A német kormány hivatalos adatai szerint a teljesen beoltottaknál 2022. január végére kialakul a szerzett immunhiányos szindróma

A német kormány adatai a Covid-19 állítólagos Omicron variánsára vonatkozóan azt sugallják, hogy a “teljesen beoltottak” többségénél 2022. január végére a Covid-19 vakcina által kiváltott szerzett immunhiányos szindróma (AIDS) teljes mértékben ki fog alakulni, miután megerősítették, hogy a teljesen beoltottak immunrendszere már átlagosan mínusz 87%-ra romlott.

Cikk tovább olvasása: https://civilekatisztanlatasert.hu/a-nemet-kormany-hivatalos-adatai-szerint-a-teljesen-beoltottaknal-2022-januar-vegere-kialakul-a-szerzett-immunhianyos-szindroma/

3 thoughts on “A német kormány hivatalos adatai szerint a teljesen beoltottaknál 2022. január végére kialakul a szerzett immunhiányos szindróma

  1. Még jó hogy van printscreen (civilek a tisztánlátásrét oldalon) a ma letölthető dokumentumban ugyanis (eredeti német RKI oldaláról) már 1097 az oltatlan nem 186! , tessék megnézni. A másik két szám változatlan! “Person sind verstorben. Für 543 (5 %) Fälle wurde eine Exposition im Ausland angegeben. 1.097 Patientinnen und Patienten waren ungeimpft, 4.020 waren vollständig geimpft, von diesen wurde für 1.137 eine Auffrischimpfung angegeben”
    Lehet, hogy véletlenül elírták a régit….. elképesztő a manipuláció

  2. Laikusként, mégis potenciális érintettként kérdem: gyakorlatilag azt jelenti-e ez a teljesen beoltottakra vonatkozó előrejelzés, hogy az illetőknek hamarosan azzal kell számolniuk, hogy mivel immunrendszerük lényegében nem működik, egy esetleges fertőződésüknek a legsúlyosabb következményei is lehetnek? Ha igen, akkor ez egy “nagyágyú”-hír, amely akár perdöntő is lehetne. Mégse váltott ki olyan reakciót, amilyent pld. az IMF nyilatkozata tett. Talán azért-e, mert az AIDS már nem olyan félelmetes “mumus”, mint néhány évtizeddel korábban volt? S még valamit.
    A vakcina-ellenes fellépésben már volt néhány hasonló “nagyágyú” – olyan, mint pld. a diszkrepancia a “nagyon veszélyes vírus” narratívája és az azt cáfoló hazai statisztikai halálozási adatok, vagy a PCR-tesztek használatának CDC általi visszavonása. Mégsem lehetett ezekkel oly nagyokat “lőni”, hogy leálljon már ez a mizéria. Miért nem?

  3. “Szikrának”:
    Ilyen manipulációval találkoztam én a Központi Statisztikai Hivatal halálozási adatainak némi elemzése során. A tavalyi év adatai talán még most se véglegesek, amire ésszerű magyarázat található a jelentésükben, nevezetesen az, hogy az anyakönyvezési folyamat még nem zárult le (ezt jelzi az ilyen adatok kék színnel való jelzése a netes jelentésben). Ebből logikusan az következne, hogy a halottak új számának a régebbi számnál nagyobbnak kell lennie. Aki figyeli a változásokat, az viszont ennek az ellenkezőjével is találkozik – vagyis, hogy az új számok kisebbek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük