Újabb igazolás, tudatos terv szerint rombolják az életminőségünket hosszú ideje! – Bardócz Zsuzsa

Tisztítótűz Bedő Imrével.

A TISZTÍTÓTŰZ legfrissebb epizódjában a génmódosított élelmiszerek lehetséges veszélyeiről számol be Prof. Dr. Bardócz Zsuzsanna. Tönkretett emésztőrendszer, rákkeltő hatás, hormonális zavarok. Mindez a profitorientáltság érdekében.

13 thoughts on “Újabb igazolás, tudatos terv szerint rombolják az életminőségünket hosszú ideje! – Bardócz Zsuzsa

 1. Szeretném azzal kezdeni, hogy Bedő Imre egyáltalán nem hiteles.
  Csak akkor mer elővenni egy témát, ha előtte már sokan megállapították azt, amit ő csak „igazságkeresésként” még mindig keres, és biztos nem fogja megtalálni, de miközben az előtte szólók már rég megtalálták az igazságot. Az xx sátáni média startégia, hogy húzzák az időt, és azt hiszik, hogy mindenki ma született bárány, és soha véget nem érően el lehet adni bármit a ma született bárányoknak. Például hogyan lehet kijelenteni, hogy nem látszik a méreg tovagyűrűző hatás? ( A permetezett mérgezett alma, banán, GMO szója a tejkaramellában stb mérgek felszívódnak a belső nyálkahártyákon, ahogy minden krém beszívódik a bőrbe.) Aki valóban kis háztájival valaha volt rendelkező ember, az láthat mindent, de az is, aki elolvas pl. egy A.Christie mérgezős krimit. Bedő valódi tapasztalás nélkül él a nagyvilágban, vagy éppen csak gyáva azokat megosztani? Nincs teste, nincsenek tünetei, nem volt beteg soha, egy gép? Érti a világot egyáltalán? Vagy csak próbálgatja értegetni?
  Sokkal szívesebben hallgattam volna a beszélgetés felvezetését azoktól, akik valóban a „MI” véleményünkkel már régóta egyetértenek, sőt régóta okosak, nemcsak utólag. Jakab Istvánnak jobbulást kívánok, ő az egyike azoknak, akik erről a témáról már régóta interjúkat készítettek, és segítettek a „MI” véleményünk kialakításában.
  Közgazdász szereplő státuszában, amikor először hallottam Bedő gondolatait, már leszerepelt, valami gyáva okoskodása folytán. A stílusa kb. úgy írható le, hogy mélyen felülről megmondja a tutit utólag, de mindenkinek.
  Köszönet Prof. Dr. Bardócz Zsuzsának ismét az elmondottakért, aki miatt a beszélgetést meghallgattam. Bár a legmélyebb igazság rétegét nem érinti, mégis nagyon sokat elmond.
  Felírtam egy egyenletet: GMO=glifozát=rák, ami persze nem mindig és árnyalva igaz, de azoknál, akiknek már nem működik jól a sejt megújulásuk, nagy kockázatot jelent.
  Számomra 21:30-25:10 között van a beszélgetés csúcspontja. A fekete mágia szerint egy növényt megmérgeznek, hogy méregtelenítsen. Majd a mérget, és a folyamat segítőinek a toxinjait, azaz az ürüléket azzal a mesével adják át más élőlénynek mesterségesen, kenik rá másra, hogy ettől legyen jól, ettől majd jól lesz. A „kártevőtől” pedig nem megvédeni fog, hanem valójában mérgezett lesz a növény is, és a kártevő is, mivel mindenki fog kapni egyedileg az anyagból, a szórásból nem marad ki senki. De valóban a baci vagy a gomba toxinból kapnak? Nem a rengeteg glifozátból????? Szemfényvesztés.
  A terméshozam statisztikába belemagyarázni a gazdaságosságot a mérgek „jó” hatékonysága miatt szintén hatalmas csalás lehet. Én az időjárásnak, a víznek és a talaj összetételnek tudnám be a hatékonyságot. A kémiai mérgezés csak egy visszafogó extra terhelése a természetnek.

 2. Férfiak Klubja
  https://hu.wikipedia.org/wiki/Bedő_Imre
  Bemutatkozás
  Bedő Imre a 130.000-es követőtáborral rendelkező, rendszeres médiajelenléttel bíró Férfiak Klubja alapítója. Férfi, férj, apa és társadalmi felelősség által vezérelt értelmiségi. Az erdélyi születésű közgazdász befektetési banki szakember volt, majd iparvállalati csúcsvezető, később saját vállalkozásait vitte sikerre. A Férfiak Klubja Férfimotivációs társadalmi szervezetét 2013-ban hozta létre összefogást hirdetve az erkölcsi alapok megerősítése érdekében, a férfi-nő szövetség és a család megszilárdítására, a jövő társadalmát építő örök emberi értékeink továbbadására. 2016-ban kiadott “Férfienergia” című sikerkönyvét férfiak és nők, szakemberek ezrei forgatják.

  Na, Hölgyeim, és Uraim, ez a fenti kis összefoglaló, amit természetesen nem én írtam, azért elgondolkodtatható lehet ( annak kellene lennie !) mindenki számára !

  Nekem a Sátán “megtért” kutyái ne akarják megmondani “őszintén” a tutit !!! ( Befektetési bankár !!!???)
  Első perctől kezdve valamiért nem volt számomra hiteles, ez csak megérzés volt, sokszor megnéztem, sokszor ugyan avval a fenntartásokkal, szkepticizmussal, rövid “életút” összefoglalója pedig teljesen hiteltelenné teszi számomra. A bankár múltját nem is tudtam.
  Ide sorolom Hossó Andreát is, Londonból, a Cityből, onnan mondja a tutit, sajnálkozik, figyelmeztet !?
  És addig mit tetszett csinálni, meg hol, amig be nem nőtt a feje lágy ???

  Ide sorolom a “nagyszerű” bogár laci bácsit is, aki úgy mond “igazat, meg leleplez”, hogy közben tömjénnel fürdeti a fideszt és orbánt, mintha ezek nem lennének a bogár laci bácsi által is folyamatosan hangoztatott “nem létező háttérhatalom” legsunyibb, leghívebb kiképzett bábjai !

  Gondolkodtam bogár alá is írni, de nem teszem, kiráz tőle a hideg, undorodom az “igazmondó” hazugságaitól, hívei agyalágyult megnyilvánulásaitól, és ahogy a fidesz szekerét tolja huszonéve folyamatosan, minden erejével, és mosdatja a szerecsent a folytatólagos hazaárulása elhazudásával, letagadásával, hogy “de szegény nem tehet mást” !?

  Aki nekem igazat akar mondani, az ne a “túloldalról” jöjjön át, hanem az én hajómban evezzen, pontosabban a MI HAJÓNKBAN EVEZZEN, első pillanattól kezdve.
  Írnék ide pár eléggé kifejező hasonlatot, hogy mit és miért, de nem lenne kellően kultúrált, viszont kellően érthető volna, tehát kelletlenül, de maradok a kordodon belül.
  A nekünk, a külvilágnak, a politikai sakktáblán csak mezei gyalog parasztoknak “igazat mondók”, már korábbal jól megszedték magukat a “nem létező háttérhatalom” ( copyright bogár laci bácsi) kiszolgálásával, és jelenleg is a regnáló hatalom fő részvényesei, és többen a fidesz altestének organikus részei ( !!! ), megszólalásuk mesterkélt, irányított, miközben próbálják mutatni az őszinte spontaneitást.

  A bogár laci bácsi ebben kiemelkedő Guiness Record teljesítményt nyújt, ha még nem tűnt volna fel valakinek.
  Bedő nem olyan régen lett hirtelen a “csapat” tagja !

  Minden embernek van egy életútja, a kezdettől a máig.
  És nem feltétlenül az a mérvadó és lényeges, hogy ma hol áll, és mit mond, hanem az, hogy közben hol állt, mit mondott, és mit csinált !

  Megint nem leszek népszerű a véleményemmel, természetesen nem érdekel, a tények mint mindenkor makacs dolgok, legfeljebb időnként tagadni próbálják azokat, már amennyire lehetséges, és folyamatosan magyarázni a bizonyítványt.

  A “rendszerváltás” óta minden “magyar” politikai konglomerátum, folytatólagosan, ténylegesen hazaárulást folytat, és ezek a kiváló, igazságkereső, bátor megmondóemberek, kivétel nélkül a politika, jelesül a fidesz kitartott prostituáltjai. Tudnám érthetőbben is !
  És mint ha nem is lenne múlt, ( !!! ), csak a jelen, meg a jövő.
  Meg bőszen dumálnak a “nemzetállamról”, meg “független Magyarországról”.
  Közben néger segédmunkás lapátol homokot a Vígszinház melletti építkezésen ! Nesze neked “nemzetállam” !

  Kádárnál a Hofi volt az udvaribolond, kisebb epizód szereplőkkel kiegészítve. Eljátszotta a “bátrat, a szókinomdót” !!!
  Ezek meg itt Hofit utánozzák. Eljátsszák a “bátrat, meg a szókimondót” !!!
  A karaván meg halad, és a kutyák is ugatnak.

  Van még kérdés ?

  1. Én egyszer bogár lacikának beírtam, valamit, Afrika témában. De lacika nagyobb úr annál, hogy másokkal szót váltson.
   Ő egy egyetemi katedrális ember.
   Bogár lacika olyan okos lángész, hogy el kell oltani a tüzet egyszer a fejében.

   Fossó Andreáról meg ne is beszéljünk. Aki erre a feminára hallgat, az megérdemli a sorsát.
   A nő állandóan ijeszgeti a hallgatóságát.

   Szánalmas alakok ezek. Én ezeket már régóta mellőzőm és kizártam az életemből.
   Nekem ne pofázzanak az ilyem szánalmas alakok !

  2. Kedves S.G.!

   Egyetértek. A “nemlétező” háttérhatalom kis hazánkban is kiépítette a teljes hálózatát, mindenhova beszivárgott, lefedve minden oldal teljes spektrumát meg a köztes tereket, nehogy már a társadalom valamelyik szegmense kimaradjon az ügyeletes – minden oldali – megmondóemberek okosságaiból. Az, akinek túlságosan megfekszi a gyomrát a hivatalos hazugságáradat, kaphat egy kisebb, hígabb dózist a “controlled opposition” által feltálalt “limited hangout”-ok számtalan változatából, mindenkinek ízlése szerint.
   A közszereplők és a politika környékén sertepertélők nem véletlenül vannak ott, ahol vannak, és pontosan tudják, hogy bizonyos embercsoportok mit akarnak hallani. A tetteiket meg soha senki nem kéri rajtuk számon – legalábbis addig, ameddig valami nagykutyának nem lépnek a tyúkszemére, vagy nem kell helyette elvinni a balhét.

  3. Egy nagyon veszélyes irányba mehetnek a dolgok a magyar háttérben. Csak az elmúlt 2 év halk elszólásai alapján, teljesen kiábrándít, amikor pl. Ertsey Attila, a kosárközösségekről beszélve (https://huntv.info/video/a-penzvilag-alakulasa/), megemlíti, hogy egy terv szerint bérelni kell majd a dolgokat. Iszonyú veszélyes. A bérlés ugyanúgy teljes lemondás minden jogról, mintha elvennék, csak ráadásul önkéntes lemondás, ami a legrosszabb (sátáni Baál maffia logika szerint). A tulajdonjog 51%-ban minimum a hatalommal szembeni ellensúly záloga.A bérlőt szempillantás alatt ki lehet tenni a bérleményből, és ki is lehet fosztani, a bérleti díj változtatásával. A bérlés távol van a tervezhető jólét és értelmesen elérhető megélhetés megvalósításától. Egyébként még mindig vannak hírek az alapjövedelem biztosításáról is (Olaszország), ami teljesen rossz irány. Miért járuljon hozzá bárki ingyenélők eltartásához? Tessék indokot felmutatni. A kosárközösségekben nem látom a gazdasági koncepciót. Az, hogy hasraütök és ad-hoc cserekereskedek, az a koncepciótlanság.
   Amiről pedig nem beszél senki, az az, hogy ha van magyar pénz, akkor annak magyarnak kell lenni, állami kibocsátásúnak, nem közösségi kibocsátásúnak, sem pedig XX NWO, stb külső hatalom általi kibocsátásúnak, és fedezettnek kell lenni, minőségi érték értelemben.
   A közgazdasági témákban megnyilvánulók közül leginkább a konyhapénzem Dr. Cowanra bíznám, nem a médiában információkat csepegtető, illetve elhallgató közgazdászokra.

   1. Kedves Hegedűs A. !

    Egyszer már leírtam, hogy NINCS KÖZGAZDASÁG, SEM TAN !!!
    Ön volt itt az egyetlen, aki pár mondattal reagált rá.
    Természetesen “oktatják, tanítják”, és annyi “szakirodalma” van, mint a Jókai összes a Lenin összessel kibővítve, plusz Francia Nagylexikon !

    Azt is sokszor leírtam, hogy a gondolkodás nem fertőző betegség !!!
    Egy abszolut kézivezérelt világban “gazdasági törvényszerűségekről” beszélni, egyszerűen hazugság, aljas, mocskos megtévesztése a világnak !!!

    Nincs infláció sem, nem “keletkezik”, meg nem “kialakul”, hanem KIALAKÍTJÁK !!!
    Már párszor néhány “okosnak” próbáltam példálózni, hogy mitől lehetséges a tőzsdei árfolyamok liftezése, egyáltalán, ki -és milyen alapon állapítja meg, hogy X, Y, cég, “mennyit ér” ???

    Példának vegyük a Richter Gedeont, csak az egyszerűség kedvéért !
    Reggel 5000.- estére 8000.- egy részvény, vagy fordítva !!!
    Mitől, amikor az égvilágon semmi nem változott, de semmi !? Gyártanak, eladnak, nincs semmilyen hiba, leállás, stb.
    A név behelyettesíthető bármilyen más névre, cégre !

    A tőzsde a sok kicsi sokra megy alapon, a sok reménykedő kis hülyének a kifosztása, a világ legnagyobb “itt a piros, hol a piros” játéka. De, mert néha nyer, elhiszi, hogy többet is lehet, és mindent veszít, akkor a “nem volt szerencsém” az önfelmentés !

    Tessék utána nézni, hogy mi volt 1929-ben, és ha tagadják is ezerrel, ez volt 2008-ban is !!!

    A “közgazdaságtan” tökéletesen párhuzamba állítható a “virológiával”. Elképesztő “tudományos” szemfényvesztés.
    Kié a tényleges hatalom ? Kik a “piacok”, akik meghatározzák a bármilyen valuták napi árfolyamait ???
    Kik állapítják meg a tőzsdei árfolyamokat tetszés szerint ?
    Ezer kérdést lehetne ( és kell !) még feltenni.
    És végre mindenki fejében helyre kellene tenni, hogy a “piacgazdaság” SEM LÉTEZIK, mert minden egy helyről irányított, lásd politika, WHO, Great Reset, ez mind ugyan annak a “nem létező háttérhatalomnak” a szemfényvesztése !!!
    Annyi a különbség, hogy itt nem virológus a “tudós”, hanem “közgazdász” !
    Meggyőződésem, ami leginkább az élettapasztalataimon, és némi logikán alapul, és ha egyedül maradok a véleményemmel, akkor is kitartok mellette. Szemfényvesztő, manipulálás.
    Kívülállók számára érthetetlenül, “te ehhez nem értesz, ez tudomány” standard hazugsággal megtámogatva.

   2. Kedves S.G.,

    Piac létezik, a tulajdon és a vagyon is természetes, ahogy a test és a beszéd/kommunikáció.
    Egyetértek, hogy a működéshez a kereteket egy helyi központból (agy) kell megadni a ‘végeknek’ ahogy a szülő adja a keretet a gyereknek, vagy egy keretet adó csoport vezet egy közösséget. A mikroszint ettől spontán kialakul.
    Most az a baj, hogy a központ régóta nem működik rendesen. Nem talál utat a szívhez.
    Természetellenes lételem a maffia piaci módszerekhez a katonai jelenlét vagy a titkos ügyek nyomásgyakorlása (mintha harcolnia kellene a májnak a hólyaggal). Természetellenes a bennfentes kereskedelem(korrupció), a szerencsejáték, a tőkejövedelem, a természet kizsákmányolás. Ezek nélkül a torzító hatások nélkül egészen más áralkuk és jövedelmi egyensúlyok születnének.
    A korrupciót a legnehezebb kiszűrni.

    A szív szívó funkciója nem azt jelenti, hogy a végekről ki kell szívni a tartalmat. Hanem azt, hogy az áramlásokat fenn kell tartani, hogy a végeket ne kelljen amputálni. A felsorolt természetellenes dolgok az áramlás torzulását, szélsőségesen szervhalált eredményeznek.

    Elvi probléma van a ‘tannal’. A téves cél értelmezés téves eszközt választ.

    1. Tisztelt Hegedűs A. !

     Látom, hogy nem tud elvonatkoztatni a berögzött sémáktól, sajnos.
     De nem kívánom tovább ragozni, a közgazdaság tudomány, áltudomány, a világ kifosztására létrehozott mantrák összessége.
     A bank -és tőzsde szektor hozta létre, a manipulációk végrehajtásához, és egyben elfedéséhez.
     Az úgynevezett “gazdaság” mindenkor működött, az ókortól kezdve, és “tan” nélkül !
     Sőt, az ősközösség is “gazdaság” volt !
     Most ne menjünk bele, hogy “tan nélkül” is ki – és hogyan működtette, az erősebb kutya elvén sokszor !

     A szavak és fogalmak értelme, jelentése, mint annyi másban, itt is kiforgatva, átforgatva, értelmetlenné, és érthetetlenné téve, megfejelve avval a hihetetlenül aljas, de tökéletesen jellemző, és tökéletesen pontosan tudható, hogy kiktől, honnan érkező “pszihológiai dogmával” ( !!! ), hogy a NEM az egy határozatlan igen, és az IGEN egy határozatlan nem !

     Amikor a fenti mondat, mint valóság létezik, és létezik, van, köztudatba verve, akkor tart itt a Világ ahol tart !!!
     A dolgok messze, nagyságrendekkel egyszerűbbek, mint ahogy tálalva vannak, de bonyolulttá kell tenni, hogy a kívülállók ne érthessék, a belül állók érdekei szerint.

     Aki számára igen is van közgazdaság, és hiteles tudomány a tana, annak javaslom felvenni a WHO javasolta oltások mindegyikét, mert “az oltás életet ment “, a kettő igazság tartalma tökéletesen fedi egymást !

 3. https://www.bitchute.com/video/SvHsnKFkJH4O/
  A LOOK AT MALARIA- WEBINAR FROM JULY 12TH, 2023
  A malária vakcina megjelenése okán Dr. Cowan előadását a maláriáról itt foglaltam össze: https://orvosokatisztanlatasert.hu/mert-fontos-vitatni-a-gyogyszerek-biztonsagossagat/
  Egy részletet ebből visszaidézve:
  „Dr. Walter Reed (1851-1902), katonaorvos sokat foglalkozott a maláriával. El akart végezni egy kísérletet, hogy igazolja a szúnyogok általi malária átvitelt. Azzal, hogy egy ketrecbe beletette maláriás betegek karját, és berakott szúnyogokat, hogy csípjék meg, kapnia kellett maláriás vért tartalmazó szúnyogokat. Aztán a maláriás szúnyogokat tartalmazó ketrecbe belerakta volna a nem maláriás vállalkozó egyének karját. Már az első lépés eredménye sokkoló volt, mert mintha a maláriás karból nem szívtak volna vért a szúnyogok, mintha nem akarnának a maláriás vértől betegek lenni. (Sajnos nem találta meg Dr. Cowan ezt a korábban olvasott tanulmányt, csak emlékezetből meséli.) Így nem lett maláriás vérrel megtelt szúnyog a további kísérlethez, a kísérlet megbukott.”

  A „maláriával” fertőzött alany valamilyen betegségben szenvedett, a véréből a szúnyog nem kért. Vajon miért? A válaszaim:
  -rossz „szagú” volt a beteg ember,
  – amit az intelligens betegápolás is tud, hagyta a beteget méregtelenítődni. Majd interakcióba lép vele a szúnyog, ha meggyógyult. Persze a szúnyog nem tudja támogatni ennél aktívabban a gyógyulást. ????

  A gondolatot a rovar riasztásra átalakítva, arra a kérdésre, hogy miért nem megy a rovar a mérgezett növényre, talán rossz szagú, egy példával megközelítve:
  Nálam az atkák minden eső után „megtámadják” a balkon növényeket. A vízzel az atkák intelligensen ki tudják választani, meg tudják kapni, amit amúgy nem (könnyebb vízben oldva felvenni, ami kell)? A malária kísérlet vizezett beteg karral vajon hogyan végződne?
  Egyébként lehet egyre több szappannal halálba locsolni a növényt, vagy…még nem megoldott az eset (van kontroll csoport, aki se szappant, se újabb és újabb esőket nem kapott, hanem az első eső után valami mást, és esővédett helyre át is lett rakva, és semmi baja), hogyan jár jól a növény is és az atka is?
  Miért is kell a még több, még több, még-még-még méregbe „belefulladni”? Miért is kell mérgezni a vizet?
  A kísérletem eredményétől függetlenül kb. azonnal betiltani kellene egy tollvonással a kémiai „növényvédőket” és a GMO módszereket, az eső mérgezést. Engedni kellene fellélegezni a növényeket.

  1. https://mandiner.hu/kulfold/2023/08/fordulat-osszeallt-az-europai-jobboldal-a-zold-lobbi-ellen-toth-edina-ep-kepviselo-a-mandinernek

   A növényvédőszerek csökkentése tönkretenné a gazdákat?
   És a növényeket? És a fogyasztókat?
   Mi a bizonyíték erre? Mi a növényvédőszer?

   Még egyszer, sejtésem szerint azzal űzi el a “növényvédő” a rovart, hogy a növény a beszívott mérgezés miatt nem lesz kívánatos.
   Aztán a méreg önmagában elég, hogy ne legyen guszta, jóízű a növény. Nem is kell, hogy még további állati, vagy gomba látogatói legyenek.

   Saját tapasztalat, hogy a szagtalan bio kullancs spray-vel érintkezett, megmosott kezem egy kiránduláson egy ismerős kutya megkapta, elutasította a simogatást. Egyébként jóban vagyok a kutyával. A kutya orrát nem lehet átverni.

 4. Istria – napjainkban
  Házról házra jártak emberek – ingyen szunyogirtó lapocskákat osztogattak – ui a gates féle konténeres szunyogokat ráengedték Istriára
  Nos engem megcsípett
  Lebetegedtem
  Ugyanúgy mint akik pl a Duna mellett voltak
  Nem találkoztunk csak bezegen
  Szóval most a mérgezett szunyikra immunizálódunk
  Ez lehet az új c-19 fantasztikus stratégia…
  Ezeket a balfékeket…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük