A német kormány hivatalos adatai szerint a teljesen beoltottaknál 2022. január végére kialakul a szerzett immunhiányos szindróma

A német kormány adatai a Covid-19 állítólagos Omicron variánsára vonatkozóan azt sugallják, hogy a “teljesen beoltottak” többségénél 2022. január végére a Covid-19 vakcina által kiváltott szerzett immunhiányos szindróma (AIDS) teljes mértékben ki fog alakulni, miután megerősítették, hogy a teljesen beoltottak immunrendszere már átlagosan mínusz 87%-ra romlott.

Cikk tovább olvasása: https://civilekatisztanlatasert.hu/a-nemet-kormany-hivatalos-adatai-szerint-a-teljesen-beoltottaknal-2022-januar-vegere-kialakul-a-szerzett-immunhianyos-szindroma/

4 thoughts on “A német kormány hivatalos adatai szerint a teljesen beoltottaknál 2022. január végére kialakul a szerzett immunhiányos szindróma

 1. Még jó hogy van printscreen (civilek a tisztánlátásrét oldalon) a ma letölthető dokumentumban ugyanis (eredeti német RKI oldaláról) már 1097 az oltatlan nem 186! , tessék megnézni. A másik két szám változatlan! “Person sind verstorben. Für 543 (5 %) Fälle wurde eine Exposition im Ausland angegeben. 1.097 Patientinnen und Patienten waren ungeimpft, 4.020 waren vollständig geimpft, von diesen wurde für 1.137 eine Auffrischimpfung angegeben”
  Lehet, hogy véletlenül elírták a régit….. elképesztő a manipuláció

 2. Laikusként, mégis potenciális érintettként kérdem: gyakorlatilag azt jelenti-e ez a teljesen beoltottakra vonatkozó előrejelzés, hogy az illetőknek hamarosan azzal kell számolniuk, hogy mivel immunrendszerük lényegében nem működik, egy esetleges fertőződésüknek a legsúlyosabb következményei is lehetnek? Ha igen, akkor ez egy “nagyágyú”-hír, amely akár perdöntő is lehetne. Mégse váltott ki olyan reakciót, amilyent pld. az IMF nyilatkozata tett. Talán azért-e, mert az AIDS már nem olyan félelmetes “mumus”, mint néhány évtizeddel korábban volt? S még valamit.
  A vakcina-ellenes fellépésben már volt néhány hasonló “nagyágyú” – olyan, mint pld. a diszkrepancia a “nagyon veszélyes vírus” narratívája és az azt cáfoló hazai statisztikai halálozási adatok, vagy a PCR-tesztek használatának CDC általi visszavonása. Mégsem lehetett ezekkel oly nagyokat “lőni”, hogy leálljon már ez a mizéria. Miért nem?

 3. “Szikrának”:
  Ilyen manipulációval találkoztam én a Központi Statisztikai Hivatal halálozási adatainak némi elemzése során. A tavalyi év adatai talán még most se véglegesek, amire ésszerű magyarázat található a jelentésükben, nevezetesen az, hogy az anyakönyvezési folyamat még nem zárult le (ezt jelzi az ilyen adatok kék színnel való jelzése a netes jelentésben). Ebből logikusan az következne, hogy a halottak új számának a régebbi számnál nagyobbnak kell lennie. Aki figyeli a változásokat, az viszont ennek az ellenkezőjével is találkozik – vagyis, hogy az új számok kisebbek.

 4. Ez a cikk tegnap volt egy éves.
  Vagyis az jósolt szerzett immunhiányos szindróma állapotot egy évvel ezelőtre jósolták.
  Mit lehet most tudni? Beigazolódott? Mert robbanás szerű hírcunami nem volt, mi több, azóta sincs.
  Mi a helyzet most? Tudja valaki?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük