NYÍLT LEVÉL AZ OPERATÍV TÖRZSHÖZ ÉS A KORMÁNYHOZ

Az eddig összegyűlt  nyilvános bizonyítékok, és kutatási eredmények alapján:

Mi, Magyarország polgárai ezúton követeljük, hogy alapjogaink értelmében sürgősen adjanak választ életünket és alapvető emberi jogainkat érintő kérdéseinkre!:

https://www.who.int/news/item/14-12-2020-who-information-notice-for-ivd-users

https://www.infowars.com/posts/the-real-pandemic-is-an-outbreak-of-pcr-testing-2/

 1. Pontosan mire alapozták a vészhelyzet, járványhelyzet, stb… kihirdetését?
 2. Tudatában vannak-e annak, hogy Önök jogilag – a saját maguk által meghozott szabályok szerint – sem megfelelően jártak el ezek megállapításában, kihirdetésében?
 3. Önök szerint a fertőzöttség milyen %-os aránya szükséges ahhoz, hogy bezárathassanak vállalkozásokat, megvonva megélhetésüket, munkanélkülivé téve emberek tízezreit, korlátozhassák az egészséges emberek mozgását, korlátozhassák a gyülekezés jogát, alapvető emberi jogokat?
 4. Ki határozta meg, ki mérte meg és validálta ezt a %-os értéket? Egyáltalán, meghatározta-e valaki?
 5. Készek-e arra, hogy mindezekért pénzben kárpótolják az érintett feleket?
 6. Milyen alapon kényszerítik a lakosságot egészségkárosító hatások elszenvedésére, úgy mint gyerekek maszk viselése vagy maszkok viselése szabad téren, egészséges emberek lakásaikba zárása, amely mind az immunrendszer gyengülésével is jár?
 7. Tudatában vannak-e annak, hogy az ember alapvető joga nem korlátozható semmivel, mert az születési jogunk?
 8. Mikor és mi indokolja a katonaság bevonását a kórházi munkába, az emberek utcai igazoltatásába? Önök a fenti válaszok alapján jogszerűnek ítélik-e ezt az intézkedésüket?
 9. Tegyék nyilvánossá azokat a szakmai anyagokat, amelyek alapján meggyőződtek az „új” koronavírus létezéséről és azokat a vizsgálatokat, amelyek szerint a vírus átesett a Koch-féle posztulátum-vizsgálaton!
 10. Az amerikai CDC, a WHO legutóbbi publikációit és egyéb tudományos munkákat felhasználva, a portugál munkaügyi bíróság ítéletét figyelembe véve kérjék be a laboroktól és hozzák nyilvánosságra, hogy melyik laborban milyen melegítési ciklusszámot alkalmaztak a PCR teszteknél!
 11. Tudomásuk van-e arról, hogy a PCR teszt nem alkalmas diagnosztikai célokra, a tesztet nem erre tervezték, és a PCR teszt eredménye orvosi diagnózis és egyéb laborlelet nélkül nem jelenthet automatikusan fertőzöttséget?
 12. Amennyiben a laborokban alkalmazott melegítési ciklusok miatt falspozitív az eredmény, ezeket az eredményeket azonnal semmisítsék meg! A járványügyi adatokat azonnal korrigálják!
 13. Ki a felelős a kormány részéről, hogy szakmailag nem járt el körültekintően a PCR tesztek és gyorstesztek alkalmazhatóságának helyes megállapításával kapcsolatban?
 14. Német mintára állapítsák meg, hogy mi számít fertőzésnek és fertőzőképességnek!
 15. Végezzenek vizsgálatokat a „tünetmentes” PCR-pozitív embereken, amivel megállapítható, hogy bennük valóban annyi vírus van, ami által valóban megfertőzhetnek másokat – ahogyan ezt az Egészségügyi törvényünk is elrendeli!
 16. Fejlesszenek ki a fertőzöttség megállapítására alkalmas teszteket és standardizálják azokat és azok alkalmazását is!
 17. Amennyiben egy 0,3 – 1,8 %-os fertőzöttségi arány ilyen intézkedéseket és jogkorlátozásokat, elvonásokat indokol, adjanak magyarázatot arra, hogy miért nem tették meg ezeket az egészségünk megóvása érdekében a korábbi, ennél sokkal súlyosabb influenza járványok idején ?
 18. Tegyék lehetővé Covid diagnózis eseteiben a boncolást, mert enélkül, pusztán egy teszt-eredményére alapozva nem nyilvánítható Covid okozta halálnak a haláleset.
 19. Az Eü tv. alapján nem fertőzött az, akinél nem lehet, nem tudják, vagy nem mutatták ki egyéb módszerrel is az fertőzőképes vírust olyan mennyiségben, ami által az egyén valóban fertőzöttnek és fertőzés továbbadására alkalmasnak minősül! A törvény alapján nálunk senkit sem minősíthetnek fertőzöttnek vagy fertőzőnek pusztán egy pozitiv PCR vagy más, pl. a Miniszterelnökünk szerint is 50-60%-os pontosságú gyorsteszt alapján és karantén alá sem vonható! A jogszabály szerint a pozitív teszt eredmény ehhez nem elegendő, a fertőzés/fertőzöttség /fertőzőképesség megállapítása csak a teszt ÉRTÉKELÉSE és ORVOSI DIAGNÓZIS felállításával lehetséges!
 20. Követeljük, hogy bizonyítsák és indokolják a még soha sehol nem engedélyezett kísérleti módszeren alapuló mRNS oltások biztonságosságát és hatékonyságát az eddig történt kutatások és felbukkant mellékhatások alapján! (Az egyik oltásnál az oltást megkapott emberek 3%-a munkaképtelenné vált, az oltást már a lakosságon alkalmazták.) Ha ezt a kísérleti oltást teszik csak elérhetővé, akkor törvényileg tegyék lehetővé, hogy senkit ne érhessen sehol, semmilyen tekintetben  semmilyen hátrány vagy megkülönböztetés, ha a kísérleti technológia iránti bizalmatlanságból vagy egészségügyi, vallási, lelkiismereti okból nem adatja be magának! Ne tegyenek kötelezővé olyan kísérleti technológián alapuló oltást, aminek hosszú távú hatásairól, következményeiről semmilyen információ nincsen!
 21. Követeljük, hogy ne tiltsák és cenzúrázzák az eltérő vélemények megjelenését vagy kimondását a médiákban és a közösségi oldalakon a teszteléssel, járványhelyzettel, vagy az oltássokkal kapcsolatos tények és új információk esetében! Az embereknek joguk van tájékozódni és dönteni az egészségük felől!
 22. Ismert tény, hogy az mRNS alapú oltások kísérleti jellegűek és sürgősségi engedélyezési eljárás alatt hozták forgalomba őket, ami miatt a gyártók fel lettek mentve a felelősségviselés alól, tehát a következményekért a felelősség a kormányokat terheli!
 23. Követeljük a PCR tesztek használatának azonnali felülvizsgálatát és ennek tükrében a járvánnyal kapcsolatos statisztikák kijavítását, a járványügyi intézkedések újragondolását  – különös tekintettel a maszk használatra, a karanténszabályokra, oltásokra – , emberi jogaink korlátozásának/megvonásának azonnali megszüntetését, illetve a kísérleti oltások által előrevetített egészségkárosítás és életveszély megszüntetését az oltási intézkedések visszavonásával!
 24. Követeljük a tesztelésekkel, maszkviseléssel, oltásokkal kapcsolatban eddig elvégzett és nyilvánosságra hozott nemzetközi orvosi és kutatási eredmények figyelembevételét és az ország törvényeinek betartását mindenkor, így a jelenlegi helyzetben is!

Magyarország lakói és polgárai

2020. december 23.

Forrás: facebook

126 thoughts on “NYÍLT LEVÉL AZ OPERATÍV TÖRZSHÖZ ÉS A KORMÁNYHOZ

 1. Végre történik valami, hátha felébrednek az emberek saját érdekükben.aldas, áldás.vida

  1. Ne hagyjuk magunkat tovább sanyargatni,végig dolgoztuk az életünk most idő elött dögöljünk meg,hogy akiket idáig eltartottunk meguntak????

  1. Minden betujevel egyetértek. Remélem eljut az illetékesek íg és felébrednek. Elég volt a félre informalasbol.

 2. Követeljük a PCR tesztek használatának azonnali felülvizsgálatát és ennek tükrében a járvánnyal kapcsolatos statisztikák kijavítását, a járványügyi intézkedések újragondolását – különös tekintettel a maszk használatra, a karanténszabályokra, oltásokra – , emberi jogaink korlátozásának/megvonásának azonnali megszüntetését, illetve a kísérleti oltások által előrevetített

 3. Teljes mértékben egyetértek a leírtakkal, de az eddig a vírus mizéria által bevezetett intézkedések társadalmi és gazdasági károkozását, ennek értékét is fel kell tárni, meg kell határozni, és a felelősöket el kell számoltatni, felelősségre kell vonni! – Ezt minden képpen meg kell tenni a jövőnk érdekében! – V.K.S.

 4. Mindenki, aki felelősen gondolkodó állampolgár másolja be a felhívás szövegét email levelezőjébe és küldje el a kormánynak és az érintett minisztériumoknak is. Ez tömeges esetben nyomatékosabb lesz.

  1. Miféle válszt vársz? Ez csak egy un, “nyílt levél” Nem köteles senki erre válaszolni! Ez nem lett elküldve a címzettekhez, hiszen azért is “nyílt levél” Ennek csak akkor lehetne némi foganatja, ha elküldenék a tisztelt megfogalmazók tértivevényesen a címzettekhez névre szólóan! Majd ezt követően a bíróságon is eljárást kellene kezdeményezni a megtett lépéseket illetően, bizonyítékokkal elátámasztva!

 5. Igen vállalják tettüket amit velünk tesznek ,amit velünk akarnak tenni.Rács mögé velük egy életre.!!!!

 6. Felelősségre kell vonni a törvényhozókat, akik hamis és nem valid eredmények alapján, megfélemlítésen alapuló hazugságokon keresztűl tették tönkre az ország amúgy sem rózsás gazdasági helyzetét! Megfélemlítéssel küldtek embereket halálba, főleg időseket!
  A felelősök büntetését követelem!

 7. Tökéletes felsorolás, kérdések.
  Esetleg a végén lehetett volna tenni egy támogatási felajánlást, esetleg kérdést, hogy mivel tudna a lakosság segíteni a Kormánynak, hogy ki tudjon lépni ebből a globális borzalomból.
  Ja, még javasoltam volna, hogy a valós betegszámot közöljék, ne a pozitíveket. Persze, jobb lenne, ha egyáltalán nem jelentgetnékezeket, főleg nem a büntetéseket. Egyik nap bejelentették, hogy megbüntettej egy kutyasétáltatótú mert tovább ment. Egyszerre lett nevethetnékem, de inkább sírhatnékom. Szóval, nagyon köszi a kérdésekek. Izgatottan várom a választ. Húúúú, ez most izgi. Remélem nagyon, hogy a Kormány, és a Törzs bölcsen dönt.

  1. pl. le lehetne venni a maszkot!!! Nem mástól várni persze, hanem magad elkezdeni! Azután várható, hogy követ a többi ember is!!!

 8. Minden soråval egyet értek és kõszönöm hogy végre Valaki ilyen szabadosan megfogalmazta

 9. Mélyen Tisztelt Dr. Tamasi József.
  Minden leírt szavával, teljes mértékben egyet értek.
  Szeretném kérni, hogy gondolja át ,- megjelentetné-e a leírtakat Petíció formájában is !
  Annál is inkább , így gondolom, mert akkor mindenkinek lehetősége lenne aláírni .
  Biztos, hogy nagyon sokan támogatnánk ezzel.
  Köszönettel és tisztelettel : Lné K. Piroska

 10. Aláírás gyűjtés lehetne valamilyen formában, hogy lássa a kormány a véleményünket, támogatásunkat a nyílt levél mellett?

 11. Egyetértek álldatlan álapotot hoztak! A mai törvény nem megvéd benünket hanem meg betegit. Sosem hittem ebben a hepidémia cirkuszban! Félre tájékoztatják az emberek. Meg félelmitik

 12. Vizsgálják felül az oltottak fertöznek e ?Amenyiben fertöznek vonuljanak karanténba mielött az Angol helyzet kialakulna !

 13. A legfontosabb az igazság hogy kiderüljön!
  Hogy ne félemlítsék meg az embereket és lehessen normális életet élni!

 14. Nagyon köszönöm a magam illetve családom nevében az áldozatos munkájukat.
  Én önök mellett leszek ha eljön az ideje.
  Isten engem úgy segéljen !
  EZ SENKINEK NEM ÉLET AMI JELENLEG FOLYIK .
  Lehet egy kérdés ?
  Mi a jobb : – egész életünkben féregként élni –
  – vagy oroszlánként harcolva meghalni ?
  Tudom egyik sem jó , jelenleg nincs harmadik lehetőség . Mindenki jól gondolja át , és hozza meg a döntését , nehogy késő legyen .
  Mert ha a strucc politikát választjuk , megtörténhet hogy majd a gyerekeink fognak oroszlánná válni , de mi akkor már nem fogunk tudni segíteni ., és sajnos csak nézhetjük hogy a küzdelemben ki kerül ki győztesként ?
  Remélem mindenki érti ami a sorok mögött van .
  Boldogabb új évet mindenkinek !

 15. Teljesen egyetèrtek ! Bátor orvos ! Támogassuk!!! Hozzá ne nyúljon senki,hogy Öt számonkérje!? IGAZA VAN!!!

 16. Ez a kormány és a szócső-médiája a saját mocskában fetreng már, magát lejáratva makacsul kitart a hazug és hazasanyargató programja mellett, amihez nemzetfüggetlen forgatókönyvet használ. A nyílt levelet látszólagos naivitásával együtt támogatom, kiegészítve egy megjegyzéssel: Semmi esély nincs tőlük az építő hozáállásra, rendszer szintű elvetemültséggel készen állnak a legerőszakosabb fellépésre ellenünk, mert túl messzire mentek a járhatatlan úton. Ha nem ezt választanák a lelepleződött bűnösök, már most feltartott kézzel kellene előbújniuk a bunkereikből! A tudomány világáról kiderült immár, hogy súlyosan fertőzött a pénz-hatalom vírusával, az egészségügy dolgozói világszinten rosszul vizsgáztak a “pandémiában” helyzetfelismerésből, most az igazságügy vizsgázik majd alkalmasságból. Egy kérdés bújkál bennem: Mit jelent egyáltalán az, hogy DOKTOR???

 17. Sok mindenben nem értek egyet,mivel az állam egész lezárást javasolta.állittolag nincs kijáras.2021.1.1.szeretném tudni hol csinálták a tesztelést ha sehová nem járnak az emberek?

 18. Köszönöm szépen hogy ilyen pontosan leírta !!! Minden szavával egyetértek!!!! Ahhoz hogy sikerüljön elérnünk azt hogy vége legyen ennek a folyamatnak minden tőlem telhetőt megteszek!! Várom várjuk a felkérést hogy mit tehetünk!!!!!!! Tisztelettel Varga Tamás

  1. Kedves Edit! Nem én írtam, de mivel teljesen egyetértek, ezért közzé tettem. Örülök, hogy egyre több olyan polgár van Magyarországon, aki meg mer szólalni önállóan, mert hogy mi néhányan nem csinálunk nyarat, ha a többség hallgat.

 19. Én mindenben egyetértek. Fogjunk össze az igazság kiderítése érdekében mert minden magyar család bele rokkan a nincstelenségbe. Az országunkat meg kell védeni az uralkodó kormánytól.

 20. Nem értem, hogy 2020márciusa óta, ha ilyen súlyos ez a járvány, hogy hogy csak 3ismerősömröl tudom, hogy talán covidos volt.?
  Miért nem engedtek be egy független orsz.gy.képviselőt egy kórház covid – osztályára?
  Mit hazudozik Orbán, meg a hülye op.törzs a covid helyzetről??
  Törvényi kötelessége lett volna az államnak a járvány esetében a védelmi eszközök, állampolgárok részére történő biztositása ingyen!!! Ebből semmit nem kaptunk, most viszont arra akarják rávenni a lakosságot a hazug számadatokkal-kihasználva a hülyék birka nyáj szellemiségét-hogy ingyen adnak vakcinát, csak minél többen olttassák be magukat!!
  Végúl: AHOL VÉSZHELYZETBEN ÁTHÁGJÁK A TÖRVÉNYT, AZ DIKTATÚRA!!!

 21. Soha ÉLETEMBEN(72 éves vagyok) nem tapasztaltam ilyen KEGYETLEN,EMBERELLENES központilag elrendelt kötelezövé tett ÉLETELLENES
  KISÉRLETET. Ez a SÀTÀNI “PANDÉMIA” hazugsàg engem a NÀCI KORSZAK,MENGELEI modszerére emlékeztet. Remélem,hogy a “NÜRNBERGI
  BIROSÀGHOZ” Hsonloan lesznek a BÜNELKÖVETÖK felelösségre vonva és BÜNTETVE!

 22. Teljesen egyet értek a levél tartalmával. De attól tartok,h orbánék szemétkosarában végzi olvasatlanul. Itt csak az segít,ha felébred a teljes emberiség. Különben csúnya világ elé nézünk.

 23. Egyetértek!!! Az EMBER egyedi és elidegenithettetlen joga van az egészséghez a szellemi fizikai szabadsághoz.így kezdődik az alaptörvény.Ha ezt megszegik az nem csak az alaptörvény megszegése,de az emberijogokat is sérti.Ha pedig valótlan hireket közölnek és adatokkal nyereség vágyból visszaélnek ,úgy godlom erre is van törvêny. Ha ezt tömegekkel teszik az emberiség ellen elkövetett büntett.

 24. 72 éves vagyok.Egész életemben nem làttam ilyen kötelezövé tett központi utasitàsokat,melyek szembe mennek az EMBERI ALAPJOGOKKAL.Ez a mostani “pandémia ” hisztéria nem màs mint egy pszihologiai tömeggyengitö,pusztito fegyver!
  Az oltàsok,melyeknek mellékhatàsait senki sem tudja, engem a Dr. Mengele EMBEREKEN végrehajtott kisérleteire emlékeztetnek!
  Remélem ,hogy a jelenlegi ,tudatlan ,vagy szàndékos kisérletezök a”Nürnbergi birosàgi” itéletekhez hasonloan lesznek felelösségre
  vonva.

  1. Ha egy ilyen per létrejönne -nem koncepciós!-, akkor igen érdekes volna, hogy az akkori vádlók most a bírói pulpitus melyik oldalán állnának.
   Na, emiatt nem lesz soha ilyen per!

 25. Ébredjen mindenki megöregedtünk végig güriztük az életünk és akiket idáig eltartottunk eldobnak mint egy rongyot,csak ennyit érdemlünk????????!!!!

 26. Német, Osztrák, és egyéb országok mintájára itt is szükség és időszerű lenne egy erős jogi támogatottságnak a tisztánlátó orvosok és kutatók mellett felzárkózni az ügyvédeknek is! De nagyon lapítanak egyelőre, ami elég szégyen a részükről! Remélem előbb-utóbb ott is lesz akinek van vér a pucájában és észhez tér!

 27. A nyílt levéllel mi is egyet értünk. Hajdu Györgyöt támogatnánk abban, hogy aláírás gyűjtést kell szervezni,és a parlament elé vinni, mert különben semmi hatása nem lesz a nyílt levélnek. A “Fenevad”-hogy a jelenések könyve nyelvezetével éljünk- csak nevet az egészen, és semmibe veszi az emberek szabad akaratát.

 28. Egyetértek, szabadnak születünk, mégis, azt tesznek amit akarnak!
  Vessünk véget ennek az önkény uralomnak!
  Gratulálok kedves Doktor!

  1. A kettős mércéjük alapján majd “ők” eldöntik, hogy ki született szabadnak.

 29. Várjuk a tudomány képviselőinek és a WHO-nak a válaszát, továbbá a kormányokét is és a médiumok vezetőinek a felelősség vállalását a közbenjárásuk miatt!

 30. Teljes mértékben eggyet értek a pontokban leírtakkal!!!Legyen vége a riogatásoknak ,a sok agy mosásnak ,és félelemben ,kétségek közt tartó törvényeknek!!!Ez már vicc hogy az induló ponton tombol a buli, a világ más részén a járvány! Jó lesz ha vizsgállatok történnek ekörül a balhé körül,mert itt már más betegség nem létezik ,és a gyógyíttása sem ,mert minden kovid!!!Állítom az elhalázosás 60-70% a kezeletlen,nem gyógyított betegségekből adódik ,mert mindenre ráfogják kovid ,meg nem jók a vizsgálatokhoz a gépek . minden honnét ezt hallani ,és közben meg lehetett volna menteni az embereket!!!De könnyebb ki mondani covid!
  Nagyon helyeslem a kitűzött vzsgálatokaT,és támogatom l!!!

 31. Támogatom! Legyen vége a riogatásoknak, agymosásnak , és félelemben ,kétségek közt tartó törvényeknek! nem vagyunk agyatlan szolgák!

 32. Lehet követelni jogra hivatkozni de ezt mondják el a vírusnak is. Tehet a vírus arról hogy a természet adta életmódját mi emberek még legjobb tudásunkal sem tudtuk megismerni. Az orvosok java ezen dolgozik és nem is eredménytelenül.
  BUÉK mindenkinek.

 33. A cikk minden pontjával egyetértek! A véleményekkel és a hozzászólásokkal szintén. Valóban megcsapja az embert, MENGELE náci orvos embereken végzett kisérleteinek SZELLEME! Ez igen félelmetes!!
  Követeljük, hogy az illetékesek, akik fennen hangsúlyozzák a SZÓLÁSSZABADSÁGOT, legyenek szívesek válaszoljanak a hozzájuk intézett kérdésekre és ne bújjanak el a felelős válaszadások elől! Ha annyi – a magyar emberek érdekeit érintő témában – számos “NEMZETI KONZULTÁCIÓT” tudtak tartani – akkor most a coviddal kapcsolatos összes felmerülő témában, – ami kivétel nélkül minden egyes MAGYAR EMBERT érint, miért is nem kérdezik meg a MAGYAR EMBEREKET? Mi az oka, hogy nem akarják hallani/ meghallani a MAGYAR NÉP hangját? A NEMZETI KORMÁNY nem akarja a MAGYAR emberek/NEMZET véleményét, kiáltásait meghallani?? Olyan orvosok véleményét meghallgatni, akik valóban tiszta és őszinte szívvel tényleg a MAGYAR emberek sorsáért aggódnak és azzal törődnek!!! ???

 34. Nagyon remélem, hogy az illetékesek megválaszolják ezeket a kérdéseket, mert sokan vagyunk, akik kíváncsiak a válaszokra!
  Köszönöm a kiállást az emberi jogokért, a tisztánlátásérz!

 35. Most tálaltam.
  Ezt nagyon frankón megírta valaki. Érdemes elolvasni!
  “Miért kell nekem otthon maradnom azért, mert te félsz? Mi lenne, ha te maradnál otthon? Te maradnál otthon határozatlan ideig, te viselnél maszkot, te tartanál távolságot tőlem, te kerülnéd az éttermeket, te kerülnéd a sportokat, te kerülnéd a plázákat, a koncerteket, a strandokat és a parkokat, te hinnél a hamisított halálozási statisztikáknak, te ülnél fel a médiahisztinek, te kapnád meg a mérgező vakcinádat, miközben kerülöd a C-vitamint, a napsütést és mindent, amivel természetes módon egészségesek maradhatunk?
  Mi lenne, ha te mosnád a kezed 5 percenként bőrgyilkos kézfertőtlenítővel, miközben egészségre káros feldolgozott élelmiszereket eszel és iszod a szennyezett vizet?
  Nekem elegem van ebből a hülye játékból. Nem fog “együtt sikerülni”, mert én nem viselem tovább az alufólia-sisakot.
  Nem leszek tovább a te félelmed rabja. Nem maradok tovább a házamban azért, mert te félsz. Nem viselek maszkot és nem tartok másfél méter távolságot, mert NEM FÉLEK tőled.
  Te nem az ellenségem vagy, és ha megbetegszem, az nem miattad lesz, hanem miattam és az immunrendszerem miatt.
  Ez a vírus (vagy akármi) már rég velünk van. Emberek milliói találkoztak vele és a szennyvízminták alapján már legkésőbb 2019. márciusban ott volt Barcelonában. Bejárta a világot még mielőtt hallottunk volna róla!
  Mindig lesznek vírusok, influenza és hasonlók. MUSZÁJ lesz ezzel szembenézned, ha még nem tetted. Nem lehet kikerülni, ha csak be nem zárkózol örökre és leszel olyan szerencsés, hogy a vírus nem ugrik rá a levelekre, amiket a postás hoz, vagy az ételre, amit az Internetről rendelsz.
  A TE félelmed nem elég nyomós indok arra, hogy tönkretedd az országot vagy lerombold azt a minimális szabadságot, amit korábban természetesnek vettünk. A TE félelmed nem az én félelmem és nincs joga akadályozni az életemet, a munkámat, a jövedelmemet vagy a jövőmet.
  Úgyhogy ha félsz, vedd fel nyugodtan az alufólia-sisakod, vagy fóliázd körbe magad, esetleg az egész házadat – de kérlek, hogy a félelmedet korlátozd a saját életedre. Nézd tovább a hazug híreket nap mint nap, de ne mérgezz vele engem, a szeretteimet, a barátaimat és az országot!”

  1. Kedves Molnár!
   Ezt érdemes elkezdeni terjeszteni! Bárki szedte ilyen frappánsan össze, ez a lényege az egész hisztijárványnak. Nyomtatni fogom és “ottfelejteni közösségi helyeken és ezt javaslom mindenkinek.

 36. Követelem, hogy ne tegyék kötelezövé a vakcinàt! Semmilyen hàtrànyom ne szàrnazzon, ha nincs covid-19 elleni vakcina oltási könyvem, és ne kelljen maszkot hordani!!!

 37. Emberiség elleni bűntett zajlik a szemünk előtt. Aki a saját facebook oldalán nem hozza ezt nyilvánosságra, aki nem osztja meg a felébredtek nyilatkozatait, az mind gyávaságból bűnrészes! A kérdésekre nem fognak válaszolni, mert nyakig benne vannak az emberkísérletben.
  Köszönjük a szakmai tudással rendelkező igazi GYÓGYÍTÓK emberekért való kiállását!

 38. Követelem, hogy ne tegyék kötelezövé a vakcinàt! Semmilyen hàtrànyom ne szàrnazzon, ha nincs covid-19 elleni vakcina oltási könyvem, és ne kelljen maszkot hordani! Hagyanak minket èlni, embernek szabadnak lenni! Nem vagyunk rabszolgàk!

 39. Szeretnék látni olyan jogszabályt, ami
  kimondja, hogy kötelességünk van arra, hogy a szabad levegőn maszkot hordjunk. Főleg a 6 éves kortól a gyerekeknek kötelezővé tett maszk használatáról. Nem szeretném az unokáin és gyermekeim, valamint sajátmagam egészségét veszélyeztetni. Jogunk van az egészségünk, szabadságunk megörzéséhez. Ha ebben valaki megakadályoz, az gyilkosságot követ el ellenünk!
  Engem ne fenyegessen egy rendőr, egy katona sem, és főleg ne egy bolti eladó / mellesleg megtörtént/.

  1. Ne követeld a jogszabályt, mert ha akarják, egy éjszaka alatt megalkotják!

 40. Egyetértek a fent leírtakkal. Az Ember és az Isteni törvények ellen elkövetett büntett, ha akarata ellenére le akarnak valakit oltani!

 41. Portugaliaban egy jogtalan karanten miatt siman megnyertek egy pert, ami tovabbmenve azt is kimondta – vegre -, hogy egy pozitiv PCR teszt semmit sem jelent.
  Magyarorszagon is mar regen el kellettek volna hasonlo pereknek kezdodniuk.

  Nem ertem, senki nincs aki lepni merne? Senki nincs aki beperelje a kormanyt es tudomanyos bizonyitekokkal kelljen alatamasztaniuk mindent vegre?
  Nincs nehany tisztan lato tokos ugyved aki megmoccanna? Ha nem mocorog az aki tehet is valamit, ugyanugy megy a levesbe mint mindenki mas. Hiaba milliomosak nehanyan, ha nem lesz hol elkolteniuk a penzuket.

  Egy ilyen perben gondolom bizonyitani kiellene, hogy:

  – a virus izolalva lett (Koch’s postulates)

  – a politikusok okosabbak az orvosoknal jarvanyugyi kerdesekben

  – a PCR teszt a legjobb megoldas, mert ugye arra lett alapozva minden. Ha megsem az, ki eroltette es miert? Aztan johetne minden eltorlese visszamenoleg ami erre epult es a felelossegre vonasok…

  – meg lett hatarozva egy ciklusszam a PCR tesztek eseteben ami alatt biztosan kepes a fertozes tovabbadasara az egyen, esetleg ami felett mar biztos nem.
  (hogyan lehet erre nincs szabvany, de meg orszagok / intezetek kozott is masok ezek a szamok?? Nalunk a “szakertok” elo adasban bevallottak ez a szam 40-45, pedig mar csak az nem tudja 32-35 felett 97%-uk fals pozitiv aki nem akar alternativ mediabol tajekozodni)

  Ez, hogy nincs egy meghatarozott kovetendo ciklusszam olyan, mintha egy hallasteszten nem mondanam meg hany decibel az, ami alatt serult valakinek a hallasa.
  Egyik orszag azt mondja nekik 20dB ez a szam, a masik azt mondhatja nekik 40dB.
  Igy, a 20dB es a 40dB alatt hallok is lehetnenek “pozitivak”, mert elbuktak a hallasteszten ugye?
  Igaz a 20dB kb. azt jelenti valaki egy karora ketyegeset is meghallja a szobaban a 40dB pedig azt, hogy mar egy tarsasagban is csak ugy erti meg a masikat, ha a beszelo fele forditja a fulet. Nagyon nem mindegy.

  – ha van mod megelozesre es van hatasos gyogyszer (bar par napja veletlen felrobbant az egyik legnagyobb gyogyszergyar ahol ezt gyartottak, erdemes a trump.news oldalt kovetni ahogy mar elottem kommenteltek ezt), miert eroltetik az oltast?

  – a maszk tenyleg hatasos (maszk racs mikrometer nagysagrend, virus inkabb nanometer, tehat ha meg is fog ~100 db nagy cseppet amiert eroltetik a hasznalatat, kienged ~100.000db aprobb cseppet, lasd fust teszt, fapor muhelyben, korom, stb…)

  – lezaras tenyleg hatekony? A virussal is meg lett beszelve a hatar (Pl. Wuhanbol kijohet, de vissza mar nem, Svedorszagban sem kell annyira terjednie) es az idoszakok amikor fertozhet (jovo hettol lezaras, stb, stb)?

  – miert hallgat minden orszag minden kormanya 2-3 “szakertore” tobbszaz orvos es tudomanyosan bizonyitott publikaciok helyett?

  – az emberi szervezet alapesetben virusmentes, nagyon vigyazni kell nehogy bejusson akar egy is, a virus egy rossz dolog, attol felni kell. Szerintem ha Isten megteremtette az embert es a virust is, akkor nem vonnam ketsegbe volt celja vele es nem rossz szandek vezerelte. Maximum nem ertjuk, vagy nem akarjak nehanyan hogy pontosan ertsuk (gyogyszerbiznisz).
  A virusokat az arra fogekonyak kapjak el, tehat letezik olyan, hogy valaki nem fogekony, ergo valakit nem tud megfertozni egy virus (vagy nincs lathato tunete).
  Tenyleg a virustol kell felni, vagy inkabb attol, hogy olyan mertekben le van romolva egy szervezet mukodokepessege, hogy ot mar meg tudja fertozni egy virus? Oltas kell az egeszsegeseknek, vagy megelozes, egeszseges eletmod es vitaminok a gyengebb immunrendszerueknek?

  – a nathat / betegsegeket az ember elkapja es nem a sajat immunrendszerenek a legyengult mukodese okozza a tuneteket ami azt jelentene, hogy egy izolalt urallomason is nathas / beteg lenne nyar utan par honappal barki teljesen egyedul is, ahogy a D (es a tobbi) vitamin szintje lecsokkent

  – aztan aki jobban ert hozza biztosan ki tudja egesziteni sok mas dologgal is ezt a listat, amit ugye nagyjabol lehetetlen lenne bizonyitani egy birosagon… Ezert lenne jo, ha mar javaban folynanak ezek a perek, nem ertem miert nincs meg egy sem…

  Par gondolat meg.

  Mi van, ha azt mondom nekem szuksegem van a virusokra? Lehet agynak dont 1-2 fele par napra, de aztan megy minden tovabb. Azt gondolom erosebb lesz tole a szervezetem es emlekezni is fog egy kovetkezore amivel hamarabb “elbanhat”. Lasd T-sejtes immunitas. Ha nem lettem volna korabban influenzas, most ellenallo lennek ezzel az uj virussal szemben?

  Angliaban, (egy oktoberi emailem alapjan) 100.000 emberre jutott 43.3 (PCR teszttel kimutathato) “fertozott”. Ez, a kis 20.000-es lakosu falunkban 9 ember. Ez azt jelenti, olyan merteku a jarvany, hogy 9 embert sikerult osszeszednie… KILENCET a HUSZEZERBOL. Szerintem tobb ember kap el nemi betegseget egy ejszaka alatt ugyanitt ami levegoben ugye nem nagyon terjed es nem jelentkeztek miatta a vakcinagyartok…

  Erdekelne, ha megnyeri valaki ezt a pert, a birosag kotelezheti-e a kormanyt arra visszaallitson mindent? Mert itt van egy kis felelmem. Ausztriaban is nyertek nemreg egy hasonlo perben aztan beszigoritottak…
  Tehat azonnal elo kellene venni a felelosoket, mediat, igazgatokat, szerkesztoket es elszamoltatni mindenkit szepen egyesevel.
  Bar mi van, ha az a nagy terv, hogy masodik lepesben a tomeges perek miatt bebuknak a kormanyok is, mert ugye az a terv egyetlen vilagkormany legyen…

  Vegezetul, halas koszonet, hogy kiallnak a vilag ele, hozzak a jo hireket, remenyt es ezzel egyutt vallaljak a pofonokat. Remelem lassan kibontakozik az igazsag, Onok nyugodt szivvel nezhetnek a tukorbe, a gyermekeik szemebe es menekulniuk kell majd a gonoszoknak…

 42. Respect. Kérdezni szeretném : Miért nem a francia orvosok példáját követik Önök és fordulnak a nürnbergi nemzetközi törvényszék elé feljelentést téve ember kísérlet miatt ??? Végre Talán jó irányba mozdulás lesz, kérdezném-mért nincs egyetlen egy politikus sem akik akár az életünk árán is “minket akarnak képviselni” de nem hallani hangjukat , hogy fellépnének ez ellen ?!

  1. Ezeken a “nürnbergi” bíróságokon is azok ülnek, akik a “vírust” a nyakunkra hozták. Mit várhatunk akkor? Jó előre eltervezték már ezt az Új Világrendet, ezt nem is rejtik véka alá.

 43. Köszönöm. Így van. Aki fél, az maradjon otthon. Magában. Magunkért már felvállalhatnánk a felelősséget. Én felvállaltam. Lehet követni. 76 éves vagyok, orvos nem látott már másfél éve, akkor is csak a jogsi miatt. Gondolkodjatok Emberek! Fantasztikus erő rejlik Bennetek! Ne féljetek!

 44. Teljesen egyetértek.Milyen módja van annak,hogy az állampolgár,az EMBER az itt leírt hozzászólások mellett még nyomatékosabban hangot adjon akaratának? A Szent Korona szellemiségét is érdemes figyelembe venni magyarok!

 45. Nagyon szomorúvá tesz, hogy emberek tömegei milyen szinten nem gondolkodnak és hagynak figyelmen kívül tudományos tényetek és személyi jogi kérdéseket. Mélységesen elkeserít, hogy a valóság ilyen szintű eltorzítását nem akarják tudomásul venni, hanem behódolnak a hazugságok tömegének! Hálás vagyok ezért a kezdeményezésért és minden igazságot kereső szakemberért és minden gondolkodó emberekért akik e mellett kiállnak!

 46. Saturday, December 26, 2020: (St. Stephen)
  Jesus said: “My people, you have seen a new corona virus variant occurring first in Great Britain. Now you have reports of this variant virus in Australia and Canada, all English speaking countries. This variant is said to be more contagious, and it does infect children as well as adults. This is another plague from the deep state laboratories, and it is another means to try and encourage people to take the virus vaccine shot that I told you not to take, because it would change your DNA. The plan of the one world people is to reduce the population of the world by using viruses and vaccines that are instigated by Bill Gates. Do not take any vaccine shots or flu shots to protect your immune system. If the authorities try to make the vaccines mandatory, then I will call My faithful to My refuges where you will be healed of any diseases, and My angels will provide what you will need to survive.”

  Thursday, December 31, 2020
  Jesus said: “My people, this shutdown mentality of masks and social distancing is part of the control that the socialists want to use, so people will learn to be followers. In reality you never had to do this for any other disease. The next plan is for mandatory vaccines and mandatory chips in the body. Those people, who do not comply, will have trouble buying anything. Eventually, the evil ones will try and send any offenders to the gas chambers at the detention centers. When your lives are in danger, I will call you to the safety of My refuges. Those people, who take the mark of the beast, or a computer chip in the body, will get called to the stadiums in the vision that will be controlled by the eyes of the Antichrist. At My refuges you will be healed of any ailments, and My angels will shield you from harm, and they will multiply your needs.”

  http://www.johnleary.com/index.php/2021/01/?cat=3&order=ASC

 47. Tokor kepet kell hasznakni,ok tamadni fognak a vegsokig,ha kell visznek magukkal..le kell daralni mint a makot oket,sajna nincs mas valasztas,enredj fel baratom es cselekedj

 48. Nem itt kell “jól megmondani”…Ki kell menni az utcára,mint a franciák,németek,stb,aztán bemenni a parlamentbe és kiszedni és felfüggeszteni őket,amúgy is megérdemlik már régóta.
  Had lengedezzenek…..

 49. Velem született jogom a szabad levegővételhez való jogom!Milyen alapon köteleznek maszkviselésre bárhol akár boltokban is amikor sem beteg nem vagyok sem fertőzött nem vagyok és úgy általában milyen alapon korlátozzák a szabad levegővételhez való jogomat?? Nem..a maszkon keresztül nem szabadon veszek levegőt!!Milyen alapon hatalmaznak fel bolti eladókat,biztonsági őröket,hogy azzal fenyegessenek ha nem veszek fel maszkot nem vásárolhatok élelmiszert a boltban?!Milyen alapon mernek akár a fizetésem többszörösére is megbüntetni amikor a velem született jogomnál fogva nem akarok maszkot felvenni??

 50. Egyet értek minden egyes szavával! Ne eroltessek ránk az oltást és ne korlátozzannak a kijarasban, nem akarunk maszkot, levegőt akarunk!

 51. Köszönöm. Egyetértek , és támogatom az igazságot. Úgy érzem nekik kell igazolni az intézkedések jogosságát, és nem fordítva. Az érvek, a tények alátámasztása remélem észhez téríti a hatalmasságokat, és önként felvállalják a felelősségüket. Szinház az egész világ, de egyszer felgördül a függöny. Remélem nem egy fiókban fog kikötni, és lesz rá válasz. Eddig se voltak hajlandók a párbeszédre.

 52. Egyetértek a leírtakkal, de szerintem szervezett, hatékonyabb tiltakozás kellene.

 53. Minden szavával egyetértek?Köszönöm a levél megírójának!Követeljük a teljes színtiszta tájékoztatást!A kérdésekre a válaszokat!

 54. Minden egyes ponttal és kijelentéssel maradéktalanul egyetértek!
  Szeretném megerősíteni ezúton illetve itt is, hogy 2021. 01. 08-án több helyre (laboratóriumok részére) elküldtem a kérésemet, miszerint a SARS-CoV-2 kimutatására használt PCR tesztek amplifikációs értékéről kaphatnék-e információt.

  A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) Virológiai Laboratóriumi Osztályának vezetője ugyanezen a napon a következőt válaszolta (az e-mail váltást bizonyítékként el tudom küldeni, ahová szükséges).

  “Tisztelt Uram!

  A PCR tesztek amplifikációs értékét (Ct) szigorúan a gyártó útmutatója alapján határozzuk meg, hiszen arra van validálva a teszt.

  Az NNK laboratóriuma által használt PCR kit 45 ciklust ír elő.

  Az eredmények értékelési algoritmusát is a kitleírás tartalmazza, ez alapján lehet egy mintáról kijelenteni, hogy negatív vagy pozitív. Ennek az értékelésnek az elvégzése komoly molekuláris virológiai szakértelmet és gyakorlatot igényel.

  Üdvözlettel,

  Dr. Barcsay Erzsébet
  osztályvezető
  Virológiai Laboratóriumi Osztály
  Nemzeti Népegészségügyi Központ
  1097 Budapest, Albert Flórián út 2-6. C ép. III.em
  Tel: +36-1-476-1356
  Fax: +36-1-476-1368
  E-mail: barcsay.erzsebet@nnk.gov.hu

  Feltételezem, hogy a kezdetektől ezzel a 45-ös értékkel dolgoznak, ha így van, akkor ez nagyon súlyos aggályokat vet fel az eddig megállapított “fertőzöttségi” számokkal kapcsolatban, ugyanakkor nagyon sok mindent megmagyaráz!

  Ha lehetőség van rá, kérem haladéktalanul tegyük/tegyék meg a szükséges jogi lépéseket!

  Köszönöm!

 55. Jelenleg önszorgalomból olvasok cikkeket az elmúlt évtizedek genetikai kutatásairól. Aneszteziológusként kissé eltávolodtam e témától, mely az egyetem évei alatt egyik kedvelt témám volt, főleg a gondolatkisérletei miatt. Amit megtudtam, megdöbbentett. mRNA szervezetbe juttatásával génteknológiai manipulációk végezhetők el. Az un. “ugráló gének” is alkalmazzák az “átír-bemásol” technikát, mely szintén mRNS-t használ. Állítólag génállományunk 45 % régi vírusgenom, csendes-génszakaszok, melyeket bizonyos körülmények, vírusok vagy maguk az ugráló gének ki-be kapcsolhatnak. Sejtjeink ádáz küzdelmet folytatnak, hogy normálisak maradjanak (hasonlóan társadalmunkhoz).
  A média harsogja, hogy ezek az mRNA vakcinák nem tudnak beépülni a genomunkba, de kérdem én, a fent nevezett folyamatok által sem tudják annak működését befolyásolni, hasonlóan a Sars-Cov-2-höz, mely pl. aktiválja az ARB receptorok fokozott expressióját, hogy a következő vírushullám még könnyebben jusson be a célsejtekbe.

 56. Mint számosan előttem, én is egyetértek a nyílt levél minden követelésével.
  Érdemes lenne Petíció formájában benyújtani kivizsgálásra a Parlament és-vagy az Alkotmánybíróság elé.

 57. Egyetértek a nyílt levélben leírtakkal. Nem akarok részt venni az emberkísérletekben!!!! Nem kényszeríthetnek, hogy a fenevad bélyegét felvegyem!

 58. Lehetne ezt jogi utra terelni, a felelos embereket szamonkerni, es eltavolitani poziciojukbol tovabbi karokozas elkerulese vegett.

 59. “Egy fecske nem csinál nyarat”
  Vagy összefogunk, vagy nézzük ahogy eldöntik a sorsunkat. Kell, hogy kimerjünk állni a jogainkért, kell hogy ne csak beszéljünk róla, cselekedjünk is…
  Amíg még nincs késő…. Össze kell fogunk, az életünk, a jövőnk van veszélyben… MÉGIS MIRE VÁRUNK MÉG, MONDJÁTOK???

 60. a legelején : Mi, Magyarország polgárai ezúton követeljük, hogy alapjogaink értelmében sürgősen adjanak választ életünket és alapvető emberi jogainkat érintő kérdéseinkre!: > helyett : MI NEM AZ ÖNÖK “”MAGYAR” ORSZÁG NEVŰ ÁLLÍTÓLAGOSAN ÁLLAMKÉNT BEMUTATOTT SZERVEZETÉHEZ TARTOZUNK, NEM IS TARTOZHATUNK HOZZÁ, SEMMILYEN MINŐSÉGBEN. VITATHATATLAN ,TÖRVÉNYEK § -AINAK SZÖVEGÉVEL BIZONYÍTOTT KÖZJOGI TÉNYEK BIRTOKÁBAN : MI A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG, MINT MA IS ÉRVÉNYES ÉS TÖRVÉNYES MAGYAR ÁLLAM ÁLLAMPOLGÁRAI VAGYUNK. BIZONYÍTOTT JOGI TÉNY : ÖNÖK NEM E TÖRVÉNYES MAGYAR ÁLLAM NEVÉBEN INTÉZKEDNEK. MILYEN JOGON TESZNEK BÁRMIT IS A MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKKAL EGY IDEGEN , MAGÁT HAZUG MÓDON ÁLLAMNAK MUTOGHATÓ BŰNSZERVEZET KÉPVISELŐIKÉNT, A MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK SOKSZOROS, MINDEN MINŐSÉGBELI SÉRELMÉRE? MIVEL BIZONYÍTJÁK AZT HOGY EGY JOGILAG IS IDEGEN, NEM MAGYAR POLITIKAI SZERVEZET NEVÉBEN JOGUKBAN ÁLL BÁRMIT TENNI A TÖRVÉNYES MAGYAR ÁLLAM ÁLLAMPOLGÁRAIVAL? A RENDVÉDELMI TÖRVÉNY IS BIZONYÍTJA, HOGY ÖNÖK KÖZJOGILAG IS MINIMUM 10 ÉV ÓTA FENNÁLLÓ, ÉS AZÓTA IS ÁLLANDÓAN FOLYTATOTT HAZAÁRULÁS BŰNTÉNYÉVEL VÉGZIK MINDENNEMŰ TEVÉKENYSÉGÜKET MINDEN MINŐSÉGBEN. MIVEL ÉS HONNAN TUDNAK JOGSZERŰ / VALÓBAN JOGERŐS CÁFOLATOT ERRE? MILYEN ALKOTMÁNYJOGI – TÖRTÉNETI BIZONYÍTÉKUK VAN ELJÁRÁSAIK HELYESSÉGÉRE, JOGOSSÁGÁRA?

 61. Előre jelzem, nem értek orvosi dolgokhoz, mégis érdeklődnék, hogy ha már valaki átesett a fertőzésen, az által ellenállóvá vált, akkor azt oltás előtt, miért nem ellenőrzik, hogy ki esett már át a fertőzésen? Miért nyomkodják bele mindenkibe a tűt, mielőtt kiderítenék az illető ellenálló képességét? Mi van akkor, ha a helyi orvos. a kovidosokat is, a már gyógyultakat is, azonnal megy, és oltja be! Akit csak tud, be oltja? Mi van akkor, ha hazajött kórházból egy öreg bácsi, túl élte a fertőzést, gyógyultan haza engedték, és még aznap kiment hozzá, és beoltotta a doki. A bácsi, nem kérte az oltást, de az orvos azt mondta, hogy kell.

 62. “VALÓJÁBAN NEM A KORONAVÍRUS A FŐ ELLENSÉGE A NÉPEKNEK, HANEM AZ AZ 1%, AMELYIK A KEZÉBEN LÉVŐ PÉNZRENDSZEREN, A FŐÁRAMÚ BŰNMÉDIÁN ÉS A PÉNZURALMI GLOBALISTÁS VÁLSÁGOKOZÓ BŰNPÁRTOKON KERESZTÜL FÉLREVEZETI, ELADÓSÍTJA, KIFOSZTJA, ELNYOMJA, DEMOKRÁCIÁNAK HAZUDOTT DIKTATÚRÁBAN TARTJA MÁR RÉGÓTA A NÉPEK NAGY TÖBBSÉGÉT!!” -?-??? – Brindza András közíró, Bp. 2021. I. 30.
  Az 1999-ben elindított, a főáramú bűnmédia által agyonhallgatott 3. utas civil Összefogás a Fennmaradásért Mozgalom és a Leleplező könyvújság egyik elindítója (az ÖFEM másik elindítója, néhai Síklaky István közgazdász volt).
  A Független, Boldoguló Magyarországért Mozgalom elindítója.

  A kép linkje: https://www.facebook.com/photo?fbid=3600236023401814&set=a.1223504654408308
  ——-
  A koronavírussal, a médiával, az alkotmánnyal, a gazdasággal, a pénzrendszerrel és a politikával kapcsolatos igazságokat, a súlyos válságból kivezető 3. utas cselekvési tervünket – a fenntartható élet útját lásd a Facebookos lapomon a borítóképem mellett lévő írásainkban, itt, a hozzászólásoknál, valamint a marevosz.uw.hu-n és a Nemzeti Hírhálón!!
  ——-

  FELJELENTETTÉK AZ OSZTRÁK KORMÁNYT, AZ ORSZÁGGYŰLÉST, A NEMZETI TANÁCSOT ÉS A SZÖVETSÉGI ELNÖKÖT IS (pld. Sebastian Kurz – Ausztria szövetségi kancellárja, Rudolf Anschober – egészségügyi miniszter, Karl Nehammer – belügyminiszter, Alexander Van der Bellen – szövetségi elnök stb.)!! -??-?-?-????
  Az Alkotmány megsértése, hivatali visszaélés, korrupció, félrevezetés, erőszak stb., – 95 oldalas a vád.
  Növekszik azon civilek száma, akik Magyarországon is ilyesmit akarnak..! Brindza András
  A kép linkje: https://www.facebook.com/photo?fbid=3598581300233953&set=a.1223504654408308
  Lásd bővebben a fenti linken lévő kép mellett és a Facebookos lapomon !!

  A feljelentés és a vád anyaga: https://www.dropbox.com/s/ojsqq21kkpmocy7/Strafanzeige_KP24_Regierung_Anlagen.pdf?dl=0&fbclid=IwAR3bQ2Hx9o1h2-u6Bc-rsz31V_Kbplm6G2nISfYtLaEXGCY2w_wVbujQsUU
  ——-
  A koronavírussal kapcsolatos írásainkat-írásokat, videókat és egyéb igazságokat és válságból kivezető 3. utas cselekvési tervünket lásd itt a hozzászólásoknál, a Facebookos lapomon, a borítóképemnél, az interneten az Orvosok a Tisztánlátásért lapon és a Nemzeti Hírhálón !!!
  ——-

  “AMIKOR PONTATLAN TESZTEKKEL, HAMIS SZÁMOKKAL, HAZUGSÁGOKKAL, A HITELES ORVOSOK, KUTATÓK ÉS CIVILEK AGYONHALLGATÁSÁVAL, SZAKMAILAG MEGALAPOZATLAN ERŐSZAKOS TILTÁSOKKAL, BÜNTETÉSEKKEL, JOGTALAN MEGKÜLÖNBÖZTETÉSSEL, KARHATALOMMAL AKARJÁK BELÉNK ERŐLTETNI A RÖVID IDEIG TESZTELT, A GYÁRTÓ SZERINT IS 27 MELLÉKHATÁSSAL (köztük a halál is, több tucatról írt már a norvég és a német média)
  BÍRÓ SZERT, AKKOR A MAGYARSÁG- ÉS AZ EMBERISÉG ELLENES BŰNT KÖVETNEK EL MINDAZOK, AKIK EZT VEZÉNYLIK, TESZIK, VAGY SEGÍTIK..!!”
  Brindza András, 2021. I. 24., Budapest

  Íratlan törvények szerint, aki bűnt követ el, a bűn visszaszáll ő reá! ?-???
  ——-
  István Magyar posztja a Normális Életet Követelünk nevű közösségi lapon!
  Új tag – Tegnap, 22:54 ·

  “Meg kell állítani ezt az őrületet!!!
  Háború zajlik az emberiség ellen.
  Állítsuk meg az elmebetegeket, akik ezt az egészet kitalálták és azokat is, akik segítségükre vannak ehhez!
  A politika és média az elmebetegek kiszolgálói.
  Egy elmebeteg kisebbség űzi a bolondot a nagy többséggel.

  Vegyük már észre, hogy ha a parlamentben lévő 199 hiteltelen (az eredeti mondatban durvább szó volt a hiteltelen helyett)
  helyett igaz magyar emberek lennének, akkor ez az őrület nem folytatódna.
  Onnantól a média szerepe is megváltozna. Nem lenne többé manipulálás, hazudozás, félelemkeltés és azonnal véget érne ez az őrület.
  Álljon fel a többség, szerveződjön egységgé és tegyen végre rendet! Értse már meg mindenki, hogy ha a milliónyi egyén kijön a komfortzónájából, összefog és egységesen feláll és kiáll, akkor a többség a kezébe is veszi az irányítást!”
  ——-

  “MANAPSÁG A VILÁGBAN AZ IGAZSÁG ÉS A HAZUGSÁG HARCOL.
  A hazugság azért van előbbre, mert mögötte állnak a világuralomra törő, az emberiség teljes ellenőrzését- és létszámának nagymértékű csökkentését akaró pénz, média, gazdasági- és politikai háttérhatalom és az érdekeiket kiszolgáló pénzuralmi globalistás válságokozó közveszélyes politikusok és az általuk vezetett, erényjótállásokat (becsületszerződést) nem adó bűnpártok.
  Az értelmes, becsületes, magas érzelmi intelligenciával bíró, bölcsességet szerető emberek az igazság oldalán állnak, és sok jót tesznek annak győzelméért.”
  ?-??? – Brindza András, 2020. IX. 2., Budapest

  LÁSD BŐVEBBEN ITT LEJJEBB AZ ALÁBBI LINKEN LÉVŐ KÉP MELLETT ÉS A HOZZÁSZÓLÁSAIMNÁL-HOZZÁSZÓLÁSOKNÁL!!
  Legyetek szívesek osztani és terjeszteni, köszi !! Brindza A.

  A kép linkje: https://www.facebook.com/photo?fbid=3585067158252034&set=a.1223504654408308 !!

 63. A VÁLSÁGOKOZÓ PÉNZURALMI GLOBALIZMUS MAGÁNPÉNZRENDSZERRE (kamatra-kizsákmányolásra), MÉDIA- ÉS PÁRTURALOMRA, HAZUGSÁGOKRA, PRIVATIZÁCIÓRA, A 4 NEOLIBERÁLIS ALAPELVRE ÉS DEMOKRÁCIÁNAK HAZUDOTT MAGÁNMONOPOLISTA DIKTATÚRÁRA ÉPÜL.

  A diktatórikus EU négy “szabadságelve”:

  – Az áruk szabad áramlása

  “Importra bármiféle mennyiségi korlátozást vagy ezzel egyenértékű hatással járó intézkedést kiróni … a tagországok között tilos.”
  (! – A felkiáltójeles szabályzóknak hátrányai is vannak! – Brindza A.)
  A tagországok vállalatai számára biztosítani kell a lehetőséget, hogy egyenlő értékesítési feltételekkel induljanak a többi tagország piacán, ugyanakkor arra is figyelemmel kell lenni, hogy a tagországoknak jogukban áll biztonsági, közegészségügyi, környezetvédelmi vagy etikai megfontolásból valamely termékeket nem beengedi a piacára, vagy éppen adót róhat ki rá.

  – A tőke szabad áramlása

  Az Európai Unión belül minden természetes és jogi személy tőkemozgásának korlátozása tilos. (!) A szabad befektetések körébe tartozik az úgynevezett második ingatlan és elvben a földvásárlás joga is (!), amelynek biztosítása alól egyetlen tagállam sem élvez mentességet.

  – A szolgáltatások szabadsága

  Az EU GDP-jének 60%-a szolgáltatásokból ered, ami az összes gazdasági ágat érinti. Éppen ezért, az EU-n belüli szolgáltató bármelyik tagállamban, megkülönböztetés nélkül, a helyi szolgáltatókkal megegyező elbánásban kell hogy részesüljön.

  – A személyek szabad mozgása

  Minden EU-állampolgár szabadon lépheti át az országhatárokat, és bárhol letelepedhet, akár tartósan is. (!) Jogosult az adott ország szociális rendszer szolgáltatásaira, és szabadon vállalhat munkát is.

  A Világ uralására törekvő gyarmatosítóknak, a pénz- és termelő vagyonnal rendelkező túlvagyonosodott és ezért túlhatalomhoz jutó érdekcsoportoknak (13 + néhány ezer velük szövetséges problémás személy), a velük együttműködő pénzuralmi globalistás válságokozó politikusok, bűnpártok és a velük összefonódó, elhallgató, félrevezető, magyar- és emberellenes, főáramú bűnmédia
  (pld.: M1, RTL, TV2, HÍR Tv, ATV, DUNA Tv) segítségével lehetővé teszi a rendszerben lévő sok ország és nemzet-nép eladósítását, adósságcsapdában tartását, a közösségi vagyonuk felvásárlását, szétlopását, kifosztásukat, gyarmatosításukat, a demokráciának hazudott diktatúrák működtetését, a mások szabadságával és alapvető emberi jogaival való korlátlan visszaélés lehetőségét, a nagy többség szegénységbe, függő helyzetbe és szolgasorsba taszítását!

  A neoliberális korszak szélsőséges vagyoni viszonyai teszik lehetővé, hogy a globális “elit” az egyes országokban megszerzett pénzügyi és gazdasági fölényét a korrupció legváltozatosabb technikáival váltja át politikai döntésekké!

  “Az elmúlt évek és évtizedek liberalizmusa egy ideológiai álarc az egész Világ uralására törekvő nemzetközi pénzügyi, média- és politikai háttérhatalom, a multik és a tőke szabad áramlása számára!” (Brindza András)

  Az rossz, hogy a sok alultájékoztatott, a saját hibája és felelőtlensége miatt alultájékozott, a kellő tudás hiányában lévő ember képes saját elnyomóira és kifosztóira, a gazdaság- és haszonközpontú pénzuralmi globalistás válságokozókra (pld.: “DEMOKRATIKUS KOALÍCIÓ” DK, MSZP, MOMENTUM, LIBERÁLISOK, PÁRBESZÉD, FIDESZ, KDNP, LMP, MINDENKI MAGYARORSZÁGA MOZGALOM, nagyjából a Jobbik is) szavazgatni..!!
  A Mi Hazánk M. még kérdéses – 2018 szeptemberében kértük Toroczkaitól, hogy decemberig írják meg a rendszerváltó komoly sarokpontjaikat és az erényjótállásaikat, 2021. III. 26-ig még nem írták meg, tőlünk, már 2018 szeptemberben megkapták a 3. utas nemzeti civilek 17 rendszerváltó sarokpontjait (lásd itt lejjebb az átfogó összeállításunk folytatásánál, a hozzászólásoknál !), dr. Halász József 29 rendszerváltó és mások jó pontjait – kitűnő sarokpontok és erényjótállások (pld. a becsületszerződés – az országgyűlési- és az önkormányzati képviselők a szavazói egy része és a valódi civilek által visszahívható, ha az nem a rendszerváltó, vagy önkormányzati képviselők esetén fontos és jó sarokpontjai szerint cselekszik)
  nélkül nem tekinthető komoly 3. utas szervezetnek a Mi Hazánk M. se.!

  A MIÉP és a Független Kisgazdapárt rendszerváltó sarokpontok és erénygaranciák nélkül kötött meggondolatlanul szövetséget a Mi Hazánkkal, a MIÉP 12 sarokpontja többé kevésbé rendszerváltónak tekinthető – A FENTI ANYAGUNK FOLYTATÁSÁT LÁSD EZ ALATT A POSZTOM ALATT 12 RÉSZBEN A LAPOMON A HOZZÁSZÓLÁSOKNÁL!!

  (Az anyag hosszúsága miatt így tudtam felrakni a Facebookra, rövidesen felkerül majd egyben a 2. internetes oldalra is!)

  A kép linkje: https://www.facebook.com/photo?fbid=3752625291496219&set=a.1223504654408308

 64. OLTÁSÁLDOZATOK HÍREI 4. CIKK, + 1, 2, 3. CIKKEK!! – ?-?-?-??-??
  Az eddig beérkezett civil e-mailek és levelek 4 része itt olvasható lejjebb a 2. linken (az összes esetnek, csak a töredéke jut el Dr. Tamasi Józsefhez és a valódi civilekhez)!!

  A 3. utas nemzeti civilek nagyon súlyos bűnös cselekedeteknek tartják a kovid oltások után bekövetkezett sok halott és súlyos sérülés, az Orbán kormány, az illetékes hatóságok, a főáramú bűnmédia és a kamu “ellenzék” által történő agyonhallgatását !!
  Az fentiek számára, az elmúlt kb. 1.5 évben, számos ezekkel foglalkozó (vagy kapcsolatos) írásunkat-írásokat, közleményünket és videókat juttattunk el, elképesztő és elfogadhatatlan a gondolkodásuk és a sok magyar- és életellenes rossz cselekedetük..!!

  A KORONA IGAZSÁGA PERTÁRSASÁG ÉS A 3. UTAS NEMZETI CIVILEK ALKOTMÁNYJOGI PANASZT ADTAK BE AZ ORBÁN KORMÁNY DIKTATÓRIKUS, MAGYAR- ÉS ÉLETELLENES CSELEKEDETEI MIATT (2021. IV. 1.)!! – ?-??-?-?-??
  ——-
  AZ ELSŐ PANASZUNK 2021. III. 20.-án LETT BEADVA – MAGYARSÁG ÉS AZ EMBERISÉG ELLEN ELKÖVETETT BŰNTETTEK ÜGYÉBEN A HÁGAI NEMZETKÖZI BÜNTETŐJOGI BÍRÓSÁGRA (Római szerződés 15.1 és 53. Cikk.)!! – ?-??-? – ?-??
  A panasz tárgya: Magyarország kormánya és más felek megsértették a nürnbergi törvénykönyvet!
  A fenti első panaszunkat lásd itt lejjebb a posztom alatt a lapomon a hozzászólásoknál !!

  A kép linkje: https://www.facebook.com/photo?fbid=3862447000514047&set=a.1223504654408308

  A 4. és a többi 3 anyag linkje: https://orvosokatisztanlatasert.hu/oltasaldozatok-hirei-4-cikk-2021-aprilis-14/
  ——-

  Dr. M. YEADON, A PFIZER KORÁBBI ALELNÖKE A PANDÉMIÁRÓL, OLTÁSOKRÓL! + ?-?-??-??

  Dr. Michael Yeadon, a Pfizer korábbi kutatási igazgatója tapasztalt immunológusként leleplezi a mostani vírussal és a kormányok által kikényszerített szükségtelen zárási intézkedésekkel kapcsolatos hazugságokat.
  Ezzel a világméretű csalással akarnak nyomást gyakorolni az oltási útlevelek totális ellenőrzési rendszerként történő bevezetésére, ami a demokrácia jelenlegi formájának végét jelenti majd.

  A szakember elemzi a tünetmentes személyekkel mint vírusterjesztőkkel kapcsolatos hamis állítást, a hírvivő RNS-t tartalmazó genetikai oltóanyagokat és hatásaikat, a várandós nők beoltásának etikátlan gyakorlatát, a gyerekekét, akiknek a beoltása teljesen felesleges.
  A kép linkje: https://www.facebook.com/photo?fbid=3862360803856000&set=a.1223504654408308

  Lásd bővebben: https://orvosokatisztanlatasert.hu/mike-yeadon-a-pfizer-korabbi-alelnoke-a-pandemiarol-oltasokrol/
  ——-
  VALÓJÁBAN AZ ÉLET SZOFTVERÉT HACKELJÜK – MONDTA, Dr. Tal Zaks, a Moderna Inc. főorvosa
  (a fenti című írást lásd itt feljebb a 2. képnél, vagy itt lejjebb a hozzászólásoknál a lapomon)! -?-?-?-??-??
  ——-

  Íratlan törvények szerint, aki bűnt követ el, a bűn visszaszáll ő reá! ?-???

  “Valahol-valamikor mindenkinek felelnie kell a tetteiért — lehet, hogy a nemzet- és a nép előtt, lehet, hogy a bíróság vagy Isten előtt — ha a rosszakat cselekvő, szakmailag és morálisan problémás embereknek nem lesz szerencséjük, akkor mind a 3 előtt..!” (Brindza András)

  “Aki bajban nemzete sorsa iránt közömbös, az annak egyben árulója is!” (I. Rákóczi Ferenc)
  —-
  “AZ TESZ BENNÜNKET EMBERRÉ, HOGY KÉPESEK VAGYUNK ÁLDOZATOKAT HOZNI NEMES CÉLOK ÉRDEKÉBEN !”

  “MINDEN EMBER ANNYIT ÉR, AMENNYIT A CSALÁDJÁÉRT, ÖNMAGÁÉRT, MUNKÁJÁÉRT, A NEMZETÉRT, A HAZÁÉRT, AZ EMBEREKÉRT, AZ ÁLLATOKÉRT, A VILÁGÉRT, A KÖRNYEZETÉRT TESZ, ÉS AMENNYIT AZ ADOTT SZAVA.”
  (Brindza András)

  “AZ IGAZSÁG, AZ ÉRTÉKEINK ÉS AZ ÉRDEKEINK, EGY JÓL SZERVEZETT, CSELEKVŐ KÉPES ERŐ NÉLKÜL KEVESET ÉRNEK!!” (Brindza András)

  “ÖSSZEFOGÓ, ÖSSZETARTÓ, ÖNTUDATOS NEMZETET NEM LEHET HOSSZÚ TÁVON ELNYOMNI, ELADÓSÍTANI, KIFOSZTANI, TÖNKRE TENNI, GYARMATOSÍTANI, DEMOKRÁCIÁNAK HAZUDOTT DIKTATÚRÁBAN TARTANI !!” (Brindza András)

  Az igazságokat és a válságból kivezető 3. utas rendszerváltó cselekvési tervünket (másokét is) lásd a Facebookos borítóképemnél és a posztjaimnál !!

 65. EZ A DOKTORNŐ FLAVIA G. SZÁMTALAN BETEGET GYÓGYÍTOTT MEG ÉS EGY BETEGE SEM HALT MEG COVIDBAN! – ?-??

  Ezért a nagyváradi orvosi kamara beidézte azzal a szándékkal, hogy megróvásba részesíti (tettéért), mert semmibe vette az orvosi kamara protokollját és sikeresen gyógyított.
  Nos a tegnapi nap a megróvást törölték és belátták, hogy helyesen cselekedett.
  Mint mondtam, pontokban terjesztem fel gondolatait .
  A kép linkje: https://www.facebook.com/photo?fbid=3805658672859547&set=a.1223504654408308

  1 – Ne féljetek én sem félek!
  2 – ez egy összeesküvés!
  3 – már túléltük a madárinfluenzát

  4 – Általános pánikkeltés a médiában
  5 – az emberek megrémültek
  6 – félnek a kórházakba menni

  7 – a férfiak félnek a legjobban
  8 – klasszikus 100/100 tüdőgyulladáshoz való kezelést alkalmazok, a betegeket bátorítom (ne féljetek itt vagyok, meggyógyúltok!)

  9 – nem használok kezelésre
  a ) Kaletka
  b ) Codeinn (ezzel a gyógyszerrel a tüdő lebénul és nem tud váladékot üríteni)
  C ) Heparin tablettákat

  Az én alapkezelésem:
  a ) claritromicin ( Magyar Gyógyszerkönyvben – Clarithromycinum)
  b ) Ventolin ( hörgő tágitó – asztmaspray )
  C ) a kezelés függ az életkortól és még használható más gyógyszer ( alternatíva ) a klasszikus tüdőgyulladáshoz a Claritromicin- el )
  10 – tíz nap alatt a beteg meggyógyul

  További gondolatai :

  – 12 órától is többet dolgozok
  – 45- perc az online konzultáció
  – nem tartom észbe a betegeim számait
  – 22- év a munkaviszonyom
  – köszönöm szépen az egyetemi oktatók tanítását
  – családom van és békében élek
  – Isten adta a szerénységem
  – ha vége a járványnak, a további életem ugyan ez lesz

  – Én vagyok a betegek reménye
  Forrás Románia – Antenna 3 tv csatorna
  Dr. Flavia Grosan interjú
  23- Március 2021 este 22 óra
  https://www.pneumomed.ro/
  Programálás: Tel: 0040744 887 758
  ——-

  AZ ALÁBBI CÍMŰ 3. E-MAILÜNKET 2020. IV. 22.-én KÜLDTÜK EL ORBÁNÉKNAK (hiába kértük a sürgős szakmai tárgyalást és megbeszélést, nem kellett nekik..!)
  A 4. E-MAILÜNKET 2021. MÁRCIUSÁBAN KÜLDTÜK EL, LÁSD ITT A HOZZÁSZÓLÁSOKNÁL A LAPOMON, NEM KAPTUNK RÁ VÁLASZT!!

  A PROBLÉMÁS GYÓGYMÓD MIATT A 3. UTAS CIVILEK KÉRTÉK AZ ORBÁN KORMÁNYTÓL,HOGY KÁSLER M.-ÉK SÜRGŐSEN TÁRGYALJANAK A SZAKÉRTŐINKKEL!
  https://www.facebook.com/notes/brindza-andr%C3%A1s/a-probl%C3%A9m%C3%A1s-gy%C3%B3gym%C3%B3d-miatt-a-3utas-civilek-k%C3%A9rt%C3%A9k-az-orb%C3%A1n-korm%C3%A1nyt%C3%B3lhogy-k%C3%A1sler/2846384578786966/ !!

  A MI HATÉKONY MEGELŐZŐ, VAGY GYÓGYÍTÓ MÓDSZERÜNKET LÁSD ITT A HOZZÁSZÓLÁSOKNÁL A LAPOMON!!
  Az eddigi kovidos barátaink, bajtársaink, vagy ismerőseink (így járhatnak azok, akik nem olvassák az írásainkat!) mindegyike jól lett a tanácsaink alkalmazás után kb. 10 napon belül !!
  A tudati erőtér növelése érdekében legyetek szívesek osztani és terjeszteni, köszi !! Brindza András közíró

 66. NAGY KÜLÖNBSÉGEK VANNAK AZ ORBÁN KORMÁNY ÉS LUKASENKA ELNÖK CSELEKEDETEI KÖZÖTT!! + KAPCSOLÓDÓK!! – ?-?-??
  A kép linkje: https://www.facebook.com/photo?fbid=3791218714303543&set=a.1223504654408308

  FEHÉROROSZORSZÁG ELNÖKE ELMONDTA AZ ALÁBBI VIDEÓBAN (lásd a 2. linken), HOGY A HAZÁJÁT MIVEL ÉS HOGYAN AKARTA MEGZSAROLNI A VILÁGURALOMRA TÖRŐ, AZ EMBERISÉG TELJES ELLENŐRZÉSÉT- ÉS LÉTSZÁMÁNAK NAGYMÉRTÉKŰ CSÖKKENTÉSÉT AKARÓ NEMZETKÖZI PÉNZ, MÉDIA, GAZDASÁGI, POLITIKAI- ÉS KATONAI HÁTTÉRHATALOM..!! – ?-?-☺️?
  Így már érthetőbb a főáramú bűnmédia által félrevezetett, alultájékozott, felelőtlenül szavazgató emberek számára is, hogy Magyarországon és a Világ nagy többségében miket tettek és tesznek a pénzuralmi globalistás válságokozó, a demokráciának hazudott diktatúrákat működtető (és segítő) nemzetbiztonsági kockázatot jelentő, felülről szervezett, egygyökerű, kamu “bal-jobb”, alkalmatlan, erények nélküli csőcselék által vezetett bűnpártok, akik a nép- és a nemzet szolgálatára, érdekeinek a megvédésére esküdtek fel..!!

  A kép linkje: https://www.facebook.com/photo?fbid=3595895777169172&set=a.1223504654408308

  A videó linkje: https://www.facebook.com/DoktorGodeny/videos/705773500100784

  Mátyás király óta nem lehettünk hatalmon, mert mindig idegen uralkodók, vagy egyszerűen nagyhatalmaknak az ügynökei uralkodtak rajtunk, itt a politikusaink nem kerülhettek fel, a forradalmak kivételével, olyan pozícióba, hogy irányíthassák a nemzetnek a sorsát. Mások sérelme nélkül, de a nemzet hasznára.” (Sánta Ferenc)

  3. “VALÓJÁBAN NEM A KORONAVÍRUS A FŐ ELLENSÉGE A NÉPEKNEK, HANEM AZ AZ 1%, AMELYIK A KEZÉBEN LÉVŐ PÉNZRENDSZEREN, A FŐÁRAMÚ BŰNMÉDIÁN ÉS A PÉNZURALMI GLOBALISTÁS VÁLSÁGOKOZÓ BŰNPÁRTOKON KERESZTÜL FÉLREVEZETI, ELADÓSÍTJA, KIFOSZTJA, ELNYOMJA, DEMOKRÁCIÁNAK HAZUDOTT DIKTATÚRÁBAN TARTJA MÁR RÉGÓTA A NÉPEK NAGY TÖBBSÉGÉT!!” -?-??? – Brindza András közíró, Bp. 2021. I. 30.
  Az 1999-ben elindított, a főáramú bűnmédia által agyonhallgatott 3. utas civil Összefogás a Fennmaradásért Mozgalom és a Leleplező könyvújság egyik elindítója (az ÖFEM másik elindítója, néhai Síklaky István közgazdász volt).
  Az MVSZ és a MAREVOSZ tagja.
  A Független, Boldoguló Magyarországért Mozgalom elindítója.

  “Aki bajban nemzete sorsa iránt közömbös, az annak egyben árulója is!” (I. Rákóczi Ferenc)
  —-
  “AZ TESZ BENNÜNKET EMBERRÉ, HOGY KÉPESEK VAGYUNK ÁLDOZATOKAT HOZNI NEMES CÉLOK ÉRDEKÉBEN !”

  “MINDEN EMBER ANNYIT ÉR, AMENNYIT A CSALÁDJÁÉRT, ÖNMAGÁÉRT, MUNKÁJÁÉRT, A NEMZETÉRT, A HAZÁÉRT, AZ EMBEREKÉRT, AZ ÁLLATOKÉRT, A VILÁGÉRT, A KÖRNYEZETÉRT TESZ, ÉS AMENNYIT AZ ADOTT SZAVA.”
  (Brindza András)

  “AZ IGAZSÁG, AZ ÉRTÉKEINK ÉS AZ ÉRDEKEINK, EGY JÓL SZERVEZETT, CSELEKVŐ KÉPES ERŐ NÉLKÜL KEVESET ÉRNEK!!” (Brindza András)

  “ÖSSZEFOGÓ, ÖSSZETARTÓ, ÖNTUDATOS NEMZETET NEM LEHET HOSSZÚ TÁVON ELNYOMNI, ELADÓSÍTANI, KIFOSZTANI, TÖNKRE TENNI, GYARMATOSÍTANI, DEMOKRÁCIÁNAK HAZUDOTT DIKTATÚRÁBAN TARTANI !!” (Brindza András)

  Lásd bővebben itt lejjebb a lapomon a hozzászólásoknál !
  A tudati erőtér növelése miatt legyetek szívesek osztani és terjeszteni, köszi !! Brindza A.

 67. A 3. UTAS NEMZETI CIVILEK JOGTALAN, ROSSZ, BŰNÖS CSELEKEDETNEK TARTJÁK A “VÉDETTSÉGI” IGAZOLVÁNY BEVEZETÉSÉT!! -?-??
  A kép linkje: https://www.facebook.com/photo?fbid=3842330562525691&set=a.1223504654408308
  ——-
  AZ EMBEREK DIKTATÓRIKUS MEGKÜLÖNBÖZTETÉSE IS AZT TÜKRÖZI ?, HOGY –

  “A TÖRVÉNYTELEN ÉS ÉRVÉNYTELEN ALAPTÖRVÉNYRE (vagy alkotmányra), MAGÁNPÉNZRENDSZERRE, ADÓSSÁGCSAPDÁRA, PRIVATIZÁCIÓRA, GYARMATOSÍTÁSRA, HAZUGSÁGOKRA, ROSSZ VÁLASZTÁSI TÖRVÉNYRE, MAGYARELLENES MÉDIATERRORRA- ÉS PÁRTURALOMRA ÉPÜLŐ DEMOKRÁCIÁNAK HAZUDOTT NEOLIBERÁLIS DIKTATÚRA MEGBUKOTT – AZ ÉRTÉKREND-VÁLTÁSRA ALAPULÓ VALÓDI RENDSZERVÁLTÁS ELKERÜLHETETLEN!! ?-??

  Amíg, a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő pénzuralmi globalistás válságokozó bűnpártok és utódaik
  (pld.: “Demokratikus Koalíció” – DK, MSZP, Momentum, Liberálisok, Párbeszéd, Fidesz, KDNP, LMP, Mindenki Magyarországa Mozgalom, nagyjából a Jobbik is,
  a bűnpártokat fel kell oszlatni, vezetőiket, különleges bíróság elé kell állítani)
  uralmon lesznek, addig, nem lesz normális élet az országban, és az ország és a magyarság érdekeit szolgáló független, boldoguló, demokratikus, katonailag semleges Magyarország (mint pld. Svájc) se!!

  Amelyik pártnak, szervezetnek, vagy politikusnak nincs erényjótállásokat (pld. becsületszerződést – visszahívható képviselőkkel, ha nem a sarokpontjai szerint cselekszik) is tartalmazó komoly rendszerváltó cselekvési terve (programja), azok komolytalanok és megbízhatatlanok – az értelmes és becsületes emberek nem szavaznak rájuk, a rájuk szavazók nagy bűnt követnek el – íratlan törvények szerint, aki bűnt követ el, a bűn visszaszáll ő reá..!

  Az igazságokat és a válságból kivezető cselekvési tervünket – az élet útját lásd – A 3. UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI című anyagunkban – https://www.facebook.com/notes/brindza-andr%C3%A1s/a-3utas-nemzeti-civilek-rendszerv%C3%A1lt%C3%B3-sarokpontjai-ez-k%C3%A9pezi-az-alapj%C3%A1t-a-nemzet/1398509773574461/ – ÉBREDJ MAGYAR -?-??!!”

  Brindza András közíró, Bp., 2021. III. 7-8.
  Az 1999-ben elindított, a főáramú magyarellenes bűnmédia által agyonhallgatott 3. utas Összefogás a Fennmaradásért Mozgalom egyik elindítója (a másik néhai Síklaky István közgazdász volt), az MVSZ és a MAREVOSZ tagja,
  A Független, Boldoguló Magyarországért Mozgalom elindítója.

  A fenti 4 mondatommal (mondatunkkal) is egyetért Molnár V. Józsibá is – Kárpát-medence Magyar Örökség díjas néplélekrajz kutatója, író – sok jó könyv (60) szerzője, 1956-os szabadságharcos, A 3. utas nemzeti civilek és a Független, Boldoguló Magyarországért Mozgalom lelki, szellemi, erkölcsi támogatója.

  Molnár V. József – A magyarság küldetése – https://www.youtube.com/watch?v=nhal25vN7DM !!

  Az igazságokat és a válságból kivezető 3. utas rendszerváltó cselekvési tervünket (másokét is) lásd a Facebookos borítóképemnél és a posztjaimnál !!
  ——-

  “Aki bajban nemzete sorsa iránt közömbös, az annak egyben árulója is!” (I. Rákóczi Ferenc)
  —-
  “AZ TESZ BENNÜNKET EMBERRÉ, HOGY KÉPESEK VAGYUNK ÁLDOZATOKAT HOZNI NEMES CÉLOK ÉRDEKÉBEN !”

  “MINDEN EMBER ANNYIT ÉR, AMENNYIT A CSALÁDJÁÉRT, ÖNMAGÁÉRT, MUNKÁJÁÉRT, A NEMZETÉRT, A HAZÁÉRT, AZ EMBEREKÉRT, AZ ÁLLATOKÉRT, A VILÁGÉRT, A KÖRNYEZETÉRT TESZ, ÉS AMENNYIT AZ ADOTT SZAVA.”
  (Brindza András)

  “AZ IGAZSÁG, AZ ÉRTÉKEINK ÉS AZ ÉRDEKEINK, EGY JÓL SZERVEZETT, CSELEKVŐ KÉPES ERŐ NÉLKÜL KEVESET ÉRNEK!!” (Brindza András)

  “ÖSSZEFOGÓ, ÖSSZETARTÓ, ÖNTUDATOS NEMZETET NEM LEHET HOSSZÚ TÁVON ELNYOMNI, ELADÓSÍTANI, KIFOSZTANI, TÖNKRE TENNI, GYARMATOSÍTANI, DEMOKRÁCIÁNAK HAZUDOTT DIKTATÚRÁBAN TARTANI !!” (Brindza András)

 68. HIVATALOS, MAGYAR ÉS MÁS ORSZÁGOK KOVIDDAL KAPCSOLATOS STATISZTIKAI ADATAINAK EGY RÉSZE, + 1 videó!!- ?-?-?-?-??-?-????
  Sajnos idehaza csak az oltakozz félelemmanipuláció van mantrázva, hiteles civil orvosok és kutatók által is ellenőrizhető, tényeken alapuló tájékoztatás meg szinte sehol a főáramú BŰNTÉVÉKBEN és az ORWELLI BŰNKORMÁNYTÓL..!
  A hiteles civil tévék nagy részének a listáját lásd a lapomon néhány posztom alján, vagy itt a hozzászólásoknál !

  A 3. utas nemzeti civilek az elmúlt hónapokban már többször követelték az Orbán kormánytól és a többi illetékestől a kovid oltásokkal kapcsolatos statisztikai adatok pontos vezetését és napi szinten történő nyilvánosságra hozatalát, nem tették és nem teszik, ezt a civilek magyar, ember- és életellenes bűnös cselekedetnek tekintik!!!
  Ezekkel kapcsolatban is panasszal fordultunk a Hagai Nemzetközi Bírósághoz és az Alkotmánybírósághoz, lásd itt lejjebb őket a Facebookos üzifalamon és a hozzászólásoknál !! Brindza András

  – Január 25. – 1.46% oltottság, 56 napi halálozás
  – Február 2. – 2.43% oltottság, 78 napi halálozás
  – Február 17. – 3.48% oltottság, 94 napi halálozás
  – Március 12. – 12.29% oltottság, 130 napi halálozás
  – Április 12. – 29% oltottság, 291 napi halálozás

  ——- A kép linkje: https://www.facebook.com/photo?fbid=3826303170795097&set=a.1223504654408308

  A VIDEÓ LINKJE: https://www.facebook.com/107073494846217/videos/1324462191263241
  ——-
  Hirek Izraelből:
  A második Phizer oltás után nagyobb százalékban kapták el a “dél-afrikai mutánst”, mint a be nem oltott személyek.
  https://www.reuters.com/…/health-coronavirus-israel…

  Tanulmány: Fokozott megfertőződési valószínűség a Pfizerrel oltottaknál:
  ‘A Pfizer-BioNTech-hel oltottak a nem oltottakhoz képest nyolcszor gyakrabban fertőződtek meg az ún. dél-afrikai variánssal (a B.1.351-gyel) a 2. oltás után eltelt minimum egy hét utáni időszakban.
  Tehát ez azt jelenti, hogy ha már valakinél legalább egy hét eltelt a második oltástól, akkor ONNAN KEZDVE 700%-kal, azaz 8-szorosára nő a dél-afrikai variánssal való megfertőződésnek a valószínűsége.
  Ezt mutatja az, hogy az ún. relative odds, azaz az oltottak versus nem oltottak összehasonlításával nyert fertőzöttségi arány 8:1.”
  ” Az első oltás utáni 2. hét és a második oltást követő egy hét közötti időintervallumban viszont az oltottak 2,6-szor, azaz 160%-kal nagyobb valószínűséggel fertőződtek meg az angol variánssal, (azaz a B.1.1.7-tel).”
  https://www.medrxiv.org/…/10.1101/2021.04.06.21254882v1…
  ——-
  Az FDA megerősíti, hogy az első vakcinaadag után emelkedtek a COVID-19 fertőzések.
  “A feltételezett COVID-19 esetek, amelyek a vakcinázást követő 7 napon belül fordultak elő, 409 volt a vakcinacsoportban, szemben a placebo csoportban 287-cel.” Ez az adat magától a Pfizertől származik. Lásd a 42. oldalon: https://www.fda.gov/media/144245/download
  ——-
  Antitestfüggő erősítő (ADE) probléma: A koronavírus elleni vakcina létrehozására tett korábbi kísérletek megölték az összes vizsgált állatot, miután később vad vírussal fertőződtek meg.
  Az mRNS utasította az emlősök sejtjeit, hogy készítsen a tüske fehérjék a koronavírus. Aztán később, amikor az állatok szembeszálltak a vad vírussal, az antitestek intenzív felhalmozódása miatt, hirtelen és elsöprő felszabadulásuk megölte a vizsgált állatot.
  Ezeket a kockázatokat dokumentálták a Nature, Science and Journal of Infectious Diseases című szaklapban.
  https://www.nature.com/articles/s41564-020-00789-5
  ——-
  Az antitestfüggő erősítés (ADE) a következőkhöz vezet:
  – fokozott vírusreplikáció (több vírus, hogy beteg)
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/1659798/

  – súlyosabb betegség
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/6754243/
  ——-
  ADE eredmény: Ezek a makrofágok általában a tüdőbe jut ami elsöprő gyulladás és légúti elzáródás (amint azt később a boncolás során megállapították).
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22536382/
  ——-

  A kiterjesztett antitestek azonban hasonló kinézetű fehérjéket is megtámadnak a belső szerveken, ami citokin vihar és halál
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7466534/
  ——-
  Vagy auto-immun betegség és szervi elégtelenség.
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7439999/
  ——-
  Geert Vanden Bossche PhD virológus, aki a Bill & Melinda Gates Alapítványnak dolgozott, nemrég figyelmeztette az Egészségügyi Világszervezetet (WHO), hogy “Jelenleg hordozókká alakítjuk a vakcinákat fertőző változatok.”
  https://childrenshealthdefense.org/…/virologist…/…
  ​——-

  A COVID-19 vírus az ACE-2 receptort használja az endothel sejtekbe való bejutáshoz, beleértve az ereket bélelő sejteket is. Ez olyan gyulladásos reakciót vált ki, amelyet a nagy többség (99,74%) még kezelés nélkül is túlélték, és még inkább, akik ismert, hatékony kezeléseket használtak.
  https://www.primarydoctor.org/covid-19-is-a-lack-of

  Tehát, ha ki volt téve a vírusnak, majd beoltják, szinte biztos, hogy a vakcina új gyulladást és károsodást okoz az ereket bélelő endothel sejtekben, és rövid távú kóros véralvadást láttunk az emberekben, akik a vakcinát kapták. De a legvalószínűbb probléma az új betegség indítása az erekben. Dr. H Noorchashm MD, PhD azt mondja, “. . . a vakcina szinte biztos, hogy kárt okoz az ér endotheliumban.”
  https://noorchashm.medium.com/a-letter-of-warning-to-fda

  A fertőző betegségek szakértőinek eredményei, amelyben az izraeli adatokból megállapították, hogy a COVID-injekció:
  ” . . . a fiataloknál százszor nagyobb a halálozási arány a vakcina nélküli koronavírus okozta halálozáshoz képest, és több tucatszor nagyobb az időseknél . . .
  https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/297051
  ——-
  Oltás a harmadik hullám.
  https://www.bitchute.com/video/RQ2MZsxDGnFS/
  ——-
  Paul Bieniasz Professzor Howard Hughes Orvosi Intézet:
  A covid oltások elősegítik a mutációk kialakulását, amelyek kikerülik az immunrendszert.
  “Egyfajta táptalajként szolgálnak a vírus számára, hogy új mutációkat szerezzenek”
  https://www.npr.org/…/covid-19-vaccines-could-add-fuel…
  ——-

  Minden ország közzéteszi a lejelentett covid-vakcina okozta mellékhatásokat/halálokat, egyedül az OGYÉI nem..!
  Ezen az oldalon lehet lejelenteni a Magyarországi eseteket.. hol vannak a már jelentett adatok?
  https://www.ogyei.gov.hu/betegeklakossag
  ——-

  De akkor lássuk a covid-vakcina eseteket külföldről:
  És akkor nézzük az 1-2 hónapos (!) oltás statisztikát, ahol már sajnos fiatalok, egészségesek is érintettek:
  Covid-19 vakcinák pár napos reakciói HIVATALOS forrásokból.
  A hosszútávú élettani hatásai nem ismertek.
  (Becslések szerint a reakciók 1–2 %-a Jelentett !!!)
  ________________

  WHO globális adatbázisa:
  mellékhatások: 494.463
  (Az adatbázis keresőjébe írd be: Comirnaty)
  http://www.vigiaccess.org/

  EU statisztika:
  2021.02.13-tól: 138.321
  https://dap.ema.europa.eu/analytics/saw.dll?PortalPages

  Amerika:
  Vaers (Vaccine Adverse Event Reporting System – Oltást Követő Nemkívánatos Események Bejelentő Rendszere) adatok:
  Halálozások: 2.249
  https://www.medalerts.org/vaersdb/findfield.php?EVENTS=on

  Mellékhatások: 56.869
  https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON

  A forrás néhány mondat kivételével: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=107135448173355&id=107073494846217

 69. DAVID ICKE ÚJ VIDEÓJA AZ EMBERISÉG LEGFONTOSABB TÉMÁIRÓL ÉS DOLGAIRÓL!! ?-??-?? “Emberiség, elég a térdeplésből, kellj fel most, vagy különben nagyon sokáig lent maradsz!!”
  Néhányan, ezt láttuk már 1997 körül, 1999 nyarán főleg ezért kezdtük el szervezni néhai Síklaky István közgazdásszal a főáramú bűntévék és média által agyonhallgatott 3. utas Összefogás a Fennmaradásért Mozgalmat, majd később a szintén nagyon időszerű, A Független, Boldoguló Magyarországért Mozgalmat..!
  A kép linkje: https://www.facebook.com/photo?fbid=3719984538093628&set=a.1223504654408308

  A videó linkje: https://www.youtube.com/watch?v=lx0Hl8jlQxc

  “Aki bajban nemzete sorsa iránt közömbös, az annak egyben árulója is!” (I. Rákóczi Ferenc)
  —-
  “AZ TESZ BENNÜNKET EMBERRÉ, HOGY KÉPESEK VAGYUNK ÁLDOZATOKAT HOZNI NEMES CÉLOK ÉRDEKÉBEN!”

  “MINDEN EMBER ANNYIT ÉR, AMENNYIT A CSALÁDJÁÉRT, ÖNMAGÁÉRT, MUNKÁJÁÉRT, A NEMZETÉRT, A HAZÁÉRT, AZ EMBEREKÉRT, AZ ÁLLATOKÉRT, A VILÁGÉRT, A KÖRNYEZETÉRT TESZ, ÉS AMENNYIT AZ ADOTT SZAVA.”
  (Brindza András)

  “AZ IGAZSÁG, AZ ÉRTÉKEINK ÉS AZ ÉRDEKEINK, EGY JÓL SZERVEZETT, CSELEKVŐ KÉPES ERŐ NÉLKÜL KEVESET ÉRNEK!!” (Brindza András)

  “ÖSSZEFOGÓ, ÖSSZETARTÓ, ÖNTUDATOS NEMZETET NEM LEHET HOSSZÚ TÁVON ELNYOMNI, ELADÓSÍTANI, KIFOSZTANI, TÖNKRE TENNI, GYARMATOSÍTANI, DEMOKRÁCIÁNAK HAZUDOTT DIKTATÚRÁBAN TARTANI !!” (Brindza András)

  A koronavírussal kapcsolatos írásainkat-írásokat, videókat és egyéb igazságokat és a válságból kivezető 3. utas cselekvési tervünket lásd a Facebookos lapomon, ennél a posztomnál a hozzászólásoknál, a Facebookos lapomon a borítóképemnél, az interneten az Orvosok a Tisztánlátásért lapon, a Nemzeti Hírhálón, a Médiaforráson, pld. a HITELES HUN Tv-ben, a HUNGÁRIA Tv-ben, a VNTV-ben, a CMM Tv-ben, a SPIRITUÁL Tv-ben (a hiteltelen főbb bűntévéket és bűnpártokat lásd a Facebookos lapom borítókén)!!
  Legyetek szívesek osztani és terjeszteni, köszi !! Brindza A.

 70. KIDERÜLT EGY NAGY HAZUGSÁG!! ?-?
  Pataki Antal:
  “Magam is meghallgattam Dr. Müller Cecíliát, mielőtt ezt az alábbi szöveget megosztottam, és valóban kimondta, hogy azok közül, akiket a statisztikában a COVID áldozatainak tekintenek, csak a 3%-ukat lehet valódi COVID-áldozatoknak tekinteni!
  Ugyanis ennek a 3%-nak nem volt semmilyen súlyos betegsége, csak teszt-pozitívak voltak. Az összes többinek volt valamilyen krónikus betegsége, emiatt nem lehet azt mondani, hogy a COVID áldozatai!
  A hagyományos, szezonális influenzában ennél is sokkal többen szoktak megbetegedni és meghalni, mégsem szokták lezárni az országot és megbénítani, akadályozni az országot. És még valami: ebben a szezonban szinte egy szót sem hallottam az influenzáról…”

  A kép linkje: https://www.facebook.com/photo?fbid=3568767969881953&set=a.1223504654408308

  Konkrétan itt beszél erről Cecília, kb. a 16. perctől !! https://www.youtube.com/watch?v=JMUvG39Mymw
  ——-

  ÉJJEL-NAPPAL HAZUDNAK KÖZPÉNZBŐL, A DEMOKRÁCIÁNAK HAZUDOTT MAGÁNMONOPOLISTA DIKTATÚRÁT MŰKÖDTETŐ NEMZETBIZTONSÁGI KOCKÁZATOT JELENTŐ, ERÉNYEK NÉLKÜLI CSŐCSELÉK (tisztelet a nagyon kevés kivételnek, pld. az egyik miniszter számos jót is cselekszik szakmai alapon)!!
  MINDEN ÉLET SZÁMÍT – EZT PLAKÁTOZZÁK SOK PÉNZÉRT ÉS NYOMJÁK A KELLŐ TAPASZTALATOK NÉLKÜLI OLTÁST IS AZ ELHALLGATÓ, FÉLREVEZETŐ, HAZUDOZÓ, MAGYARELLENES ÉS BŰNÖS LAKÁJMÉDIÁJUKBA – VALÓJÁBAN FŐLEG A PÉNZ ÉS A HATALOM KELL NEKIK..!!
  ——-
  2020 márciusa körül elküldtük Orbánnak és prof. Dr. Káslernek az alábbi ingyenes szakmai egyeztetést kérő e-mailünket, nem kellett nékik, miközben folyamatosan hazudják az összefogás fontosságát (megjegyzem, hogy én vagyok az 1999-ben elindított, a főáramú bűnmédia által agyonhallgatott 3. utas Összefogás a Fennmaradásért Mozgalom egyik elindítója (a másik, néhai Síklaky István kitűnő közgazdász volt)..!!
  Biztosak vagyunk benne, ha megfogadták volna a javaslatainkat, akkor sokkal jobb lenne a vírussal kapcsolatos helyzet, már akkor rendelkeztünk a cpept….., amitől számos ember jobban lett, közel 20 videódokumentáció van már róla, és több is lesz még..!
  A kép linkjét lásd – https://www.facebook.com/photo?fbid=915679209235804&set=p.915679209235804 – a plakát átírásával kapcsolatos videó képének a linkjét a Facebook nem engedte a poszt elejére, a videóját lásd itt a poszt alatt hozzászólásként, vagy a Nem Adom a Házam nevű Facebookos oldalon lejjebb..! Brindza A.

 71. “AMIKOR PONTATLAN TESZTEKKEL, HAMIS SZÁMOKKAL, HAZUGSÁGOKKAL, A HITELES ORVOSOK, KUTATÓK ÉS CIVILEK AGYONHALLGATÁSÁVAL, SZAKMAILAG MEGALAPOZATLAN ERŐSZAKOS TILTÁSOKKAL, BÜNTETÉSEKKEL, JOGTALAN MEGKÜLÖNBÖZTETÉSSEL, KARHATALOMMAL AKARJÁK BELÉNK ERŐLTETNI A RÖVID IDEIG TESZTELT, A GYÁRTÓ SZERINT IS 27 MELLÉKHATÁSSAL (köztük a halál is, több tucatról írt már a norvég és a német média)
  BÍRÓ SZERT, AKKOR A MAGYARSÁG- ÉS AZ EMBERISÉG ELLENES BŰNT KÖVETNEK EL MINDAZOK, AKIK EZT VEZÉNYLIK, TESZIK, VAGY SEGÍTIK..!!”
  Brindza András, 2021. I. 24., Budapest

  Íratlan törvények szerint, aki bűnt követ el, a bűn visszaszáll ő reá! ?-???
  ——-
  István Magyar posztja a Normális Életet Követelünk nevű közösségi lapon!
  Új tag – Tegnap, 22:54 ·

  “Meg kell állítani ezt az őrületet!!!
  Háború zajlik az emberiség ellen.
  Állítsuk meg az elmebetegeket, akik ezt az egészet kitalálták és azokat is, akik segítségükre vannak ehhez!
  A politika és média az elmebetegek kiszolgálói.
  Egy elmebeteg kisebbség űzi a bolondot a nagy többséggel.

  Vegyük már észre, hogy ha a parlamentben lévő 199 hiteltelen (az eredeti mondatban durvább szó volt a hiteltelen helyett)
  helyett igaz magyar emberek lennének, akkor ez az őrület nem folytatódna.
  Onnantól a média szerepe is megváltozna. Nem lenne többé manipulálás, hazudozás, félelemkeltés és azonnal véget érne ez az őrület.
  Álljon fel a többség, szerveződjön egységgé és tegyen végre rendet! Értse már meg mindenki, hogy ha a milliónyi egyén kijön a komfortzónájából, összefog és egységesen feláll és kiáll, akkor a többség a kezébe is veszi az irányítást!”
  ——-

  “MANAPSÁG A VILÁGBAN AZ IGAZSÁG ÉS A HAZUGSÁG HARCOL.
  A hazugság azért van előbbre, mert mögötte állnak a világuralomra törő, az emberiség teljes ellenőrzését- és létszámának nagymértékű csökkentését akaró pénz, média, gazdasági- és politikai háttérhatalom és az érdekeiket kiszolgáló pénzuralmi globalistás válságokozó közveszélyes politikusok és az általuk vezetett, erényjótállásokat (becsületszerződést) nem adó bűnpártok.
  Az értelmes, becsületes, magas érzelmi intelligenciával bíró, bölcsességet szerető emberek az igazság oldalán állnak, és sok jót tesznek annak győzelméért.”
  ?-??? – Brindza András, 2020. IX. 2., Budapest

  LÁSD BŐVEBBEN ITT LEJJEBB A HOZZÁSZÓLÁSAIMNÁL!!

  A kép linkje: https://www.facebook.com/photo?fbid=3585067158252034&set=a.1223504654408308

  AZ IGAZSÁGOKAT ÉS A VÁLSÁGBÓL KIVEZETŐ 3. UTAT (AZ ÉLET ÚTJÁT) LÁSD A FACEBOOKOS LAPOM BORÍTÓKÉPE MELLETT!!

  “Amivel világszerte szemben állunk,
  az egy monolitikus, könyörtelen összeesküvés, mely egyre növekvő befolyását elsősorban rejtett eszközökkel éri el.”
  (John F. Kennedy)

  Mátyás király óta nem lehettünk hatalmon, mert mindig idegen uralkodók, vagy egyszerűen nagyhatalmaknak az ügynökei uralkodtak rajtunk, itt a politikusaink nem kerülhettek fel, a forradalmak kivételével, olyan pozícióba, hogy irányíthassák a nemzetnek a sorsát. Mások sérelme nélkül, de a nemzet hasznára.” (Sánta Ferenc)

  “Aki bajban nemzete sorsa iránt közömbös, az annak egyben árulója is!” (I. Rákóczi Ferenc)

  “AZ TESZ BENNÜNKET EMBERRÉ, HOGY KÉPESEK VAGYUNK ÁLDOZATOKAT HOZNI NEMES CÉLOK ÉRDEKÉBEN !”

  “MINDEN EMBER ANNYIT ÉR, AMENNYIT A CSALÁDJÁÉRT, ÖNMAGÁÉRT, MUNKÁJÁÉRT, A NEMZETÉRT, A HAZÁÉRT, AZ EMBEREKÉRT, AZ ÁLLATOKÉRT, A VILÁGÉRT, A KÖRNYEZETÉRT TESZ, ÉS AMENNYIT AZ ADOTT SZAVA.”
  (Brindza András)

  “AZ IGAZSÁG, AZ ÉRTÉKEINK ÉS AZ ÉRDEKEINK, EGY JÓL SZERVEZETT, CSELEKVŐ KÉPES ERŐ NÉLKÜL KEVESET ÉRNEK!!” (Brindza András)

  “ÖSSZEFOGÓ, ÖSSZETARTÓ, ÖNTUDATOS NEMZETET NEM LEHET HOSSZÚ TÁVON ELNYOMNI, ELADÓSÍTANI, KIFOSZTANI, TÖNKRE TENNI, GYARMATOSÍTANI, DEMOKRÁCIÁNAK HAZUDOTT DIKTATÚRÁBAN TARTANI !!” (Brindza András)

 72. ezek a tetvek a fiatalokat és a gyerekeket is tönkre akarják tenni !! nekik kellene tripla a dag oltás!!!

 73. Itt az ideje annak, hogy a nép vissza egyes alkotmányozó jogát és kötelességét, amit erővel és félrevezetésével elvették a magyar emberektől.

 74. Az operatívnak nevezett törzs valójában egy gittegylet. Követelem, hogy hiteles szakértőket alkalmazzanak az állítólagos pandémia koordináláshoz és ne nyunyókás nénit, aki teljesen hiteltelen és olykor egymással ellentétes információt közöl. Továbbá elég a hamis tájékoztatatásokból.

 75. Felháborítónak tartom, hogy emberek életével játszanak. Pár hónap alatt összekutyult kotyvalékkal kísérleteznek, amiért senki nem vállal felelősséget. Pláne, hogy már a gyerekeket is oltani akarják.

 76. Dr. Reiner Fullmich vezetésével több mint 1000 ügyvédből és több mint 10 000 orvos szakértőből álló csapat megindította az emberiesség elleni bűncselekmények miatti jogi eljárást a CDC, WHO, a Davos Csoport ellen.
  Fullmich és csapata bemutatja a hibás PCR-tesztet és az orvosokra vonatkozó utasítást, hogy az esetleges komorbiditási halált Covid-halálnak minősítsék mint csalás.
  A PCR tesztet soha nem tervezték kórokozók kimutatására és 100% -ban hibás 35 ciklusnál.
  A CDC által kiadott összes PCR-tesztet 37–45 ciklusra értékelték.
  A CDC elismeri, hogy semmilyen, 28 cikluson átívelő teszt nem megengedett semmilyen pozitív eredmény esetén.
  Ez önmagában érvényteleníti az állítólagos covid fertőzések több mint 90% -át, amelyet ennek a hibás tesztnek a segítségével követnek nyomon.
  A hibás tesztek és a csalárd halotti anyakönyvi kivonatok mellett maga a „kísérleti” vakcina is megsérti a genfi ​​egyezmény 32. cikkét.
  Az 1949. évi Genfi IV. Egyezmény 32. cikke értelmében „megcsonkítás és orvosi vagy tudományos kísérletek nem szükségesek egy védett személy orvosi kezeléséhez”.
  A 147. cikk szerint a védett személyeken végzett biológiai kísérletek súlyos megsértése az egyezménynek.
  A „kísérleti” vakcina megsérti mind a 10 Nuremburg-kódexet, amelyek halálbüntetést szabnak azokra, akik megsértik ezeket a nemzetközi törvényeket. (blazingpress.com)

 77. !! A KORONAVÍRUS MEGELŐZÉSE, GYÓGYMÓDJAI – NÖVÉNYEK ÉS TERMÉKEK – KUTATÓK TAPASZTALATAI ALAPJÁN, + KAPCSOLÓDÓK! Brindza András (2020. III. 12., a fenti című írásom linkjét lásd itt a 2. linken!) – ?-??-??
  Frissítés – Tudomásunk szerint a betegségre jó hatással van még az Aspirin (Protect – akadályozza a vérrögök képződését), Klaritromicin, Ivermectin, Doxycyclin nevű gyógyszerek, Varga Gáborék Cpeptidje – a videódokumentációkat lásd itt lejjebb róla, a vérplazmás módszer, az
  1 órás antiteszt terápia és a mozgás is!!
  A Favipiravirt Dr. Pócs Alfréd barátom nem ajánlja a rossz tapasztalatok miatt, a bűntévékben szokták ajánlani, a lélegeztetőgépekre kötött emberek kb. 80%-a meghal a kórházak statisztikája szerint, hasonlót is írtam az egyik írásomban 2020 áprilisa körül, a rossz gyógymód miatt kértünk szakmai egyeztetést Orbán V. -tól és Dr. Káslertől, nem kellett nekik..!

  KORONAVÍRUS TÜNETEI – A kép és a mellette lévőket lásd itt lejjebb a 3. linken, ez volt róla az első anyagom (2020. I. 27.-én írtam, január 30.-án hívtam fel Orbán V. titkárságát, nem vették fel a telefont, az e-maileinek és a leveleinek a kezelőjével tudtam beszélni, kértem tőle, hogy sürgősen tegyék meg a legfontosabb intézkedéseket, kb. március 12-ig nagyon keveset tettek)..!

  VALÓSZÍNŰ, HOGY MEGELŐZHETŐ, VAGY GYÓGYÍTHATÓ A KORONAVÍRUS! (Brindza András (2020. II. 25.) – ?-??-?? – A fenti című 2 írásom linkjét lásd itt lejjebb a 4. linken!

  A fenti című 2 írásomat III. 20.-án elküldtük e-mailben Orbán Viktor és Dr. Kásler Miklós részére is, akik a társadalom felkészítéséért nagyon keveset tettek
  (sokat tettek viszont a hisztéria- és a félelemkeltésért, az egész-erős, kellő tudással bíró tudatos emberek nem félnek, mert nem fél..emberek),
  miközben a statisztikájuk szerint manapság közelíti az 30000-et a koronavírusban elhunyt emberek száma (a boncolások tiltása miatt ezt se lehet pontosan tudni, a PCR tesztek egy része meg pontatlan, az általunk kért szakértői egyeztetés meg nem érdekelte őket, miközben sokszor hazudják az összefogás fontosságát)..!

  Szerettünk volna a fenti című 2 írásomban lévő szakértői anyagokról beszélni a Hír Tv-ben és az ATV-ben is, kérésünk ellenére nem adtak rá lehetőséget, az ATV-ben még a Fórum c. betelefonálós műsorukból is kirekesztettek 2019 decembere óta (feketelistára tették a t. számomat, nagyon nem szeretik az igazságokat és a válságból kivezető 3. utunkat – az élet útját) – így szokták ezt csinálni a diktatúrákban a politikai bűnözők..!
  A Facebook 2020 október 25-től november 25-ig majd decemberben ismét letiltott jogtalanul 2 X 30 napra)..!

  A képem linkjét lásd (a képen Brindza A. beszél 3. utas bajtársainak, az eredeti kép osztását jogtalanul blokkolja a Facebook ?) : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3441379665954118&set=a.112229818869136&type=3&theater – Lásd bővebben itt a képem mellett és a hozzászólásoknál !!

  Az első írásom linkje: https://www.facebook.com/notes/brindza-andr%C3%A1s/a-koronav%C3%ADrus-megel%C5%91z%C3%A9se-gy%C3%B3gym%C3%B3djai-n%C3%B6v%C3%A9nyek-%C3%A9s-term%C3%A9kek-kutat%C3%B3k-tapasztalatai-/2758265254265566/ !!

  KORONAVÍRUS TÜNETEI (ez volt róla az első anyagom, 2020. I. 27.) – https://www.facebook.com/photo?fbid=2668489393243153&set=a.563307730428007

  A 2. írásom linkje: https://www.facebook.com/notes/brindza-andr%C3%A1s/val%C3%B3sz%C3%ADn%C5%B1-hogy-megel%C5%91zhet%C5%91-vagy-gy%C3%B3gy%C3%ADthat%C3%B3-a-koronav%C3%ADrus/2724481504310608/ !!
  ——-

  Képek a 2016-os SZER-ünkről – A Független, Boldoguló Magyarországért Mozgalom: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=964672586958184&set=a.112229818869136&type=3&theater

  A kép linkje: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3437201333038618&set=a.112229818869136&type=3&theater
  ——-

  “2020. november 10-én, a Magyarok Világszövetségének székházában Dr. Pócs Alfréd, dr. Tamasi József és dr. Lenkei Gábor rendkívüli sajtótájékoztatót tartott, amelynek házigazdája Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke volt.

  A sajtótájékoztatón hosszú kérdéssor hangzott el az ismeretlen, de már egyedül üdvözítőként beharangozott védőoltásokról és arról, hogy azokért ki vállal felelősséget?

  A Magyarok Világszövetségének elnöke egy sor javaslatot és elvárást fogalmazott meg a koronavírus világzárvány kezelésében az állam politikai és egészségügyi vezetése irányában.” (MVSZ)
  A videó linkje – https://www.youtube.com/watch?v=HHWKLCZx0e8&feature=share&fbclid=IwAR1SDvW7pxK_FvMIwjStDdWKiFyozC_NzK7jT-BcyapJqipqWFMlnz6u2rY !! – ?-??-??
  ——-
  KÉRDÉSEK EGY JÖVŐBELI OLTÁSSAL KAPCSOLATBAN
  Dr. Tamasi József, 2020-11-10.
  https://orvosokatisztanlatasert.hu/kerdesek-egy-jovobeli-oltassal-kapcsolatban/ !! – ?-??-??
  ——-

  PETÍCIÓ – KÖTELEZŐ HELYETT VÁLASZTHATÓ OLTÁSOKAT!! – ?-??-??-??
  A Petíció linkjét lásd itt lejjebb a 2. linken!
  Legyetek szívesek aláírni, megosztani és terjeszteni, köszi !! Brindza A.
  A kép linkje: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3198601076898646&set=a.112229818869136&type=3&theater
  A Petíció linkje: https://www.peticiok.com/kotelezo-helyett-valaszthato-oltasokat?uv=27777884 !!
  ——-

  POZITÍV TESZTBŐL NEGATÍV LETT A C-PEPTIDTŐL – VIDEÓDOKUMENTÁCIÓK!!
  4 hónapon át tartó Covid19 fertőzés után már az orvosok sem hittek a felépülésében.

  Rövid videó linkje itt: https://www.facebook.com/105392988040567/videos/398754064498970

  https://www.facebook.com/cpeptid.videok/

  https://cpeptide.com/hu/video/koronavirus/

  https://cpeptide.com/hu/
  ——-

  A PROBLÉMÁS GYÓGYMÓD MIATT A 3.UTAS CIVILEK KÉRTÉK AZ ORBÁN KORMÁNYTÓL,HOGY KÁSLER M.-ÉK SÜRGŐSEN TÁRGYALJANAK A SZAKÉRTŐINKKEL! (2020. április környéke) Nem tárgyaltak, miközben a diktatúrát működtetők által mondott halottak száma meghaladta a 28 ezret, a valós számot a boncolások hiánya miatt nem lehet tudni (a 2. “hullámtól” elvileg lehet boncolni, a valóságban ritkán boncolnak)..!! ? Brindza A.
  https://www.facebook.com/notes/brindza-andr%C3%A1s/a-probl%C3%A9m%C3%A1s-gy%C3%B3gym%C3%B3d-miatt-a-3utas-civilek-k%C3%A9rt%C3%A9k-az-orb%C3%A1n-korm%C3%A1nyt%C3%B3lhogy-k%C3%A1sler/2846384578786966/ !!
  ——-

  RENDKÍVÜLI ORVOSI KONFERENCIA – Orvosok a tisztánlátásért – Debrecen – Árvai Attila/ + KAPCSOLÓDÓK – Brindza András – Dr. Drábik János stb. – ?-??-??
  A koronavírussal kapcsolatban ez a létező legátfogóbb összeállítás, legyetek szívesek osztani és terjeszteni, köszi !! Brindza A.
  https://www.facebook.com/notes/brindza-andr%C3%A1s/rendk%C3%ADv%C3%BCli-orvosi-konferencia-orvosok-a-tiszt%C3%A1nl%C3%A1t%C3%A1s%C3%A9rt-debrecen-%C3%A1rvai-attila-ka/3291330930958993/ !!

 78. A KORONA IGAZSÁGA PERTÁRSASÁG ÉS A 3. UTAS NEMZETI CIVILEK ALKOTMÁNYJOGI PANASZT ADTAK BE AZ ORBÁN KORMÁNY DIKTATÓRIKUS, MAGYAR- ÉS ÉLETELLENES CSELEKEDETEI MIATT (2021. IV. 1.)!! – ?-??-? – ?-??
  ——-
  AZ ELSŐ PANASZUNK 2021. III. 20.-án LETT BEADVA – MAGYARSÁG ÉS AZ EMBERISÉG ELLEN ELKÖVETETT BŰNTETTEK ÜGYÉBEN A HÁGAI NEMZETKÖZI BÜNTETŐJOGI BÍRÓSÁGRA (Római szerződés 15.1 és 53. Cikk.)!! – ?-??-? – ?-??
  A panasz tárgya: Magyarország kormánya és más felek megsértették a nürnbergi törvénykönyvet!

  A fenti első panaszunkat lásd itt lejjebb a posztom alatt a lapomon a hozzászólásoknál !!
  ——-
  Megjegyzem, hogy a 3. utas nemzeti civilek nem tartották-tartják törvényesnek és érvényesnek az előző 2 alkotmányt és a mostani alaptörvényt se, mivel nem volt meg és nincs meg valójában a jogfolytonosság a Történelmi Alkotmánnyal és Magyarország megszállása alatt hozták a magyarság és a vele együtt élő nemzetiségek akarata ellenére és a jóváhagyása nélkül (a fentiekkel kapcsolatos 2008-as (!) tévés műsorunkat lásd itt a posztom alatt a lapomon a hozzászólásoknál)..!!
  Brindza András közíró,
  Az 1999-ben elindított, a főáramú bűnmédia által agyonhallgatott 3. utas civil Összefogás a Fennmaradásért Mozgalom és a Leleplező könyvújság egyik elindítója (az ÖFEM másik elindítója, néhai Síklaky István közgazdász volt).
  AZ MVSZ és a MAREVOSZ tagja.
  A Független, Boldoguló Magyarországért Mozgalom elindítója.

  A kép linkje: https://www.facebook.com/photo/?fbid=3771132092978872&set=a.1223504654408308
  ——-

  ALKOTMÁNYJOGI PANASZ BEADÁSA 2021. 04. 01.

  Korona Igazsága Pertársaság közleménye
  https://koronaigazsaga.info/alkotmanyjogi-panasz-beadasa-2021-04-01/
  ——-

  Az első panaszunkat lásd !!

  A MAGYARSÁG ÉS AZ EMBERISÉG ELLEN ELKÖVETETT BŰNTETTEK ÜGYÉBEN BAJTÁRSAINK PANASZT ADTAK BE A HÁGAI NEMZETKÖZI BÜNTETŐJOGI BÍRÓSÁGRA (Római szerződés 15.1 és 53. Cikk.)!! – ?-??-? – ?-??
  A panasz tárgya: Magyarország kormánya és más felek megsértették a nürnbergi törvénykönyvet
  Valószínű, hogy ettől még lesz átfogóbb beadvány is!

  A Korona Igazsága csoport” ügyvédekből, orvosokból, közéleti aktivistákból és a nagyközönségből álló egyesület melynek jogi képviselője a „Magyar Nemzeti Jogvédő Egyesület”, akik demokratikus jogaik gyakorlása mellett döntöttek úgy, hogy nem kívánnak a kísérleti orvosi kezelésekben részesülni (COVID-19 elleni oltás), és úgy érzik, hogy ezzel kapcsolatban nagy és törvényellenes nyomás nehezedik rájuk Magyarország kormánya, és a járványkezeléssel megbízott „operatív törzs”, miniszterek, magas rangú közéleti képviselők , polgármesterek és még mások által. Egy éve tartják a magyar népet szigorú korlátozó intézkedések között, ezzel megsértve az alapvető emberi jogainkat.

  1. gyülekezési jog
  2. Szólás és vélemény szabadság
  3. Szabad mozgáshoz való jog.

  4. Önrendelkezéshez való jog: ruházat, (maszkok kötelező viselete, megjegyzés: a magyar törvényekben a maszk csak ruházati kiegészítőként szerepel)
  5. A sportoláshoz, kikapcsolódáshoz és a családtagok látogatásához való jog korlátozása
  6. Ún. zöld útlevél „oltás igazolás” bevezetése, amely által egyesek (akik a kísérleti oltást megkapják) külön állampolgári jogokat kapnának.
  Ezenkívül megsérülnek régóta fennálló betegség diagnosztikai és kezelési alapelvek és az egészségügyi ellátáshoz való jog:

  Boncolás – az esetek döntő többségében nem történik a COVID-19 diagnózisban elhunyt betegek boncolása, ami rendkívül értékes információkat tud szolgálni a betegségről akár sejtes, molekuláris és biokémiai szinten és ezzel segít megtalálni a helyes kezelési módszert.
  A PCR tesztelések elsődleges diagnosztikai kritériumként szolgálnak és helyettesítenek az objektív fizikális orvosi betegvizsgálatot, holott maga a PCR teszt csak a vírus RNS-t képes kimutatni bizonyos pontossággal és nem ad információt a betegség tüneteiről és a beteg állapotáról.
  Az egészségügyi intézmények normális rendjének visszaállítását.
  Lásd bővebben itt lejjebb a lapomon a hozzászólásoknál az első és a 2. linken, valamint a többi hozzászólásnál, április 6-ig ott lesz a túlnyomó többségük!!
  ——-

  „Becsületünk előbbre való a jólétünknél.” (Teleki Pál)

  Íratlan törvények szerint, aki bűnt követ el, a bűn visszaszáll ő reá! ?-???

  “Valahol-valamikor mindenkinek felelnie kell a tetteiért — lehet, hogy a nemzet- és a nép előtt, lehet, hogy a bíróság vagy Isten előtt — ha a rosszakat cselekvő, szakmailag és morálisan problémás embereknek nem lesz szerencséjük, akkor mind a 3 előtt..!” (Brindza András)

  A koronavírussal kapcsolatos írásainkat-írásokat, videókat és egyéb igazságokat és a válságból kivezető 3. utas cselekvési tervünket lásd a Facebookos lapomon, ennél a posztomnál a hozzászólásoknál (!!), a Facebookos lapomon a borítóképemnél, az interneten az Orvosok a Tisztánlátásért lapon, a Nemzeti Hírhálón, a Médiaforráson, pld. a HITELES HUN Tv-ben, a HUNGÁRIA Tv-ben, a VNTV-ben, a CMM Tv-ben, a SPIRITUÁL Tv-ben (a hiteltelen főbb bűntévéket és bűnpártokat lásd a Facebookos lapom borítókén)!!

  Legyetek szívesek osztani és terjeszteni, köszi !! Brindza A.

 79. NÜRNBERGI PER 2021 – A MINŐSÉGI CIVILEK TÖBB ORSZÁGBAN PEREKET INDÍTOTTAK ÉS INDÍTANAK A HAZUG PÉNZURALMI GLOBALISTÁS VÁLSÁGOKOZÓ ELNYOMÓK ELLEN!! -?-??

  “Dr. REINER FULLMICH VEZETÉSÉVEL több mint 1000 ügyvédből és több mint 10 000 orvos szakértőből álló csapat megindította az emberiesség elleni bűncselekmények miatt jogi eljárást a CDC (WHO), a Davosi Csoport ellen. Fullmich és csapata bemutatja a hibás PCR-tesztet és az orvosok utasítását, hogy minden komorbiditási halált Covid-halálnak minősítsenek csalással. A PCR-tesztet soha nem tervezték kórokozók kimutatására, és 100% -ban hibás 35 ciklus beállítástól. A CDC által kiadott összes PCR-tesztet 37–45 ciklusra állították. A CDC elismeri, hogy semmilyen, 28 ciklusra állított teszt nem mutat pozitív esetet, nem mutat eredményt számukra. Ez önmagában érvényteleníti az állítólagos covid fertőzések több mint 90% -át, amelyet ennek a hibás tesztnek a segítségével követnek nyomon.

  A hibás tesztek és a csalárd halotti anyakönyvi kivonatok mellett maga a „kísérleti” vakcina is sérti a genfi ​​egyezmény 32. cikkét. Az 1949. évi Genfi IV. Egyezmény 32. cikke értelmében „megcsonkítás és orvosi vagy tudományos kísérletek nem megengedettek egy védendő személy orvosi kezeléséhez”.

  A 147. cikk szerint a védendő személyeken végzett biológiai kísérletek súlyosan megsértik az egyezményt.
  A „kísérleti” vakcina megsérti mind a 10 Nürnbergi-kódexet, melyek halálbüntetést szabnak azokra, akik megsértik ezeket a nemzetközi törvényeket.

  A “vakcina” nem felel meg a következő öt követelménynek, hogy vakcinának lehessen tekinteni, és a definíció szerint orvosi “kísérlet”:
  A kép linkje: https://www.facebook.com/photo?fbid=3864840570274690&set=a.1223504654408308
  Lásd bővebben a fenti linken lévő képnél !!

  Rádiós riport Dr. REINER FULLMICH-el – https://clubderklarenworte.de/5-monate-danach-sammelklage-ankundigung/?fbclid=IwAR0P7rnzwzyNi4OBZFnVwh-ayPPfKbv3NvsWZdpwho5jRScDzLkXnFq5kyE!!

  1. “Immunitást nyújt a vírussal szemben.”
  Ez egy „titkolt” génterápia, amely nem nyújt immunitást a Coviddal szemben, és azt állítják, hogy csökkenti a tüneteket, ám még a kettősen beoltott a betegek 60% -át is veszélyezteti, akiknek covid fertőzésben ER vagy ICU szükséges.

  2. “Védi az oltottakat a vírustól.”
  Ez a génterápia nem nyújt immunitást, és a kettős oltással még mindig képes elkapni és elterjeszteni a vírust.

  3. “Csökkenti a vírusfertőzés okozta haláleseteket.”
  Ez a génterápia nem csökkenti a fertőzés okozta haláleseteket. Duplán oltottak is meghalnak Covidban.

  4. “Csökkenti a vírus keringését.”
  Ez a génterápia még mindig lehetővé teszi a vírus terjedését, mivel nulla immunitást nyújt a vírussal szemben.

  5. “Csökkenti a vírus terjedését.”

  Ez a génterápia még mindig lehetővé teszi a vírus átterjedését, mivel nulla immunitást nyújt a vírussal szemben.
  A nürnbergi törvénykönyv megsértése a következő:

  Nürnbergi 1. sz. Kód: Az önkéntes hozzájárulás elengedhetetlen.
  Senkit sem szabad orvosi kísérletre kényszeríteni informált beleegyezés nélkül. Sok média, politikai és nem orvosi személy azt mondja az embereknek, hogy menjenek el az oltásra, az biztonságos, és nem nyújtanak információt a génterápia káros hatásairól vagy veszélyeiről. Az országok lezárásokkal és fenyegetésekkel arra kényszerítik az embereket, hogy beoltassák magukat, és eltiltják őket a szabad társadalomban való részvételtől oltóanyag-útlevél vagy zöld bérlet alapján. A korábbi nürnbergi perben még a média ellen is indítottak eljárást, és a tagokat halálra ítélték, mert a nyilvánosság előtt hazudtak az orvosokról és a nácikról, akiket bűnösnek találtak az emberiség elleni bűncselekményekben.

  Nürnbergi 2. sz. Kód: más eszközökkel nem érhető el sikeres eredmény.
  Amint azt a fentiekben felsoroltuk, a génterápia nem felel meg a vakcina kritériumainak, és nem nyújt immunitást a vírussal szemben. Vannak más olyan orvosi kezelések, amelyek gyümölcsöző eredményeket hoznak a Covid ellen, mint például az ivermektin, a D-vitamin, a C-vitamin, a cink, mely az immunrendszert erősíti influenza és megfázás esetén.
  Nürnbergi 3. sz. Kód: Állatkísérletek támasszák alá a vizsgálatokat és tudatni a betegség természettörténetének eredményeit.
  Ez a génterápia kihagyta az állatkísérleteket, és egyenesen emberi kísérletekbe kezdett. Az mRNS-kutatás során a Pfizer a BNT162b2 mRNS-t alkalmazta a rhesus makákómajmokkal végzett kísérleteken, majd a leírt tanulmány szerint az összes majomban tüdőgyulladás fejlődött ki, ám a kutatók alacsony kockázatnak tartották mindezt, merthogy ezek fiatal, egészséges majmok voltak, 2-4 éves korúak.
  Izrael a Pfizer-t használta, és a Nemzetközi Bíróság elfogadta azt a követelést, hogy a tüdőgyulladásban szenvedő betegek 80%-ának is beadják ezt a génterápiát.
  E riasztó fejlemény ellenére a Pfizer állatkísérletek nélkül fejlesztette ki mRNS-jét a Covid ellen.

  LÁSD BŐVEBBEN A FENTI ELSŐ LINKEN LÉVŐ KÉPNÉL!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük