Martin Reichardt német politikus a lezárásokról

Martin Reichardt, AfD:

“Nagyon tisztelt elnökasszony, hölgyeim és uraim! Ez az egész a gyerekeket érintette elsőként. Még mielőtt 2020-ban Németország az első Lockdownba lett küldve, be lettek zárva az iskolák és az óvodák. Ez 2020 március 16-án volt. Ezen a napon kezdődött a totalitárius gyermekellenesség uralma.

A következmények a gyermekekre és fiatalokra nézve most elolvashatók ebben a jelentésben. Viszont már a jelentés címe is egy hazugság. A cím: A korona egészségügyi kihatásai a gyermekekre és a fiatalokra. Ez nem így van! Ez nem a korona volt, hanem a totalitárius koronaintézkedések voltak! Önök károsították a gyermekeinket ilyen súlyosan. Minden politikus, aki a gyermekellenes intézkedések mellett szavazott, önök mindannyian felelősek ezért. Önök mindnyájan részt vettek ebben és senki nem mondhatja önök közül, hogy semmiről nem tudott, hölgyeim és uraim!

2020 októberben egy kérelmet nyújtottunk be, hogy a koronaintézkedéseknél legyen felülvizsgálva a gyermekjólét, legyenek felmentve a gyerekek a maszkhordási és a távolságtartási szabályozás alól. Minden régi párt, az állítólagos demokraták elutasították ezt szemben a jobb tudással és szemben minden értelemmel, hölgyeim és uraim. Már 2020 közepén több mint 40 tanulmány volt világszerte, melyek azt mutatták, hogy a gyermekek a vírust csak ritkán adják tovább. Már ekkor nagy előrejelzési pontossággal figyelmeztettek szülői kezdeményezések, tudósok és gyermekorvosok az iskolák és óvodák bezárásának pszichés következményeire. Önök mindegyiküket megrágalmazták, hogy koronatagadók, sokuk a tudományos elismerésével és a társadalmi kiközösítésével fizetett ezért. Ez egy szégyen.

Ezzel szemben az előző kormány udvaribolondját, Böhmermannt, aki a gyermekeket patkányokhoz hasonlította és kiszolgálta a kormány narratíváját azzal, hogy a gyermekek a nagyszüleikre halált hoznak, Grimme-díjjal tüntették ki. Ezt undorítónak tartom. De Böhmermann csak kimondta azt, amit itt önök mindannyian gondoltak. Önök dehumanizálták a gyerekeket, önök tették a gyermekek szenvedését egy bevállalható járulékos veszteséggé. A gyermektelen kancellár, Merkel azt mondta, hogy: Nem engedem, hogy rám fogják, hogy gyermekeket kínzok. Pedig pontosan ezt tette a politikájával. Önök pedig mindnyájan részt vettek ebben, de senki nem mondhatja azt önök közül, hogy nem tudott semmit.

És az egészségügyi miniszter Lauterbach ma újra bevallotta, hogy a kormány az iskolák bezárásánál és a gyermekeknél nagyon keményen járt el és nem volt helyes ilyen hosszú időre bezárni az iskolákat és az óvodákat. De bocsánatot nem szeretne kérni, mert annak idején ezt nem tudta ennél jobban az ember. De igen! Önök mindnyájan tudták ezt és azokat, akik ezt kimondták, önök elhallgattatták és kizárták a vitából. És ez a valódi botrány, amiről itt beszélni kell! Mindenkit, aki ezek mellett az intézkedések mellett szavazott, nagy bűn terhel. Gyerekek, akik nem akarnak élni, gyerekek akik az arcokat orr és száj nélkül rajzolják le, gyerekek, akiktől elvették a képzésüket, a gyerekkorukat és az egészségüket.

A gyerekeinkre nézve nem a korona volt veszélyes, hanem önök és ott ez a miniszter, Lauterbach úr, önök voltak veszélyesek a gyerekeinkre! És azt mondom önnek Lauterbach úr, hogy egyszer az életében vállaljon valamiért felelősséget, kotródjon el a hivatalából és lépjen vissza! Köszönöm.”

8 thoughts on “Martin Reichardt német politikus a lezárásokról

 1. Minden hazugság volt, de világraszólóan szervezetten, több százezer beavatott ember aktív irányításával.

  Évekkel előtte legalább 20 munkaértekezletet tartottak különböző szinteken, a miniszterelnököktől, a médián át, az orvosokig bezárólag, amelyet a CIA felügyelt.
  Mielőtt eldördült a rajtpisztoly, jó előre megváltoztatták a pandémia fogalmát, megcsinálták a vírust, lepróbálták, és szabadalmaztatták is a vakcinát, ami nem csak méreg, hanem az IOT-nanorendszerét is biztosította a tranzhumanizmus jegyében.
  Ursula von der Leyen már jó előre 2019. márciusában megköttette az országokkal a vakcinaszerződéseket, amikor még hivatalosan elismerten vakcina sem volt.

  A vezényszóra elindított “járványterjesztés” nem lehetett volna hatékony, ha kígyóméregmolekulákkal nem fertőzik a vizet, és nem használnak 5 G-t, amelyek a COVID-al egyező tüneteket okoztak.
  Persze ehhez az is kellett, hogy minden halálesetet COVID-nak adminisztráltak, mivel a kórházak és az orvosok ebben voltak anyagilag érdekeltek.
  Akármennyire globálissá vált a világ, másképp nem lett volna tömeges járvány fél éven belül, ha média nem hiszterizálta volna meghamisított sokkoló képpekkel és hírekkel az embereket.
  A félelemipar jól működött. Elgondolkodtató, hogy az emberek a félelemtől teljesen kivetkőztek emberi mivoltjukból, amikor egymásnak estek, ha valaki orrráról lecsúszott a maszk, vagy uram bocsá maszk nélkül mert kilépni az utcára.
  Az őrületnek nem voltak határai: nekem az egyik ismerősöm fia mesélte, hogy nem mehetnek el meglátogatni az anyjukat, csak akkor, ha hetente PCR-tesztet csináltatnak, és az negatív.

  A megszervezettségre utal az is, hogy ugyanazt a gyilkos és halálos orvosi protokolt alkalmazták az egész világon, és elnyomták a hagyományos és jól bevált terápiákat. A nagyobb hatás kedvéért akit tudtak, lélegeztetőgépre tettek, és megöltek.
  Ennek az alábbi volt a menetrendje: addig PCR-tek, amíg pozitív nem lett a tesztje, majd addíg méregették a vér oxigén-szintjét, amíg el nem érték azt a szintet, hogy a lélegeztető gépre tegyék.
  Onnantól már a beteg sorsa bevégeztetett, mert élve ki nem került a kórházból, ezt mutatják a statisztikai adatok.
  Mert a lélegeztető gépre tett betegek 90%-a meghalt.
  A hozzátartozókat nem engedték a beteg közelébe, ha nem volt más lehetőség a betegeket elzárni a hozzátartozók elől, akkor ide-odaszállítgatták, hogy esélyük sem legyen leleplezni a gonosz szándékot.
  Még azt sem engedték meg a hozzátartozóknak, hogy elbúcsúzzanak a családtagjaiktól.

  Ez egy emberiség elleni, előre megtervezett és professzionálisan végrehajtott népirtási kísérlet és a totalitárius állam főpróbája is volt egyben, ami működött.
  Mert az emberek önként mondtak le a szabadságukról, egy vélt biztonságért cserében. Az emberek bezárták magukat önnön félelmeik ketrecébe, minden külön fenyegetés nélkül.

  Ahogy az orosz-ukrán háború is leginkább dezinformációs háború, úgyez a járvány is elsősorban médiahisztéria volt, dezinformációs pandémianarratívákkal, és hamis PCR-tesztekkel.

  Hogy a birodalom részeként a Big Pharmaffiának mekkora a hatalma, azt jelzi Tucker menesztése is a Fox-tól.
  Robert Kennedy jr. remekül megfogalmazta:
  “Öt nappal azután, hogy átlépte a piros vonalat, elismerve, hogy a TV-hálózatok halálos és hatástalan vakcinát nyomtak ki, hogy a Pharma-hirdetőik kedvében járjanak. Carlson lélegzetelállítóan bátor, április 19-i monológja megszegte a tévé két legnagyobb szabályát: Tucker elmondta az igazat arról, hogy a kapzsi Pharma-hirdetők hogyan irányítják a tévéhírek tartalmát, és lesújtott az aljas híradóknak, mert olyan szúrásokat hirdettek, amelyekről tudtak, hogy halálosak és értéktelenek.
  Sok éven át Tuckernek volt az ország legnagyobb közönsége, átlagosan 3,5 millió fő – ez tízszer akkora, mint a CNN. A Fox most demonstrálta a Big Pharma félelmetes erejét.”

  Itt tartunk, és nincs vége. De naponta esnek ki a csontvázak a szekrényből, és naponta szembesülünk megcáfolhatatlan tényekkel, hogy mi történt.
  Egyre több ember ébred fel, és egyre több ember emeli fel szavát, és ad hangot annak, hogy népirtási kísérlet volt, amelyt a birodalmi elit rendelt meg, és 5-10 millió dollárokat fizetett fejenként a kutatóknak, orvosoknak azért, hogy a hivatalos narratíva mögé álljanak.
  Ahogy 2023-ban, úgy most is egyedül az afrikai országokban bízhatunk, hogy ők meghekkelik a sátáni erők tervét a WHO-világhatóságkénti létrehozásában.
  Isten velünk van. Imádkozzunk, és az ima és a tudás erejével blokkolni tudjuk a negatív entitások ezen törekvését.
  Áldás-szeretet Mindenkinek!

  1. Jobban nem is lehetett volna összefoglalni, ami történt.

   Köszönet érte !

   Most már csak az a cél, hogy ezt a tragédiát ne lehessen velünk megint eljátszani.
   Sok dolog történt az ellenállás terén, de úgy látszik, hogy még többet kell tenni.

   Mert sajnos a pénznek, az emberi butaságnak és a közönynek a hatalma nagyon nagy.

 2. A pszichopata értelmi szerzők és végrehajtó csicskásaik gyerekek egész generációit nyomorították meg lelkileg az elmúlt 3 évben, akikből pszichésen zavart, nagyon problémás felnőttek lesznek, ha nem kapnak időben szakszerű segítséget, amire szinte semmi esély. A tartós pofapelenka-hordás következtében fellépő agyi oxigénhiány miatt a kognitív funkciók fejlődése visszaesik, vagy akár el is marad. Nem véletlen, hogy katasztrofálisan zuhant a gyerekek teljesítménye a tanulás területén, a kicsik jóval később kezdtek el beszélni, stb.
  Már most is riasztó látni a transznemű- és klíma-hisztéria ideológiával behülyített, józan gondolkodásra képtelen fiatalok erőszakos akcióit a nyugati országokban. Ne legyenek illúzióink, előbb-utóbb ide is importálni fogják ezeket a Soros-féle álcivil szervezetek, akik az égvilágon senkit sem képviselnek, kivéve az őket pénzelő milliárdos pszichopaták érdekeit.
  És akkor még nem is beszéltünk a méreginjekciókról, amelyeket már 6 hónapos kortól kötelezővé akarnak tenni. Hogy az mit fog művelni a még megszületendő gyerekekkel, abba belegondolni se jó!

  A legborzasztóbb azonban a felnőttek felháborító közönye, amivel mindezt végignézték és -asszisztálták, sőt, sok szülőnek titulált egyed laborpatkánynak ajánlotta fel a saját gyerekét. Nem verte ki a biztosítékot a felnőttek többségénél, ami a gyerekekkel történt! Majd amikor néhány év múlva kezelhetetlen, civilizálatlan, elvadult fiatalok hordái lepik el az utcákat, akiket multimilliárdos pszichopaták távirányítanak, vajon fognak a mostani közönyös felnőttek összefüggést látni a 3 évi kovid-terrorral? Nem valószínű, mert ahhoz képesnek kellene lenni a gondolkodásra. Inkább a maradék minimális szabadságukat is feladják majd, hogy valaki megvédje őket a saját ivadékaiktól.

  1. Kedves Cassandra
   Nem lesznek már itt azok a szülők… megtették a dolgukat, mehetnek.
   A gyerekek? Ha be is fogadják a biologikájukba az új anygot ( gr) … vajon meddig fognak lélek kapcsolat nélkül létezni?
   ……..
   Inkább remélem hogy erősek és rugalmasak illetve az Isteni tervben a lélek tanulási folyamatban győz a Szellem.
   Miért is ne?

 3. Valami nagyon durva dologra készülnek egy új járvány kapcsán:

  „A kutatók olyan oltóanyag-nyomtatót terveztek, amely útközben is képes COVID-19 mRNS vakcinákat előállítani, annak részeként, hogy több embert beoltsanak.
  A Nature Biotechnology folyóiratban április 24-én publikált Massachusetts Institute of Technology (MIT) tudósai azt mondták, hogy jelenlegi oltóanyagnyomtató-prototípusuk 48 óra alatt 100 miniatűr méretű tapaszt tud készíteni, és akár napi több száz oltóanyag-dózis előállítására is képes. .”

  “Klaus Steger molekuláris biológus, az anatómia és sejtbiológia egykori professzora elmondta, hogy a hagyományos mRNS megtanítja a sejteket olyan fehérje létrehozására, amely immunválaszt indít el egy adott kórokozó ellen.
  A COVID-19 vakcinákban és a jelenleg kutatási és fejlesztési szakaszban lévő összes vakcinában használt módosított RNS-alapú technológia azonban génalapú injekció, amely az egészséges sejteket vírusfehérje termelésére kényszeríti, ami valójában az immunrendszer gyengülését okozza.”
  https://www.theepochtimes.com/new-vaccine-printers-to-produce-covid-19-mrna-shots-on-demand_5218524.html?utm_source=partner&utm_campaign=TheChiefNerd&src_src=partner&src_cmp=TheChiefNerd

 4. NAOMI WOLF: „A történelem legnagyobb emberiség elleni bűncselekménye”: 11 releváns kinyilatkoztatás a Pfizer vakcinadokumentumából:

  #1: A Pfizer már 2020 novemberében tudta, hogy a génalapú injekcióik negatív hatást fejtenek ki.

  #2: Nem sokkal a COVID-injekciók kiadása után a Pfizer 2400 főállású alkalmazottat vett fel a sérültek papírjainak feldolgozására.

  #3: A Pfizer és az FDA négy hónapig visszatartotta azokat az információkat, amelyek szerint a lövések szívkárosodást okoztak fiataloknál, miközben egy agresszív propagandakampány sok ezreket késztetett az injekció beadására.

  #4: Ahelyett, hogy az injekció beadásának helyén maradt volna, a Pfizer tudta, hogy a lövés veszélyes lipid nanorészecskéi gyorsan eloszlanak a szervezetben az agyban, a májban és a mellékvesékben, és felhalmozódnak a petefészekben.

  #5: A Pfizer dokumentumai több mint 42 000 nemkívánatos eseményt, köztük 1200 halálesetet ismernek el mindössze az első három hónapban, beleértve a szélütést, vérzést, vérrögképződést, tüdőrögöket, lábrögöket, neurológiai rendellenességeket, demencia, guillain-barré, harangbénulás, izomfájdalmat , stb.

  #6: Mielőtt törvényes lett volna, több mint 1000 gyermek kapott injekciót, és a Pfizer dokumentumai szerint a magas a súlyos sérülések aránya.

  #7:A vizsgálatban részt vevőkről, akik gyermeket fogantak, elérhető feljegyzések szerint 80%-uk elvesztette a babáját.

  #8: A Pfizer tudta, hogy veszély fenyegeti a termékenységet. A lipid nanorészecskék károsítják a méhlepényt a terhesség alatt, ami korai szülést okoz.

  #9: A Pfizer dokumentumai azt mutatják, hogy a lipid nanorészecskék az anyatejbe is bejutnak, ami a csecsemőket károsítja, és néha megöli.

  #10: A Pfizer jelentős „reproduktív rendellenességeket okoz.”. “Miféle szörnyek ezek?

  #11 A Pfizer dokumentumokból kiderül, hogy az LNP-k „a magzati kisfiúk heréin” keresztül károsítják „a Sertoli-sejteket és a Leydig-sejteket, amelyek alapvetően a férfiasság gyárai”.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük