A génterápiákról 2014-ben

Ez a felvétel 2014-ben készült. Szóval egy orvos se mondja, hogy nem volt elérhető információ a génterápiák (a kovid-szuri is az) káros hatásairól! Mert volt!

Riporternő:
“A génterápia témájában prof. dr. Wolf-Dieter Ludwigot hívtuk meg a stúdiónkba. Ön a német orvosszövetség gyógyszerügyi bizottságának elnöke, ez azt jelenti, hogy ön szakértői véleményt adhat új terápiákhoz és javasolhatja őket. El tudná mondani röviden, hogy mik azok a génterápiák és milyen nehézségek vannak ezekkel?”

Prof. dr. Wolf-Dieter Ludwig:
“Nos, a génterápiák kb. 20 éve állnak rendelkezésre, azonban az elmúlt 20 évben csak ritkán vezettek eredményes kezelésekhez. A génterápia keretein belül vírusokat használunk abból a célból, hogy genetikai anyagot juttassunk a sejtekbe. Tudjuk, hogy a vektorok sok kárt is okozhatnak, ha bekerülnek a sejtbe. Szükségtelenül stimulálhatják az immunrendszert olyan módon, hogy megbetegedések lépnek fel, maguk is vezethetnek rákbetegségekhez, mivel meghatározott genetikai struktúrákat aktiválnak a sejtekben. És tudjuk, hogy a saját immunrendszerünk reagálhat ezekre a mesterségesen odarendelt génekre, ezáltal végül is információkat távolít el és ezután egy új terápiát kellene kezdeni. Elegendő számú páciensen elvégzett tanulmányokra van szükségünk ezeknek a génterápiáknak az engedélyezése előtt és ami még nagyon fontos, ezeket a pácienseket hosszabb időn keresztül kell nyomon követnünk, mivel a károsodások néha csak évekkel később lépnek fel. “

Riporternő:
“Vessünk egy pillantást a jövőre! Hogy fejlődhetnek tovább ezek a génterápiák? Továbbra is nagyok az elvárások?”

Prof. dr. Wolf-Dieter Ludwig:
“Most ismét nagyobbak lettek az elvárások. Az első 20 évben csalódottak voltak, de biztosan számíthatunk arra, hogy bizonyos genetikai betegségekre belátható időn belül érdekes terápiás alternatíváink lesznek. De még egyszer: Különösen fontos, hogy ezek az ismeretek egy helyes tudományon alapuljanak és hogy a klinikai tanulmányokat nagyon alaposan megvizsgálják annak érdekében, hogy ne ártsunk feleslegesen a betegeinknek egy kísérleti terápiával.”


Biró Éva

14 thoughts on “A génterápiákról 2014-ben

 1. Már megint a jól bevált neurolingvisztikai programozás: génterápiának álcázott és hazudott génmanipuláció, vagyis azzal a reklámdumával próbálják eladni, hogy majd mennyi gyógyíthatatlan vagy súlyos betegséget lehet vele meggyógyítani! Amire egyébként az égvilágon semmi szükség sem lenne, ha ugyanezek a figurák nem mérgeznék az emberiséget minden lehetséges módszerrel és eszközzel, földön, vízen és a levegőben, valamint a már megmérgezett növények és állatok fogyasztásával.
  Az emberi szervezet képes magát regenerálni, ha hagyják, főleg, ha még segítik is benne. Csak nem szintetikus szerekkel!
  A “génterápia” is ugyanolyan ordas hazugság, mint a transzhumán átverés, amelyik azt ígéri, hogy szuperhumán, azaz “isteni” képességekre teszünk szert. Na persze, majd pont az élősködő parazita kaszt fog a rabszolgák tömegéből istent csinálni! Szuperemberek helyett szubhumán (ember alatti) egyedek létrehozása a cél, akik nem kérdeznek, nem gondolkodnak, csak engedelmeskednek.
  A többi süket duma, ócska propaganda hiszékeny idiótáknak! Aki ennek az elmúlt 3 év után még bedől, az már most elérte a szubhumán szintet.

 2. Ez egy nagyon gyenge cikk, úgyis mondhatnám, félrevezető. Soha, senki, semmilyen vírust nem izolált, a virologia egy fals tudomány, sok dogmával és nulla bizonyítékkal.
  Dr Lanka, Dr Cowan és Dr Kaufman megcsinálták az izolációs kísérletet, mindent a könyv szerint, majomvese, bovine szérum (mindkettő genetikai anyag) éheztetés, antibiotikumok. Egy dolgot hagytak ki, semmilyen betegből semmilyen mintát nem adtak hozzá, csak azt tették a kultúrába, ami normálisan a ‘táptalaj víruszaporításhoz’ és pontosan ugyanazt az eredményt kapták, a haldokló, széteső sejtek ‘vírusokat’ produkáltak,
  Christine Massey, egy kanadai aktivista azzal szórakozik, hogy információ kérés (FOI requests) keretében információt kér vírus izolálásokról, senkinek nincs ilyenje, még az Ebola sincs meg. Sehol nem felel meg a folyamat egy rendes izolálásénak.
  Tessenek megnézni:
  https://www.fluoridefreepeel.ca/fois-reveal-that-health-science-institutions-have-no-record-of-any-virus-having-been-isolated-purified-virology-isnt-a-science/

  Aztán, milyen génterápia??
  1. 2008, Kalifonia, genetikusok konferenciája: Genome in Dissolution – még abban sem tudtak megegyezni mi a gén definiciója, de abban igen, hogy folyamatosan változnak. Volt aki cowboy kocsmaajtóhoz hasonlította, gének jönnek és mennek. Hogyan lehet valamit sikeresen, célzottan és hosszútávúan módosítani, ami folyamatosan változik?

  2. A Covid injekciókban NINCS mRNA, raman-nal többen is megnézték, a világ több pontján. Az élethez alapvető atomok hiányoznak, tételesen a foszfor és a nitrogén. Nincs bennük biológiai anyag. Csak technikai, grafén ez meg grafén olyan szalag meg amolyan cső.
  Ennek a konferenciának is része ez az információ: La Quinta Columna, Seville, most márciusban, a nézők között rengeteg orvossal és gyógyszerésszel, akik injektálható anyagokat vittek és helyben, mikroszkóp alatt vizsgálták meg őket.

  Szó szerint minden tele volt grafénnel, a gyerekek oltásávan nagyobb adag volt (mert nekik magasabb a gluthatione szintjük), de elhangzott, még az állatorvosi vakcinák is tele vannak vele, a fogászati érzéstelenítők is!
  Fordítsák le kérem.
  https://www.laquintacolumna.info/translations/conference-of-la-quinta-columna-the-game-is-over/

  3. Robert Becker MD könyvét sose fordították le magyarra és nem véletlenül nem, THE BODY ELECTRIC. Ez a része az orvostudománynak mindig is egy elnyomott vonal volt – de az ellenségeink, akik értik most ezt használják ki ellenünk.
  Csak egy példa, a szalamender akinek ha letörik a farka vagy leharapják a lábát, képes újra növeszteni. = kulcs a regenerálódáshoz. Az állat polaritása a fejénél pozitív, a farka és a lábai negatívok, viszont ha letörik valamilyét és megváltoztatják a negatív polaritást pozitívra akkor a farka vagy lába helyett második feje nő. Én nem vagyok orvos de még én is értem, hogy ez mit jelent. A regenerálódásunk (vagy a rák) ezektől a kis elektromos, titokzatos folyamatoktól függ. És ezzel szórakoznak. Már az a szintű E-szmog, amiben élnünk kell is nagyon veszélyes, de a grafén tartalmú injekcióik felerősítik a sugárzást. Turbó rák mostanában valakiben? Csomosodó vér, mert a vörösvérsejtek elvesztették a negatív töltést? Stb.

  Miért nem lehet kimondani az igazat? Ha nem ébred fel elég sok ember, nem élhetjük túl a tervezett WHO treaty-t, de az egész rémuralmuk a vírusoktól való félelemre épül miközben vírust hazudva non ionozing sugárzással mérgeznek és hazudnak különböző járványokat. Delgadoék szerint (La Quinta Columna) ha a grafént 26 Ghz-vel boostolják (ami pont az a tartomány amit eladtak a telekomnak használatra) minden második oltott meg fog halni és Marburgot vagy hasonlót hazudnak és elszabadul a pánik-pokol.

  Ezt mondja Reiner Fuellmich is miután meginterjuvolta Dr Barrie Trowert (ex MI5 MI6 ügynök, a mikrohullámú fegyverek és hadviselés szakértője) semmilyen vírus nincs a jétékban mikrohullámmal dolgoznak, bármilyen betegséget lehet okozni velük. Trower a részletesebb interjúban azt is elmondja, hogy pulsated microhullámú támadásokkal (ezek alacsony frekvenciák), bárkit meg lehet őrjíteni, olyan szinten, hogy lemészárolja a családját, használták ezt a technikát és mobiltelefonokkal csinálták!!!
  https://rumble.com/v2daxq0-imminent-5g-induced-genocide-vaccinated-vulnerable-to-5g-kill-grids-deadly-.html

  Egy másik bizonyíték / forrás, hogy a covid jab-ok nem mRNA jabok, nincs bennük biológiai anyag.
  https://rumble.com/v2jgwxq-clot-shot-does-not-contain-mrna-covid-vaccine-bioweapon-100-synthetic-not-b.html

 3. Azt tartom a legnagyobb problémának, hogy lassan 3 év után sem tudtuk teljesen megismerni a történet egészét, és nem tudjuk kirakni a teljes puzzle-t.
  Amikor annyi tudós, kutató foglalkozik tényfeltárással, hogy a csudába nem lehet kideríteni, hogy milyen komponensekből áll.
  Talán Hegedűs András írta, hogy elveszünk ebben a sok részinformációban, és valahogy rendszerezni kellene a történetet.
  Nagyon egyetértek vele, ezért fel kellene állítani néhány alapvetést:

  1.) NINCS VÍRUS, CSAK VALAMI GENETIKAI ANYAG VAN:
  Soha egyetlen vírust sem izoláltak, amiket hallunk, hogy HIV, Ebola, SARS, MERS, COVID, ezeket mind mesterségesen, és génszerkesztéssel állították elő, és tettek hozzá kígyóméreg és HIV-molakulákat, és ki tudja miket hogy még hatásosabb, és gyilkosabb legyen.

  2.) A HAMIS VÍRUS NEM CSK MÉREG VOLT, HANEM ANANO-ESZKÖZÖK BEVITELI LEHETŐSÉGE IS EGYBEN:
  De nem a vírus a lényeg, hanem a Probléma-Reakció-Megoldás elv, és ezt játsszák el újra meg újra.
  Vagyis: Probléma: mesterséges “vírus”- Reakció: pánik, médiahiszti- Megoldás: vakcina, ami biológiai fegyver, amibe mindent beleraktak, ami mérgez, ami öl, ami 1200 db lehetséges betegséget okoz:
  – Parazita-petéket, amikből kinől az a fonalas nyúlvány,
  – Grafént hatalmas mennyiségben, ami nem más, mint önösszeszerelő nanorobot, ami az IOT-hez az5 G-n keresztül antennaként funkcionál, és MAC-pontokat, ami bioszenzorként működik, vagyis az oltott emberek minden életkjelenségét látják valós időben.
  – Nehézfémaket, és alumíniumot, amelyek az agyi betegségek előidézésért felelős.
  – Abortált magzati vesesejteket,
  – Majom adenovírust,
  – Mindenféle állati eredetű rákos sejteket,
  – És gyilkos vegyi anyagokat, stb.
  – módosított MRNS-t, ami azért fontos, mert ezzel képesek megváltoztatni az ember genetikáját.

  Elvesznek az eredeti DNS-ből, és/vagy hozzáírnak, ez kétségbevonhatatlan, hogy így van, mert ezt maga Bill Gates ismertette 2005-ben a CIA-előtt, hogy egy vakcinával képesek kitörölni a hit központját.
  https://www.youtube.com/watch?v=vaSCjV6wsQQ

  3.) 5G és 6 G, és az IOT:
  Ezek az eszközök kapcsolatba lépve az emberi szervezetben lévő nanoeszközökkel: antennákkal, bioszenzorokkal, és befolyásolhatják az egészségi állapotot, az elme működését, agresszivitás fokozására is alkalmas, és arra is, hogy a MAC-pont alapján akár egyedileg kiiktatható bárki. A MAC-pontok kimutathatók okos-telefonon, a bluetooth-alkalmazásával.

  4.) A MIKROHULLÁM HATÁSA AZ AGYRA:
  A Havanna-szindróma mesterségesen előidézett mikrohullám-besugárzás, amelynek súlyos mllékhatásai is lehetnek, akár halált is okoz. Ezt maga dr. James Giordano kutató ismertette a West-Point- Akadémián, “Az Agy a jövő csatatere” címmel.
  Nagyon ajánlom megtekintésre, különösen a 39, perctől, de 33-perctől van a lényeg, hogy akár az internetről is jöhet a vírus, ús el tudják érni azt, hogy 40 napon belül összeomoljaon az adott ország egészségügyi rendszere:
  https://www.youtube.com/watch?v=N02SK9yd60s

  5. ) MAGNETO-PROTEIN- BENNE VAN A VAKCINÁKBAN:
  „Magneto”-t, amely a TRPV4 molekulából áll, amely a ferritin vastároló fehérjével van fuzionálva . amely paramágneses .
  „Amikor a fuzionált GE fehérje expresszálódott – emberi vesesejtekben sejttenyészetben (más néven in vitro ), valamint neuronokban a zebradánok és egerek agyában –, a kutatók képesek voltak elektromos áramot indukálni a sejtmembránon keresztül in vitro és viselkedésbeli változásokat. in vivo , amikor a sejtek és az állatok elektromágneses térnek voltak kitéve. Az élő állatokon végzett in vivo munkához a „Magneto” fehérje DNS-szekvenciáját vírusvektor segítségével juttatták a sejtekbe.

  VAGYIS EZZEL MEGFEJTETTÜK, HOGY MI A VESESEJTEK, ÉS AZ ADENOVÍRUS SZEREPE A VAKCINÁKBAN.

  Nem tudom, hogy hallottatok-e arról, hogy 2021 novemberében Travis Scott egy hatalmas koncertet adott, ahol 50.000 ember volt jelen.Az Astroworld koncerten CSAK OLTOTTAK VEHETTEK RÉSZT, nem véletlenül.
  Egy ASTROWORLD nevű “kapun” kellett áthaladni, ahol kaphattak valami sugárzást, és a tömeg koncert közben megőrült.

  A pánik Travis Scott koncertje közben tört ki, amikor a tömeg egy nagyobb része megindult a színpad felé. A helyszínre kiérkeztek a mentők is, akik a helyszínen legalább háromszáz (!!!) ember sérüléseit látták el, több mint húsz embert pedig kórházba szállítottak.
  A Euronews beszámolója szerint a helyszínről 11 embert szívrohammal szállítottak kórházba, sokan meg is haltak.
  https://index.hu/kultur/2021/11/09/travis-scott-astroworld-koncert-panik-halaleset-texas-houston/

  Szóval jó lenne ezeket a dolgokat rendszerezni:
  – Először elengedni a lényegtelen dolgokat, majd a lényegesből összerakni a rendszert, hogy működik ez az egész.
  – Azon túl, hogy a vakcina, megbetegíthet, hogy hozza létre azt az elektromos mezőt, amivel manipulálják az agyunkat, képesek megváltoztatni a viselkedésünket.
  – Hogy csinálnak belőlünk kiborgot: MRNS-vakcinákon keresztül avatkoznak be a DNS-ünkbe, vagy pusztán EMF-hullámokkal érik el ugyanezt.

  Fontos lenne tudni, mert a nyáron aktiválják a NASA BLUE-BEAM-projektjét, és amire készülnek, abba szó szerint bele lehet őrülni, mint a Travis-koncert résztvevőivel történt.
  A program A krisztus második eljövetelének parafrázisára épül.
  Ezen belül is a Csodák bemutatása fejezetben megjelennek UFOk.amelyk teljesen életszerűek lesznek, mert a nácik antigravitációs technikáját is alkalmazzák, de megjelentetik nekünk az égbolton Jézust, és Szűz Máriát is, akik beszélnek hozzánk, és az oltottak a fejükben fogják ezt hallani. Erre készülnek. Ez már nem a Psyops, hanem a Psywar része.

  Szóval a vakcinán keresztül a globalisták játékszereivé válhatunk, ha nem akadályozzuk meg.

  1. Éva, nincs a vakcinában biológiai anyag, csak technikai van. Ez az egy biztos.
   “Analysis of a single drop of the Pfizer “vaccine”, as of December 26, 2022. Graphene-based carbon nanotubes, graphene microfilaments, graphene sheets. Only and exclusively graphene. There is no mRNA in the “vaccine”. What is inside is not biological.”
   Full video:

   https://www.laquintacolumna.info/videos-de-interes/nuevas-imagenes-de-la-vacuna-comirnaty-pfizer-26-diciembre-2022/

   A BLUE BEAM-ről szerintem túl sokan tudunk. Tökéletesen életszerű hologram, hanggal. De aki nem, nézze meg ezt, szánják rá a 3 percet és majd EMLÉKEZZENEK mire képes:
   https://www.youtube.com/watch?v=veTWyKcyNp4

   1. A hologram egyátalán nem életszerü. Amire ez jó, hogy a kisgyereket lehet vele ijeszgetni.

    Az én unokámaimat is elvitten a sárkány házába. A computer vezérelt sárkány tüzet fúj és nagy zajjal ijeszgeti a gyereket,
    A legkisebb gyerek bevette a csalást. Annak ellenére tette ezt, hogy én elöször a rácson keresztül a müanyag állatra
    tettem a kezem. A 3 éves kisgyerek elöször engem nézett, hogy mit csinálok, Többször kifutott a szörnyü helyről.
    De mindig visszajött, hogy megnézze, hogy a nagypapa még életben van-e.

    És a következő évben a gyerek már nem dölt be a csalásnak. És a fiú még az előtt mondta, hogy ez egy csalás,
    mielőtt a “fauchi”-t ( fújó ) látta volna.

   2. Szerintem Éva nem logikátlan, hogy ne értse, hogy ha azt írja egyik mondatában, hogy nincs vírus, a másikban pedig azt, hogy adenovírus, meg vírusvektor, meg HIV, az enyhén szólva is nem igazán összeegyeztethető, hanem egészen másról van szó az ő esetében…. ????

   3. AI Éva kimeríti a dezinformáció fogalmát.

    Az AI tulajdonságai:
    -nem tanul
    -nem lát
    -nem hall
    -nem reagál -nem ismeri fel a helyzetet , a környezetet
    -nem olvas
    -nem tudja kiválasztani a lényeget és megfogalmazni a saját szavaival
    -nincs iránya, elkötelezettsége (valahogy minden irányban van egyszerre; igaz-hamis)
    -telerakták ostobasággal, önmagában ellentmondásos
    -nincs humora, nyelvi játéka
    -robot stílusa van, olyan gépies -:)
    -fárasztó és unalmas .

    Habár lehet fontos tartalom is abban, amit “közöl”, azt elég nehéz kihámozni. Én nem kaptam eddig kedvet hozzá.

 4. https://www.bitchute.com/video/mGlsNHZ5QL0Z/
  DR. TOM COWAN / APR. 26, 2023: WEBINAR # DR. SAM BAILEY / KATE SUGAK; MARVIN HABERLAND / Q & A

  Ennek az adásnak a mottója lehetne az, hogy ’I’m not a conspiracy theorist, I’m a bullshit analyzer’.
  Szerintem kiemelkedően ajánlott a benne foglaltak átgondolása mindenki számára.

  Dr. Samantha Bailey az elején összefoglalja, hogy miért is tiltakoznak. Dr. Fuellmich perét kifogásolja a startégiát illetően, mivel Dr. Fuellmich azt sugallja, mintha a vírus létezne. Pedig a fő téma az, hogy egyáltalán nincs vírus. Nem azzal kellene foglalkozni, hogy kamu teszt járvány van, hanem azzal kellene foglalkozni, hogy nincs járvány, mert nincs vírus, nincs vírus fertőzés. Az egész vírus téma egy nagy átverés. A baktériumok patogenitásának feltételezése is tévedés. Miközben a tényeken alapulva kell megállapításokat tenni, Dr. Fuellmich még ott tart, hogy a víruselmélettel kapcsolatos komoly kétségek ellenére még nincs elég indoka a vírus teória elvetéséhez. Ez a kifogás érthetetlen, mivel a vírus elmélet nem egy tudományosan bizonyított elmélet, teória, hanem egy már elutasított hipotézis, csak feltételezés volt, ami már megcáfolt.

  Amikor az kerül szóba, hogy egy hipotézis felállításához kontroll kísérletek elvégzése szükséges, amik az összes vírusnál hiányoznak, akkor a ’tudományos’ válasz az, hogy minek, nem szükséges. Pedig enélkül nem állnak meg a hipotézisek. Kínán kívül először a Doherty Institute volt megkeresve azzal, hogy végeztek-e kontroll kísérletet a Sars-Cov-2 kimutatásánál, és a válasz az egyértelmű nem volt. Miért? „At the same time there was no established method for sequencing sars-cov-2 in order to maximise the number of sequencing reads for nCov-2019 (named at that time), we elected to dedicate an entire flow cell to the positive culture samle to maximise our recovery of the viral reads, and not spend reads on sequencing a negative sample.” Ez volt a szó szerinti magyarázat. Vagyis nem költenek olyan módszer kidolgozására, amivel ki lehetne mutatni, el lehetne különíteni a vírus szekvenciát. Egyszóval elmaradt a vírus genom kimutatása, ezzel pedig mindenkinek „egyet kell érteni”. De nemcsak a genomot nem mutatták ki, hanem vírus fertőzési, átviteli kísérleteket se végeztek, amikor beteg és egészséges állatokat összeengednek, pedig ezek gyorsan és olcsón elvégezhető kísérletek egyébként.

  A virológiában mindenki azért utasítja el a kontroll kísérleteket, merthogy a kimutatás során a citopátiás (sejtmegbetegítő) hatás jelentkezését tulajdonítják kérdés nélkül a vírus megnyilvánulásának. Magától értetődően.

  Dr. Cowan ezért mos kihívja nyilvános adásban a világ virológusait a vírust kimutató kísérletre.
  Beszéljék át nyilvánosan, mit is látnak, mit csinálnak.A témák: Értik-e, hogy nem végeznek kontroll vizsgálatokat? Értik-e, hogy nem követik a tudományos eljárásokat? Értik-e, hogy a citopátiás hatás magából a vírus kimutatási kísérletből fog eredni, mert a hatás a kísérleti körülményektől függ, nem egy vírustól? Értik-e, hogy a citopátiás hatás miatt nincs meg az a set up se, amivel lehetőség lenne egyáltalán a vírus létezést kimutatni? Értik-e, hogyha elvégeznek egy genom szekvenálási kontroll kísérletet, abban akkor is lesz genom, ha a kontroll kísérletben lehetetlen lenne bármilyen vírust találni(nincs benne beteg anyag)?
  Ettől Dr. Cowan azt várja, hogy a virológusok magyarázzák el neki, hogy mit látnak a kísérletekben.
  Ez a bizonyítás lehet személyesen felvállalt, nyilvánosan felvételre kerülő interjú, vagy akár egy nem publikus privát interjú, ahol nem említve a kutató nevét és az intézetét se, csak felolvassa a válaszokat, a mondandót. Azért, hogy ne lehessen ezeket beazonosítani vagy lenyomozni.
  Miért lenne erre szükség? Ezzel alapjaiban aláásná az egész szakmát? Igen.
  A mindezt felvállalókat ez ellehetetlenítené a munkájukban, a megélhetésükben, a családi és egyéb kapcsolataikban? Igen. lehetséges. Ez lenne a helyes dolog.
  Nem érthető, hogyan élhet valaki együtt önmagával úgy, ha az egész karrierjét úgy tölti el, ami ezen a hamis információn alapszik. Abban bárki segítséget kaphat, ezzel a nyilvános egyeztetéssel (vagy akár névtelenül), hogy le tudja írni a világot, amit lát.

  A covid fő kérdése ez a vírus definíciós kérdés. A bizonyítás az ügy.

  Marvin Haberland, aki együtt dolgozik Dr. Lankával, azzal foglalkozott, hogy elkészítsen minden dokumentumot, minden mérést, ami annak alátámasztásához kell, hogy nem indokolt a vírus elmélet.
  Valamint elindított egy ( próba?) pert is, ahol a virológusok elbuktak abban, hogy demonstrálják a vírusok létezését. A pert miközben megnyerte, el is bukta, mivel nem jelent meg a tárgyaláson, de ettől nem változik meg az eset. Az ügy összes szereplője megkapta az összes elkészített dokumentumot, az ügyész, az ügyészség is, miközben nem vontak be ügyvédet. (megj, nem jogászként: az ügyész átvehette a vád képviseletét…) Az kiderült, hogy a virológusok nem követték az elismert alap tudományos elveket.
  Egyébként a dokumentumok alapján bárki, akinek van fél órája, tisztán láthatja, hogy nincs tudomány amögött a megállapítás mögött, hogy vannak vírusok. Nem lehet jogi vagy egyéb kifogást felhozni arra, hogy ez nem érthető.
  Mindenesetre ezzel megvan annak a jogilag védett mintája, hogyan lépjünk túl ezen a hülyeségen.

  A lényeget összefoglalva, ez a per és a megközelítés nemcsak azért fontos, mert ezen alapszik az egész covid narratíva, de egyben bizonyítja a racionális gondolkodás képességét is. Ha olyan valakivel találkozunk, aki képtelen megérteni a virológiát, és hogy ez mekkora nagy csalás, és tudományellenes törekvés, akkor ez egy könnyen használható, érthető eszköze a valódi tudományos gondolkodásnak, amivel az ezzel visszaélők lelepleződnek. A jogi védelemnek a józan észre építve kell megállni.

  A videó további részében hallhatunk az idegsérülésekről (az idegek zsírral szigetelt fehérje csatornák, amikben elektromágnesesség alapú áramlás van, aminek anyagcseréje mérgezhető), az alvási apnoéról, a tej allergiáról, amit a „nemesített” tehenek tejében levő speciális fehérje tud kiváltani, ami igazából egyénileg, tehenenként, de kimutatható, és függ a tápláléktól (nem az „old cow”-ok az „old fashioned protein”-nel tej allergia okozók, a tejükkel ők pont ezt gyógyítani tudják nyers tej böjtön keresztül, ha jól értettem).
  DNS vízről is beszél, ami az elektromágneses térből az információ gyűjtő antenna, ami továbbítja a belső áramló víznek a jeleket, amiből az élő szervezet kialakulásának a tervrajza alkotódik meg (ez a morfogenetikai mező). A szaglás elvesztéséről is szó esik, ami a sugárzás mérgezés első érezhető tünete. Az influenzán is látható, ami szintén nem vírusos mérgezés, hanem sugárzás miatti idegi probléma.

  A víz formáiról megjelent:
  https://www.szilajcsiko.hu/single-post/a-feny-a-viz-es-a-sejtek-elete-1-resz-a-viz-negyedik-eddig-ismeretlen-halmazallapota

  Dr. Cowan néhány témát kiemelve feltett nemrég rövid videókat: Az aknéról, az osteoarthritisről, a histaminról, a vérátömlesztésről, a rákról, stb.

  1. Nagyon csalódott vagyok Fuellmich-kel kapcsolatban. Amikor régen megnéztem az első videóit, annyira bíztam benne és még mindig vírusokról hadovál?! Ha lennének is, de ezt mi itt már tudjuk…., akkor sem arról kellene beszélnie, hanem az elkövetett rémséges tettekről, mélységes csalódás ez az ember.

 5. Dr Cowan az orvosoknak szóló kihívása az átlagembernek túl tudományos, szerintem elég annyit érteni, hogy az izolációs kisérlet betegből vett mintával és minta nélkül is pontosan ugyanazt az eredményt adja, mert állatokból vett genetikai anyagokat használnak, mint laboratóriumi táptalaj, amiben a sejteket antibiotikumokkal megmérgezik és kiéheztetik. A sejtek haldokolva exosome-okat bocsátanak ki, ezt nevezik ők vírusnak.

  Soha, semmilyen un. virusos betegségnél nem sikerült bebizonyítani, hogy emberről emberre terjedne, az ellenkezőjét sikerült, a spanyol náthánál legalább 10 kísérlet volt, mind dokumentált, mind megbukott.

  Az átlagembernek ez egy nagyon jól érthező, könnyű videó, amiben a betegségek valódi okait is elmagyarázza a készítője, Steve Falconer (Spacebusters). Sajnos angol.

  The end of germ theory
  https://odysee.com/@spacebusters:c9/Final-The-End-of-Germ-Theory:8

  Tartalom:
  00:01:21
  Dr Rosenau / US Public Health Service failed Spanish Flu contagion experiments

  00:08:14
  Goat Island / US Public Health Service failed Spanish Flu contagion experiments

  00:10:32
  Johns Hopkins / Dr Sellard failed Measles contagion experiments
  Dr. Alfred F Hess failed Chicken Pox varicella contagion experiments

  00:12:25
  NY State Health Department / US Public health Service failed Polio contagion
  experiments

  00:15:13
  Dr. Eleanor McBean vaccination caused Spanish Flu pandemic research

  00:16:06
  Dr Frederick Lamont Gates / US Army Antimenigitis vaccination fiasco

  00:17:00
  Black Death, Spanish Flu outbreak follows 14-25 vaccinations per person

  00:21:30
  Unvaccinated doctors and families did not catch the Spanish Flu from patients

  00:23:05
  Masha & Dasha, conjoined twins who never caught flu, colds, measles from eachother

  00:24:17
  What is Polio really? Lead Arsenate and DDT trends vs outbreaks

  00:27:35
  False vaccine disease eradication claims and trends

  00:28:44
  7 common causes of Polio

  00:29:14
  What is a “virus particle”?

  00:32:47
  What is Cytopathic Effect “Theory”?

  00:33:22
  What is Viral Replication “Theory”?

  00:38:28
  What is a virology cell or tissue “Culture”?

  00:42:00
  Cytopathic Effect Theory debunked

  00:42:40
  Autolysis and Apoptosis

  00:44:48
  Virus particle Isolation and Purification

  00:55:38
  PCR test fraud and misuse

  01:06:54
  CDC Covid PCR diagnostic test fraud

  01:08:50
  “Insilico” imaginary genomes

  01:16:50
  John Enders’ debunked Measles experiments

  01:23:34
  Studies admitting virus particles are indistinguishable from cellular debris

  01:29:18
  Fraudulent Australian failed Covid isolation experiments

  01:32:13
  Fetal Bovine Calf Serum RNA

  01:34:28
  Dr Stefan Lanka control experiments debunk virus theory once and for all

  01:47:20
  1947 fraudulent Polio isolation experiments debunked

  02:01:28
  Virology fails Koch’s postulates

  02:02:59
  Antibodies, Antigen test fraud, HIV

  02:11:35
  Antibody vaccine theory debunked

  02:16:38
  Big Pharma re-name disease game

  02:16:54
  Monkeypox fraud

  02:22:51
  Real causes of Pox diseases

  02:24:28
  1957 Monkeypox failed contagion experiments and controls debunk virology

  02:31:49
  Why do some but not all people sometimes but not always seem sick together

  1. Kedves Abigel,

   A legnagyobb hír a próbaper és a kihívás. Rendkívüli. Az oldal követői ezt eddig is értették.
   Az exosome nem vírus.
   Halott anyagok pedig végképp soha nem lehelnek életet élőbe.
   Innen jön Dr. Cowan gondolatkiegészítése is a rákról, amiről a többszervi gyulladásos bejegyzésnél írok.

   1. Szerintem elbeszélünk egymás mellett, valószínűleg az én hibám, kapkodok és nem mindig olvasok alaposan.
    Dr Cowant nagyon kevesen ismerik. A támadást, ami ellenünk megy, csak nagyon sokan együtt tudjuk megállítani. Az embereket el kell tudni érni és olyan információval, ami könnyen érthető és elég szórakoztató, hogy végig is nézzék.
    A lényeg annak a bizonyítása, hogy semmi se ugrik rájuk, nincsenek vírusok és a germ theory sem igaz.
    16 éve élek kinn, de ha nincs felirat, egy nehezebb anyagból csak a lényeget értem nagyjából. Úgyhogy én is köszönöm a Cowan DNS videó magyar ásszefoglalóját.
    Spacebusters is Cowanékhoz “tartozik”, de nagyon jó, könnyen emészthető videókat csinál, jól kikutatva, gyorsan foglalja össze a lényeget.
    Az ő videóit kéne fordítani és megosztani a lehető legnagyobb körben, de ezek a videói a Youtube-on nincsenek meg.

    Megmutatom, vessenek rá egy pillantást. Ezt mindenki értené. Fogalmam sincs, hogy lehetne feliratozni.
    Covid immunitás 19 percben. (A terrain theoryt bizonyítja) – és van még vagy 5-6 hasonló, oktató videója.

    https://odysee.com/@spacebusters:c9/Covid19Immunityin19Minutes:c

 6. A génkutatók 35 éve hazudják, hogy betegeket tudnak majd gyógyítani, de valójában egyetlen cél vezérli őket: meghosszabbítani önmaguk és a kutatásaikat finanszírozó gazdagok életét, megtalálni a halhatatlanságot, ha lehetséges, valamint hogy a szegényeket és az erkölcsi kompromisszumokra nem hajlandó, emberségükhöz ragaszkodókat egy géninjekcóval kiirthassák, meddővé tehessék.

  Csak és kizárólag ezért folynak genetikai kutatások. Semmi másért.

 7. Globálék egyáltalán nem értik, hogy mit csinálnak, mit okoznak. Eleve az emberi örök élet vágya -ígérete is hülyeség. Persze IQ kellene a belátáshoz. (Milyen hosszú ” örök ” életről van szó? Milyen formában? Ugyanis az élet örök, ha hagyjuk, hogy éljen.)

  A földi élővilág csak természetesen tud túlélni, természetesen élőhelyén szaporodva tudja magát fenntartani, egyébként kihal. A kihalás már jól előrehaladott, mivel globál megszállottan minden természetes élőhelyet elpusztít, minden eszközzel, rövid idő alatt.
  A tápláléklánc tetején pedig csak egy faj se marad. Ez makacs tény.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük