Egy gyermekorvos a gyerekoltásról a “ServusTV – Talk im Hangar-7” műsorában

Egy gyermekorvos arról beszél, hogy ő nem oltja be a gyerekeket. Nem csak azért, mert ez az ún. járvány semmilyen veszéllyel nem jár rájuk nézve, hanem azért, mert az oltásnak bizony mellékhatásai vannak, amik jobban érintik a gyerekeket, mint maga a korona.

Szerinte a gyermekorvosok zöme egyáltalán nincs tisztában azzal, amit tesz. Egyrészt mert nem tájékoztatnak rendesen, másrészt pedig egy bármikor bekövetkező politikai változás esetén halált okozó feljelentések után azonnal a börtönben fogják magukat találni. Ez lehet akár 15 év múlva is, nem számít. Aki embert öl, az börtönbe megy.A magyar orvosok ebbe belegondoltak vajon?

https://www.bitchute.com/video/0NwDc3e4Co4B/

16 thoughts on “Egy gyermekorvos a gyerekoltásról a “ServusTV – Talk im Hangar-7” műsorában

 1. Svácjban a tömegközlekedésben nagy bajok vannak, a koronában kiesett betegek ( oltottak ??? ) miatt.

  A másik próbléma, hogy hétfőtől kezdődik az iskola és hiányoznak a tanarak, ugyancsak a ( oltottak ??? ) miatt.
  Már sok helyen, például Kanton Zürich-ben teljesen képzetlen nélküli tanárt is alkalmaznak a bajok orvoslására.

  A gyerekeket azért kell Svájcban oltani, mert igy nem kell olyan sokáig a karanténban maradniuk, ha a ( buta beoltott ) szüleik
  megbetegednek. ( Ez a zsarolás. ) És igy az iskolában nem esnek ki olyan hosszan.
  És már usa-ban is 6 millió ( ki tudja, hogy mennyit oltottak be ott ??? ) gyereket beoltottak.

  Nowak Dzokovic, a teniszező nem oltott és állítólag még is mehet Ausztráliába, az Open Air-re.
  De Ausztrália covid-fasiszta népsége káromkodik, mert most ott naponta 10 ezer új covid-feztőzőtt van.
  Ami hamarosan napi 100 ezer is lehet.

  1. Kedves Mindenki,
   Mi svàjcban élünk, esetleg
   van- e valami informàció arról, hogy mi van a nyàl antigéntesztben? Van-e benne valami káros anyag, ugyanis jövöhéttöl kötelezö a fiam iskolàjàban hetente. Egyrészt feleslegesnek tartom, mint a pcr tesztet nem hiszem, hogy ez akár diagnosztikus lenne, másrészt tartok attól mit juttathatnak be vele a szervezetébe. Hol találok erröl anyagot?
   Köszönöm elöre is

 2. A látogatási tilalom ÚJABB FÉLÉVES sötétjében az oltáskárosultság súlyos tüneteivel bevitt kórházi betegről villámgyorsan kiállítják a covid okozta halál okot. (Laboreredményei hiába is árulkodnak egészen másról!!!)
  A tényfeltárást, vagyis a boncolást célzatosan egy semmirevaló, semmit nem bizonyító “bizniszteszt” – állítólagos pozitív eredményének – közbevetésével akadályozzák meg.

  A “covidáldozatok” költséghatékonyak a kórházi menedzsmentek számára. (+ tovább gerjesztik a hamis statisztikákból fakadó hisztériát és vakcinabizniszt.)

  Amíg a “szakma” ezzel a cinkossággal, aljassággal tünteti el az oltáskárosultakat a föld alá, addig senki ne hitegessen senkit a majdani felelősségre vonás illúziójával!

  MÉG EZEN A TISZTÁN LÁTÓ OLDALON SE!

 3. A videót nézd meg ! Bizonyos charge-ok veszélyesen ölnek, mások nem:

  A statisztikusok csak az usákos adatbázist tudják használni, mert a többi nem hozzáférhető.
  No.-nak az adatbázisát is el lehet felejteni, mert az tulajdonképpen nem lekérdezhető.

  A hatóságnak számára létezik egy adatszolgáltatász kötelesség, de ezzel x ezres papírt adnak ki. Jól érted, nem digitálisan
  feldolgozható adatokat.
  Ezeket az adatokat elöször digitalizálni kell. ( Az egész hatóságosdi nem más, mint a maga a maffia. Vagy annak a támogatója. )

  Amit az adatokból megállapítottak, hogy a big pharma cégek között egy nagyon nagy egyeztetés, lepaktálnak egymással.
  Egyszer a Moderna ad ki veszélytelen génlöttyöt, utánna meg a másik. Vagy fordítva, az egyik ad ki gyilkós génlöttyöt, utánna
  meg a másik. De közben vannak haláloktól mentes charge-ok is. Ami lényeges, hogy ezeket a charge-okat lényegében senki
  sem vizsgálja meg.

  Tulajdonképpen szabadon és büntetlenül kisérleteznek emberi életekkel.

  A videóban Dr. Wolfgang Wodarg azt mondja, hogy minnél több oltást vesz fel az ember, annál nagyobb annak az valószinüsége, hogy az ember a halálos mérget veszi be.

  Forrás:
  Dr. Wodarg, Dr. Yeadon u.a. bestätigen toxische Impfstoffchargen nach bestimmten Mustern
  https://uncutnews.ch/dr-wodarg-dr-yeadon-u-a-bestaetigen-toxische-impfstoffchargen-nach-bestimmten-mustern/

 4. Börtön igen és újra kell majd éleszteni a halálbüntetést számukra, hiszen ezek nem is emberek, nincs köztük helyük!

 5. FERTÖTLENÍTS MINDENT!!!
  2020 vége felé a független Valisure laboratórium elkezdte alaposabban megvizsgálni, hogy mi található a piacon lévő több tucat kézfertőtlenítő termékben. A Connecticut állam béli New Haven-i laboratórium tudósai a Boston 25 News-nak elmondták, hogy zavarba estek attól, amit találtak.
  “Nagyon nehezen találtunk egy tiszta terméket,” – mondta David Light molekuláris biológus, a Valisure alapítója és vezérigazgatója.
  A Valisure tudósai 260 kézfertőtlenítő terméket teszteltek. A vállalat szerint a minták közül 44 pozitív lett a benzolra, egy ipari vegyszerre, amely leukémiát és más súlyos, hosszú távú egészségügyi problémákat okozhat. (1)
  “Nagyon meglepő volt, hogy egyáltalán találtunk benzolt,” – mondta Light. “Rájöttünk, hogy ez a benzolszennyeződés nem csak egy termék esetében fordult elő egy alkalommal.”
  A Valisure márciusban állampolgári petíciót küldött az FDA-nek, amelyben figyelmeztette a szabályozó hatóságokat a megállapításaira, és kérte a termék visszahívását és vizsgálatát.
  “Szeretnénk, ha az FDA gyorsabban intézkedne a kézfertőtlenítőkkel kapcsolatban. Az elmúlt néhány hétben és hónapban tettek néhány lépést,” – mondta Light. “Aggodalomra ad okot, hogy sok ilyen szennyezett kézfertőtlenítő még mindig a piacon van.”
  A világjárvány korai napjaiban, amikor alig volt kézfertőtlenítő szer, a szövetségi kormány lazította a szabályokat, hogy több vállalat gyárthassa a kézfertőtlenítőt. A fogyasztóvédők szerint azonban a dereguláció megnyitotta az ajtót a potenciálisan káros termékek előtt, amelyek még ma is a boltok polcain lehetnek. A Massachusetts Public Interest Research Group szerint több mint 1500 további gyártó csatlakozott a kézfertőtlenítők piacához, miután az FDA feloldotta a szokásos korlátozásait.
  Míg a Valisure hónapok óta kongatja a vészharangot, egyes vállalatok csak most kezdenek lépéseket tenni. Az FDA október 27-i sajtóközleménye szerint az Artnaturals az előző hónapban önként visszahívta 8 unciás illatmentes kézfertőtlenítőjének korlátozott tételeit, mert az szennyeződéseket tartalmazott. A hónap elején az FDA megjelölte az Artnaturals termékeket, mert “elfogadhatatlan mennyiségű” benzolt tartalmaztak.
  “Ha nem használ valaki egy népszerűbb márkanevet vagy egy kórházi kézfertőtlenítőt, érdemes megnézni a Valisure listáját,” – mondta Dr. Abigail Waldman, a Brigham and Women’s Hospital Mohs and Dermatologic Surgery Center klinikai igazgatója. “A benzol nem összetevő, így nem nézheti meg a kézfertőtlenítőjét, hogy tartalmaz-e benzolt. Ez nem szerepel ott, mert ez egy szennyező anyag, a kézfertőtlenítő készítésének mellékterméke.”
  Cummings azt mondta, ha valaki nem biztos abban, hogy mi van abban a kis üvegben otthon vagy a munkahelyén, csak dobja ki.
  “Azt javaslom, ha bármilyen kérdése vagy aggálya van azzal kapcsolatban, hogy honnan szerezte, vagy hogy néz ki az üveg, jobb, ha egyszerűen kidobja,” – mondta Cummings.
  “A járvány kitörésekor az FDA lazította a szabályokat, hogy több kézfertőtlenítőszer kerüljön a piacra, és ez tökéletes alkalom volt a rossz szereplők számára,” – mondta Deirdre Cummings, a MASSPIRG törvényhozási igazgatója. “Emberek, akik nem feltétlenül tudtak és nem voltak jártasok a kézfertőtlenítők gyártásában, vagy olyan cégek, akik pénzt akartak keresni.”

 6. Remélem elolvassa ezt az írást a lezáráspárti, oltásimádó honfitársunk is.

  Önök nem fasiszták! Nem rasszisták! Csak azért mert támogatják a kötelező oltást és a megkülönböztetést. Nem nem azok! Elmondom miért nem. Tanultuk az iskolában: a nácik üldözték és gyilkolták a zsidókat. A rasszisták Amerikában nem szolgálták ki a feketéket. Nem ülhettek fehér mellé stb. Millió dologban különböztették meg őket. Önök nem ilyenek. A fasiszták és a rasszisták legalább arra figyeltek ,hogy a megkülönböztetésnek legalább alapja legyen még ha őrültség is. A nácik amikor különbséget tettek zsidó és nem zsidó között akkor legalább a zsidók zsidók a nem zsidók pedig nem zsidók voltak. A rasszisták amikor különbséget tettek a fekete és fehér között akkor legalább a feketék feketék voltak a fehérek pedig fehérek. Nem önök nem ilyenek! Önök úgy tesznek különbséget oltott és oltatlan között, úgy zárják ki embertársaikat az életből ,hogy az oltottak és oltatlanok is megfertőződnek, továbbadják a vírust. Meg is betegedhetnek , kórházba is kerülhetnek , meg is halhatnak az oltási státuszuktól függetlenül. Most pedig Franciaországban dolgozni küldik az oltott egészségügyi dolgozókat akik megfertőződnek ennek ellenére. . Akinek nincs súlyos tünete az menjen dolgozni. Bemegy oltva ,fertőzi az embertársait. Kávézóba beülni oltatlanul egészségesen pedig törvénytelen………..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük