Lépjünk ki a WHO-ból?

Mind a tervezett világjárványügyi szerződés, mind a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat felülvizsgálata új és eddig elképzelhetetlen hatáskörökkel ruházná fel a WHO-t a világ minden polgárának az egészségét érintő valamennyi kérdésben.

A módosítás utolsó tárgyalási fordulója alkalmából a Kla.TV bemutatja James Corbett oknyomozó újságíró tájékoztató előadását arról, hogy hogyan kerül emiatt veszélybe minden egyes ember személyes szuverenitása a saját egészsége felett, és jelen-e megoldást az országok kilépése a WHO-ból.

Forrás: https://www.kla.tv/26708
Zwingt die WHO Mitgliedsstaaten zum Austritt? – Rede von James Corbett

https://www.bitchute.com/video/dJH7f2mz1pH5/

6 thoughts on “Lépjünk ki a WHO-ból?

 1. https://magyarjelen.hu/miert-eppen-niger/
  A cikk alapján a szelek szárnyán terjedő uránporról az afrikai vérzéses lázak jutottak eszembe. Radioaktív sugárzás betegség felmerülhet már a tünet neve alapján, ahogy Kínában a sokG sugárzás betegség egyértelmű. A WHO pedig ezt a témát láthatóan sok-sok év alatt se volt képes megérteni, de még csak tanulgatni se.
  A WHO-EU-NATO kilépés elkerülhetetlen (a NATO akkor se véd meg, ha tagok vagyunk, viszont hatalmas alvó vulkán, belső ellenség veszély így is- úgy is). Jelen hatóságokkal és intézményekkel- ha esetleg átállnak a magyar emberek oldalára. Mára már lejáratták magukat 100%-ban, nehéz lenne egyébként velük elképzelni a kilépést. Vagy a kilépést egy újjal, egy, csak a magyar emberek oldalán álló vezetéssel tudnám elképzelni.
  De a napi és jövőbeli dolgokról se feledkezzünk meg. Én bírságolási, végső esetben föld és állat elkobzási eljárást alkalmaznák azokra, akik mérgezik, sterilizálják a természetet növényvédőnek, rovarölőnek nevezett mérgekkel, és a többi eddig már említettel (aksigyár, chemtrail…). Azokat bírságolnám, akik holtják az állatokat, az embereket, és mérgezik az élelmiszert. Ehhez kellene újra felépíteni egy ellenőrző és jogi végrehajtó apparátust, ami mára már le van építve úgy a nullára kb. Ilyenkor mondják azt, hogy nehéz leállni a mérgekről, ami igaz lehet. Tehát fokozatosan, addig bírságolnék egyre csökkenő mértékben, amíg a teljes bio átállás meg nem történik. Nehogy valaki közben meggondolja magát.

  1. Az afrikai vérzéses lázakkal Jon Rappoport foglalkozott részletesen. Az Ebolát követtem. A radioaaktív por egy nagyon jó felvetés. Amire bizonyíték volt az Ebolánál, formalinnal mérgezett kutak, gyárak kemikáliái szivárogtak a termőföldbe, ha jól emlékszem a Coca-C. volt az egyik, meg krízis színészekkel előadott hamis riportok. A The New York Times odáig ment a dokumentumfilmjében, hogy még az apát, aki épp kapott egy köteg dollárt, sem vágta ki, a fia állítólag haldoklott, semmi vér, semmi kiszáradás és 2 percel később unatkozva ücsörög.
   Youtube, Dying at the Hospital Door.
   Az Ebola volt az ürügy, hogy különböző országok katonákat küldhessenek, plusz előjáték volt a Covidhoz. Rappoport oldala épp kifagyott, nomorefakenews.com, meg kell nyitni valamelyik cikket, akkor jobb oldalt feljön egy kereső, úgy emlékszem archiv is van, Ebola, és ott lesznek a cikkek. Őt bármilyen állítólagos járvány esetln érdemes visszaolvasni, azokra szakosodott. Mindig kiderül, hogy valamilyen mérgezés fedősztorija, Zika, Swine Flu, stb.

  2. Még egy szösszenet, termelés. Próbálják ki otthon az electro culturingot, mi megtettük, a rézdrót bambuszrúd verziót, itt kitűnően müködik, fák betegségei múltak el, minden nő, mintha húznák. 4-5 hónap kellett a változást tényleg látni, sokkal több termés.

 2. WHO= NÉPIRTÁS, DIGITÁLIS RABSZOLGASÁG

  A WHO-terv és a digitális rabszolgaság kéz a kézben jár, mert ha elfogadják a WHO-tervét, az egyenlő 7 MRD ember likvidálásával, a fennmaradó félmillió emberből pedig ember 2.0-át akarnak csinálni.

  Bár sok ember fejében nem tudatosodott, de eddig ia rabszolgák voltunk, csak nem tudtunk róla.
  Mert az a jólétinek nevezett társadalom, ahogy egyre többet kell dolgozni az egyre kevesebbért, az nem más, mint kizsákmányolás.
  A fogyasztói társadalom bér és adósrabszolgává, és tömegfogyasztóvá degradált bennünket.

  De azok a legnagyobb rabszolgák, akik vállalkozóként vesznek részt ebben a kifosztó őrületben, mert azok önmaguk rabszolgatartói, és saját kifosztói, mivel a pénz rabigájába hajtották fejüket, amiből nincs kiszállás.
  A női emancipációs mozgalmat is azért találták ki, hogy a nőkből is bérmunkást, és adósrabszolgát csináljanak, amely bónuszként hozzájárul azon tervük végrehajtásához is, hogy szétverjék a családot.

  Ez egy módszeres és tudatos terv része, amelyet a rabszolgatartók tettek velünk.
  Sokan nem tudják, de rabszolgatartók leszármazottjai vezetik ma is a világot. Az Egyesült Államok valamennyi elnöke Trumpot leszámítva rabszolgatartók leszármazottjai voltak, és Európában is ugyanez a helyzet, elég ha csak az európai monarchiákra gondolunk.
  Ursula von der Leyen, aki az EB-t vezeti, egyik oldalról nácik, másik oldalról amerikai rabszolgatartól leszármazottja.
  A fekete olasz arisztokrácián keresztül ugyanazok leszármazottjai vezetik a világot. A maffia gyökerei egészen a római szenátusig vezethetők vissza.
  Az egész világon a bűnözés valamint a legfelsőbb hatalmi és politikai elit összeér. Ha a társadalom szövetéből kihúznánk a maffia és a bűnözés szálát, nem maradna szövet.
  A kábítószer, a szervkereskedelem, a gyermekkereskedelem a háborúk, és valamennyi szervezett bűnözés irányítói a titkosszolgálatok és a globális elit.

  Ma Ukrajnában ugyanúgy babagyárak vannak, amelyek kellenek az elit adrenokróm szenvedélyének kielégítéséhez.
  Emellett babákat rabolnak el a szülészetekről az őssejtek miatt, és virágzik a szervkereskedelem, amiben a Vöröskereszt élen jár.
  Putyin olyan táborokat leplezett le, ahol a gyermekekről olyan kartont fektettek fel, hogy mely szervei használhatók fel.
  Ennek komplett dokumentuma ott van az ENSZnél, ugyanúgy, ahogyan az etnikai vírusok is, amelyet szintén az oroszok tártak fel.
  Ugyanannál az ENSZ-nél, amely nem tartja érdemesnek ekeket a témákat arra, hogy nemzetközi vizsgálatokatt indítson, de ezzel szemben naponta tolja a hamis klimahisztit, és újabb járványokra figyelmeztetnek.
  Az ok egyszerű, mert minden világszervezet az elit markában van, és parancsvégrehajtó bábként szolgálják ki az elit érdekeit.

  A történelemben mindig is rabszolgaság volt, csak nem annak nevezték.
  Az ókori rabszolgatartó társadalmat még tanították, de azt már nem, hogy a feudalizmusban is voltak a királyok és nemesek,a többség cseléd volt, ami azt jelentette, hogy csak a táplálékáért vagy egy marék rizsért dolgozott.
  A parasztok voltak egyedül azok, akiknek volt valamijük, és az sem véletlen, hogy felkeléseke ők kezdeményezték.

  Nézzük a birodalmakat, a spanyol, a portugál, a holland, a belga, az angol, és az amerikai mindegyik birodalom a gyarmatosításból szerezte vagyonát, és a gyarmatok teljes kifosztásából, az ott élők rabszolgasorba taszításából.
  A britek amit tettek Kínával, és Indiával, az egy holokauszt, amiről nem illik beszélni.
  Afrikában még ma is ez zajlik, az emrek a középkorban ragadtak, mert sokuknak nincs áramuk, és kisérleti patkányként kísérleteznek velük az ilyen Bill Gates-féle alakok, az elit csicskásai.

  Régen a vallással, ma a média hazugságaival irányítanak manipulálnak, altatnak bennünket.
  Ennek követketében az emberek 90%-a még mindig elhiszi a politika, és a média minden szavát, és fogalma sincs arról, hogy ősztől minden megváltozik.
  A vallás a világ legnagyobb szélhámossága, amit az elit elkövetett az emberiség ellen.
  Ezt egy külön anyagként teszem fel. Sokkoló lesz, mert ez azt jelenti, hogy minden, amit az iskolában tanultunk a történelemről és a vallásról, haztugság volt.

  És most nem elég, hogy ezzel naponta szembesülünk, még szélvész sebességgel újra össze is kellene raknunk magunkat, hogy fentiek birtokában harcra és cselekvésre is képesek legyünk.
  Mert mára semmi igaz nem maradt az életünkből, csak a szűk családunk, és a hitünk.
  Mert más a hit, és más a hamis vallás, amit a szemforgató hamis papok a politikai kiszolgálóiként tesznek velünk.

  Afrikán a világ szeme. Ők most lázadnak, nekik nincs semmijük, nincs vesztenivalójuk, és ezért ők lehetnek a változás mozgatórúgói.
  Tavaly 64 afrikai ország hekkelte meg a WHO-tervét.
  Bízom bennük, mert mi valóban elkényelmesedett hedonista pogányokká lettünk, néhány kivételtől eltekintve, akik az embersiség 15%-át alkotják.

 3. Néhány érdekesség az új világrendhez, és annak szimbolikáihoz

  A fő cél a Világkormány létrehozása, aminek megteremtését szolgálták az 1990-es években elkezdődött, és máig tartó integrációs folyamatok.
  Ennek része volt az Európai Unió létrehozása is, majd most európai szuperállammá, vagy új római birodalommá alakítása European Roman Empire (ERE) néven.
  Sokatmondó és üzenetértékű volt az is, hogy az európai integráció egyik alappillérének számító szerződést, éppen Rómában írták alá.

  Az Európai Unió az utóbbi években a döntések felelőtlenségét tekintve teljesen elszakadt a nemzetállamok érdekeitől, gondolok itt a legsúlyosabb kérdések, a migráció, a járványkezelés, az orosz-ukrán háború vonatkozásában ésszerűtlen, irracionális, szakmaiatlan döntéseket hozott, ami súlyos károkat okozott a nemzetállamoknak is, és az integráció egészének, a nemzeti szuverenitásról, és a személyi szabadságjogokról nem is beszélve.
  Az Unió már nem államok szövetsége közös célok mentén, hanem impériummá vált, úgy mint a Római Birodalom. Így az elnevezés teljesen jogos.

  Az, hogy miről szól ez a szuperállam, azt kifejezi a Brüsszelben található Európai Parlament épülete előtt felállított parázna asszony szobra áll.
  És hogy ez nem véletlen, ugyanez a parázna asszony kép megjelenik a 2.ik EP-választásra kiadott emlékbélyegen, és a görög 2 euróson.
  Azt gondolom, hogy joggal félhetünk, hogy itt mi készül, mert ha az ember elolvassa a jelenések könyvének idevonatkozó részét, akkor megdöbben, hogy mik szerepelnek a próféciákban.

  A Római Birodalom i. e. 31-ben alakult át véglegesen köztársaságból egyszemélyes vezetésű birodalommá, amikor Augustus, az első császár uralkodni kezdett. Az ő életében született meg Jézus Krisztus.
  Most az új Római Birodalom pedig elhozza az Antikrisztust?

  1) ERE: Az Új Római Birodalom, a világ az utolsó birodalma
  Lehet, hogy az Európai Uniót új Római Birodalomnak fogják nevezni, de valójában a gonosz Babylon épül újra.
  Mert Róma tartalmát tekintve Babylont szimbolizálja..
  Ennek alátámasztása a Bibliával:
  Az én értelmezésemben a tengerből feljövő fenevad Rómát, a jelképes Babylont szimbolizálja, a mélységből feljövő fenevad pedig a hamis Római- Babyloni-vallást.
  Brüsszelben található az EP-épülete előtt a parázna asszony-szobra, kép csatolva.

  2) A hamis vallás
  A Bibliát meghamisították. A jelenlegi vallás egy nagy csalás.
  Minden a babyloni napimádatból eredeztethető, és semmi köze nincs a valódi kereszténységhez.
  A gonosz erő nem csak, hogy évezredek óta eltitkolja a sok tudást előlünk, hanem teljesen megvezeti az emberiséget.
  ENNEK ESZKÖZE VOLT A VALLÁS, ÉS AZ EGYHÁZ, MA PEDIG A MÉDIA.

  3.) A babyloni napimádat szimbólumai, amiről mi semmit nem tudunk, meg vagyunk vezetve

  a.) Az obeliszk ( Fallosz-ill. szexuális aktus szimbóluma)
  Az obeliszk kritikus fontosságú az okkultista számára, mert úgy gondolják, hogy az ókori egyiptomi „ NAP ” isten szelleme,Ra (=Marduk, Sumerban) az obeliszkben lakott.
  Így az obeliszk a NAP isten jelenlétét jelképezi, akit a Biblia Sátánnak nevez EZÉKIEL 8:14-18

  Ma mindössze néhány nagyobb obeliszk található a világon, ezek közül kettő az Egyesült Államokban.
  – A VALLÁSI KÖZPONTOT SZIMBOLIZÁLJA:
  Az első obeliszket a római Szent Péter téren építették.
  A PÉNZÜGYI KÖZPONTOT SZIMBOLIZÁLJA:
  – Londonban és New-Yorkban található.
  A POLITIKAI VAGY HATALMI KÖZPONTOT SZIMBOLIZÁLJA:
  A harmadik obeliszk a Washington-emlékmű , amely George Washington (aki nagyszabású szabadkőműves volt ) és a (Cincinnatus rend) első elnökének emlékére építették.
  Ez az obeliszk a Napisten (Lucifer) tiszteletére szolgálnak.

  b.) Halfej formájú pápai süveg
  A halfej formájú koronákat a babiloni kultusz főpapjai hordták, amin a az ember és a Sátán közötti hidat jelképező hídőr felirat szerepelt. Később ezt a római császárok átvették, és a latin „Pontifex Maximus” címet használták.

  c.) A hajlított kereszt
  A hajlított feszület egy baljós jelkép, amit a sátánisták használtak a 6-ik században, és amelyet a 2-ik Vatikáni időszak idején ébresztették fel.
  Ez egy meghajlított vagy letört kereszt volt, amin Krisztus eltorzult alakja volt látható, és amelyet a középkor fekete mágusai és varázslói használtak, és amely az antikrisztus jelképévé vált.
  Minden pápa büszkén vállalja és hordozza, bár erről az embereknek halvány fogalmuk nincsen, hogy mit jelent, és mit üzen.

  d.) Ki a fenevad?
  A modern értelmezés szerint a Jelenésekben a 666-os számmal ábrázolt antikrisztus az a személy vagy megszemélyesített lény, aki Krisztus tanításai ellen tevékenykedik.
  Egyes magyarázatok a „Fenevadat” a Vatikán lényegével vagy a pápák személyével azonosítják, amely magyarázatot a pápai tiara feliratával és az egyház mindenkori tevékenységével támasztják alá. A pápai tiara felirata ugyanis „Isten fiának helytartójára” utal, ami latinul így írandó: VICARIVS FILII DEI. Az említett értelmezés szerint, ha a felirat azon betűit, amelyeket római számként olvashatunk, összeadjuk, az eredmény éppen 666 lesz. (Ezt könnyen ellenőrizhetjük: V+I+C+I+V+I+L+I+I+D+I=666)
  ( Wikipédia)

  e.) A fenevad bélyege
  „Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;
  És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.
  Itt van a bölcseség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat. „(Jelenések 13,16 – 18)

  Beültehető chip azonosításhoz
  Több mint 1.5 Millió dollárt költöttek annak a fejlesztésére, hogy felfedezzék a legjobb helyet az emberi testen, ahová a „BIO-chip”behelyezhető.
  Két megfelelő, és hatékony helyet találtak – A FEJ, a haj alatt a homlokon, és a kézfejen, egészen pontosan…A JOBB KÉZEN!
  A módszer pontosan arra emlékeztet, ami a jelenések könyvében olvasható a megbélyegzésről .

  További információ, hogy a lítium elem az emberi test számára, mint testidegen anyag fekélyt okoz, ha megsérül a mikrocsip, és létrejön a kontakt.
  Így ír eről a Biblia:
  „… és támada gonosz és ártalmas fekély azokon az embereken, akiken vala a fenevad bélyege, és akik imádják vala annak képét.” Jelenések 16:2.

  Ha az sebészetileg elmozdításra kerül, a piciny kapszula megsérül, és az emberi test érintkezik a lítium vegyülettel, és a mikro baktériumokkal. (Ez fekélyt okoz azon a helyen.)
  A (Global Positioning System GPS) műholdas helymeghatározó rendszer azonnal jelzi, hogy elmozdították, és riasztja a területi illetékes hatóságot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük