NYÍLT LEVÉL AZ OPERATÍV TÖRZSHÖZ ÉS A KORMÁNYHOZ

Az eddig összegyűlt  nyilvános bizonyítékok, és kutatási eredmények alapján:

Mi, Magyarország polgárai ezúton követeljük, hogy alapjogaink értelmében sürgősen adjanak választ életünket és alapvető emberi jogainkat érintő kérdéseinkre!:

https://www.who.int/news/item/14-12-2020-who-information-notice-for-ivd-users

https://www.infowars.com/posts/the-real-pandemic-is-an-outbreak-of-pcr-testing-2/

 1. Pontosan mire alapozták a vészhelyzet, járványhelyzet, stb… kihirdetését?
 2. Tudatában vannak-e annak, hogy Önök jogilag – a saját maguk által meghozott szabályok szerint – sem megfelelően jártak el ezek megállapításában, kihirdetésében?
 3. Önök szerint a fertőzöttség milyen %-os aránya szükséges ahhoz, hogy bezárathassanak vállalkozásokat, megvonva megélhetésüket, munkanélkülivé téve emberek tízezreit, korlátozhassák az egészséges emberek mozgását, korlátozhassák a gyülekezés jogát, alapvető emberi jogokat?
 4. Ki határozta meg, ki mérte meg és validálta ezt a %-os értéket? Egyáltalán, meghatározta-e valaki?
 5. Készek-e arra, hogy mindezekért pénzben kárpótolják az érintett feleket?
 6. Milyen alapon kényszerítik a lakosságot egészségkárosító hatások elszenvedésére, úgy mint gyerekek maszk viselése vagy maszkok viselése szabad téren, egészséges emberek lakásaikba zárása, amely mind az immunrendszer gyengülésével is jár?
 7. Tudatában vannak-e annak, hogy az ember alapvető joga nem korlátozható semmivel, mert az születési jogunk?
 8. Mikor és mi indokolja a katonaság bevonását a kórházi munkába, az emberek utcai igazoltatásába? Önök a fenti válaszok alapján jogszerűnek ítélik-e ezt az intézkedésüket?
 9. Tegyék nyilvánossá azokat a szakmai anyagokat, amelyek alapján meggyőződtek az „új” koronavírus létezéséről és azokat a vizsgálatokat, amelyek szerint a vírus átesett a Koch-féle posztulátum-vizsgálaton!
 10. Az amerikai CDC, a WHO legutóbbi publikációit és egyéb tudományos munkákat felhasználva, a portugál munkaügyi bíróság ítéletét figyelembe véve kérjék be a laboroktól és hozzák nyilvánosságra, hogy melyik laborban milyen melegítési ciklusszámot alkalmaztak a PCR teszteknél!
 11. Tudomásuk van-e arról, hogy a PCR teszt nem alkalmas diagnosztikai célokra, a tesztet nem erre tervezték, és a PCR teszt eredménye orvosi diagnózis és egyéb laborlelet nélkül nem jelenthet automatikusan fertőzöttséget?
 12. Amennyiben a laborokban alkalmazott melegítési ciklusok miatt falspozitív az eredmény, ezeket az eredményeket azonnal semmisítsék meg! A járványügyi adatokat azonnal korrigálják!
 13. Ki a felelős a kormány részéről, hogy szakmailag nem járt el körültekintően a PCR tesztek és gyorstesztek alkalmazhatóságának helyes megállapításával kapcsolatban?
 14. Német mintára állapítsák meg, hogy mi számít fertőzésnek és fertőzőképességnek!
 15. Végezzenek vizsgálatokat a „tünetmentes” PCR-pozitív embereken, amivel megállapítható, hogy bennük valóban annyi vírus van, ami által valóban megfertőzhetnek másokat – ahogyan ezt az Egészségügyi törvényünk is elrendeli!
 16. Fejlesszenek ki a fertőzöttség megállapítására alkalmas teszteket és standardizálják azokat és azok alkalmazását is!
 17. Amennyiben egy 0,3 – 1,8 %-os fertőzöttségi arány ilyen intézkedéseket és jogkorlátozásokat, elvonásokat indokol, adjanak magyarázatot arra, hogy miért nem tették meg ezeket az egészségünk megóvása érdekében a korábbi, ennél sokkal súlyosabb influenza járványok idején ?
 18. Tegyék lehetővé Covid diagnózis eseteiben a boncolást, mert enélkül, pusztán egy teszt-eredményére alapozva nem nyilvánítható Covid okozta halálnak a haláleset.
 19. Az Eü tv. alapján nem fertőzött az, akinél nem lehet, nem tudják, vagy nem mutatták ki egyéb módszerrel is az fertőzőképes vírust olyan mennyiségben, ami által az egyén valóban fertőzöttnek és fertőzés továbbadására alkalmasnak minősül! A törvény alapján nálunk senkit sem minősíthetnek fertőzöttnek vagy fertőzőnek pusztán egy pozitiv PCR vagy más, pl. a Miniszterelnökünk szerint is 50-60%-os pontosságú gyorsteszt alapján és karantén alá sem vonható! A jogszabály szerint a pozitív teszt eredmény ehhez nem elegendő, a fertőzés/fertőzöttség /fertőzőképesség megállapítása csak a teszt ÉRTÉKELÉSE és ORVOSI DIAGNÓZIS felállításával lehetséges!
 20. Követeljük, hogy bizonyítsák és indokolják a még soha sehol nem engedélyezett kísérleti módszeren alapuló mRNS oltások biztonságosságát és hatékonyságát az eddig történt kutatások és felbukkant mellékhatások alapján! (Az egyik oltásnál az oltást megkapott emberek 3%-a munkaképtelenné vált, az oltást már a lakosságon alkalmazták.) Ha ezt a kísérleti oltást teszik csak elérhetővé, akkor törvényileg tegyék lehetővé, hogy senkit ne érhessen sehol, semmilyen tekintetben  semmilyen hátrány vagy megkülönböztetés, ha a kísérleti technológia iránti bizalmatlanságból vagy egészségügyi, vallási, lelkiismereti okból nem adatja be magának! Ne tegyenek kötelezővé olyan kísérleti technológián alapuló oltást, aminek hosszú távú hatásairól, következményeiről semmilyen információ nincsen!
 21. Követeljük, hogy ne tiltsák és cenzúrázzák az eltérő vélemények megjelenését vagy kimondását a médiákban és a közösségi oldalakon a teszteléssel, járványhelyzettel, vagy az oltássokkal kapcsolatos tények és új információk esetében! Az embereknek joguk van tájékozódni és dönteni az egészségük felől!
 22. Ismert tény, hogy az mRNS alapú oltások kísérleti jellegűek és sürgősségi engedélyezési eljárás alatt hozták forgalomba őket, ami miatt a gyártók fel lettek mentve a felelősségviselés alól, tehát a következményekért a felelősség a kormányokat terheli!
 23. Követeljük a PCR tesztek használatának azonnali felülvizsgálatát és ennek tükrében a járvánnyal kapcsolatos statisztikák kijavítását, a járványügyi intézkedések újragondolását  – különös tekintettel a maszk használatra, a karanténszabályokra, oltásokra – , emberi jogaink korlátozásának/megvonásának azonnali megszüntetését, illetve a kísérleti oltások által előrevetített egészségkárosítás és életveszély megszüntetését az oltási intézkedések visszavonásával!
 24. Követeljük a tesztelésekkel, maszkviseléssel, oltásokkal kapcsolatban eddig elvégzett és nyilvánosságra hozott nemzetközi orvosi és kutatási eredmények figyelembevételét és az ország törvényeinek betartását mindenkor, így a jelenlegi helyzetben is!

Magyarország lakói és polgárai

2020. december 23.

Forrás: facebook

104 thoughts on “NYÍLT LEVÉL AZ OPERATÍV TÖRZSHÖZ ÉS A KORMÁNYHOZ

 1. Végre történik valami, hátha felébrednek az emberek saját érdekükben.aldas, áldás.vida

  1. Ne hagyjuk magunkat tovább sanyargatni,végig dolgoztuk az életünk most idő elött dögöljünk meg,hogy akiket idáig eltartottunk meguntak????

  1. Minden betujevel egyetértek. Remélem eljut az illetékesek íg és felébrednek. Elég volt a félre informalasbol.

 2. Követeljük a PCR tesztek használatának azonnali felülvizsgálatát és ennek tükrében a járvánnyal kapcsolatos statisztikák kijavítását, a járványügyi intézkedések újragondolását – különös tekintettel a maszk használatra, a karanténszabályokra, oltásokra – , emberi jogaink korlátozásának/megvonásának azonnali megszüntetését, illetve a kísérleti oltások által előrevetített

 3. Teljes mértékben egyetértek a leírtakkal, de az eddig a vírus mizéria által bevezetett intézkedések társadalmi és gazdasági károkozását, ennek értékét is fel kell tárni, meg kell határozni, és a felelősöket el kell számoltatni, felelősségre kell vonni! – Ezt minden képpen meg kell tenni a jövőnk érdekében! – V.K.S.

 4. Mindenki, aki felelősen gondolkodó állampolgár másolja be a felhívás szövegét email levelezőjébe és küldje el a kormánynak és az érintett minisztériumoknak is. Ez tömeges esetben nyomatékosabb lesz.

  1. Miféle válszt vársz? Ez csak egy un, “nyílt levél” Nem köteles senki erre válaszolni! Ez nem lett elküldve a címzettekhez, hiszen azért is “nyílt levél” Ennek csak akkor lehetne némi foganatja, ha elküldenék a tisztelt megfogalmazók tértivevényesen a címzettekhez névre szólóan! Majd ezt követően a bíróságon is eljárást kellene kezdeményezni a megtett lépéseket illetően, bizonyítékokkal elátámasztva!

 5. Igen vállalják tettüket amit velünk tesznek ,amit velünk akarnak tenni.Rács mögé velük egy életre.!!!!

 6. Felelősségre kell vonni a törvényhozókat, akik hamis és nem valid eredmények alapján, megfélemlítésen alapuló hazugságokon keresztűl tették tönkre az ország amúgy sem rózsás gazdasági helyzetét! Megfélemlítéssel küldtek embereket halálba, főleg időseket!
  A felelősök büntetését követelem!

 7. Tökéletes felsorolás, kérdések.
  Esetleg a végén lehetett volna tenni egy támogatási felajánlást, esetleg kérdést, hogy mivel tudna a lakosság segíteni a Kormánynak, hogy ki tudjon lépni ebből a globális borzalomból.
  Ja, még javasoltam volna, hogy a valós betegszámot közöljék, ne a pozitíveket. Persze, jobb lenne, ha egyáltalán nem jelentgetnékezeket, főleg nem a büntetéseket. Egyik nap bejelentették, hogy megbüntettej egy kutyasétáltatótú mert tovább ment. Egyszerre lett nevethetnékem, de inkább sírhatnékom. Szóval, nagyon köszi a kérdésekek. Izgatottan várom a választ. Húúúú, ez most izgi. Remélem nagyon, hogy a Kormány, és a Törzs bölcsen dönt.

  1. pl. le lehetne venni a maszkot!!! Nem mástól várni persze, hanem magad elkezdeni! Azután várható, hogy követ a többi ember is!!!

 8. Minden soråval egyet értek és kõszönöm hogy végre Valaki ilyen szabadosan megfogalmazta

 9. Mélyen Tisztelt Dr. Tamasi József.
  Minden leírt szavával, teljes mértékben egyet értek.
  Szeretném kérni, hogy gondolja át ,- megjelentetné-e a leírtakat Petíció formájában is !
  Annál is inkább , így gondolom, mert akkor mindenkinek lehetősége lenne aláírni .
  Biztos, hogy nagyon sokan támogatnánk ezzel.
  Köszönettel és tisztelettel : Lné K. Piroska

 10. Aláírás gyűjtés lehetne valamilyen formában, hogy lássa a kormány a véleményünket, támogatásunkat a nyílt levél mellett?

 11. Egyetértek álldatlan álapotot hoztak! A mai törvény nem megvéd benünket hanem meg betegit. Sosem hittem ebben a hepidémia cirkuszban! Félre tájékoztatják az emberek. Meg félelmitik

 12. Vizsgálják felül az oltottak fertöznek e ?Amenyiben fertöznek vonuljanak karanténba mielött az Angol helyzet kialakulna !

 13. A legfontosabb az igazság hogy kiderüljön!
  Hogy ne félemlítsék meg az embereket és lehessen normális életet élni!

 14. Nagyon köszönöm a magam illetve családom nevében az áldozatos munkájukat.
  Én önök mellett leszek ha eljön az ideje.
  Isten engem úgy segéljen !
  EZ SENKINEK NEM ÉLET AMI JELENLEG FOLYIK .
  Lehet egy kérdés ?
  Mi a jobb : – egész életünkben féregként élni –
  – vagy oroszlánként harcolva meghalni ?
  Tudom egyik sem jó , jelenleg nincs harmadik lehetőség . Mindenki jól gondolja át , és hozza meg a döntését , nehogy késő legyen .
  Mert ha a strucc politikát választjuk , megtörténhet hogy majd a gyerekeink fognak oroszlánná válni , de mi akkor már nem fogunk tudni segíteni ., és sajnos csak nézhetjük hogy a küzdelemben ki kerül ki győztesként ?
  Remélem mindenki érti ami a sorok mögött van .
  Boldogabb új évet mindenkinek !

 15. Teljesen egyetèrtek ! Bátor orvos ! Támogassuk!!! Hozzá ne nyúljon senki,hogy Öt számonkérje!? IGAZA VAN!!!

 16. Ez a kormány és a szócső-médiája a saját mocskában fetreng már, magát lejáratva makacsul kitart a hazug és hazasanyargató programja mellett, amihez nemzetfüggetlen forgatókönyvet használ. A nyílt levelet látszólagos naivitásával együtt támogatom, kiegészítve egy megjegyzéssel: Semmi esély nincs tőlük az építő hozáállásra, rendszer szintű elvetemültséggel készen állnak a legerőszakosabb fellépésre ellenünk, mert túl messzire mentek a járhatatlan úton. Ha nem ezt választanák a lelepleződött bűnösök, már most feltartott kézzel kellene előbújniuk a bunkereikből! A tudomány világáról kiderült immár, hogy súlyosan fertőzött a pénz-hatalom vírusával, az egészségügy dolgozói világszinten rosszul vizsgáztak a “pandémiában” helyzetfelismerésből, most az igazságügy vizsgázik majd alkalmasságból. Egy kérdés bújkál bennem: Mit jelent egyáltalán az, hogy DOKTOR???

 17. Sok mindenben nem értek egyet,mivel az állam egész lezárást javasolta.állittolag nincs kijáras.2021.1.1.szeretném tudni hol csinálták a tesztelést ha sehová nem járnak az emberek?

 18. Köszönöm szépen hogy ilyen pontosan leírta !!! Minden szavával egyetértek!!!! Ahhoz hogy sikerüljön elérnünk azt hogy vége legyen ennek a folyamatnak minden tőlem telhetőt megteszek!! Várom várjuk a felkérést hogy mit tehetünk!!!!!!! Tisztelettel Varga Tamás

  1. Kedves Edit! Nem én írtam, de mivel teljesen egyetértek, ezért közzé tettem. Örülök, hogy egyre több olyan polgár van Magyarországon, aki meg mer szólalni önállóan, mert hogy mi néhányan nem csinálunk nyarat, ha a többség hallgat.

 19. Én mindenben egyetértek. Fogjunk össze az igazság kiderítése érdekében mert minden magyar család bele rokkan a nincstelenségbe. Az országunkat meg kell védeni az uralkodó kormánytól.

 20. Nem értem, hogy 2020márciusa óta, ha ilyen súlyos ez a járvány, hogy hogy csak 3ismerősömröl tudom, hogy talán covidos volt.?
  Miért nem engedtek be egy független orsz.gy.képviselőt egy kórház covid – osztályára?
  Mit hazudozik Orbán, meg a hülye op.törzs a covid helyzetről??
  Törvényi kötelessége lett volna az államnak a járvány esetében a védelmi eszközök, állampolgárok részére történő biztositása ingyen!!! Ebből semmit nem kaptunk, most viszont arra akarják rávenni a lakosságot a hazug számadatokkal-kihasználva a hülyék birka nyáj szellemiségét-hogy ingyen adnak vakcinát, csak minél többen olttassák be magukat!!
  Végúl: AHOL VÉSZHELYZETBEN ÁTHÁGJÁK A TÖRVÉNYT, AZ DIKTATÚRA!!!

 21. Soha ÉLETEMBEN(72 éves vagyok) nem tapasztaltam ilyen KEGYETLEN,EMBERELLENES központilag elrendelt kötelezövé tett ÉLETELLENES
  KISÉRLETET. Ez a SÀTÀNI “PANDÉMIA” hazugsàg engem a NÀCI KORSZAK,MENGELEI modszerére emlékeztet. Remélem,hogy a “NÜRNBERGI
  BIROSÀGHOZ” Hsonloan lesznek a BÜNELKÖVETÖK felelösségre vonva és BÜNTETVE!

 22. Teljesen egyet értek a levél tartalmával. De attól tartok,h orbánék szemétkosarában végzi olvasatlanul. Itt csak az segít,ha felébred a teljes emberiség. Különben csúnya világ elé nézünk.

 23. Egyetértek!!! Az EMBER egyedi és elidegenithettetlen joga van az egészséghez a szellemi fizikai szabadsághoz.így kezdődik az alaptörvény.Ha ezt megszegik az nem csak az alaptörvény megszegése,de az emberijogokat is sérti.Ha pedig valótlan hireket közölnek és adatokkal nyereség vágyból visszaélnek ,úgy godlom erre is van törvêny. Ha ezt tömegekkel teszik az emberiség ellen elkövetett büntett.

 24. 72 éves vagyok.Egész életemben nem làttam ilyen kötelezövé tett központi utasitàsokat,melyek szembe mennek az EMBERI ALAPJOGOKKAL.Ez a mostani “pandémia ” hisztéria nem màs mint egy pszihologiai tömeggyengitö,pusztito fegyver!
  Az oltàsok,melyeknek mellékhatàsait senki sem tudja, engem a Dr. Mengele EMBEREKEN végrehajtott kisérleteire emlékeztetnek!
  Remélem ,hogy a jelenlegi ,tudatlan ,vagy szàndékos kisérletezök a”Nürnbergi birosàgi” itéletekhez hasonloan lesznek felelösségre
  vonva.

  1. Ha egy ilyen per létrejönne -nem koncepciós!-, akkor igen érdekes volna, hogy az akkori vádlók most a bírói pulpitus melyik oldalán állnának.
   Na, emiatt nem lesz soha ilyen per!

 25. Ébredjen mindenki megöregedtünk végig güriztük az életünk és akiket idáig eltartottunk eldobnak mint egy rongyot,csak ennyit érdemlünk????????!!!!

 26. Német, Osztrák, és egyéb országok mintájára itt is szükség és időszerű lenne egy erős jogi támogatottságnak a tisztánlátó orvosok és kutatók mellett felzárkózni az ügyvédeknek is! De nagyon lapítanak egyelőre, ami elég szégyen a részükről! Remélem előbb-utóbb ott is lesz akinek van vér a pucájában és észhez tér!

 27. A nyílt levéllel mi is egyet értünk. Hajdu Györgyöt támogatnánk abban, hogy aláírás gyűjtést kell szervezni,és a parlament elé vinni, mert különben semmi hatása nem lesz a nyílt levélnek. A “Fenevad”-hogy a jelenések könyve nyelvezetével éljünk- csak nevet az egészen, és semmibe veszi az emberek szabad akaratát.

 28. Egyetértek, szabadnak születünk, mégis, azt tesznek amit akarnak!
  Vessünk véget ennek az önkény uralomnak!
  Gratulálok kedves Doktor!

  1. A kettős mércéjük alapján majd “ők” eldöntik, hogy ki született szabadnak.

 29. Várjuk a tudomány képviselőinek és a WHO-nak a válaszát, továbbá a kormányokét is és a médiumok vezetőinek a felelősség vállalását a közbenjárásuk miatt!

 30. Teljes mértékben eggyet értek a pontokban leírtakkal!!!Legyen vége a riogatásoknak ,a sok agy mosásnak ,és félelemben ,kétségek közt tartó törvényeknek!!!Ez már vicc hogy az induló ponton tombol a buli, a világ más részén a járvány! Jó lesz ha vizsgállatok történnek ekörül a balhé körül,mert itt már más betegség nem létezik ,és a gyógyíttása sem ,mert minden kovid!!!Állítom az elhalázosás 60-70% a kezeletlen,nem gyógyított betegségekből adódik ,mert mindenre ráfogják kovid ,meg nem jók a vizsgálatokhoz a gépek . minden honnét ezt hallani ,és közben meg lehetett volna menteni az embereket!!!De könnyebb ki mondani covid!
  Nagyon helyeslem a kitűzött vzsgálatokaT,és támogatom l!!!

 31. Támogatom! Legyen vége a riogatásoknak, agymosásnak , és félelemben ,kétségek közt tartó törvényeknek! nem vagyunk agyatlan szolgák!

 32. Lehet követelni jogra hivatkozni de ezt mondják el a vírusnak is. Tehet a vírus arról hogy a természet adta életmódját mi emberek még legjobb tudásunkal sem tudtuk megismerni. Az orvosok java ezen dolgozik és nem is eredménytelenül.
  BUÉK mindenkinek.

 33. A cikk minden pontjával egyetértek! A véleményekkel és a hozzászólásokkal szintén. Valóban megcsapja az embert, MENGELE náci orvos embereken végzett kisérleteinek SZELLEME! Ez igen félelmetes!!
  Követeljük, hogy az illetékesek, akik fennen hangsúlyozzák a SZÓLÁSSZABADSÁGOT, legyenek szívesek válaszoljanak a hozzájuk intézett kérdésekre és ne bújjanak el a felelős válaszadások elől! Ha annyi – a magyar emberek érdekeit érintő témában – számos “NEMZETI KONZULTÁCIÓT” tudtak tartani – akkor most a coviddal kapcsolatos összes felmerülő témában, – ami kivétel nélkül minden egyes MAGYAR EMBERT érint, miért is nem kérdezik meg a MAGYAR EMBEREKET? Mi az oka, hogy nem akarják hallani/ meghallani a MAGYAR NÉP hangját? A NEMZETI KORMÁNY nem akarja a MAGYAR emberek/NEMZET véleményét, kiáltásait meghallani?? Olyan orvosok véleményét meghallgatni, akik valóban tiszta és őszinte szívvel tényleg a MAGYAR emberek sorsáért aggódnak és azzal törődnek!!! ???

 34. Nagyon remélem, hogy az illetékesek megválaszolják ezeket a kérdéseket, mert sokan vagyunk, akik kíváncsiak a válaszokra!
  Köszönöm a kiállást az emberi jogokért, a tisztánlátásérz!

 35. Most tálaltam.
  Ezt nagyon frankón megírta valaki. Érdemes elolvasni!
  “Miért kell nekem otthon maradnom azért, mert te félsz? Mi lenne, ha te maradnál otthon? Te maradnál otthon határozatlan ideig, te viselnél maszkot, te tartanál távolságot tőlem, te kerülnéd az éttermeket, te kerülnéd a sportokat, te kerülnéd a plázákat, a koncerteket, a strandokat és a parkokat, te hinnél a hamisított halálozási statisztikáknak, te ülnél fel a médiahisztinek, te kapnád meg a mérgező vakcinádat, miközben kerülöd a C-vitamint, a napsütést és mindent, amivel természetes módon egészségesek maradhatunk?
  Mi lenne, ha te mosnád a kezed 5 percenként bőrgyilkos kézfertőtlenítővel, miközben egészségre káros feldolgozott élelmiszereket eszel és iszod a szennyezett vizet?
  Nekem elegem van ebből a hülye játékból. Nem fog “együtt sikerülni”, mert én nem viselem tovább az alufólia-sisakot.
  Nem leszek tovább a te félelmed rabja. Nem maradok tovább a házamban azért, mert te félsz. Nem viselek maszkot és nem tartok másfél méter távolságot, mert NEM FÉLEK tőled.
  Te nem az ellenségem vagy, és ha megbetegszem, az nem miattad lesz, hanem miattam és az immunrendszerem miatt.
  Ez a vírus (vagy akármi) már rég velünk van. Emberek milliói találkoztak vele és a szennyvízminták alapján már legkésőbb 2019. márciusban ott volt Barcelonában. Bejárta a világot még mielőtt hallottunk volna róla!
  Mindig lesznek vírusok, influenza és hasonlók. MUSZÁJ lesz ezzel szembenézned, ha még nem tetted. Nem lehet kikerülni, ha csak be nem zárkózol örökre és leszel olyan szerencsés, hogy a vírus nem ugrik rá a levelekre, amiket a postás hoz, vagy az ételre, amit az Internetről rendelsz.
  A TE félelmed nem elég nyomós indok arra, hogy tönkretedd az országot vagy lerombold azt a minimális szabadságot, amit korábban természetesnek vettünk. A TE félelmed nem az én félelmem és nincs joga akadályozni az életemet, a munkámat, a jövedelmemet vagy a jövőmet.
  Úgyhogy ha félsz, vedd fel nyugodtan az alufólia-sisakod, vagy fóliázd körbe magad, esetleg az egész házadat – de kérlek, hogy a félelmedet korlátozd a saját életedre. Nézd tovább a hazug híreket nap mint nap, de ne mérgezz vele engem, a szeretteimet, a barátaimat és az országot!”

  1. Kedves Molnár!
   Ezt érdemes elkezdeni terjeszteni! Bárki szedte ilyen frappánsan össze, ez a lényege az egész hisztijárványnak. Nyomtatni fogom és “ottfelejteni közösségi helyeken és ezt javaslom mindenkinek.

 36. Követelem, hogy ne tegyék kötelezövé a vakcinàt! Semmilyen hàtrànyom ne szàrnazzon, ha nincs covid-19 elleni vakcina oltási könyvem, és ne kelljen maszkot hordani!!!

 37. Emberiség elleni bűntett zajlik a szemünk előtt. Aki a saját facebook oldalán nem hozza ezt nyilvánosságra, aki nem osztja meg a felébredtek nyilatkozatait, az mind gyávaságból bűnrészes! A kérdésekre nem fognak válaszolni, mert nyakig benne vannak az emberkísérletben.
  Köszönjük a szakmai tudással rendelkező igazi GYÓGYÍTÓK emberekért való kiállását!

 38. Követelem, hogy ne tegyék kötelezövé a vakcinàt! Semmilyen hàtrànyom ne szàrnazzon, ha nincs covid-19 elleni vakcina oltási könyvem, és ne kelljen maszkot hordani! Hagyanak minket èlni, embernek szabadnak lenni! Nem vagyunk rabszolgàk!

 39. Szeretnék látni olyan jogszabályt, ami
  kimondja, hogy kötelességünk van arra, hogy a szabad levegőn maszkot hordjunk. Főleg a 6 éves kortól a gyerekeknek kötelezővé tett maszk használatáról. Nem szeretném az unokáin és gyermekeim, valamint sajátmagam egészségét veszélyeztetni. Jogunk van az egészségünk, szabadságunk megörzéséhez. Ha ebben valaki megakadályoz, az gyilkosságot követ el ellenünk!
  Engem ne fenyegessen egy rendőr, egy katona sem, és főleg ne egy bolti eladó / mellesleg megtörtént/.

  1. Ne követeld a jogszabályt, mert ha akarják, egy éjszaka alatt megalkotják!

 40. Egyetértek a fent leírtakkal. Az Ember és az Isteni törvények ellen elkövetett büntett, ha akarata ellenére le akarnak valakit oltani!

 41. Portugaliaban egy jogtalan karanten miatt siman megnyertek egy pert, ami tovabbmenve azt is kimondta – vegre -, hogy egy pozitiv PCR teszt semmit sem jelent.
  Magyarorszagon is mar regen el kellettek volna hasonlo pereknek kezdodniuk.

  Nem ertem, senki nincs aki lepni merne? Senki nincs aki beperelje a kormanyt es tudomanyos bizonyitekokkal kelljen alatamasztaniuk mindent vegre?
  Nincs nehany tisztan lato tokos ugyved aki megmoccanna? Ha nem mocorog az aki tehet is valamit, ugyanugy megy a levesbe mint mindenki mas. Hiaba milliomosak nehanyan, ha nem lesz hol elkolteniuk a penzuket.

  Egy ilyen perben gondolom bizonyitani kiellene, hogy:

  – a virus izolalva lett (Koch’s postulates)

  – a politikusok okosabbak az orvosoknal jarvanyugyi kerdesekben

  – a PCR teszt a legjobb megoldas, mert ugye arra lett alapozva minden. Ha megsem az, ki eroltette es miert? Aztan johetne minden eltorlese visszamenoleg ami erre epult es a felelossegre vonasok…

  – meg lett hatarozva egy ciklusszam a PCR tesztek eseteben ami alatt biztosan kepes a fertozes tovabbadasara az egyen, esetleg ami felett mar biztos nem.
  (hogyan lehet erre nincs szabvany, de meg orszagok / intezetek kozott is masok ezek a szamok?? Nalunk a “szakertok” elo adasban bevallottak ez a szam 40-45, pedig mar csak az nem tudja 32-35 felett 97%-uk fals pozitiv aki nem akar alternativ mediabol tajekozodni)

  Ez, hogy nincs egy meghatarozott kovetendo ciklusszam olyan, mintha egy hallasteszten nem mondanam meg hany decibel az, ami alatt serult valakinek a hallasa.
  Egyik orszag azt mondja nekik 20dB ez a szam, a masik azt mondhatja nekik 40dB.
  Igy, a 20dB es a 40dB alatt hallok is lehetnenek “pozitivak”, mert elbuktak a hallasteszten ugye?
  Igaz a 20dB kb. azt jelenti valaki egy karora ketyegeset is meghallja a szobaban a 40dB pedig azt, hogy mar egy tarsasagban is csak ugy erti meg a masikat, ha a beszelo fele forditja a fulet. Nagyon nem mindegy.

  – ha van mod megelozesre es van hatasos gyogyszer (bar par napja veletlen felrobbant az egyik legnagyobb gyogyszergyar ahol ezt gyartottak, erdemes a trump.news oldalt kovetni ahogy mar elottem kommenteltek ezt), miert eroltetik az oltast?

  – a maszk tenyleg hatasos (maszk racs mikrometer nagysagrend, virus inkabb nanometer, tehat ha meg is fog ~100 db nagy cseppet amiert eroltetik a hasznalatat, kienged ~100.000db aprobb cseppet, lasd fust teszt, fapor muhelyben, korom, stb…)

  – lezaras tenyleg hatekony? A virussal is meg lett beszelve a hatar (Pl. Wuhanbol kijohet, de vissza mar nem, Svedorszagban sem kell annyira terjednie) es az idoszakok amikor fertozhet (jovo hettol lezaras, stb, stb)?

  – miert hallgat minden orszag minden kormanya 2-3 “szakertore” tobbszaz orvos es tudomanyosan bizonyitott publikaciok helyett?

  – az emberi szervezet alapesetben virusmentes, nagyon vigyazni kell nehogy bejusson akar egy is, a virus egy rossz dolog, attol felni kell. Szerintem ha Isten megteremtette az embert es a virust is, akkor nem vonnam ketsegbe volt celja vele es nem rossz szandek vezerelte. Maximum nem ertjuk, vagy nem akarjak nehanyan hogy pontosan ertsuk (gyogyszerbiznisz).
  A virusokat az arra fogekonyak kapjak el, tehat letezik olyan, hogy valaki nem fogekony, ergo valakit nem tud megfertozni egy virus (vagy nincs lathato tunete).
  Tenyleg a virustol kell felni, vagy inkabb attol, hogy olyan mertekben le van romolva egy szervezet mukodokepessege, hogy ot mar meg tudja fertozni egy virus? Oltas kell az egeszsegeseknek, vagy megelozes, egeszseges eletmod es vitaminok a gyengebb immunrendszerueknek?

  – a nathat / betegsegeket az ember elkapja es nem a sajat immunrendszerenek a legyengult mukodese okozza a tuneteket ami azt jelentene, hogy egy izolalt urallomason is nathas / beteg lenne nyar utan par honappal barki teljesen egyedul is, ahogy a D (es a tobbi) vitamin szintje lecsokkent

  – aztan aki jobban ert hozza biztosan ki tudja egesziteni sok mas dologgal is ezt a listat, amit ugye nagyjabol lehetetlen lenne bizonyitani egy birosagon… Ezert lenne jo, ha mar javaban folynanak ezek a perek, nem ertem miert nincs meg egy sem…

  Par gondolat meg.

  Mi van, ha azt mondom nekem szuksegem van a virusokra? Lehet agynak dont 1-2 fele par napra, de aztan megy minden tovabb. Azt gondolom erosebb lesz tole a szervezetem es emlekezni is fog egy kovetkezore amivel hamarabb “elbanhat”. Lasd T-sejtes immunitas. Ha nem lettem volna korabban influenzas, most ellenallo lennek ezzel az uj virussal szemben?

  Angliaban, (egy oktoberi emailem alapjan) 100.000 emberre jutott 43.3 (PCR teszttel kimutathato) “fertozott”. Ez, a kis 20.000-es lakosu falunkban 9 ember. Ez azt jelenti, olyan merteku a jarvany, hogy 9 embert sikerult osszeszednie… KILENCET a HUSZEZERBOL. Szerintem tobb ember kap el nemi betegseget egy ejszaka alatt ugyanitt ami levegoben ugye nem nagyon terjed es nem jelentkeztek miatta a vakcinagyartok…

  Erdekelne, ha megnyeri valaki ezt a pert, a birosag kotelezheti-e a kormanyt arra visszaallitson mindent? Mert itt van egy kis felelmem. Ausztriaban is nyertek nemreg egy hasonlo perben aztan beszigoritottak…
  Tehat azonnal elo kellene venni a felelosoket, mediat, igazgatokat, szerkesztoket es elszamoltatni mindenkit szepen egyesevel.
  Bar mi van, ha az a nagy terv, hogy masodik lepesben a tomeges perek miatt bebuknak a kormanyok is, mert ugye az a terv egyetlen vilagkormany legyen…

  Vegezetul, halas koszonet, hogy kiallnak a vilag ele, hozzak a jo hireket, remenyt es ezzel egyutt vallaljak a pofonokat. Remelem lassan kibontakozik az igazsag, Onok nyugodt szivvel nezhetnek a tukorbe, a gyermekeik szemebe es menekulniuk kell majd a gonoszoknak…

 42. Respect. Kérdezni szeretném : Miért nem a francia orvosok példáját követik Önök és fordulnak a nürnbergi nemzetközi törvényszék elé feljelentést téve ember kísérlet miatt ??? Végre Talán jó irányba mozdulás lesz, kérdezném-mért nincs egyetlen egy politikus sem akik akár az életünk árán is “minket akarnak képviselni” de nem hallani hangjukat , hogy fellépnének ez ellen ?!

  1. Ezeken a “nürnbergi” bíróságokon is azok ülnek, akik a “vírust” a nyakunkra hozták. Mit várhatunk akkor? Jó előre eltervezték már ezt az Új Világrendet, ezt nem is rejtik véka alá.

 43. Köszönöm. Így van. Aki fél, az maradjon otthon. Magában. Magunkért már felvállalhatnánk a felelősséget. Én felvállaltam. Lehet követni. 76 éves vagyok, orvos nem látott már másfél éve, akkor is csak a jogsi miatt. Gondolkodjatok Emberek! Fantasztikus erő rejlik Bennetek! Ne féljetek!

 44. Teljesen egyetértek.Milyen módja van annak,hogy az állampolgár,az EMBER az itt leírt hozzászólások mellett még nyomatékosabban hangot adjon akaratának? A Szent Korona szellemiségét is érdemes figyelembe venni magyarok!

 45. Nagyon szomorúvá tesz, hogy emberek tömegei milyen szinten nem gondolkodnak és hagynak figyelmen kívül tudományos tényetek és személyi jogi kérdéseket. Mélységesen elkeserít, hogy a valóság ilyen szintű eltorzítását nem akarják tudomásul venni, hanem behódolnak a hazugságok tömegének! Hálás vagyok ezért a kezdeményezésért és minden igazságot kereső szakemberért és minden gondolkodó emberekért akik e mellett kiállnak!

 46. Saturday, December 26, 2020: (St. Stephen)
  Jesus said: “My people, you have seen a new corona virus variant occurring first in Great Britain. Now you have reports of this variant virus in Australia and Canada, all English speaking countries. This variant is said to be more contagious, and it does infect children as well as adults. This is another plague from the deep state laboratories, and it is another means to try and encourage people to take the virus vaccine shot that I told you not to take, because it would change your DNA. The plan of the one world people is to reduce the population of the world by using viruses and vaccines that are instigated by Bill Gates. Do not take any vaccine shots or flu shots to protect your immune system. If the authorities try to make the vaccines mandatory, then I will call My faithful to My refuges where you will be healed of any diseases, and My angels will provide what you will need to survive.”

  Thursday, December 31, 2020
  Jesus said: “My people, this shutdown mentality of masks and social distancing is part of the control that the socialists want to use, so people will learn to be followers. In reality you never had to do this for any other disease. The next plan is for mandatory vaccines and mandatory chips in the body. Those people, who do not comply, will have trouble buying anything. Eventually, the evil ones will try and send any offenders to the gas chambers at the detention centers. When your lives are in danger, I will call you to the safety of My refuges. Those people, who take the mark of the beast, or a computer chip in the body, will get called to the stadiums in the vision that will be controlled by the eyes of the Antichrist. At My refuges you will be healed of any ailments, and My angels will shield you from harm, and they will multiply your needs.”

  http://www.johnleary.com/index.php/2021/01/?cat=3&order=ASC

 47. Tokor kepet kell hasznakni,ok tamadni fognak a vegsokig,ha kell visznek magukkal..le kell daralni mint a makot oket,sajna nincs mas valasztas,enredj fel baratom es cselekedj

 48. Nem itt kell “jól megmondani”…Ki kell menni az utcára,mint a franciák,németek,stb,aztán bemenni a parlamentbe és kiszedni és felfüggeszteni őket,amúgy is megérdemlik már régóta.
  Had lengedezzenek…..

 49. Velem született jogom a szabad levegővételhez való jogom!Milyen alapon köteleznek maszkviselésre bárhol akár boltokban is amikor sem beteg nem vagyok sem fertőzött nem vagyok és úgy általában milyen alapon korlátozzák a szabad levegővételhez való jogomat?? Nem..a maszkon keresztül nem szabadon veszek levegőt!!Milyen alapon hatalmaznak fel bolti eladókat,biztonsági őröket,hogy azzal fenyegessenek ha nem veszek fel maszkot nem vásárolhatok élelmiszert a boltban?!Milyen alapon mernek akár a fizetésem többszörösére is megbüntetni amikor a velem született jogomnál fogva nem akarok maszkot felvenni??

 50. Egyet értek minden egyes szavával! Ne eroltessek ránk az oltást és ne korlátozzannak a kijarasban, nem akarunk maszkot, levegőt akarunk!

 51. Köszönöm. Egyetértek , és támogatom az igazságot. Úgy érzem nekik kell igazolni az intézkedések jogosságát, és nem fordítva. Az érvek, a tények alátámasztása remélem észhez téríti a hatalmasságokat, és önként felvállalják a felelősségüket. Szinház az egész világ, de egyszer felgördül a függöny. Remélem nem egy fiókban fog kikötni, és lesz rá válasz. Eddig se voltak hajlandók a párbeszédre.

 52. Egyetértek a leírtakkal, de szerintem szervezett, hatékonyabb tiltakozás kellene.

 53. Minden szavával egyetértek?Köszönöm a levél megírójának!Követeljük a teljes színtiszta tájékoztatást!A kérdésekre a válaszokat!

 54. Minden egyes ponttal és kijelentéssel maradéktalanul egyetértek!
  Szeretném megerősíteni ezúton illetve itt is, hogy 2021. 01. 08-án több helyre (laboratóriumok részére) elküldtem a kérésemet, miszerint a SARS-CoV-2 kimutatására használt PCR tesztek amplifikációs értékéről kaphatnék-e információt.

  A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) Virológiai Laboratóriumi Osztályának vezetője ugyanezen a napon a következőt válaszolta (az e-mail váltást bizonyítékként el tudom küldeni, ahová szükséges).

  “Tisztelt Uram!

  A PCR tesztek amplifikációs értékét (Ct) szigorúan a gyártó útmutatója alapján határozzuk meg, hiszen arra van validálva a teszt.

  Az NNK laboratóriuma által használt PCR kit 45 ciklust ír elő.

  Az eredmények értékelési algoritmusát is a kitleírás tartalmazza, ez alapján lehet egy mintáról kijelenteni, hogy negatív vagy pozitív. Ennek az értékelésnek az elvégzése komoly molekuláris virológiai szakértelmet és gyakorlatot igényel.

  Üdvözlettel,

  Dr. Barcsay Erzsébet
  osztályvezető
  Virológiai Laboratóriumi Osztály
  Nemzeti Népegészségügyi Központ
  1097 Budapest, Albert Flórián út 2-6. C ép. III.em
  Tel: +36-1-476-1356
  Fax: +36-1-476-1368
  E-mail: barcsay.erzsebet@nnk.gov.hu

  Feltételezem, hogy a kezdetektől ezzel a 45-ös értékkel dolgoznak, ha így van, akkor ez nagyon súlyos aggályokat vet fel az eddig megállapított “fertőzöttségi” számokkal kapcsolatban, ugyanakkor nagyon sok mindent megmagyaráz!

  Ha lehetőség van rá, kérem haladéktalanul tegyük/tegyék meg a szükséges jogi lépéseket!

  Köszönöm!

 55. Jelenleg önszorgalomból olvasok cikkeket az elmúlt évtizedek genetikai kutatásairól. Aneszteziológusként kissé eltávolodtam e témától, mely az egyetem évei alatt egyik kedvelt témám volt, főleg a gondolatkisérletei miatt. Amit megtudtam, megdöbbentett. mRNA szervezetbe juttatásával génteknológiai manipulációk végezhetők el. Az un. “ugráló gének” is alkalmazzák az “átír-bemásol” technikát, mely szintén mRNS-t használ. Állítólag génállományunk 45 % régi vírusgenom, csendes-génszakaszok, melyeket bizonyos körülmények, vírusok vagy maguk az ugráló gének ki-be kapcsolhatnak. Sejtjeink ádáz küzdelmet folytatnak, hogy normálisak maradjanak (hasonlóan társadalmunkhoz).
  A média harsogja, hogy ezek az mRNA vakcinák nem tudnak beépülni a genomunkba, de kérdem én, a fent nevezett folyamatok által sem tudják annak működését befolyásolni, hasonlóan a Sars-Cov-2-höz, mely pl. aktiválja az ARB receptorok fokozott expressióját, hogy a következő vírushullám még könnyebben jusson be a célsejtekbe.

 56. Mint számosan előttem, én is egyetértek a nyílt levél minden követelésével.
  Érdemes lenne Petíció formájában benyújtani kivizsgálásra a Parlament és-vagy az Alkotmánybíróság elé.

 57. Egyetértek a nyílt levélben leírtakkal. Nem akarok részt venni az emberkísérletekben!!!! Nem kényszeríthetnek, hogy a fenevad bélyegét felvegyem!

 58. Lehetne ezt jogi utra terelni, a felelos embereket szamonkerni, es eltavolitani poziciojukbol tovabbi karokozas elkerulese vegett.

 59. “Egy fecske nem csinál nyarat”
  Vagy összefogunk, vagy nézzük ahogy eldöntik a sorsunkat. Kell, hogy kimerjünk állni a jogainkért, kell hogy ne csak beszéljünk róla, cselekedjünk is…
  Amíg még nincs késő…. Össze kell fogunk, az életünk, a jövőnk van veszélyben… MÉGIS MIRE VÁRUNK MÉG, MONDJÁTOK???

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük