Piers Corbyn: Nem kevesebb CO2 kell, hanem több!

Piers Corbyn 2019 végén arról beszélt a német Parlamentben, hogy az ember okozta éghajlatváltozás nem létezik. Nem kevesebb CO2 kell, hanem több.

“Köszönöm, örülök, hogy itt lehetek. Piers Corbyn vagyok, a “WeatherAction” vezetője és a hosszútávú klíma előrejelzéseiben vagyok illetékes. Fizikus és asztrofizikus is vagyok és klímakutató is. Itt láthatják a prezentációmat egy dokumentummal kapcsolatban, melyet később írott formában önöknek is rendelkezésére bocsátok és itt alul van egy link a 2. oldalon.

Rátérek a mai legfontosabb pontokra: Az ember okozta klímaváltozás nem létezik. A CO2 az élet gáza, nem pedig a halálé és többet szeretnénk belőle, nem pedig kevesebbet. A CO2-szintet a hőmérséklet határozza meg, nem pedig ez befolyásolja a hőmérsékletet. A klímapolitika sem a klímát kontrollálja, hanem önöket, a nyilvánosságot. Megadóztatják önöket és engedelmessé teszik.”

5 thoughts on “Piers Corbyn: Nem kevesebb CO2 kell, hanem több!

 1. Idekapcsolódik.
  A globalistáknak van ezen a vonalon (is) egy sunyi kis szómágiájuk, amivel eleve manipulálnak: „Az ember okozta klímaváltozásról tudományos konszenzus van.” Ezt a nagyhangú állítást a klímakatasztrófát propagáló tévéműsorokban, előadásokban, fórumokon gyakran elsütik. Rögtön az első mondatuk, amivel minden ellenérvnek, ellentétes tények felsorolásának, tudományos vitának azonnal az elejét veszik. Itt vitánk helye nincs, punktum! Aki ellentmond az tudománytalan, komolytalan stb.
  Nemrégiben olvastam egy írást. (Nehézkes lenne most gyorsan visszakeresni a forrást.) A klímatudósok körében végeztek egy felmérést, hogyan is állnak ezzel a „konszenzussal”? Kiderült, a tudósok 44%-a nem osztja a mindent maga alá rendelő, hivatalos világpolitikává tett, a társadalmakat és külön generációkat megcélzó klímahülyítés-elméletet. 44% más vélemény önmagában véve is messze esik attól, hogy egyöntetű álláspontról lehessen beszélni. Ha meg azt vesszük, amit a Kovid járvány, a maszk, a PCR teszt, a vakcinák kapcsán tapasztalhattunk, hogy a tudósok az állásukra, tudományos pályafutásukra gondolva – bizonyos fokig érthetően – nem szólalnak meg élesen és tömegesen a központi akarattal és állásponttal szemben. Szóval ez a negyvennégy százaléknyi ellentétes vélemény valódi értéken lehet hatvan-hetven százalék is, és a hirdetett konszenzus nagyrészt nem igaz.

 2. Sok évtizede ismert a szén-dioxid trágyázás jelentősége. Minél nagyobb a levegő CO2 tartalma annál dúsabb lesz a növényi vegetáció. A CO2 trágyázás segítségével javul a növény vitalitása, ellenálló képessége, a növény gyökere egészségesebb, mélyebbre hatol és nagyobb az oldalirányú kiterjedése. Így nagyobb eséllyel talál több vizet a fejlődéshez. A fejlettebb gyökérrendszer hatására nagyobb hozamot ad, jobban bírja a vízhiányt, aszályos években és a kártételt.
  Aki a szén-dioxid kibocsátás csökkentéséről papol, legyen az akár a volt Köztársasági Elnök Áder János, az vagy nagyon tájékozatlan és ostoba, vagy szándékosan hazudik és manipulál. Ezek a CO2 okozta klímaváltozást hazudó “szakemberek”, politikusok vagy celebek valójában a földi élet elpusztításáért dolgoznak akarva-akaratlanul.

 3. Újabb bizonyíték, hogy a mainstream hazugság-gyár hogyan állítja a feje tetejére az igazságot. Egyszerűen vissza kell fordítani, és ellenkező előjellel ellátni. Eleve SEMMIT, DE SEMMIT nem lehet elhinni, ami onnan jön.

 4. A „kemtrél” is készül átszivárogni az összeesküvés-elméletek világából a köztudatba. Feltehetően nem kell már túl sokat aludnunk, hogy a TV-ben, véleménymeghatározó hírportálokon a Hivatal szolgálatában álló tudós szakértők, napi jó alakú meteorológusok rezzenéstelen arccal magyarázzák a népnek a „geomérnökséget”. Mintha mi sem történt volna. Mintha pár éve még nem tagadták volna egyáltalán a létezését, és nem gyagyázták le azt, aki csak rá mert kérdezni, mi a fene ott az égen? – mert, hogy nem kondenzcsík az biztos…

  https://www.thelastamericanvagabond.com/mexico-bans-geoengineering/
  Mexikó lett az első olyan nemzet, amely elismeri a geomérnöki tervezés ártalmát, leállítja a jövőbeli kísérleteket

  A mexikói kormány moratóriumot hirdetett a szoláris geomérnöki kísérletekre, miután egy amerikai startup cég engedély nélkül kis léptékű kísérletet hajtott végre. Milyen hatással lesz a döntés a globalisták terveire, akik a geomérnökséget a világkormányzás kapujaként kívánják használni?
  (A cikk hosszabban itt folytatódik)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük