6 thoughts on “Dr. Horkovics-Kováts János és Juhász Zoltán János a Nemzeti Konzultációs Kérdőívről

 1. Én már kidobtam az ingyen borítékot.
  Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten.
  Velem nem állt szóba a képviselő és a miniszter. Bár titokban isszák minden szavam, különben nem lennének rám állítva a szolgálatok.
  Valahogy tényleg arra kellene rávenni a politikusokat, hogy felismerjék, hogy az a jó stratégia, ha válaszolnak, szóba állnak, és nem nézik levegőnek (kukázzák) a civil visszajelzéseket a munkájukkal kapcsolatban. Legyen az bármilyen. Saját szégyenük, ha nem képesek erre.
  Ha megüti a politikai tevékenység az elfogadható mértéket, azt is ki fogom fejezni, de ettől fényévekre vannak most, sőt egyre messzebb.

  A civil kérdésekkel kapcsolatban, az szerintem minimum elvárás, hogy egy több mondatból álló, bonyolultabb szöveget képes legyen valaki érteni.
  Később lehetne szűrni úgy is a választójogot, hogy aki az általános civil kérdéseket megválaszolja választások között (akár nem tudom-mal), az szavazhat a választáson. A kérdéseket civileknek kellene összeállítani, az embereket foglalkoztató aktuális témák alapján, és értelmes válasz opciókkal.
  A módszer békés, és ha valaki keres egy lehetőséget az akarat kifejezésre, akkor ez az. Ami a hátulütője lehet, az, hogy ne lehessen reklám -hírlevél – toborzás és kémkedés eléréssel összekapcsolni. Mert úgy inkább nem vennék benne részt.

  Én is tudnék más nagyon necces, aktuális és fontos kérdéseket feltenni, de értem, hogy ez egy teszt.
  Megosztó témának tartom a kettős állampolgárság fogalmat önmagában. Eleve többes is lehet, és érinthet elszakadt területen élés miatti magyart.

 2. Szerintem nagyon jó!
  Gyorsan össze kellene ezt jól érthetőre, nyomtathatóra fésülni, hogy szétszórhassuk és az eredeti konzultációs borítékba ezt küldjük vissza!

 3. VÉGET KELL VETNI A POLITIKÁNAK NEVEZETT SZABADRABLÁSNAK, ÉS ÚJ TÁRSADALMI SZERZŐDÉST KELL KÖTNI!

  Én annyira el vagyok keseredve, hogy hová jutott ez a világ, és ebben a világban milyen mélyre süllyedt Magyarország.
  Lassan visszasírom a kádári időszakot, ahol az emberek sokkal jobban éltek, mert 8 órai keresetükből tisztességesen megéltek, tudtak otthont, családot alapítani, házat építeni, kocsit venni, gyereket iskoláztatni.
  Az emberek tisztességes orvosi ellátásban részesültek, és el tudtak menni nyaralni.
  Pénzükért első osztályú és megbízható termékeket tudtak vásárolni, és megfelelő minőségi szolgáltatást kaptak, és nem a multik szemetét.
  Nem voltak gigahatóságok, mindenféle felesleges szervezetek, mégis a rendszer ezerszer jobban működött, mint ma.
  Azt sem tudtuk, hogy hívták a pénzügyminisztert, mert a politika, és ezzel a botrányok nem költöztek be az életünkbe.
  A rendszerváltásnak nevezett hatalomrablás kifosztotta az országot, és kisemmizte a magyarok nagy részét, sokakat örökre.
  Az új rendszer ugyan korlátlan szabadságot adott, de mivel pénzt (lehetőséget) nem adott hozzá, így az egész üres lózunggá vált.
  Miután kizsebelték, és elszegényítették az országot, most az emberi méltóságunktól és szabadságunktól is meg akarnak fosztani, mivel a globalogazdik azt kívánják, hogy digitális rabszolgák legyünk.
  Ezt nem engedhetjük!
  Vesztenivalónk nincsen, ezért nincs más választásunk, el kell kezdeni ezt az alulról jövő “rendhagyó rendszerváltást”
  Így lesz valódi lesz a Nemzeti Konzultáció.
  A kérdésekkel egyetértek, azzal a kiegészítéssel, hogy ki kell egészíteni egy utolsó ponttal:
  Sorolja fel a kérdésekből kimaradt, de az Ön életét meghatározó olyan problémákat, amelyekre valódi megoldást vár el a hatalomtól.
  Köszönet a szervezőknek!

 4. Nem fognak foglalkozni a kérdésekkel. A konzekvenciát levonják, és abból tanulva erősödni fognak. A népnek meg marad a hamis érzület, mintha tett volna valamit a sorsáért. Nem cinizmussal kellene visszavágni, hanem a meglévő jogintézmények alkalmazását kellene követelni, élükön az országos népszavazással. Hogy hogyan? Hát válaszolják meg azok a féleszűek, akik fennen hirdetik itt is, hogy az egész társadalom áldozata volt ennek a csúnya vírushelyzetnek és semmi, de semmi más lehetőségük nem volt, mint beoltatni magukat, gondolkodni meg kiváltképp nem volt lehetőségük.

 5. Nagy tisztelet Önök felé munkásságukért. Én külföldön vagyok, így a borítékos visszaküldést nem tudom megvalósítani, ellenben az e-mailes kitöltést nagy örömmel elkészítem. Bízzunk a legjobbakban! Könnybe szökött szemmel néztem Juhász úr arcát a felvétel utolsó percében. Ön egy nagy harcos! Sokaknak ad erőt a további küzdelemhez, nekem is. Én Bukovinszki Gergely és dr.Papp Éva WHO-ról tartott beszélgetését küldtem el e-mailben az országgyűlési képviselőnek (Pest megye 6.sz. – fideszes), mire egy lesajnáló mondattal lerázott, miszerint nyugodjak meg, a kormány a helyén van, teszi a dolgát, minden magyar érdekében Ausztráliától Alaszkáig. Kitartást, jó egészséget Önöknek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük