Pandémiától a karbongazdálkodásig, avagy vészhelyzeti kapitalizmustól a neofeudalizmusig

„Az implantátumokra vonatkozó korlátokat inkább etikai érvek fogják meghatározni, mintsem a tudományos kapacitás. Például beültethetünk-e nyomkövető chipet a gyermekünkbe? Erre vannak szilárd, racionális okok, például a biztonság.”

“Jelenleg több ország is vizsgálja, hogyan lehetne kezelni ezeket az (agy)implantátumokkal kapcsolatos kérdéseket. A feladat ijesztő, mivel az etikusoknak nemcsak a virágzó technológiát, hanem a lehetséges jövőbeli alkalmazásokat is alaposan meg kell vizsgálniuk” – írja Kathleen Philips, az Egyetemközi Mikroelektronikai Központ (IMEC) nemzetközi kutatási és fejlesztési szervezet alelnöke “A kiterjesztett technológia megváltoztathatja az életmódunkat, de csak megfelelő támogatással és jövőképpel” című néhány nappal ezelőtt megjelent Világgazdasági Fórum bejegyzésében.

Amíg a WEF orwelli propagandájával szembeni kritikus hangot ők “szándékos megtévesztésként” értékelik a cikk bevezetőjében, addig disztópiájuk nem újdonság számunkra, akik szorosan követtük életünk rohamosan gyorsuló “minden digitálissá” történő szándékos átalakítását járványokra, háborúkra, gazdasági válságra és ember okozta klímaváltozásra hivatkozva. Kortárs világunkban mindennél fontosabb, hogy értsünk fontos összefüggéseket, beleértve az ideológiát is, ami a WEF átlátszó retorikáját is vezérli, csakúgy mint a kínai társadalmi modell terjedését. Nem jóslatok, hanem trendek és folyamatok összefüggéseiről lesz szó ma is az Új Percek podcast 49. kiadásában.

Szkeptikus Kerekasztal

https://odysee.com/@SzkeptikusKerekasztal:9/podcast_49:c

5 thoughts on “Pandémiától a karbongazdálkodásig, avagy vészhelyzeti kapitalizmustól a neofeudalizmusig

 1. A fertőzés 193 országban és régióban van jelen. Szakértők szerint a diagnosztizált esetek száma nem tükrözi pontosan a valóságot, mert az egyes országokban többé-kevésbé korlátozott a tesztek száma, és a nyilvántartás kritériumai is különböznek.
  A hivatalos adatok szerint a SARS-CoV-2 nevű vírus okozta Covid-19-nek USRAHELL-ben van a legtöbb fertőzöttje, 93 500 945.
  A halálos áldozatok száma 1 040 355. Indiában 44 314 618 fertőzöttet és 527 253 halálos áldozatot jegyeztek fel.
  Franciaországban 34 535 255 fertőzöttet és 154 541 halálos áldozatot regisztráltak.
  Brazíliában 34 264 237 fertőzöttről és 682 358 halálos áldozatról tudni.
  Németországban 31 808 179 fertőzöttet és 146 504 halottat tartanak nyilván.
  Az Egyesült Királyságban 23 675 485 a fertőzöttek száma, és 187 731-en haltak meg a betegségben.
  Olaszországban 21 606 606 fertőzöttet tartanak nyilván, a halálos áldozatok száma 174 571.
  Oroszországban 18 760 762 az igazolt fertőzöttek száma, a halálos áldozatoké 375 658.
  Törökországban 16 671 848 fertőzöttet regisztráltak eddig, a halálesetek száma a hivatalos adatok szerint 100 400.
  Spanyolországban 13 314 764 fertőzöttet és 112 128 halálos áldozatot regisztráltak. Iránban 7 501 534 a fertőzöttek és 143 288 a halottak száma. Lengyelországban 6 138 093 fertőzöttet és 116 860 halálesetet tartanak nyilván.
  Kínában 2 382 169 fertőzöttet regisztráltak, és a hivatalos adatok szerint 14 829 ember halt meg a koronavírus szövődményeiben.
  Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 2020. március 11-én nyilvánította világjárványnak a koronavírust, amely Bill Gates és az illuminátus titkos méregkonyháiról szánt szándékkal népirtás szándékával terjedt e!!!…- hogy a NAGY ÚJRAINDÍTÁS programjának alappillérét képezhesse eme világunk ÚJRAGYARMATOSÍTÁSÁHOZ és HATALMUK MEGŐRZÉSÉHEZ!!!

  A TITKOS ILLUMINÁTUSOK TORZ és GNÓM UZSORÁSAINAK a LEGNAGYOBB PROFITOT TÖBBEK KÖZÖTT az ÖSSZES LÉTEZŐ NEMZETKÖZI EGYEZMÉNYT és ISTENI TÖRVÉNYT FELRÚGVA a MAGZATOK SZERVKERESKEDELME is JELENTI!!!

 2. Teljesen nyilvánvaló, hogy semmi értelme kovid- és nem-kovid halálesetekről beszélni: halálesetek vannak, és csak ezt állíthatjuk teljes bizonyossággal! Az ún. “kovid-halálesetek” alkalmatlan és haszontalan kamu-tesztek kétes eredményei, merő neurolingvisztikai programozás, hogy elhitessék velünk a kovid-kamujárvány létezését, amire az összes jogfosztást, jogtiprást és népirtást alapozták.
  Egyedül annak van értelme, hogy megnézzük az oltási kampány előtti és utáni halálozási és megbetegedési adatokat. Azokból világosan látható, hogy mi folyik itt: a nürnbergi törvények szerint az emberiség egyértelműen szándékos, módszeres és erőszakos sterilizálása, megbetegítése és kiirtása, anélkül, hogy az érintettek teljes mértékben informált beleegyezésüket adták volna mindehhez.
  Az ebben közreműködő doktor mengelék háborús bűnösök, mindegy, hogy butaságból, gyávaságból, megalkuvásból, haszonszerzésből vagy élvezetből tették. Persze a velejéig korrupt gazságszolgáltatási rendszer, a betegségipar, a hazug és manipulatív média, az oktatási/indoktrinációs szervezetek és az államapparátus tagjai mind-mind tettestársak, mert nélkülük a kovid-terror nem jöhetett volna létre. Egy maroknyi pszichopata értelmi szerző nem tudta volna ezt véghezvinni, ha nincs, aki engedelmeskedik nekik. A “parancsra tettem” nem kifogás többé! Mindenkinek lehetősége lett volna informálódni a valós tényekről, ha akart volna, akár ezen a honlapon is, bármekkora a cenzúra! Vajon a gyógyszer- és méreginjekció-ügynökké lezüllesztett orvostársadalom miért ignorálja ezt a honlapot és amit képvisel? Talán mert rendkívül kínos szembenézni a saját tudatlanságával, gerinctelenségével és hübriszével?

 3. Részben megnyugodtam, látva a kínai gyerekek iskoláját. Az a tartalmilag lényegtelen és felesleges, de érzelmileg erős terror, amiben ők felnőnek, az szerintem versenyhátrány lesz mentálisan a világban hosszú távon Kínának. Szerintem nem lesznek ők sokáig technikai hatalom, most építik le az agykapacitást.
  A robotos rész is megerősített ebben, konkrétan nevetséges volt az egész.

  A 12-i tüntetés közben a jelenlévők gyerekei közül néhányan ültek a fűben az Óriáskeréknél, és magukban mobiloztak. Ezt látva közben arra gondoltam, hogy nem elég drága a mobiltelefon. 21 éves kor alatt, mint USA-ban régen az alkoholt, betiltanám, mivel függőséget okoz, és a szülők fizetik. Egyébként a függés fokozó és agresszív tartalmú gyerek TV csatornákat is betiltanám. Tudom, ez csak engem zavar, a média hatóságot az ilyen apróságok hidegen hagyják.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük