerálódásáról van szó 🙂
  ÁLDÁS rátok, Gazdák, Gyógyítóink!!!
  Együtt, egymást megbecsülve… a Földet, a természetet megbecsülve…
  Legyen az ételed a gyógyszered!
  Amíg az élelmiszeripar, a vegyipar és a gyógyszeripar együttes, kizárólagos kartelljében éltek, pusztulásra ítéltettek s az otthonotokat, amelyet annyira szerettek, szintén megmérgezik a vegyszereikkel, a kötelező állatgyógyszerezéssel… az emberekről nem is beszélve. Látjátok. Mi is látjuk.
  Látjátok hova tart a folyamat. Védjétek meg hát a Földet!
  Őszinte tisztelettel
  Krisztina

 5. Az a szomorú ebben az összefogás dologban, hogy mindenki a magához való csatlakozást szeretné, nem pedig ő maga csatlakozik. Mindenki vezető akar lenni. Így nem lesz összefogás, így elbukunk.
  Üdvözlettel,
  B. János

 6. Ezek az ún gazdák nem gazdák. A gazda, a föld gazdája. Ezek nem gazdái, hanem kifosztói, tönkretevői, kizsigerelői a földnek. A traktorokkal többezer hektáron monokultúrákat termelő emberek, már rég nem gazdák, hanem üzletemberek. Céljuk nem az egészséges élelem megtermelése, nem az ország jövőjének megteremtése, nem a gyermekeik és unokáik jövőjének megteremtése!
  Valójában azzal, amit “mezőgazdaság termelés” csúfnévvel művelnek, azzal telibesz*rják, sőt szétb*sszák mindezeket: az ország, a gyerekeik és unokáik jövőjét.
  Miért is tüntetnek ezek? Hogy a pénzükből jusson nagyobb traktorra?? Hogy még több gmo, agyonhibridizált fos gabonát termeljenek? Hogy még több méreggel, műtrágyával zsigereljék a földet?
  Ugyan már!
  Valóban ezek azt se tudják miért tüntetnek, pontosabban nem merik bevallani: a mai profitért, a pillanatnyi haszonért, a jövő feloldozásával. Én falun laktam számtalanszor beszéltem ilyen emberekkel: ezek nem gazdák! Nem magyarok! Sőt, legtöbbjük már embernek se nagyon nevezhető.

  1. Igen, abban is kellene változás, hogy a termelőből jó gazda legyen. Tisztelet a kivételnek.
   Nemrég sokkot kaptam egy cikktől, ami bemutatta a 24 órában 5G nyomkövető nyakörvet!!! viselő szarvasmarhák ‘modern’ istállóit, és az általam ettől állatgyűlölőnek minősült tulajdonost.

 7. https://www.szilajcsiko.hu/single-post/vandana-shiva-igy-gyozzuk-le-a-nagy-ujrainditast

  Ezt most találtam a témához.
  Azért is tetszik, mert a filozófiai alapokról is szó esik benne. Elhangzik, hogy a reteszt buta, önző, néhány ember találta ki. (Egyetértek. Na nehogy már a világ lesüllyedjen a szintjükre, és az alá.)
  Annyit tennék hozzá, hogy a föld meg tud gyógyulni, de az időszükségleten kívül ehhez az értő emberi kéz munkája is szükséges. Ezt elfelejti hozzátenni az illumi. (Mérgezett föld című film) Bizonyított, hogy a gép+műtrágya+mű egyéb kombó az élet pusztulás receptje.

  Egyéb hírközlésekben pedig annak hangoztatása hiper cinikus, egyes “szakértőktől” megmondva, hogy majd szárazság tűrő (víz nélkül termő ???) növényeket termesszünk inkább. Aha.

 8. Ellenallas? Osszefogas? Ugyan mar, valaki fejtse mar ki, hogy ez valojaban mit jelent!? Aki egy varosban el az hogy fog ossze a szomszedjaval a 4.-ik emeleten hogy majd egyutt fognak termofoldet aratni az 5nm-es erkelyen!?

  Legkozelebb a viz arat fogjak megemelni. Mit fogsz csinalni amikor egy palack viz 1000 forint lesz? Hogy fogsz “ellenallni”!? Ugy hogy nem veszel vizet!? Esetleg ellopod a boltbol!? Komolyan magyarazza meg mar valaki, hogyan fogsz “ellenallni” ha a palack vizet felemelik 1000+ forintra!? Hogy csatlakozol ehez vagy ahoz a csoporthoz!? Micsoda marhasag – mar bocsanat. Hogy fogsz “ellenallni”!? Hogy a “talpra magyart” meg a “himnuszt” enekelgeted!? Na azzal aztan sokra fogsz menni.

  Hogyan szabadultak meg Hitlertol? Hogy himnuszt meg talpra magyart enekelgettek/szavaltak!? Regen a gazembereket elkaptak es felakasztottak. Ezt kell tenni Klaus Schwab es bunbandajaval is! Video keszitessel, szavalassal, enekelgetessel, ilyen-olyan kis csoportokhoz valo “csatlakozassal” szart sem lehet elerni.

  Meltanyolom a doktor ur kitartasat, de hagy kerdezzem meg. Eddig mit ert el a csoportjaval es a kulfoldi orvosokkal? Hany vilaggazdasagi forum korrupt embereit tartoztattak le es kuldtek bortonbe? Mi az amit az uj vilagrend kialakulasa ellen eddig elert? Eddig semmilyen eredmenyt nem latok. A bunosoket el kell fogni es bortonbe tenni, vagy kivegezni. Csak ezzel lehet ezt a folyamatot megallitani. Bar lehet arra is varni, hogy Jezus majd leereszkedik es csodat tesz. Kivancsian varom mikor teszi ezt meg…

  1. Igazad is van, meg nem is. Igazad van, mert itt fotelhőbörgéssel semmire se lehet menni. De sajnos ezek már nem azok az idők, amikor egy forradalommal el lehet intézni a dolgot. Ha most a magyarság teljesen fellázad forradalmilag a Great Reset ellen, akkor elsöprik végleg és villámgyorsan.
   Itt nem puskákkal lőnek hanem cunamival, földrengéssel, vulkánkitöréssel és tornádókkal. Ha azt mondod, ezt ők tették, ezer média fog éjjel-nappal összeesküvés elméletezni. És a nagy többség el fogja hinni. Szóval ennek sajnos nincs itt az ideje. Amit most lehet tenni, hogy megismerjük igaz múltunkat, igaz szerepünket a történelemben, igaz küldetésünket. Ha ez megvan, akkor a hasonlóan gondolkodó emberek példamutató élettel mutatják majd meg, mit lehet tenni még ilyen körülmények közt is, egymásra találnak és igen, kis közösségekben, összefogva fognak cselekedni, nem beszélni. Magfalva lehet egy jó kezdeményezés, kiszélesedhet és elterjedhet.
   Nincs más esély.
   A rendszer omlani fog. És amikor omlik, akkor azok a fegyverek, amikről beszéltem egyszer csak elérhetetlenek leszek: vagy a polgárháborúk vagy az energia hiány miatt. Na akkor kell majd fellépnünk. És addig? Ki kell bírni. Sajnos szenvedni kell. Ez ellen semmit tehetünk. De felkészülhetünk testileg, lelkileg, szellemileg a legrosszabbakra, egymást segítve.

   És valóban a társadalom 95%-a már réges-rég majom szinten él, vagy disznó szinten (lásd valóság show-k szereplői). Ezekkel nem lehet összefogni, csak olyanokkal, akik látnak a világban, példát mutatnak a helyes életvitelből és ismerik népünk múltját, szerepét és küldetését. Kevesen vannak nagyon kevesen. Magamat se sorolnám ide, hiszen rengeteget kellene még tanulnom és lehet hogy már késő. De látom mi a cél, mi felé kell haladni. És a tábor ha lassan is, de növekszik, el fog jönni az idő, amikor egymásra találnak, találunk. Ez a reményünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük