A táplálkozás és mezőgazdaság jövője

Prof. Dr. Bardócz Zsuzsa előadása – Nexus TV

Megdöbbentő tények arról, hogy már most műkajákat adnak el nekünk a bevásárlóközpontokban. Nincs jövője az élelmiszer gyártásnak, a mezőgazdaságnak?


2 thoughts on “A táplálkozás és mezőgazdaság jövője

 1. TELJES PARADIGMAVÁLTÁSRA VAN SZÜKSÉG

  – El kell gondolkodni azon, hogy miért lesz a világot irányító elitből ilyen pusztító parazita?
  – Az emberiséget miért tudják megfosztani mindenétől, még a a szabadságától, és az életétől is?
  – Mi ennek az oka, és mit lehet tenni ellene?

  1.) Pozitív végösszegű játszmák
  Amikor a résztvevők össznyeresége nagyobb, mint a teljes veszteség.
  Ilyen időszak viszonylag kevés volt a történelemben, de talán a 2. világháborút követő időszakban különösen a fejlett nyugati országokban egy rövid ideig megvalósult az a jóléti állam, amikor volt lehetőség munkával megfelelő minőségű emberi életet élni.
  Ez a 2000-es évekig tartott, amikor is a kapitalizmus növekedése leállt, és beindították a származékos ügyletek végtelen lufiját, amely most már 4 MRD kvadrillió dollárra duzzadt, és ez a buborék bármikor kipukkadhat, ami újból egy sötét középkort eredményezhet az emberiség számára, különösen az NWO-tervekkel.

  2.) Nulla végösszegű játszmák
  Az emberiség történelmének nagy része nulla végösszegű játszma volt, amelyben az egyik résztvevő nyereségét pontosan kiegyenlíti a másik résztvevő vesztesége.
  Vagyis az elit gátlástalan eszközökkel kifosztotta a világot, és kizsákmányolta az emberiség nagy részét.
  A nagy gyarmatosító birodalmak így szerezték meg gazdagságukat, és ezen keresztül máig tartó politikai és gazdasági befolyásukat.
  Több száz millió ember életébe került, de az emberélet akkor még “csak” eszköz volt, és nem cél.

  3.) Negatív összegű játszmák
  A negatív összegű játékban a résztvevők összes vesztesége meghaladja a teljes nyereséget.
  A világ urai tisztában voltak azzal, hogy a kapitalizmus gátlástalan növekedéséhez egyre több bérmunkásra és fogyasztőra van szükség, és ezért hagyták növekedni a világ lélekszámát 8-9 MRD-ig.
  De azt is tudták, hogy ha a kapitalizmus növekedése leáll, megszűnik a foglalkoztatás, akkor ezek az emberek már nem lesznek képesek fogyasztani, ezért a tudományos technológiai forradalom célja a halálipar lett: vagyis olyan eszközök/módszerk, amelyek az emberi pusztítást egyre hatékonyabb szintre emelik.
  (Ezt már megírta Robert Merle a Mesterségem a halál c. könyvében.)

  A halálipar, a jelenlegi szpranacionalista hatalom üzleti modellje és gazdasági rendszere, amelynek célkeresztjében az emberiség elpusztítása áll, és bónuszként “halálra keresik magukat”.
  A módszer mindegyikre igaz: PROBLÉMA-REAKCIÓ-MEGOLDÁS. Az eszközök tárháza végtelen:

  – BIG PHARMA- a nagy mérgezés korszaka
  A hagyományos gyógyászat kiiktatásával, a gyógyszerekkel, mint mérgekkel, és a kamu vírussal utat nyitottak az emberek elpusztításához.
  A Covid-vakcinákkal cca 50 MRD dfollárt kerestek, de a vakcina következményeinek kezeléséből 500 MRD-os hasznot várnak, ami várhatóan megduplázódik az orvostudományban eddig nem ismert jelenség, a turbórák tömeges megjelenése miatt.
  A pszichiátria szintén negatív összegű játék; minél többet kezelnek a pszichiáterek, annál rosszabbak a problémák.

  – FOREVER WAR – az örök pusztítás kora
  A hadiipari komplexum hatalmas biznisze mindkét fél finanszírozása, fegyverekkel, de a legnagyobb üzlet is is az újjáépítés, terület, és befolyási övezetszerzés.

  – BIG FOOD: amit eszel, azzá válsz
  Az élelmiszeripar negatív összegjátékot folytat azáltal, hogy mesterséges hiányt hoz létre, hogy átvegye az irányítást az élelmiszer felett, hogy lecserélje a minőségi ételeket szintetikus vegyi anyagokra, mérgekre.
  A levegőt, ivóvizet folyamatosan mérgezik, a természetes vizeket korlátozzák.
  Az egészséges életmód valamennyi lehetőségét el akarják zárni a gyógynövények használatát,az erdők, kirándulóhelyek látogathatóságát, az utazásokkal együtt.

  – BIg-MÉDIA: Az agymosás, és a tömegpszichózis kora
  A közösségi média cégek kapcsolatot ígérnek, de valójában magányossá, szorongóvá és depresszióssá teszik az embereket, amelyeknek végül a gyógyszeripar lesz a haszonélvezője.
  A Zuckenberg-bábmester pedig az elit általi pénzel el tudta csalni a 2020-as választásokat, olyan szisztémát épített ki.
  Most ugyanezt akarják elérni világszerte, a mesterséges intelligenciával, mivel 2024-ben 5 MRD ember választ.

  – BIG TECH: Szintetikus ember létrehozása biotechnikai fegyverekkel
  Mára a az emberi elme uralása került a támadás középontjába, ahogy az egyik leghíresebb agykutató mondta az egyik előadásában: Az agy a jövő csatatere.
  Ismerik gondolatainkat, képesek megfejteni álmainkat, és megfelelő EMF-sugárzással befolyásolni érzelmeinket, hangulatainkat, és képesek egyenként megbetegíteni és kiiktatni bárkit.
  Minden okos eszköz megfigyelési rendszer, így jelenleg több trilliárd megfigyelő eszköz van szerte a világon.
  https://www.youtube.com/watch?v=N02SK9yd60s

  A most folyó Új világrend egy negatív végösszegű játszma, amelynek célje az emberiség elpusztítása, és a világ összes javainak megszerzése a szupranacionalista világelit számára.
  De rendíthetetlenül hiszek abban, hogy a most folyó játszma még nem dőlt el, mert az egész világ érzi a veszélyt, és a nagy leleplezések és megvilágosodá korát éljük.
  A tudás és a szellemi felemelkedés azért fontos, mert a megvilágosodott tudatot nem lehet feltörni.

 2. Katonalegyekkel, és lisztkukacokkal vannak tele a SPAR félkésztermékei, még sincsenek ledöntve az Üllői és Szegedi gyárak, továbbá az Aranykosár félkésztermékeknél is hasonlóra lettem figyelmes, mégis meddig még? Minden politikus felelős ezért, dehát a tömeggyilkolásért sem lettek felelősségre vonva. Minden celeb, aki reklámozni, propagandálta a FENEVAD BÉLYEGÉT, még kevesen döglöttek meg közülük, ők bizonyára PLACEBÓT kaptak, s lehetne folytatni, de inkább

  Felajánlás a Mennyei Atyához

  Örök Atya! A végtelen szeretet Atyja, Jóság és Irgalom!
  Mária Szeplőtelen és fájdalmas Szíve által ­egyesülve Jézus dicsőséges nevelőatyjával, Szent Józseffel és minden angyallal és szenttel – most, minden ember és a tisztítóhelyen szenvedő lelkek nevében, fölajánlom Neked szeretet Fiadat, Jézus Krisztust – istenségével és emberségével együtt.
  Örök Atya – szeretettel, hálával és engesztelésül -, fölajánlom Neked Jézus megsebzett, vérző és megtört Szívét.
  Örök Atya – szeretettel, hálával és engesztelésül -, felajánlom Neked Jézusnak értünk ontott min­den csepp drága Vérét.
  Örök Atya – szeretettel, hálával és engesztelésül -, felajánlom Neked isteni Fiad szörnyű haláltusá­ját és elhagyatottságát halála előtt az Olajfák he­gyén.
  Örök Atya – szeretettel, hálával és engesztelésül -, felajánlom Neked Krisztus tövissel koronázott szent Fejét, az isteni Bölcsesség székhelyét – ki­mondhatatlan Szépségben és fenségben. Tekints, örök Atya, mindenekfölött szeretett leá­nyodnak, Máriának, a Szentlélek Mátkájának orcá­jára. Fogadd, örök Atya, Mária könnyeit, Szíve fáj­dalmát, és szenvedéseit – erényeit, érdemeit és tökéletességét.
  Örök Atya – szeretettel, hálával és engesztelésül -, felajánlom Neked mindazt a szeretetet, amellyel isteni Fiad, a boldogságos Szűz Mária és az összes szentek érdemszerző cselekedeteiket véghezvitték.
  Örök Atya – szeretettel, hálával és engesztelésül -, felajánlok Neked minden szentmisét, amelyet eddig már bemutattak, s amit majd eztán mutatnak be.
  Örök, jóságos és irgalmas mennyei Atya, fogadd el Jézus és Mária egyesült Szívét, engesztelésül az egész világ bűneiért, isteni haragod csillapítására, a legszentebb Szentháromság megdicsőítésére, a Szentatya, a püspökök, papok és szerzetesek meg­világosítására, s a tisztítóhelyen szenvedő lelkek – köztük hozzátartozóim, barátaim és ellenségeim – váltságára.
  Ámen

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük