A hatóság piszkálódásának sosem lesz vége?

Az “újabb” veszélyhelyzet alatt elkövetett rémhírterjesztés ügyében Tamasi doktor és ellenem indult nyomozást az ügyészség most 3 évre felfüggesztené, ugyanis a Magyar Orvosi Kamara feljelentésében semmilyen terhelő bizonyíték nem volt, csupán ezek, a rendszer szervilis nyomorultjai úgy gondolták, hogy meg kell védeni az embereket az általunk terjesztett igazságtól.

Az ügyészség szerint mi továbbra is bűnösök vagyunk, de ez esetben kivételesen méltóztatnak eltekinteni az eljárás lefolytatásáról, ha mi ebben a 3 évben befogjuk a szánkat. De mi továbbra sem vagyunk hajlandóak hallgatni, ha ezzel az emberek egészségét és az életét meg tudjuk óvni.

5 thoughts on “A hatóság piszkálódásának sosem lesz vége?

 1. AZ IGAZSÁGOT NEM LEHET FELFÜGGESZTENI

  Dr Tamasi József és kollégái ellen indított perben a vádlottakból vádlók lettek, mert bebizonyították azt, hogy a rémhírterjesztőket egészen máshol kell keresni.
  Mivel a hatalom és bábjátékosai az igazságot nem merték kimondani, és az a jogalap nélküli pert visszavonni, ezért erőből próbálnak ránk erőltetni egy jogi hókusz-pókuszt, az un. “hatalmi igazságot.”
  A “hatalom igazságát” azonban felülírja az “igazság hatalma”.
  Mert Igazság csak egy van, a krisztusi örökérvényű igazság, amit ideig-órákig elnyomhatnak, de előbb, vagy utóbb győzedelmeskedik.
  A hatalom és ítészei pedig egyszer majd az isteni bíróság előtt felelnek döntéseikért, tetteikért, ahol nem lesz visszabeszéd.

  Hatalmas respekt a bátraknak!
  Isten áldja Önöket!

 2. Még mindig tart fotballpályán a focisták tragikus összecsuklása.
  Pedig talán már nem kell a focistáknak oltakozni.

  Forrás:
  Ein Fußballspieler nach dem anderen bricht auf dem Spielfeld zusammen.
  https://uncutnews.ch/ein-fussballspieler-nach-dem-anderen-bricht-auf-dem-spielfeld-zusammen/

  1) Az Egyiptomi Ahmed Refaat-nak a pályán megállt a szíve. Megmentették az életét.
  2) Múlt vasárnap a chilei nemzeti játékos, Javier Altamiráno kapot rohamot.
  3) Szombatom, Makhehlene Makhaula esett össze a pályán. De azóta megint edzésben van.
  4) Ezen a héten a svéd Kristoffer Olsson-t kiengedték a kórházból.
  De a játékosnak az agyában nagyon sok kicsi véralavdást találtak.
  És már február 20.-án otthon elveszitette az eszméletét.

 3. Már évek óta mondom,hogy ez a kormány az USA retorikáját,szemléletét másolja. Csak a JOG számít,az igazság nem. A JOG az Isten. ( és természetesen a hatalmon lévők )

  1. Még csak nem is jog, hanem a bizonyíthatóság. Mindig annak van igaza, aki a legtöbb hamis tanút tudja megfizetni és legtöbb bírót megvásárolni.
   Így működik a félelmen alapuló rabszolga rendszer.

 4. https://mtmi.hu/cikk/a-szolasszabadsag-korlatozasa-a-buntetojog-eszkozeivel-ii-a-remhirterjesztes-buncselekmenyenek-elemei

  Kiemeltem az összegzést:
  “Összegezve tehát a rémhírterjesztés bűncselekményének új változatával kapcsolatosan az alábbiakat kell kiemelni: (1) A jogalkotó csak a tényállítást illetve annak híresztelését (továbbadását) rendelte büntetni, következésképpen az nem vonatkozik véleményekre (pl. a kormány intézkedéseinek kritikája és a járványra, mint közügyre vonatkozó közéleti vitában kifejtett vélemények). (2) A tiltás csak valótlan információkra vonatkozik. (3) A közlésnek alkalmasnak kell lennie arra, hogy a védekezés eredményességét akadályozza vagy meghiúsítsa, de sérelemnek ténylegesen nem kell bekövetkeznie. (4) Rémhírterjesztés bűncselekményét csak szándékosan lehet elkövetni, azaz nem tiltott a gondatlanul, a tények megfelelő ellenőrzése nélkül, jóhiszeműen közzétett valótlanság.”

  A szándékosan gondatlan, valótlan rémhír terjesztése az, hogy létezik vírus. Az se tudja a vírus létezését bizonyítani, aki állítja, pedig annak kellene. Anélkül pedig vírus okozta járvány sincs.

  Szerintem ezt a felajánlott alkut a felajánló gondolja át ismét. Annyiszor ismételve, ameddig nem jelentik ki a vád alóli felmentést.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük