Támad a “majomvírus”?!

Az elmúlt napokban a sajtó ismét ontja magából a rémhíreket, most épp majomhimlő megjelenéséről Nagy-Britanniában. Az esetszámok számolása megkezdődött és sajnos okkal vonnak párhuzamot azok, akik egy újabb összeesküvést sejtenek a COVID után. Ahogy dr. Gates varázsgömbjéből “megjósolta”, a járványok évtizede 2020-szal nem ért véget és az igazán nagy durranást még a jövő tartogatja számunkra. Ez lenne az, amiről a felsőfokú végzettség nélküli önjelölt epidemiológus hadovál nyilatkozataiban, vagy valami másról van szó?

Bukovinszki Gergely – Szkeptikus Kerekasztal

https://odysee.com/@SzkeptikusKerekasztal:9/podcast_39:9

9 thoughts on “Támad a “majomvírus”?!

 1. A majomvírus nem új, egészen azóta támad amióta a Rothschild-Rockefeller mega-gengszterek megszerezték a gyógyszeripar feletti monopoljogokat, eközben az orvosokat leredukálták a majmok szintjére és megtették őket az általuk forgalmazott gyógyszereknek nevezett toxikus termékek marketing-értékesítő ügynökeivé.

  A majomvírus terjedési módja változatos, de a legveszélyesebb tünetes fertőzők a tévének nevezett zöldségláda és az.okostelefonnak nevezett hipnózis-herkentyű.

  A majomvírus elsődleges tünete amikor valaki kognitív képességei a majom értelmi szintjére süllyednek. így bekajál minden zöldséget amit egy nyakkendőt hordó öltönyös majom vagy fehér köpenyes majom ad be neki, többek közt azt.a zöldséget, hogy léteznek fertőző és patogén vírusok.

  A majomvírus a legveszélyesebb minden vírus közt, oly annyira hogy mindannyian elkapjuk és egy jó ideig mindannyian szenvedünk a hatásaitól.
  Csak kevesen gyógyulnak ki belőle, mert a kezeléséhez a páciens aktív közreműködése és akaratereje is szükséges. A kezelés első fázisában a páciens a fertőzés gócpontjaira, azaz a tévéjére és okostelefonjára jókora arcmaszkot húz, és úgy hordja ki ezeket a roncstelepre, majd nem vesz újat ezekből, és jó távol elkerül mindenkit aki ezen fertőző médiumokkal érintkezik. A teljes gyógyulás még ezután a drasztikus beavatkozás után is csak akkor lehetséges amikor a fertőzött elkezd kutatni a területen és rátalál dr Thomas Cowan, dr Andy Kaufman (és mások) e témájú előadásaira, tanulmányaira, könyveire.

  Sürgős esetben gyorsan ható gyógyírként ajánlottak Halmos Szilvia és Hegedűs A. vonatkozó hozzászólásai ezen a honlapon.

  (Ugyanezt már küldtem korábban, de a visszajelzés szerint nem ment át – ha mégis, kérem töröljék azt.
  Ezúttal azzal egészíteném ki, hogy a cél még “fertőzöttek” felrázása, NEM a csúfolásuk.)

  1. ?
   Én mán kezdem feladni…
   Mindig jönnek itt is a videók, tételezzük fel, hogy jószándékú emberektől, de amikor meghallom benne, hogy a régi oltásokhoz képest blablabla… hát én is hajítanám a roncstelepre az eszközt.
   Utolsó tippem, hogy náluk is az önelégültség dolgozik, mint a teljes homályban lévőknél, hogy már mindent tudnak, és jól.

   1. 😀 Megértem, ha így érez. Ami a tömegek felvilágosítását mint eredményt illeti, én is feladtam, de a mondavaló még így is.erősebb mint a cél hiábavalósága. Vesztenivaló nincs, hisz, mint tudjuk, a tét nem kevesebb mint a Covid-folyamattal és az.ukrán-orosz ürüggyel végletesen felgyorsult fehér holokauszt fékezése. Félnivaló sincs, azon okokból amit éppen Öntől olvastam egy másik topikon. Ha a célt már eleve megírták, akkor úgy lehet érte küzdeni hogy már előre tudjuk hogy a küzdelem sikeres lesz.

    Egyébként Ön és Hegedűs A. barátunk kommentjeit nem győzöm eléggé dicsérni- sokat tanulok belőlük, remélem sokan mások is.

    Tisztelem ezt az Orvoscsoportot is és erőfeszítéseiket nemzeti szuverenitásunkért és emberi- és egyéni szabadságjogainkért – kár, hogy szakmai tekintetben a “vírus”- és “pandémia” kérdésekben nem tudnak előre lépni.

    1. Azt feltételezem, hogy szakmai körökben is, és egyáltalán a társadalomban ez a felvilágosítás nem azért ütközik nehézségbe, mert amúgy túl bonyolult megérteni. Persze az is jócskán hozzátesz, hogy ezt a fertőző patogén hitet terjesztették el. De miért tudták elterjeszteni?
     Mert az emberek többsége ma már végtelenül materiális. És ezt nem lehet felvilágosítással megváltoztatni. Amíg vannak egyértelmű tünetek, pl. a bárányhimlőnél, ami valóban az egyik emberről ” terjed” másikra, ez megcáfolhatatlan, és a terjedésre csak anyagi szintű magyarázatot fogadnak el, addig nincs esély, hogy mást gondoljanak, mert ez annyira megtámogatja őket a hitükben, hogy az sem zavarja őket, hogy tudományos, logikai úton ez csak egy hit, de annak is téves.
     A másik, ami végképp messze van, mint felfogásbeli változás, hogy a betegség a lélekből, szellemből jön, már jóval azelőtt, mielőtt a tünetek megjelennek., még akkor is ha fertőzésnwk tűnnek, vagy környezeti ártalomnak. Azt már nem is mondom, ha baleset ér, az se véletlen, hanem egy anyagi/földi katalizátor, aminek ki kellett váltani a testen a lelki folyamatok eredményét.

 2. Természetesen ezt is egy „hajszálpontosan” bevált szimulációs gyakorlat előzte meg még 2021 márciusában. Erről írnak pl. itt:
  https://expose-news.com/2022/05/22/monkeypox-happens-in-exact-week-as-simulation/

  A szimulációs gyakorlat 2021 novemberében készült összefoglaló jelentése is letölthető – „A müncheni biztonsági konferenciával partnerségben lebonyolított 2021-es asztali gyakorlat eredményei”:
  ttps://www.nti.org/wp-content/uploads/2021/11/NTI_Paper_BIO-TTX_Final.pdf?fbclid=IwAR1_gw6WSTwH76mzzC4MnlY0Kb2eDxf-W7HWYpajcYdTXJ4HWYpajcYdTJGup
  (Pdf dokumentumok egyszerűen lefordíthatók magyarra: https://www.onlinedoctranslator.com/en/translationform)

  https://www.henrymakow.com/2022/05/monkeypox-similation.html
  Oldalon pedig van egy feltűnően érdekes megjegyzés térképpel illusztrálva: „A majomhimlő furcsa előszeretettel kezeli a fehér emberek által lakott országokat”…
  (A térképen az látszik, hogy – egyelőre – csak az atlantista világ országaiban fordulnak elő megbetegedések.)

  Hozzá tehetjük még, hogy soha jobbkor nem jöhetett nyomósabb megerősítő érvként ez a majomcirkusz, mint most a WHO szerződés módosításának szavazásakor.
  Másrészt nekem úgy tűnik, hogy az emberek a Covid-19-nél még odaadóbb hisztériával fogják benyalni ezt a járványt, ha a globalista gazemberek úgy döntenek, hogy ebből is kiterjedt világfelfordulást rendeznek: valahogy ijesztőbbnek és visszataszítóbbnak tűnik ez az állatias és degradáló majomhimlő a viszonylag elvont Covid-19 márkanévnél.

 3. Tisztelt Doktor Urak!

  Megint egy új mesterséges, génmanipulált vírus, amit aeroszolos formában, drónokkal terjesztenek.

  A vírust Wuhanban állították elő.
  Ott folytak egérhimlő és más himlőkísérletek.
  És ott hozták létre a PCR-tesztet is.

  https://americanfaith.com/wuhan-lab-recently-made-monkeypox-strains/

  https://www.visiontimes.com/2022/05/22/wuhan-institute-of-virology-wiv-monkeypox-pcr-test.html

  “Az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala tegnap bejelentette, hogy jóváhagyta a Jynneos himlő- és majomhimlő-vakcinát, élő, replikációs úton, a himlő- és majomhimlő-betegség megelőzésére 18 éves vagy annál idősebb felnőtteknél, akikről megállapították, hogy nagy a himlő- vagy majomhimlő-fertőzés kockázata.”

  https://www.thepharmaletter.com/article/fda-approves-first-live-non-replicating-vaccine-to-prevent-smallpox-and-monkeypox

  2003 óta folyik a kísérlet:
  És persze, hogy megint Bill Gates, és AnthonyFauci (NIH)

  “A Bill és Melinda Gates Alapítvány (Seattle, WA, USA) szeptember 21-én bejelentette, hogy 168 millió dolláros támogatás áll rendelkezésre a malária leküzdésére, amelyből 100 millió dollárt különítettek el vakcinák kifejlesztésére a köz- és a magánszféra közötti együttműködésben, a Malaria Vaccine Initiative (Seattle, WA, USA) révén. ). A jótékonysági szektor a korai szakasz fejlesztésének finanszírozásával csökkentette a fejlődő országokban elterjedt betegségek elleni vakcinák létrehozásának kockázatát. Ennek eredményeként az elhanyagolt betegségek megcélzása mára vonzóvá vált az új piacok felfedezésére hajlandó biotechnológiai vállalatok számára.”

  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7096800/

  “A piaci réseket megcélzó vállalatok számára számos lehetőség kínálkozik a fejlődő világban. “A SARS-járvány katalizátorként váltott ki érdeklődést más betegségek, például az influenza vagy influenza megelőzése iránt” – mondja Gurinder Shahi, a Bioentreprise Asia (Szingapúr) élettudományi tanácsadó cég vezérigazgatója. Valójában „a SARS miatt kialakul az influenza elleni vakcina piaca” – ért egyet Goudsmit. Úgy véli, hogy csak az influenza elleni védőoltással lehet megkülönböztetni a SARS-fertőzötteket, mivel mindkét állapot hasonló tünetekkel jár a betegség korai szakaszában. Bár a kormányok fizethetik az influenza elleni védőoltás számláját megelőző intézkedésként, a közepes jövedelmű magánpiacok is kiaknázatlan lehetőséget jelentenek Ázsiában, mondja Shahi.

  De a vállalatok profitot is termelhetnek, ha a vakcinákat a fejlett országok igényeihez igazítják. Valójában a fejlődő országokból származó betegségek fejlett országokban való megjelenése kettős piacot hozott létre, amely eddig csak az utazók vakcináinak létezett, mint például a hasmenés és a sárgaláz elleni vakcinák. Például az olyan cégek, mint a Crucell, a Bavarian Nordic (Koppenhága) és az Acambis jelenleg a nyugat-nílusi vírus elleni vakcinákra összpontosítanak, és a SARS számos oltóanyag-szerelőt vonzott ( Nat. Biotechnol. 21 , 720, 2003), ahogy az ilyen betegségek kialakulnak. gazdasági teher az érintett országok számára. Ezenkívül a Kongresszus előtt jelenleg függőben lévő US BioShield-javaslat, ha elfogadják, 6 milliárd dollárnyi állami forrást emelne fel a fertőző betegségek, például az ebola kezelésére, amelyek jelenleg biztonsági problémának számítanak”

  Megérkeztünk:
  Bavarian Nordic (Koppenhága)
  Ez a NIH és Bill Gates által finanszírozta cég szabadalmaztatta a vakcinát, és engedélyeztette az FDA-nál

  Bavarian Nordic Inc.
  3025 Carrington Mill Blvd. Suite 100 Morrisville, NC 27560

  https://www.fiercepharma.com/manufacturing/bavarian-nordic-inks-vaccine-order-monkeypox-cases-crop-us-eu

  Európában a vakcina neve Imvanex, az USA-ban:JYNNEOS
  https://www.fda.gov/media/150240/download

  Emlékseznek arra a Bill Gates és Melinda Gates videóra, amiben összenevettek azon, hogy az új vírust azt fel fogjuk ismerni.
  Megérkezett a gonosz legújabb támadása az emberiség ellen.

  Nagy tisztelettel
  Batáné Éva

 4. A webet böngészve a hír kapcsán világossá vált: Majomhimlő = KoronásVírus 2. rész
  Ahogy az is világos, hogy az egész híresztelést (kezdettől fogva) nem az Igazmondó Juhász terjeszti.
  Egy régi Vágó István vetélkedő és könyv címe praktikus jellemző, ez a “Fele sem igaz.”
  Gyanítom, hogy az oltottak jó része most is hitelt ad az új veszélynek.
  Fontos felfogni, hogy mindez egy forgatókönyv szerit zajlik.
  Ezt lehet tagadni… Meddig?
  Amíg nem teljesedik be.
  Védelem: A gondolkodás

 5. Az angolban a “monkey business” gyanús, kétes dolgot, viselkedést jelent. Hát ez pontosan az. Nomen est omen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük