Vakcinák – A méreg, ami megöl Téged!

https://rumble.com/v28bdrq-vakcink-a-mreg-ami-megl-tged.html

A “The Jab – It’s Poison And Will Kill You” című videó magyar fordítása
Poornima Wagh, PhD

Mi van a vakcinákban, hogyan hat a szervezetedre, és miért kerüld el mindenáron?

18 tudós felfedi az igazságot.

Megvizsgálták a vakcinák összetételét mikroszkóp alatt.

23 thoughts on “Vakcinák – A méreg, ami megöl Téged!

 1. Tegnap is volt egy “esetem” a kedvenc élelmiszerboltomban ahol vásárolni szoktam.
  Előzmény: Az 50-es éveiben járó Vera (pénztáros) még tavaly megkapta a 2 szúrást (a család nyomására vállalata), és ezt követően elég hamar jelentkeztek a “mellékhatások” nála. Úgy nyár közepén eltűnt, majd ősszel, szeptemberben találkoztam vele, és azt mondja: „Küzdök az életemért” Kiderült, hogy rákos, és a becsületes orvosok (van még ilyen!) megsúgták: “az oltástól van”.
  TEGNAP: Kerestem a boltban, de nem találtam szeptember óta, és tegnap sem. Viszont két kolléganője is mondta, hogy ha telefonon tudnám is hívni, már nem tud a telefonba beszélni, bár még valószínűleg él. (nemattólvan? konteó?) Nyilvánvaló a dolog valódisága, ugyanis TÖBB ismerős, közvetlen ismerős, is hasonlóan járt, vagy rosszabbul, mert már nem él.
  A dolog érdekessége, hogy az egyik oltott kollégájával elbeszélgettem vagy 5 percet, és érveltem neki. De látva a “bizonytalanságát” azzal zártam: „Mindenki higgyen amiben akar.”
  Igen!
  Van aki a sok-sok-sok eset bizonysága ellenére még mindig “Piroska és a farkas” szintjére teszi a VALÓSÁGot, mintha arról mesélnének, hogy a farkas gyomrában egyben ott volt a nagymama. A mese többi részét mindenki ismeri.
  Ám a “Korona história” nem mese!
  Az igaz, hogy forgatókönyve van, de nem színházban adják elő.
  Sajnos nem :((

 2. Látszik a fény az alagút végén.
  A sok kezdeményezés az oltás tartalom megfejtésére vonatkozóan összeállt.
  Kiderül, hogy a kár nem oltási kár. Sem önkéntes ‘tájékozott’ beleegyezésen alapuló gyógyszerkísérlet kockázata.
  Mérhetetlen csalás, halmazati élet elleni károkozással.
  Várom a jogászok reakcióit, és remélem, végre ébrednek, és megtalálják a számonkérést lehetővé tevő paragrafust.
  Szerintem beleköthetetlenül világosan és érthetően van bemutatva ehhez az oltás -betegség ok-okozatiság, a csalás rész, hozzáértőktől.
  Nagyon várom az itthoni jogi rendezést, aminek kettős mérce kizárásával kell lezajlani.
  Megbocsátást egyébként tőlem senki nem fog kapni az elkövetők közül, ha valaki esetleg várna a jogon kívül erkölcsi rendezést. Ezen a mostani oltásosdi károkozáson nincs mit megbocsátani, megbocsáthatatlan.
  Ahogy már az is az, hogy kicsiként engem is kötelezően oltottak.

 3. Nem csak a vakcina:

  https://uncutnews.ch/wie-covid-patienten-aus-profitgruenden-starben/
  Hogyan haltak meg a COVID betegek a profitért

  2020 májusától egyértelművé vált, hogy a COVID-19 betegek lélegeztetőgépre helyezése halálos kockázatot jelent. Mégis, több mint három év elteltével még mindig ez az ellátás standardja.

  2020 májusától a COVID-19 betegek lélegeztetőgépekkel történő lélegeztetésének általános gyakorlata halálos ítéletként jelent meg. 2020. április 9-én a Business Insider arról számolt be, hogy New Yorkban a lélegeztetőgépen lévő COVID-19-betegek 80%-a meghalt, ami miatt számos orvos megkérdőjelezte a használatukat.
  Az Associated Press hasonló jelentéseket tett közzé Kínából és az Egyesült Királyságból. Egy brit jelentés 66%-ra tette ezt az arányt, míg a kínai Wuhanból származó kis tanulmány a halálozási arányt 86%-ra. Thomas Renz ügyvéd által 2021-ben bemutatott adatok azt mutatták, hogy a texasi kórházakban a betegek 84,9%-a halt meg több mint 96 órás lélegeztetőgépen töltött idő után.
  Az általam ismert legalacsonyabb adat 50%. Tehát az összes lélegeztetett COVID-beteg 50-86%-a meghalt. Összehasonlításképpen: a múltban, a járvány előtt a lélegeztetett betegek 30-40%-a halt meg.

  A dolgok még perverzebbekké válnak, ha figyelembe vesszük, hogy sok „COVID-eset” olyan beteg volt, akinek a PCR-tesztje csupán hibásan pozitív lett.
  Nem volt bennük COVID, de azért kiszellőztették őket, köszönhetően annak a megalapozatlan elméletnek, miszerint előfordulhat tünet nélkül fertőző COVID-19. A kórházak is hatalmas ösztönzőket kaptak arra, hogy Covidosnak diagnosztizálják a betegeket – függetlenül attól, hogy valóban megvan-e a betegség, vagy sem –, és lélegeztetőgépre helyezzék őket.
  (…)

  1. Nem kell messzire menni a lélegeztetőgépek guillotinként történt használatának megállapításához:
   https://index.hu/belfold/2021/04/01/mok-egyes-helyeken-aki-lelegeztetogepre-kerul-alig-van-eselye-a-tulelesre/

   a 95%-os halálozás ellenére az Orvosi kamara nem tett semmit. Mármint valami szakmailag hasznosat.

   Németországban az eü miniszter “máris” észrevette, hogy 36%-os a szokásosnál a többlethalálozás, és azonnal mutogatni kezdett a névtelen tudósokra, akik rossz tanácsadói voltak, és rájuk hallgatott. Pedig szakoktatásban ő is részesült, tehát -papíron legalábbis- nem volt ő sem tudatlan.
   https://www.europereloaded.com/karl-lauterbach-admits-mistakes-as-excess-mortality-in-germany-is-36-above-normal/

   Mi azért nevesíteni tudnánk a mi “névtelen ” tudósainkat, álmunkból felriasztva is: Merkely, Szlávik, Rusvai, Kemenesi, Jakab, Boldogkői, Müller C, … Rájuk vajon ki fog mutogatni, és MIKOR?

  2. A hibbant agyú Svájc most meg madárvirus cirkuszt játsza meg.
   Meg a PCR-tesztet nem akarják elengedni.
   A házi baromfit a “fetőzőtt területen” nem szabad kiengedni. Meg minden gyanús esetet be kell jelenteni a “kopfzieher”-eknek.
   Meg a szennyvízből való korókozók “korai” kimutatását szorgalmazzák.

   Állítólag egy külföldi út útán a PCR-teszt kötelező lesz, külömben nem engednek be az országba. És már az állam nem fogja
   fizetni a maffia banda egekben lévő üzletét. A kedves hozzászoló S.G. meg azt mondja, hogy az ilyen hozzászolásoknak
   nincsen értelme. Inkább a bennünket a nyomorba döntöket kellene “tökön rúgni”. De az is látszik a Budaházy György peréből,
   hogy az sem nagyon járható út. Mivel a legtöbb honfitársam még mindig alszik.

   https://szmm.substack.com/p/magyar-feliratos-video-the-stew-peters?utm_source=substack&utm_medium=email#play

  3. Kiskunhalasi mobil járványkórház

   https://www.facebook.com/koronavirus.gov.hu/posts/129032122040351/

   Ez most csak 150 személyes kórház a depressziós ( az intézkedéseknek ellenálló ) személyek kezelésére.
   De hamarosan 5000 személyes mobil járványkórházat is ki tudnak alakítani a vitéz úrak.

   Van ilyen, volt ilyen ?
   Vagy ez csak egy rémálom ?

   És a forrásban szereplő személyek nem is valósak, vagyis csak dublőrők ?

  4. Segítséget kérnék, a rumble-t a fr.kormány letiltotta, más elérhető linket keresek a fenti videó megnézéséhez, de nem találok magyar feliratosat. Köszönettel.

 4. Ha a jövőbe tekintek látom, hogy az az elvetemült, aki fecskendővel mer közelíteni felém. az be lesz oltva, de alaposan. Erre a kijelentésemre korlátlan idejű garanciát vállalok. Most nyomtam össze a fogáserősség mérőt jobb kézzel, 128 kilogrammot mutatott.

 5. So called “VIRUSES” DO NOT (actually) EXIST ! So WHAT really IS MAKING US SICK.. (Dr. Tom Cowan)
  https://www.bitchute.com/video/inIOVK7Hw4hv/

  A legutóbbi videó fő témája az, hogy az exoszóma miért nem tekinthető vírusnak. Ez a téma is, többek között, továbbra is az érdeklődés középpontjában van, viszont most nem ezt szeretném részletezni, hanem néhány egyéb olyan rövid részt, ami a mérgezésekhez, a toxikus összetevőkhöz és a rezonanciához kapcsolódik valahogyan.

  23:16- 25:04
  Ez a rész abból indul ki, hogy ha valaki majomhimlő tünetet produkál, az eredhet sugárterhelésből, és a vizsgált kérdés az, hogy ez a terhelés lehet-e fertőző, vagy helyesebben szólva átvihető másra?
  Válaszként bemutatásra kerül egy régi szabályozás erről. Például hogy 3 napig a sugárfertőzött ne készítsen ételt másnak, 16 napig ne legyen 6 lábnál közelebb másokhoz naponta 30 percnél többet, kerülje a szexet és aludjon egyedül. Természetesen nem egy organizmus, nem egy kórokozó a betegség létrehozója. A sugárzásnak a másokra átvihetősége régóta ismert jelenség.
  Ha valaki rák kezelés vagy diagnosztizálás miatt radioaktivitással találkozik, és utána más emberekkel is, a környezetben levők is tudnak sugártehelés okozta tüneteket mutatni.
  Az oltásnál ez a jelenség nem bizonyított, de elképzelhető, hogy így van.

  41:02 -42:50
  Ennél a pontnál az a kérdés merül fel, hogy a Lyme-kór fertőzés-e?
  Napjainkig nem találtak kórokozót a Lyme-kórban szenvedőkben, de a minket megcsípő rovarok (mint a kullancs is) váladékában több, mint 100 enzim és fehérje van, és ezeken kívül megtalálható biológiailag felhalmozódott toxikus arzén is. Amikor a nyállal együtt ez az arzén átkerül a megcsípettbe, az áldozat kiürítési reakciót fog mutatni kiütésben és gyulladásban megnyilvánítva. Ezt mégis bakteriális fertőzésnek fogják diagnosztizálni, és antibiotikumot adnak a további kiürítés megakadályozására, amit szintén ki kell majd üríteni, és az eredeti mérgezés kivezetés nélkül megmarad.

  44:00-45:49
  A téma ezen a részen a bélférgek funkciójának bemutatása, ami a nehézfémek bioszűrése a testben. A bélférgek a szennyezésekre, a mérgekre, és különösen a nehézfémekre érzékenyek a környezetükben. Ha a férgek valahogy bekerülnek a testbe, akkor segíteni fognak kiszűrni a nehézfémeket. Ők az elsődleges védelmünk a nehézfém mérgezések ellen. Jelenleg pedig a féreg kihajtással (pl. Ivermectin) a fémek ürítése is megnehezedik, és a féregirtótól is meg akar majd szabadulni a test. Pedig elsődlegesen a fémek egyensúlyának kellene helyreállni.
  (Például a TBC-hez is kötődik fém mérgezés és fém hiány is. A betegek esetén kimutatták, hogy a cink, szelén és vas koncentráció szintje náluk jelentősen alacsony volt, miközben a mérgek: az arzén, ólom és réz koncentráció a kontrollcsoporténál jelentősen magasabb volt.)

  51:30- 53:20
  Az utolsó toxikussági példa a malária szúnyogokkal kapcsolatos. Mivel egy éjszaka alatt akár 300 kilométert is repülnek, gyorsan tud távoli területeken is hirtelen kialakulni a csípések miatti betegség. Afrikában különböző ’láz’ elnevezést kap a szúnyogcsípés következménye, amit különböző vírusoknak tulajdonítanak, és amire különböző kezelések készülnek. De a tünetek nagyon hasonlóak mindegyik esetben. A tünetek különbözősége igazából attól függ, hogy milyen biotoxinoknak, főleg arzénnek vannak az adott élőhelyeken kitéve a szúnyogok.

  1. A videó megtekintéséhez a rumble-n (a fr.kormány letiltotta) kívüli más elérhető linket keresek, de nem találok magyar feliratosat. Ha valaki tud, kérem segítsen.

   1. Kedves Gabi,

    Magyar feliratos Dr.Cowan videó tudtommal nincs.
    Sőt a könyvei se kaphatóak magyarul (talán egy).
    Én véletlenszerűen szoktam őt hallgatni.

 6. Ha valaki tud, kérem segítsen, rumble-n kívül (a francia kormány letiltotta a használatát ) más elérhető linket keresek, de magyar feliratosat nem találok. Köszönettel

 7. A paraziták mindig velünk voltak, nyilván immunállapot függvénye mennyire szaporodnak túl – kiszorítva a normal flóra élőlényeit.( mennyi férges kisgyermek volt a háborúban s utána?)
  Nyilván ha nehézfémmérgezés éri a szervezetet akkor azok amelyek a fémet ” szűrik, transzformálják, bontják” roppant teret kapnak és felszaporodnak. Ezzel egyidőben pedig azok amelyek érzékenyek a savbázis egyensúlyra ( a nehézfémek savas tartomány felé tolják a szervezetet), azoknak lecsökken, elpusztul a kolóniája. ( de mindig újra képesek kolonizálódni ha olyan környezet adódik – azaz megszabadult a test a toxikus anyagoktól,)
  Tu. mindegy hogy a nehézfémterhelés injekcióból jut be vagy belélegzéssel, bőrön át… ugyanaz a hatás. Persze ha az immunbástyákon találkozik vele ( nyálkahártya bőr stb) nyilván helyben ott már ki tudja csapni magából a test – míg beszúrva vérkeringésbe s onnan direktben a sejtekhez , szervekhez kerülnek.
  Félreértés ne essék- egyik sejt aztán másiknak adja át a nehézfémet az életciklusban. Ugye sejtből infoáramlással lesz új sejt de pl az alu mindig marad. Alcheimer, vagy autizmussal élők agyában mind megfigyelhetö volt ( boncolás).
  Mégis, miért kell parazitairtás?
  Amennyiben jól meghízik a kolóniánk, na akkor minden borul a szervezetben. Tehát az ivermectin és egyéb parazitairtó gyógynövények jót tesznek abból a szempontból, hogy segítenek az immunrendszernek ( mintegy tehermentesítik) – miközben az elhalt parazitákat üríti is a test. Na az se kismiska ám. Mindig kell diéta ill máj vese stb erősősésre is gondolni! És mindeközben az immunrendszer megtanulja felismerni és hatástalanítani a “dolgot”. Így akármilyen paraizé is teng túl bennünk megtanulja karban tartani a test.
  Hogy honnan kerülnek belénk? Sztem – mivel a paraziták és férgek teljes genomját jól ismerik, pontosan feltérképezték már – na lehet találgatni. Sztem szélsimán befertőzték az akár módosított petékkel az oltóanyagot. Nyilván nem mindenhol és mindegyiket, de azt tudni illik hogy utána ha felszaporodik az emberben és élettevékenységet folytat- a petéiket mindenhova szórni fogja a gazdatest.
  Mivel már mindent el tudok képzelni sztem ez az amivel biológiai fertőzést ki tudnak váltani egymásban az emberek…s hogy hol milyen táptalajra lel a paracucc na az immunállapot és toxikus terheltség függvénye.
  Ja hogy szeretik a fémet enni? Nah vajon lehet e köze akkor pl az óriás menny nanografénnak vagy társainak a történethez? Tán még “test”építésre is alkalmas lett nekik a sok toxikus fröccs? Netán mivel az is benne van a képben h a paraizék átveszik a gazdatest degrendszere felett a hatalmat – Pl a candidagomba ugye azt eteti a gazdájával ami neki kell…cuuukkkooor stb… hát és a grafén miatt még reagálni is fog a környezeti energiahatásokra? Hmmm
  Nem mondom hogy megleltem az igazságot. Egyet találtam. Ez működik. Olyan teák pl amik hatóanyagait nem kedvelik a parák. Egy egy hónapos kúra után alkalomszerűen de ha sok ember közé megyek mindig emlékeztető és ez segít kialakítani az immunitást is. Idővel. De az idő most nekünk dolgozik.
  Az hogy átérezzük- vesszük egymás rezgésinfóját- igaz. De visszafelé is. Ha mi jól vagyunk, átragyogjuk az ő khaoszukat. Is. A fény erősebb!
  Persze a tücskök bogarak etetésével ez halmozódni fog. Azokban is sok a maradvány… mondják. Hogy ez igaz e vagy sem- vagy csak majd erre fogják h megeszik a paraziták az embereket? Kiderül majd. És igen elektroszmog ellen szinte mindenhol kell védekezni már. Ez most szintén túlélés.
  No mi egyenlőre élünk 🙂

  1. Igen, szerintem is olyasmi lehet a megoldás, hogy egy fém méreg megkötő, oldó, kivezető, akár növényi, ásványi, egyéb anyag, vagy információ egyben kiviszi a belső lakótársat is.
   De amíg van szükségtelen fém bennünk, addig az bizony talaj vagy fogékonyság lehet a társbérletre. -:(
   Remélhetőleg még Dr. Cowan is fog a jövőben foglalkozni a témával.

 8. Ez mind szép és jó, vizsgálják a vakcinákat…
  Úgy tudom, hogy egy bizonyos párt saját vizsgálatot indított, fertőzötteket betegeket vizsgálnak, hogy megtalálják a vírust és kiderítsék mesterséges-e. Azóta is hallgatás. Kérdés, hogy találtak-e valamit vagy éppenséggel nem találtak semmiféle vírust??Még mindig csak a BBC állítása kering a világban akik meginterjúvolták a vírus állítólagos izolálóit, akik elmesélték micsoda élmény volt látni a vírust -és s tüske fehérjét…. viszont azóta se tudott produkálni egyikük se, se fényképet, se videó felvételt erről. Mi több a BBC riportere nem is kérdezte ezt meg. Akkor se, azóta se.

 9. Úgy egészében egyszerre jó, meg zavaros is, válogatni kell a mondatokat, és többször megnézni, hogy felfogható legyen, pontosabban érthető.
  Minden ellentmondásával együtt ( nem szoktam átsiklani lényegtelennek látszó dolgokon ), a kulcsmondat az 1 óra 2 perc 40 másodpercnél van, szerintem, és eléggé biztos vagyok benne !!!

  RÖVIDZÁRLAT A TESTBEN !!!

  Képzeljék el a következőt ! Tegyenek be elektromos eszközbe a szükséges polaritással ellentétesen akkumulátort, és helyezzék áram alá ! De furfangos módon, és kellő biztonságos távolból ! Ha csak kigyullad, már jól jártunk, de ha felrobban, és szétrepül, már kevésbé. Az, hogy felrobban, az egészen biztosan megtörténik !!! Természetesen a rombolás mértéke az áramerősségtől és a feszültségtől függ, de megtörténik !

  Ugyanez játszódik le a testben, a bejuttatott “anyag” bipoláris jellege rövidzárlatot okoz a test különböző szerveinek potenciáljai között, ami hibás működést okoz, gyakorlatilag pont ugyan az történik, mint a fordított polaritással behelyezett akkumulátorok esetében ! Csak itt a test immun mechanizmusának folyamatos működése, és a bejuttatott “anyagok” folyamatos rövidzárlata következtében ( gondolom ezt leegyszerűsítve !), következik be gyulladás, rák, hirtelen halál.

  A hölgy is hangsúlyozza, a világ minden pontján pontosan azonosak a tünetek, esetek, események !!! Tehát a bejuttatott bármi hatásmechanizmusa azonos, tehát a bejuttatott akármi összetétele közel azonos.

  Szemrebbenés nélkül reklámozza az orbáni kivégzőosztag továbbra is, hogy ” az átoltottságnak köszönhetően sokkal kevesebb az influenzás megbetegedés”, és hogy mindenki vegye fel a “oltást”, aki még nem tette, rohanjon, mert védtelen marad, és “meghal”, aki meg már megtette, az vegye fel a másodikat minimum, hogy sokkal tovább “élhessen” !!!

  Nincs szünet az emberirtásban !!! Az aljas maszkviselési kötelezettség elképesztő, leginkább az “egészségügyi intézményekben”, tegnap megint jól látható volt a hatalom idiotizmusa.
  A Fradi – Dózsa meccsen a sérülthöz bejövő “mentősökön” ott lógott a pofapelenka, a pálya szélén ácsorgó franc se tudja kiken szintén, miközben közel 20000 ember ordítva ordítva köpköd, több mint két órán keresztül, akarja vagy nem, a játékosok meg egymásra kennek szart, vért, izzadtságot, de mert “rendnek kell lenni”, az állami beosztott csicskások, önkéntes rabszolgák a pofájukra teszik az előírás szerinti “védőeszközt”.

  ( Írtam egy jelenségről, a maszkkal és QR kóddal kapcsolatban, az önkéntes idióta agyalágyultak viselkedéséről, szokásos vitriol, meghaladta az admin ingerküszöbét. Rettentő sok a maszkos barom a hétköznapokban. Fizikai fájdalom az elviselésük. Fizetnék nekik egy Pfizer-Moderna turbót, hogy még védettebbek legyenek !)

  1. Nagyon örülök a rövidzárlat példának.
   Ha csak az akupresszúrás nyomáspontokra gondolunk, ott is a nyomáspontok sorrendjét nem véletlenül kell figyelni, ahogy a használt ujjakat is. A testi működésben nem szabad zárlatot okozni a nagyon finom energiaáramlásban, a relatív töltéskülönbség eloszlások durva megzavarásával.
   Az oltás és a G-k sokmindent szándékosan”hazavágnak”, ami bennünk sok ezer éve ismert normális életműködés.
   Az emberi energetika nem konteo, hanem alapvető ismeret a sokezer éves gyógyítói gyakorlatban is. Az áram használat nagyságrendje pedig csak az évszázad.
   A valami debil fekete mágiára (agymosott vakhit: vírus és immunrendszer) hivatkozás helyett a fizikai valóság tudomásul vételét nem sikerül most se kiiktatni. Amit a global csinál, az oltások csinálnak, az is a fizikai valóság alapján működik.
   Ha a téren, időn és energián kívül szeretne élni a global, máshogy, próbálja, magánügy. Eddig viszont csak az isteni természeti keretek között romboltak. Nem hoztak létre másik keretrendszert. Nem új Istenek, sem Isten nem vonult ki.
   Láthatóan maguk sem tudják, miről szoktak prédikálni.

   1. Kiegészítésként !

    Korábban többen, a téma valós kutatói közül, felvetették, hogy a bejuttatott anyagok, félvezetővé, valami organikus mikrochippé állnak össze.
    NANOTECHNOLÓGIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Na kérem tisztelettel, a félvezetők tulajdonsága az az, hogy a beléjük vezetett feszültséget, vagy áramot megnövelik !
    Ezt teszik mindaddig, ameddig van forrásfeszültség, vagy forrásáram ! És ameddig a chip feszültségeinek, vagy áramainak a nagysága meghaladja a test működési feszültségeit, és áramat, addig működni fog, kifejti hatását, ha tönkre megy idővel, akkor is.

    Nagyon primitíven, erősen sarkítva, de érthetően megfogalmazva, nem lehetetlen, hogy a bejuttatott anyagok egyszerre építenek organikus félvezetőt, és egyszerre zárnak rövidre a náluk kisebb feszültségű, és áramú szervek közötti elektromos kapcsolatokat.

    Az Aldous Huxley “Szép Új Világ” regénye is fantazmagória volt 1936-ban ! Ma, élő, létező valóság.
    A hab a tortán az orwelli hétköznapok 1984-e !!! Minden nap, minden másodpercében.

 10. Az utolsó félóra összefoglalva kimond pár eddig tudott dolgot, de az a legérdekesebb, és mivel tesztelték, egészen biztosan így van, hogy amiről mi itt esetenként azt hittük, hogy placebo, az sem az !!!

  A lötty hatásmechanizmusa a tartalom arányaiban rejlik, és különbözik csak és teszi megtévesztővé az oltottat, hogy ” én már kétszer kaptam, és kutya bajom” ! Dehogy nincs bajod ostoba, csak még nem tudsz róla !

  Megdöbbentő a gyerek oltások ilyen fokú mérgezettsége is !

  Az elhangzottakból kiderül, hogy nem a kovid hisztéria az egyetlen egyetemleges emberirtása a háttérhatalomnak, évtizedek óta zajlik, ez csak egy gyorsító kampány volt !
  Hányan nyomorodtak meg korábban az “influenza elleni védőoltástól” ???

  Az “oltások” szükségességének aljas hazugsága újfent lelepleződik, és ami nagyon lényeges, hogy ezt nem az “ostoba, felháborodott konteóhívő, dilettáns szülők egylete”, hanem egy kutatókból álló csoport tényekkel bizonyított megállapításai alapján mondják ki !!!

 11. Én attól vagyok megrökönyödve, hogy arra van állandó összehasonlító magyarázkodás, hogy az influenza megbetegedés kockázata kisebb, mint 0,01%.
  A’ takonykór’ egy tisztulás, aminek van valószínűsége.
  Semmilyen nem létező vírussal nincs kapcsolata. Természetes jelenség.
  Szezonális, mint az évszakok változása.
  Amire éppen rezonálunk. Kisebb, mint 0,01%-ban.
  Méreg oltást adni erre?

 12. Tisztelt Tamasi Doktor Úr!
  A videóban a kutató 1:15:43-tól beszél a „vakcina-átfertőzésről” (shedding). Ha jól értem, a szervezet méregtelenítő mechanizmusa először az összes toxint feldolgozza, közömbösíti, inaktívvá teszi, majd kiválasztja, kiüríti a testből. Különben is, a levegő oxigénjével érintkezve azonnal elpusztulnak.
  De mi a helyzet például az intim együtt léttel, melynek során egyéb testnedvek – a nyálat is bele értve – „gazdát” cserélhetnek? Ezek esetében is megtörténik a közömbösítés?
  Röviden: van-e oka aggódnia egy például oltatlan feleségnek, ha a férje vett fel egy vagy több oltást és fordítva?
  Köszönettel: pcicotomi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük