6 thoughts on “Nem nyaralás… Tiltakozás!

 1. Emlékszem télen Trump azt írta ki a Twitterre: “Azért növekszik ennyire a betegek száma mert tesztelni is egyre többet tesztelünk.” Ki lett nevetve, sokan bántották érte itt ismertem fel, hogy az emberisége egy része teljesen agymosott. Ezt nem sértésből írom, tényleg ez a helyzet. Ilyen alap gondolatokat és tényeket miért vagy hogyan lehetne megcáfolni?
  Az oltásra vonatkozóan egyre több az olyan ismerős aki az elsőt felvette de lettek olyan következményei, a média által csúfolt “mellékhatásai” a dolognak, hogy a többit már biztos nem fogja beadatni.
  Kitartás, elszántság és félelem nélküli felvonulás! Ha ez sikerül lehet bejelentik a magyar “mutánst” is.:) Az ezektől rettegőknek szeretném elmondani, hogy ahol nagyobb megmozdulások voltak, olyan tüntetések mentek végre amiket nem szabadott volna látnia a még elvakult tömegnek hirtelen kialakult egy mutáns… Ezek a mutánsok csak azt jelzik, hogy hol, milyen nagy mértékben kezdett felébredni és megelégelni ezt az egészet a nép.
  Sikerülni fog, köszönjük meg mindenki munkáját aki mellettünk áll és dolgozik! További szép napot

  1. Egy nyugat-magyarországi kórház alkalmazottja a minap erősítette meg az elméletem. Véleménye szerint az új esetek zömét, úgy fogalmazott “90%-át” az oltottak teszik ki. Ezt már január óta szajkózom, de úgy tudom nem vagyok vele egyedül. A tüske fehérje okozza a súlyos szövődmények zömét s aki élénkebben reagál a terápiára vagy netalántán beírja a genomjába magát ez a mRNS darab s tüskefehérje-gyárrá alakítva sejtjeit, csak idő kérdése, hogy berobbanjon s citokin vihart vagy rögképződést okozzon.

 2. Teljesen egyetértek!

  Egy kivételével:
  Ezek nem “náci”, hanem egyértelműen kommunista eszközök.
  – Most nem elveszik a magántulajdonodat, mint nagyapáink idejében, hanem azt mondják, hogy a járvány miatt nem nyithatsz ki – eredmény: tönkremegy a vállakozásod, magántulajdon felszámolása.
  (Azok, akik most nagy bőszen engedelmeskednek, és kérik a szolgáltatások igénybevételéhez a “vállbalövetést” igazoló dokumentumot, ugyanúgy maguk alatt vágják a fát, mert igen jelentős bevételektől esnek el, hiszen jelentős tömegek nem fogják igénybe venni a szolgáltatásaikat és nagy eséllyel nem tudják majd magukat fenntartani – tehát az eredmény ugyanaz.)
  – Vallási közösségek működésének korlátozása, templomba járás, együtt imádkozás/éneklés(!!!!) felfüggesztve vagy jelentősen korlátozva, vagyis ez is a kereszténység, a spiritualitás üldözése “védelmi intézkedésnek” álcázva, ugyancsak akommunizmusra jellemző.
  – Közösségek szétbomlasztása, és most már a családi kötelékek tönkretétele is, hiszen a propaganda áldozatok nem hajlandóak találkozni családtagjaikkal, mert “megfertőzhetik” őket, vagy mert nincsenek “vállba lőve”.
  – Az emberek félelmének és a bizalmatlanságának felébresztése egymás iránt: akik nem igazodnak, arra rossz szemmel néznek a szomszédaik, és akár fel is jelentik azokat – önkéntes 3/3-as ügynökök, besúgók lesznek, nem is veszik észre, mikké váltak és mihez asszisztálnak.
  – Totális cenzúra, ellenvélemények elhallgattatása, akik merik hallatni a hangjukat, azokat a befeketíti a propaganda gépezet, egzisztenciájuk, megélhetésük elleni támadások indítása.
  – A társadalom eddig soha nem látott mértékű és mélységű megosztása.

  Lehetne még sorolni, de ez is elég kell hogy legyen a felismeréshez.

 3. A hatóság, egyes szervezetek évek óta próbálják kinevelni a „tudatos fogyasztót”, hogy csak átlátható piacról, ellenőrzött forrásból, megfelelő garanciával, szavatossággal rendelkező terméket vegyünk. Most meg mi történik: olyan vakcinákat szeretnének ránk kényszeríteni, amelyeknek megfelelőségét, minőségét, emberi felhasználásra való alkalmasságát sem a gyártó, sem a szállító, sem a kormány, átlátható módon nem szavatolja, pedig ők azok a piaci szereplők, akiknél a tisztességes mértéket messzemenően meghaladó nyereség lecsapódik. Nem semmi, hogy kísérleti fázisban levő termékekkel ilyen gátlástalanul nyerészkednek.

 4. Én most csak külföldön gondolkodtam el egy kicsit a világ járvány miatt Mo.-on bevezetett intézkedésekről .
  És most a hazatérő magyar állampolgárok számára kötelező mobil HRK alkalmazást veszem a gőrcső alá.

  A rendelkezések szerint a hatósági házi karatént sem a rendőrség, sem a járványügy nem rendeli el.
  És a törvény szerint a magyar állampolgárok minden korlátozás nélkül térhetnek haza Mo.-ra.

  Micsoda cinikus mondatok ezek ?

  A rendőrség csak tudósít a hatósági hári karaténről. És persze ami lényeges számomra, hogy szerintem a rendőrség az önkény
  alapján keményen büntet, vagy azt csinál amit akar. Mert a rabósított személy gyakorlatilag jogfosztott.
  Ez a jogfosztottság lényében abban áll, hogy a rab saját magát navigálta bele ebbe az állapotba azzal,
  hogy vissza mert térni a magyar hazájába. És ami lényeges, hogy azt az életet mentő oltást nem akarja felvenni.

  Ha valaki megnézi a következő forrást:
  https://asura-technologies.prezly.com/van-akinek-kotelezo-de-mindenkinek-hasznos-a-hkr-applikacio-nekunk-segit#
  akkor sok minden feltünhet még a gyanútlan olvasó számára is.

  Például, ezt a HKR alkalmazást az Asura Technologies Kft. cég fejlesztette ki.

  Miért jó ez az alkalmazás rabságban szenvedő polgárnak ?

  Hogy a szagény rendőrnek ne kelljen a 4.-ik emeletre mindig felmászni a rabosítás ellenőrzése céljából.

  A HRK alkalmazás mindig oda csöröghet és a rabnak 15 perc ideje marad a szelfizésre.
  Ha a nyári melegben, kánikulában a szegény egy fél órára elszenderül, akkor majd csak felmászik a szegény magyar rendőr
  még a 4.-ikre is és elvileg büntethet is.

  A büntetés felső határára nincs semmi felső korlátozás. Illetve van. Napi szinten a rab többször is büntethető 600 ezer HUF-ig.
  Éjszaka elvileg nem háborgatja a HKR alkalmazás a szegény be nem oltottat, de hogy mi számít éjszakának ez sehol nincs leírva.

  Én személy szerint már 20:00 órakor nyugóvóra szoktam térni, de már reggel 4:00 után nagyon aktiv vagyok.

  És hol található ez a Asura Technologies Kft. cég, amely a magyar kormánynak ingyen és olyan nemes céllal adta oda ezt ez értékes
  alkalmazást ?

  Azt csak a jó mennybéli tudja megmondani.
  Az alkalmazás üzemeltetője megint egy másik cégekcske. Akinek joga van a rendelkezésre álló adatokban 6 hónapig kutatgatni,
  meg nem is tudom mit csinálni.

  Hogy merjen az ember ilyen körülmények között a hazába visszatérni ?

  Meg ha megint külföldre kell menni a gyanútlag magyarnak, akkor az már a katasztrófa színtjét éri el.
  Ha ott is 14 napos hatósági vegzálás vár rá a szegényre, akkor ezt már sem anyagilag és rendelkezésre álló éves szabadsága miatt
  nem tuddja bevállalini. Itt már a polgár idegi megterheléséről nem is szóltam. De az biztos, hogy egy Mo.-ra való utazáshoz
  kötélidegekre és baromi türelemre van szüksége a szegény honpolgárnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük